FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zasto Manijaci ne izbace sve one pjesme od Zvijezde ,Dinama i Partizana.. ??
Ono "Sa Zeljom tugujem..", "Ide vlak ..","Otiso' si Djilda..."..To sam cuo na tekmi sa Sirokim..
Mislim, posto nas ima najvise i mozemo da zvucimo najbolje treba da budemo i najoriginalniji...Moje misljenje
Ono "Sa Zeljom tugujem..", "Ide vlak ..","Otiso' si Djilda..."..To sam cuo na tekmi sa Sirokim..
Mislim, posto nas ima najvise i mozemo da zvucimo najbolje treba da budemo i najoriginalniji...Moje misljenje
- bistrikboy
- Kontakt:
fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio
Zrinjski je vazda ofanzivno igrao u dolini ali nikad nisu nista napravili,Amar i dalje slaze ekipu ali mislim da je sa dolaskom Selimovica igracka krizaljka za ovu polusezonu ispunjena
Na svakoj poziciji osim lijevog veznog imamo solidnu alternativu,meni Svraka lijevo djeluje izgubljeno,ko zna mozda jos neko i dođe na tu poziciju 

Zrinjski je vazda ofanzivno igrao u dolini ali nikad nisu nista napravili,Amar i dalje slaze ekipu ali mislim da je sa dolaskom Selimovica igracka krizaljka za ovu polusezonu ispunjena

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 27 avg 2009, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
šta mu fali bogati, jel to nešta nije uredu, ovo je zastava srbije sa posebno označnim sanđakom, kosovom i vojvodinom kiji će se odvojiti to ti je isto kad neko stavi zastavu rs i to ti ne smeta, a ovo ti smeta je libistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
Zrinjski je vazda ofanzivno igrao u dolini ali nikad nisu nista napravili,Amar i dalje slaze ekipu ali mislim da je sa dolaskom Selimovica igracka krizaljka za ovu polusezonu ispunjenaNa svakoj poziciji osim lijevog veznog imamo solidnu alternativu,ket meni Svraka lijevo djeluje izgubljena,ko zna mozda jos neko i dođe na tu poziciju
krkacina je napisao/la:Zasto Manijaci ne izbace sve one pjesme od Zvijezde ,Dinama i Partizana.. ??
primjetio sam to ,i onu su pjevali "kako je dobro vidjeti te opet" od dinama
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa nije uredu,po toj logci i RS ce se odvojiti al' haj necemo o politicifk zeljeznicar je napisao/la:šta mu fali bogati, jel to nešta nije uredu, ovo je zastava srbije sa posebno označnim sanđakom, kosovom i vojvodinom kiji će se odvojiti to ti je isto kad neko stavi zastavu rs i to ti ne smeta, a ovo ti smeta je libistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
Zrinjski je vazda ofanzivno igrao u dolini ali nikad nisu nista napravili,Amar i dalje slaze ekipu ali mislim da je sa dolaskom Selimovica igracka krizaljka za ovu polusezonu ispunjenaNa svakoj poziciji osim lijevog veznog imamo solidnu alternativu,ket meni Svraka lijevo djeluje izgubljena,ko zna mozda jos neko i dođe na tu poziciju

