LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ocekivan poraz, ali me raduje igra igraca sa klupe i cinjenica da smo pruzili dostojan otpor Clippersima bez Bryanta i Howarda, i ako kod njih Paul nije igrao.
Jamison mora do Utorka podici svoju formu jer je jedan od kljucnih igraca sa klupe, a milim da protiv Dallasa u kompletnom sastavu necemo imati problema da ostvarimo pobjedu jer ce igrati bez Nowitzkog sto je meni stvarno zao.
Veceras je posljednja utakmica u predsezoni u San Diegu protiv Kingsa, a vidimo hocemo li upisati i jednu pobjedu, mada ista nam nista ne znaci.
Trenutno smo u predsezoni na omjeru 0-7, a samo je jedna generacija Lakersa jos imala takav omjer i to ona iz 2000.godine pod trenerskom palicom Jacksona, a svi znamo kako se na kraju ta sezona zavrsila. Ubjedljiv regularni dio sezone sa omjerom 67-15 i PO u kojim su nam samo Blazersi u onoj seroji od sedam utakmica zadali ogormne probleme.
Jamison mora do Utorka podici svoju formu jer je jedan od kljucnih igraca sa klupe, a milim da protiv Dallasa u kompletnom sastavu necemo imati problema da ostvarimo pobjedu jer ce igrati bez Nowitzkog sto je meni stvarno zao.
Veceras je posljednja utakmica u predsezoni u San Diegu protiv Kingsa, a vidimo hocemo li upisati i jednu pobjedu, mada ista nam nista ne znaci.
Trenutno smo u predsezoni na omjeru 0-7, a samo je jedna generacija Lakersa jos imala takav omjer i to ona iz 2000.godine pod trenerskom palicom Jacksona, a svi znamo kako se na kraju ta sezona zavrsila. Ubjedljiv regularni dio sezone sa omjerom 67-15 i PO u kojim su nam samo Blazersi u onoj seroji od sedam utakmica zadali ogormne probleme.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
amerosm,otkako sam na forumu (a ima godina) prvi put vidim da si ti u vezi nekog tima optimista
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Naravno da sam optimista. Kupchak je ovog ljeta obavio fenomenalan posao i vidi se da ova ekipa ima potencijala - i ako je izgubila sve utakmice - i da su za mene trenutno ovo djecije bolesti koje ce se tokom sezone izlijeciti. Takodjer se vidi da su neki igraci podigli formu i da su ova dva trade-a nama dosla ko budali samar.majestic24 je napisao/la:amerosm,otkako sam na forumu (a ima godina) prvi put vidim da si ti u vezi nekog tima optimista
Za mene tek sezona pocinje u noci sa Utorka na Srijedu, a iz ovih poraza samo mozemo nauciti i popraviti odredjene stvari, a isto tako u neku je ruku dobro sto gube kako mediji ne bi podigli preveliku euforiju.
Kakve mi gluposti radimo pa to je nevidjeno. Niko me ne moze ubijediti da se to nece ponavljati tokom sezone. Svaki tim u ligi ima mnogo otvorenih suteva tokom utakmice, samo mi ne. Imamo ih maksimalno pet, sve ostalo je silovanje lopte ili individualne kombinacije. A to sto nas uvijek neko uneredi je posebna prica. Sinoc su to bili Bledsoe i Barnes
...Veceras je Cousins koji ne moze da promasi. Mike Brown strucnjak za odbranu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Solirate previse, gubite loptu i tako dolazi do tranzicije protivnika koji ce normalno davati lake poene jer citava prva postava Lakersa je stara i spora. Pogotovo se odnosi na Gasola i Howarda, oni su beskorisni u tranziciji, Nash ima 38 godina i tesko ce on tako trcat, MWP guzonja jedini eto mozda moze ali je on bolji defanzivac 1 na 1. I normalno da ce vas ubijati svi, zato je kriv pogadjate ko? Mike Brown.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Polako ljudi. Dovodjenjem Nasha i Howarda ekipa je dozivjela totalni remont, iako tako ne izgleda. Treba to posloziti lijepo, imas 4 vrhunska igraca u petorci, treba vremena da sve sjedne na mjesto. Ako se sjetimo, i Miamiju je trebalo vremena da se zvijezde uklope, pa evo ih sad tu gdje jesu...
Bice ocigledno poraza, iako predsezona nije mjerilo, bice problema sigurno, ali imaju 82 utakmice da se uigraju, dakle cijelu sezonu. Mislim da ce drugi dio sezone biti puno bolji nego otvaranje, i samo je poenta do plej ofa biti maksimalno uigran, i iskoristiti potencijal svih igraca. Ne treba dramit ako ne bude dominacije u sezoni, a vjerovatno nece... S obzirom na iskustvo ekipe, ici ce to kako treba...a onda u play offu, razigranim i uigranim Lakersima sa ovom ekipom niko ne moze nista...
Bice ocigledno poraza, iako predsezona nije mjerilo, bice problema sigurno, ali imaju 82 utakmice da se uigraju, dakle cijelu sezonu. Mislim da ce drugi dio sezone biti puno bolji nego otvaranje, i samo je poenta do plej ofa biti maksimalno uigran, i iskoristiti potencijal svih igraca. Ne treba dramit ako ne bude dominacije u sezoni, a vjerovatno nece... S obzirom na iskustvo ekipe, ici ce to kako treba...a onda u play offu, razigranim i uigranim Lakersima sa ovom ekipom niko ne moze nista...
Pa sad bas da ce nas svi ubijati kao u predsezoni, ne bih ja rekao.BIHfan je napisao/la:Solirate previse, gubite loptu i tako dolazi do tranzicije protivnika koji ce normalno davati lake poene jer citava prva postava Lakersa je stara i spora. Pogotovo se odnosi na Gasola i Howarda, oni su beskorisni u tranziciji, Nash ima 38 godina i tesko ce on tako trcat, MWP guzonja jedini eto mozda moze ali je on bolji defanzivac 1 na 1. I normalno da ce vas ubijati svi, zato je kriv pogadjate ko? Mike Brown.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
U tranziciji hoce.neno#4 je napisao/la:Pa sad bas da ce nas svi ubijati kao u predsezoni, ne bih ja rekao.BIHfan je napisao/la:Solirate previse, gubite loptu i tako dolazi do tranzicije protivnika koji ce normalno davati lake poene jer citava prva postava Lakersa je stara i spora. Pogotovo se odnosi na Gasola i Howarda, oni su beskorisni u tranziciji, Nash ima 38 godina i tesko ce on tako trcat, MWP guzonja jedini eto mozda moze ali je on bolji defanzivac 1 na 1. I normalno da ce vas ubijati svi, zato je kriv pogadjate ko? Mike Brown.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nista novo na zapadu.
Predsezona je zavrsena bez pobjede, ali ja se opet ne brinem za ovu ekipu i mislim da ce vremenom doci sve na svoje, a Howard je nakon utakmice dao objasnjenje svim navijacima:

