FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 nov 2012, 15:28

Luca.Toni je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Ni šuplju bacit ne znate.... :oops: :lol: :lol:
Al' ste zato vi šampioni u bacanju šuplje

:lol: :lol: :lol:

To su divovi! Nemoj tako! :mrgreen:

Nego, hocel biti prenos na Areni?
i onda se cudimo sto se zovu divovi, pa kako nece, kad ih mi tako zovemo :mrgreen:
hoce!
Za zivot cijeli!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 nov 2012, 15:31

acovic1 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Zvanicno, provjeren info, iz X u 1. 2:1 na kraju za Sarajevo....Zrinja se okrece kupu...

Stakicu, Stakicu....

A nama se nasli pricati....
Znam da gurate šuplju pitarima i da je zajebancija zbog vaše tekme jučer u Trebinju ali ovo što ste vi napisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jadna je liga,gdje nam nije zavrsen ni prvi dio prvenstva,a neke klubove blokiraju kladionice :oops: .O cemu mi ovde pricamo,kakav crni Komitet ,i poboljsanje lige. :lol:
I'ako je neko imao sumnjao u štimanje,i konstantno prozivanje pojedini ljudi, posle Trebinja su maske sletile. Ovde neki ljudi ne prezaju ni od cega, i ovde bi drzava (SIPA) trebala da reaguje. :idea:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2012, 15:35

amypitar je napisao/la:

Jadna je liga,gdje nam nije zavrsen ni prvi dio prvenstva,a neke klubove blokiraju kladionice :oops: .O cemu mi ovde pricamo,kakav crni Komitet ,i poboljsanje lige. :lol:
I'ako je neko imao sumnjao u štimanje,i konstantno prozivanje pojedini ljudi, posle Trebinja su maske sletile. Ovde neki ljudi ne prezaju ni od cega, i ovde bi drzava (SIPA) trebala da reaguje. :idea:
Slazem se sa tobom, al krenuo bih redoslijedom od najvece proslogodisnje namjestaljke tj davanja licence sarajevu za evropu zbog cega je olimpic ujedno tuzio NS i sarajevo pa bih onda dalje ganjao.Kad smo kod gadjenja nase lige meni se tad zgadila ne znam kako vama nije ili ste cekali da se nekom drugom napravi ustupak da bi vam se zgadilo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 nov 2012, 15:41

Zaboli me za vašu tekmu i za Leotar i znaju ptice na grani više da nas smarate i gnjavite ako nemate šta pametno reči pustite nas bar na miru da se dogovorimo za tekmu i poželimo sreču našem klubu imajte malo tog ljudskog pa ja fakat ne kontam kakav moraš biti ali dobro ja vas kuliram i ignorišem ne spominjem vas osim sad a neču više bordo braći sretno danas protiv Zrinjskog
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2012, 15:44

sekac je napisao/la:Zaboli me za vašu tekmu i za Leotar i znaju ptice na grani više da nas smarate i gnjavite ako nemate šta pametno reči pustite nas bar na miru da se dogovorimo za tekmu i poželimo sreču našem klubu imajte malo tog ljudskog pa ja fakat ne kontam kakav moraš biti ali dobro ja vas kuliram i ignorišem ne spominjem vas osim sad a neču više bordo braći sretno danas protiv Zrinjskog
Boga mi si ti fulio dobro pa procitaj zadnju stranicu niko i ne spominje Zelju !

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 18 nov 2012, 15:46

Kakve Vi vez imate sa licencom Sarajeva i šta je tu naštimano majketi. Na travi smo zaslužili mjesto u Evropi, izbacili sada prvoplasiranu ekipu iz Bugarske, i kad Vi priznate da ste naštimali utakmicu u Trebinju onda se prisjetite nezaslužene licence i ublehe Gracića sa njegovim ublehama koje prosipa (pojačanje iz Barse, sarajevo City, ...). Vi kukavne komšije OlimpiC i Seljo ste ove godine izgubili od Sarajeva (na livadi), dajete premije igračima prootiv kojih igramo samo da nas skinete sa prve pozicije, kupujete utakmice ,kukavci crni a onda eeeeee a licenca, a Zeta, EEEE a kod nas jaki Maribor koji je prvi u Sloveniji eeeeeeeeee.
1-0 do idućeg derbija preskočite našu temu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 nov 2012, 15:47

meme pitar je napisao/la:Kakve Vi vez imate sa licencom Sarajeva i šta je tu naštimano majketi. Na travi smo zaslužili mjesto u Evropi, izbacili sada prvoplasiranu ekipu iz Bugarske, i kad Vi priznate da ste naštimali utakmicu u Trebinju onda se prisjetite nezaslužene licence i ublehe Gracića sa njegovim ublehama koje prosipa (pojačanje iz Barse, sarajevo City, ...). Vi kukavne komšije OlimpiC i Seljo ste ove godine izgubili od Sarajeva (na livadi), dajete premije igračima prootiv kojih igramo samo da nas skinete sa prve pozicije, kupujete utakmice ,kukavci crni a onda eeeeee a licenca, a Zeta, EEEE a kod nas jaki Maribor koji je prvi u Sloveniji eeeeeeeeee.
Smiri se macko.... Opusteno samo, sam sebe sputavas. ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2012, 15:52