Šampion pada na Grbavici
Kapiten Cocalić uvjeren u novu pobjedu svoje ekipe...
Edin Cocalić je jedna od najbitnijih karika u novom Željezničaru, kojeg stvara Amar Osim. Kapiten "Plavih" je prve tri utakmice odigrao na visokom nivou, a i sam priznaje da igra sezonu života.
- Izvrsno smo se spremili, meni više leže žestoke pripreme, kada se radi maksimalno. A posebno je važno što nam se svima, pa i meni, vratilo samopouzdanje.
Za to su zaslužni i navijači, sada imamo odličnu atmosferu, i nakon poraza u Gradačcu, dobili smo aplauz i podršku - govori Edin Cocalić, stoper Željezničara.
Grbavica će i u nedjelju biti puna, naredni protivnik Želje je aktuelni šampion Zrinjski. Mostarci su loše startovali u Premijer ligi, imaju samo dva boda iz tri utakmice, ali u pripremnom duelu razbili su Željezničar u Mostaru (5:1).
- Kući ne smijemo gubiti bodove, Zrinjski poštujemo, ali na Grbavici će slaviti Željezničar. Mostarci su podmladili ekipu, mnogo je novih igrača, mislim da su ipak slabiji nego prošle sezone kada su dominirali u Premijer ligi - kaže Cocalić.
Serdarević umjesto Ćuluma
Željezničar će u nedjelju biti oslabljen neigranjem Milana Ćuluma, koji je u prve tri utakmice dobio tri žuta kartona.
Umjesto njega od prve minute najvjerovatnije će igrati Nedžad Serdarević, a u kombinaciji je i napadač Lazar Popović, za kojeg je stigao certifikat iz Južne Koreje.
ABA3.ba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Kad se sjetim samo prvih dana Osimovog mandata. Svi smo govorili da za 1-2 godine će Željo biti pravi. Ali Osim nas je sve demantovao. Čovjek je napravio nevjerovatan posao sa Željom. Željo nije pobijedio u gostima pune dvije godine i onda dođe Osim i Željo pobijedi odmah prvu utakmicu u gostima. Igrački kadar je veoma dobro odradio i na svim pozicijama Željo ima po dva igrača koji za uvjete naše lige mogu vrlo dobro odigrat.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Simpatizer
- Kontakt:
Posto ti ne smeta mozes da ocekujes da cu ja staviti jednu lijepu srpsku zastavu!fk zeljeznicar je napisao/la:šta mu fali bogati, jel to nešta nije uredu, ovo je zastava srbije sa posebno označnim sanđakom, kosovom i vojvodinom kiji će se odvojiti to ti je isto kad neko stavi zastavu rs i to ti ne smeta, a ovo ti smeta je libistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
Simpatizer je napisao/la:Posto ti ne smeta mozes da ocekujes da cu ja staviti jednu lijepu srpsku zastavu!fk zeljeznicar je napisao/la:šta mu fali bogati, jel to nešta nije uredu, ovo je zastava srbije sa posebno označnim sanđakom, kosovom i vojvodinom kiji će se odvojiti to ti je isto kad neko stavi zastavu rs i to ti ne smeta, a ovo ti smeta je libistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
slobodno stavi meni ne smeta, ja samo govorim što jest
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I Rudar (Kakanj) je dobio odmah prvo kolo, pa opet ne znaci da ce osvojiti ligu i uci u Premier..el-fighter je napisao/la:Kad se sjetim samo prvih dana Osimovog mandata. Svi smo govorili da za 1-2 godine će Željo biti pravi. Ali Osim nas je sve demantovao. Čovjek je napravio nevjerovatan posao sa Željom. Željo nije pobijedio u gostima pune dvije godine i onda dođe Osim i Željo pobijedi odmah prvu utakmicu u gostima. Igrački kadar je veoma dobro odradio i na svim pozicijama Željo ima po dva igrača koji za uvjete naše lige mogu vrlo dobro odigrat.

Dosta treba poraditi na ovoj ekipi, a ove sezone probati izboriti Evropu.
Sutra svi na Grbavicu..
FOOOORZZAA ZEEELJO

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vi od jucer idete na tekme??
Kako je dobro novi fosili.... isto kao sto je YNWA obicna pjesmica koju koriste scouseri, nije napisana za njih tako da nije njihova pjesma
Ide voz a u njemu josip broz...
One dvije samo melodije uzete, znaci nismo uzeli njihove pjesme...a i da jesmo kakve veze ima ako se desila slicna stvar i odlicno opisana...svakako navijacke pjesme samo kruze i malo se mijenjaju...
Uglavno sve je bolje od one sramote fenomenonešta i pjevanja sline pitice merlina...
Kako je dobro novi fosili.... isto kao sto je YNWA obicna pjesmica koju koriste scouseri, nije napisana za njih tako da nije njihova pjesma

