FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irfan41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irfan41 » 04 nov 2009, 19:29

Steve Urkel je napisao/la:ma šta je sarajevo napravilo u europi trnavu i helsinborga izbacili a jakih ekipa,ako neznaš široki je 2005 došao do 3 kola uefa kupa

hahahahahahahahahahah... siroki u 3 kolu kupu uefa da sam an tvom mjestu ne bih se javio na ovaj forum nikada vise, siroki je najvise do sada prosao jedno pretkolo i igrao prvo kolo kupa uefa, sto je sarajevo vise puta igralo(besiktas,base,cluj)

joj pa ne mgu vjerovati da ne informisane se osobe javljaju na forum

mislim da nema potrebe pricati o jacini helsingborga, budzetu cluja, i snazi slovacke lige naspram nase
p.s. mi spartak izbacismo a sta napravi prvak slovacke nasem prvaku
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 nov 2009, 19:35

e bem ti seljacku ekipu pa brate kolko mi trebamo precki i stativa pogadjat i 100 % sansi ispromasivat ,moram reci da su me igraci po prvi put ove sezone( a imali su povelik kredit kod mene zbog evrope) razocarali pa imali su,bar su trebali,imati motiva protiv onih ubica al vec se ponavlja prica sa gostovanja il nas sudije sj e bu il mi sami sebe ,vjeruj te za mene je ova tekma bila vaznija nego derbi,je bote bice derbija al ova tekma i pobjeda je trebala biti za naseg Vedrana :cry: :evil:
R.i.P Vedran Puljic sjever ce te uvijek pamtit
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 04 nov 2009, 19:37

adnanhz je napisao/la:e bem ti seljacku ekipu pa brate kolko mi trebamo precki i stativa pogadjat i 100 % sansi ispromasivat ,moram reci da su me igraci po prvi put ove sezone( a imali su povelik kredit kod mene zbog evrope) razocarali pa imali su,bar su trebali,imati motiva protiv onih ubica al vec se ponavlja prica sa gostovanja il nas sudije sj e bu il mi sami sebe ,vjeruj te za mene je ova tekma bila vaznija nego derbi,je bote bice derbija al ova tekma i pobjeda je trebala biti za naseg Vedrana :cry: :evil:
sudci su bili ok eto vidit ćete izjave svojih igraca,trenera da nemaju primjedbe na suce

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 nov 2009, 19:38

Steve Urkel je napisao/la:ma šta je sarajevo napravilo u europi trnavu i helsinborga izbacili a jakih ekipa,ako neznaš široki je 2005 došao do 3 kola uefa kupa
hahahahaha a de mi reci koje ste ekipe izbacili do tog famoznog treceg kola kup uefa :D :D :D ,kad budete u 3 pretkolu LIGE PRVAKA onda se javite.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 nov 2009, 19:39

Steve Urkel je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:e bem ti seljacku ekipu pa brate kolko mi trebamo precki i stativa pogadjat i 100 % sansi ispromasivat ,moram reci da su me igraci po prvi put ove sezone( a imali su povelik kredit kod mene zbog evrope) razocarali pa imali su,bar su trebali,imati motiva protiv onih ubica al vec se ponavlja prica sa gostovanja il nas sudije sj e bu il mi sami sebe ,vjeruj te za mene je ova tekma bila vaznija nego derbi,je bote bice derbija al ova tekma i pobjeda je trebala biti za naseg Vedrana :cry: :evil:
sudci su bili ok eto vidit ćete izjave svojih igraca,trenera da nemaju primjedbe na suce

a sta imas reci na igru u 3 kolu kupa uefa hahaha... pa moguce je da su danas sudci bili rega, ali ne steli se sezona na jednoj tekmi, vec planski, a to je u mostaru demonstrirano kako se to radi

p.s. kada se ne uspiju nasteliti sudije za sezonu, onda se na kraju sezzone nastele takmicarske komisije i mjesto slobode dalje ide siroki
ja navij'o sam za vas!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 nov 2009, 20:46