meme pitar je napisao/la:Kakve Vi vez imate sa licencom Sarajeva i šta je tu naštimano majketi. Na travi smo zaslužili mjesto u Evropi, izbacili sada prvoplasiranu ekipu iz Bugarske, i kad Vi priznate da ste naštimali utakmicu u Trebinju onda se prisjetite nezaslužene licence i ublehe Gracića sa njegovim ublehama koje prosipa (pojačanje iz Barse, sarajevo City, ...). Vi kukavne komšije OlimpiC i Seljo ste ove godine izgubili od Sarajeva (na livadi), dajete premije igračima prootiv kojih igramo samo da nas skinete sa prve pozicije, kupujete utakmice ,kukavci crni a onda eeeeee a licenca, a Zeta, EEEE a kod nas jaki Maribor koji je prvi u Sloveniji eeeeeeeeee.
Sto bi iko preskako temu, ovdje svak ima pravo da pise.Pa poceli smo pisat o nepravdama i nepravlinostima pa rekoh ne treba zatvarati oci na tu licencu, ako je na taj predmet na sudu onda ima mjesta i za raspravu.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 18 nov 2012, 15:54

ja opušten a ti . 1 -0 je za nas koliko se sjećam vi ste drugi i vi panično kupujete a ne mi. Kod nas nema panike i netjeramo kapitena kao vi Zebu. Sad nevalja jer nevalja brkatom, sad kupujte ali vratit će vam se to ko Videoton kad vam bude najpotrebnije.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 18 nov 2012, 15:54

pile87 je napisao/la:
Sto bi iko preskako temu, ovdje svak ima pravo da pise.Pa poceli smo pisat o nepravdama i nepravlinostima pa rekoh ne treba zatvarati oci na tu licencu, ako je na taj predmet na sudu onda ima mjesta i za raspravu.
jest se naso ko ce pisat o nepravdama i nepravilnostima majko moja :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 nov 2012, 15:56

A sad pravac stadion KOŠEVO ili Asim Ferhatović Hase bodrimo Bordo bijele! :D
Sarajevo ljubavi moja!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 nov 2012, 15:58

meme pitar je napisao/la:ja opušten a ti . 1 -0 je za nas koliko se sjećam vi ste drugi i vi panično kupujete a ne mi. Kod nas nema panike i netjeramo kapitena kao vi Zebu. Sad nevalja jer nevalja brkatom, sad kupujte ali vratit će vam se to ko Videoton kad vam bude najpotrebnije.
Maca, ajde prvo razmisli sta zelis reci pa onda iznesi svoje videnje. Tko kupuje uopste? Zar je bilo potrebe da se kupuje utakmica? Obajsni mi to...

Ja ne vidim da ovdje iko spominje derbi. Uredu, pobijedili ste, snasli ste se bolje, evo ruka...To je zavrsena prica..

Dakle, ako vec zelis u detaljnu raspravu, procitaj jos jednom post od @pileta...Sve sto ti je napisao je tacno, to ce ti potvrditi mnoga vasa normalna raja poput @mmz, @high i slicnih. Prema tome, ne vidim nikakvu potrebu za daljnom rasporavom... Zeljo nije kupio, Zelji je vracen stari dug, ikako to nije moje zvanicno stajaliste, vec stajaliste koje se moze zakljuciti nakon ovih svih rasprava. Poklopile su se poneke cinjenice, sto, ponavlja opet "sto" ne mora znaciti da je isdoh svega.... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 nov 2012, 16:09, ukupno mijenjano 2 puta.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 nov 2012, 16:02

Eh hajdemo i ''lentiste'' pobijediti...

VOLIM VOLIM VOLIM... VOLIM SARAJEVO!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2012, 16:05

samoposteno je napisao/la: jest se naso ko ce pisat o nepravdama i nepravilnostima majko moja :lol:
Jel to argument u raspravi :lol: vjerujem da bolje i ne mozes :lol:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 18 nov 2012, 16:09

pile87 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: jest se naso ko ce pisat o nepravdama i nepravilnostima majko moja :lol:
e nek ti mozes naj veca vam legenda u klubu kaznjavana za stimanje utakmica valjda je sta prenjeo i na sina :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 nov 2012, 16:11

Hoce li vas biti vise od 1.000 danas?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 nov 2012, 16:13

Hoce negdje biti stream za utakmicu? :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 nov 2012, 16:13

DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li vas biti vise od 1.000 danas?

Kako frajer,nema osjecaj da je naporan. :idea: :oops:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 nov 2012, 16:15

amypitar je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li vas biti vise od 1.000 danas?

Kako frajer,nema osjecaj da je naporan. :idea: :oops:
Sta je pasa, istina te boli...Bicu dosadan, itekako, samo da vidite kako je nama kada vi navalite...

Vrati ce se nekada, vratit.... ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2012, 16:17

samoposteno je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
e nek ti mozes naj veca vam legenda u klubu kaznjavana za stimanje utakmica valjda je sta prenjeo i na sina :lol:
Ma sta kOOžeš? :lol:
A njanjajevo nastalo stimanjem,potkupljivanjem,prijetnjama i sl.
kad je bio pusina pitar u savezu,onda je sve bilo ok dok je vama na vodu islo jel?

jel vam puno krivo sto smo dobili leotar,koji je vratio dug posteno :mrgreen: ,ocistili kartone za proljece i siroki,a usput i odmorili glavne igrace :P ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: makron, mire971, nedimmmm1337, Pitar6785, supervizor i 64 gosta.