Ide voz a u njemu josip broz...
One dvije samo melodije uzete, znaci nismo uzeli njihove pjesme...a i da jesmo kakve veze ima ako se desila slicna stvar i odlicno opisana...svakako navijacke pjesme samo kruze i malo se mijenjaju...
Uglavno sve je bolje od one sramote fenomenonešta i pjevanja sline pitice merlina...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 21 avg 2009, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Simpatizer
- Kontakt:
U redu, nemoj da poslije bude jaukanja!fk zeljeznicar je napisao/la: slobodno stavi meni ne smeta, ja samo govorim što jest
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
neće ne boj se, samo nemoj neke provokacije, jer moje nije provokacija ovo je činjenica i naravno stavi ako ti ovi dopuste, jer sam čuo da vama ne dopuštaju da stavljate vaše simboleSimpatizer je napisao/la:U redu, nemoj da poslije bude jaukanja!fk zeljeznicar je napisao/la: slobodno stavi meni ne smeta, ja samo govorim što jest
Koji ba Selimović, kad je on došo i odakle?bistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
nije ć nego Č, stara slovenacka begovska familijaAYAN je napisao/la:Koji ba Selimović, kad je on došo i odakle?bistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()

Igra zadnjeg veznog imas i par klipova, samo prelistaj malo unazad

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
kako su ovi pitari jadni. odmah nakon njihove utakmice trce na nasu stranicu da pisu razne gluposti. to pokazuje koliki smo im uzor.Navijac Sarajeva je napisao/la:DAVNO JE KAZANO, A BOGA MI I ZAPISANO, DA JE FK SARAJEVO VECI KLUB OD ZELJEZNICARA. DUPLO VISE TITULA VEC SADA BIVSE JUGOSLAVIJE U KOJOJ SU NASTUPALI KLUBOVI KAO DINAMO,HAJDUK, PARTIZAN, ZVEZDA... DODJE I PRODJE RAT A SARAJEVO JOS UVIJEK BOLJA POLOVICA GRADA. PREMIER LIGA BIH KAO TAKVA OSVOJENA OD STRANE BORDO BOJE, DOK PLAVCI SA GRBAVICE CE PROVESTI GODINE I GODINE SANJAJUCI O NJOJ. VECERAS JE BILA LIJEPA NOC, EVROPSKA NOC KAKO BI LJUDI IZ CARSIJE REKLI. "NOCI KAD CES MI DOCI",PJEVAJU RASTUZENI MANIACI NA GRBAVICI. OPET JE SARAJEVO BRANILO CAST GRADA JER JE TO NJEGOVA MISIJA I ZBOG CEGA JE OSNOVANO. LAHKU NOC SVIMA I NADAM SE DA CE VAM TA NOC DOCI.

-
- Kontakt:
jeste li izabrali kraljicu sinoc na balu roma?Navijac Sarajeva je napisao/la:DAVNO JE KAZANO, A BOGA MI I ZAPISANO, DA JE FK SARAJEVO VECI KLUB OD ZELJEZNICARA. DUPLO VISE TITULA VEC SADA BIVSE JUGOSLAVIJE U KOJOJ SU NASTUPALI KLUBOVI KAO DINAMO,HAJDUK, PARTIZAN, ZVEZDA... DODJE I PRODJE RAT A SARAJEVO JOS UVIJEK BOLJA POLOVICA GRADA. PREMIER LIGA BIH KAO TAKVA OSVOJENA OD STRANE BORDO BOJE, DOK PLAVCI SA GRBAVICE CE PROVESTI GODINE I GODINE SANJAJUCI O NJOJ. VECERAS JE BILA LIJEPA NOC, EVROPSKA NOC KAKO BI LJUDI IZ CARSIJE REKLI. "NOCI KAD CES MI DOCI",PJEVAJU RASTUZENI MANIACI NA GRBAVICI. OPET JE SARAJEVO BRANILO CAST GRADA JER JE TO NJEGOVA MISIJA I ZBOG CEGA JE OSNOVANO. LAHKU NOC SVIMA I NADAM SE DA CE VAM TA NOC DOCI.
Raja dod nisam zaboravio svim MANIJACIMA RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN, i da se poslije nedjeljnog iftara svi zajedno radujemo uz novu pobjedu u Dolini cupova.
PONOSNO I HRABRO
Ovaj SelimoviČ mi liči malo na Ćuluma, prava radilica na terenu... Mislim da je sjajno pojačanje.Seyo_TM je napisao/la:nije ć nego Č, stara slovenacka begovska familijaAYAN je napisao/la:Koji ba Selimović, kad je on došo i odakle?bistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
![]()
Igra zadnjeg veznog imas i par klipova, samo prelistaj malo unazad
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
I ja mislim gledo sam na youtube-u igrač je za deset 

pa mozel link da i mi vidimo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, b00t, Cwirek, Ferroviere1987, Sarun, WeekendOffender i 57 gostiju.