https://twitter.com/Lakers/status/261693808549445632Dwight Howard: “We gotta remember that we’re playing for June & there’s a learning curve… don’t get frustrated.”
-
- Kontakt:
Bas to napisah iznad...dobro kaze Dwight!amerosm je napisao/la:Nista novo na zapadu.![]()
Predsezona je zavrsena bez pobjede, ali ja se opet ne brinem za ovu ekipu i mislim da ce vremenom doci sve na svoje, a Howard je nakon utakmice dao objasnjenje svim navijacima:
https://twitter.com/Lakers/status/261693808549445632Dwight Howard: “We gotta remember that we’re playing for June & there’s a learning curve… don’t get frustrated.”
Goudelock otpusten. Nek smo Morrisa ostavili, a Andrew je dva puta bolji igrac.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@ neno#4
nesta si mi u posljednje vrijeme nervozan kada su Lakersi u pitanju.
Samo opusteno sve ce doci na svoje.
Sto se tice ovog danasnjeg poteza ja bih rekao isti qurc samo drugo pakovanje. Ni jedan ni drugui u trenutnom rosteru nemaju kvalitet da u jednoj utakmici donesu prevagu, a mozda je Goudelock imao bolji ugovor, a isto tako Lakersi moraju misliti i na tu situaciju.
nesta si mi u posljednje vrijeme nervozan kada su Lakersi u pitanju.

