meme pitar je napisao/la:ja opušten a ti . 1 -0 je za nas koliko se sjećam vi ste drugi i vi panično kupujete a ne mi. Kod nas nema panike i netjeramo kapitena kao vi Zebu. Sad nevalja jer nevalja brkatom, sad kupujte ali vratit će vam se to ko Videoton kad vam bude najpotrebnije.
Maca, ajde prvo razmisli sta zelis reci pa onda iznesi svoje videnje. Tko kupuje uopste? Zar je bilo potrebe da se kupuje utakmica? Obajsni mi to...
Ja ne vidim da ovdje iko spominje derbi. Uredu, pobijedili ste, snasli ste se bolje, evo ruka...To je zavrsena prica..
Dakle, ako vec zelis u detaljnu raspravu, procitaj jos jednom post od @pileta...Sve sto ti je napisao je tacno, to ce ti potvrditi mnoga vasa normalna raja poput @mmz, @high i slicnih. Prema tome, ne vidim nikakvu potrebu za daljnom rasporavom... Zeljo nije kupio, Zelji je vracen stari dug, ikako to nije moje zvanicno stajaliste, vec stajaliste koje se moze zakljuciti nakon ovih svih rasprava. Poklopile su se poneke cinjenice, sto, ponavlja opet "sto" ne mora znaciti da je isdoh svega....