Sto se tice ovog danasnjeg poteza ja bih rekao isti qurc samo drugo pakovanje. Ni jedan ni drugui u trenutnom rosteru nemaju kvalitet da u jednoj utakmici donesu prevagu, a mozda je Goudelock imao bolji ugovor, a isto tako Lakersi moraju misliti i na tu situaciju.
Ma da vam ja nesto kazem ...
Svi ovi hateri su jako ljubomorni na Lakersov team ove godine
, jer znaju da ce Lakersi da biju redom ove godine ...
Lakersi su kompletni, mislim da je ovo jedan od najkompletnijih timova ikada .
Konacno i klupa izgleda fenomenalno, imat ce ko da igra .
Svi ovi hateri su jako ljubomorni na Lakersov team ove godine

sLucajni je napisao/la:Ma da vam ja nesto kazem ...
Svi ovi hateri su jako ljubomorni na Lakersov team ove godine, jer znaju da ce Lakersi da biju redom ove godine ...
hohoh...Ocekujem te komentare za 3,4 mjeseca

Sezona samo sto nije pocela, a navijaci Lakersa odlucili da bojkotuju temu.
Ima nas najvise na ovom podforumu, ali nigdje nikoga.
Sutra igramo protiv Dallasa gdje ocekujem pobjedu s obzirom na kvalitet koji je na nasoj strani. Oni igraju bez Nowitzkog, a mi najvjerovatnije bez Bryanta tako da ocekujem da Nash sutra preuzme ulogu lidera na terenu.
PS: Prema pisanju medija, ukoliko ne uzme titulu Brown leti sa klupe. Kako god covjek okrene mi smo na dobitku.

Sutra igramo protiv Dallasa gdje ocekujem pobjedu s obzirom na kvalitet koji je na nasoj strani. Oni igraju bez Nowitzkog, a mi najvjerovatnije bez Bryanta tako da ocekujem da Nash sutra preuzme ulogu lidera na terenu.
PS: Prema pisanju medija, ukoliko ne uzme titulu Brown leti sa klupe. Kako god covjek okrene mi smo na dobitku.

- majestic24
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Sezona samo sto nije pocela, a navijaci Lakersa odlucili da bojkotuju temu.![]()
PS: Prema pisanju medija, ukoliko ne uzme titulu Brown leti sa klupe. Kako god covjek okrene mi smo na dobitku.![]()
Ma najbolje da vide na kraju regularne sezone kakav mu je ucinak. Ako je los - otkaz i dovesti Phila (moze li se to uraditi)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- BeyKopites
- Kontakt:
Nisam se odavno javljao, al' vjerujte, željno čekam sutrašnji meč.amerosm je napisao/la:Sezona samo sto nije pocela, a navijaci Lakersa odlucili da bojkotuju temu.![]()
PS: Prema pisanju medija, ukoliko ne uzme titulu Brown leti sa klupe. Kako god covjek okrene mi smo na dobitku.![]()
Nadam se pobjedi, a čemu drugom.I bez Bryanta, ovakvi Lakersi su u stanju da pobijede Dallas kojima ne igra Nowitzki.
Nadam se da će Nash tokom sezone da diže formu, u pripremnim i nije bio nešto, mada to ne mora ništa da znači.
EDIT: I naravno da bih volio opet vidjeti Phila na našoj klupi bez obzira u kakvim uvjetima otišao Brown.
Nadam se, Phil, treća - sreća

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Opet prozivanje, dokle vise dokleamerosm je napisao/la:Sezona samo sto nije pocela, a navijaci Lakersa odlucili da bojkotuju temu.![]()

Gledao sam svaku pripremnu, cak i uoci Bajrama. Doduse otisao sam na sabah malo prije kraja

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Moram malo.neno#4 je napisao/la:Opet prozivanje, dokle vise dokleamerosm je napisao/la:Sezona samo sto nije pocela, a navijaci Lakersa odlucili da bojkotuju temu.![]()
![]()
![]()
Gledao sam svaku pripremnu, cak i uoci Bajrama. Doduse otisao sam na sabah malo prije kraja![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.