irfan41 je napisao/la:
styles je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:boli me ovaj poraz nego oni rijetki porazi protiv zelje koje smo dozivili, boli me vise i od onoga iz 98. ne razumijem te igrace koji ofucaju helsingborg, i spartak, nose se sa clujem d anemogu igrati sa seljackom udrugom... ma bolime vise briga i za derbi i za sve. ako se u ovoj ligi vise pobjede ne donose igracima nego sudijama, pa vrijeme je da idemo u shoping sudija
Bit će bolje, samo polako, Široki je ipak u ovoj ligi najbolja ekipa po dosada prikazanom.

ma kakva ekipa, jeste najbogaija samim tim mogu lagano se setati krz supermarket sudija i kupovati one sa najvecom cifrom.

evropa je mjerilo koliko su ekipe jake. smao sarajevo svaki put u evropi osvjetla obraz i ponekad zeljo. a siroki se pati protiv azerbejdzanskih ekipa, i kazastanskih ispadaju, a da o zrinjskom nepricamo i epizodama luxemburg i partizan
Problem je kako bi se ti Helsinborgi i Spartaci proveli u našoj ligi. Ovaj mi Janjoš više dopizdio !!! :evil:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

amila_sa
Kontakt:

Post Postao/la amila_sa » 04 nov 2009, 20:56

Kako te nije stid?

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 04 nov 2009, 21:27

Bio sam na utakmici Široki-Sarajevo gdje po prikazanom rezultat nije realan, oduševio me igrac sa brojem 8 kod Sarajeva uz Škoru koji je bio odlican.Sarajevo je pocelo igrati sa tri napadaca i presingom napadati zadnju liniju Šrokog, te svaku izgubljenu loptu Širokom iskoristilo za brze kontre i stvaranje šansi koje je bilo teze promašiti, nego postici gol.Niko nikada u zadnjih 10 godina nije kuci ovako nadigrao Široki kao Sarajevo u prvom poluvremenu.U drugom poluvremenu Široki je bio puno bolji, i iskoristio je svoje šanse, dok je Sarajevo u drugom poluvremenu odigralo dosta loše, kao da su ostali bez daha.Što se tice navijanja zalosno je bilo stalno slušati Ciro **** ili navijanje za Portugal.Mislim da je sudjenje bilo korektno od glavnog, do pomocnika i ovako sudjenje bih potpisao za Široki na svakom gostovanju.Sarajevo sa ovom ekipom po meni i dalje ce biti najozbiljniji konkurent Širokom i Borcu za prvo mjesto.Mislim da navijaci Sarajeva nemaju šta prigovoriti svojim igracima,koji su zaista dali sve od sebe.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 nov 2009, 22:28

imate dobru ekipu...mislim da bi trebali slaviti protiv Želje...po meni ste kvalitetniji..znate iggrat na rezultat..samo eto neznam šta vam bi u drugom pol,puno gresaka se zaredalo..naravno puno je lakse igrat kad imas uvjete normalne..

pozz
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2009, 23:43

fanatique 1899 je napisao/la:Željo 3:0 protiv Rudara, 2:0 protiv Olimpika, mislim da nece bit lako igrat s nama. Ocekujem ogromnu podrsku i jednih i drugih, pogotovu nas, Manijaka. Poželio sam na derbiju da vidim kakvu koreografiju čovječe, nešto ih nema ni na jugu ni na sjeveru. Prije par godina su mi prozivke preko koreografija i raznoraznih rekvizita bile baš cool, sad je nekako drugacije. Pa ni navijanje nije kao prije, iako se sada samo navija na derbijima.
Mi na grbavici nista i nemozemo napraviti,jer nam je sve zabranjeno unijeti...

A na Kosevu zadnju utakmicu na sjeveru je bila koreografija ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 nov 2009, 23:46

joj sta smo sve promasili :(

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 nov 2009, 23:47

fanatique 1899 je napisao/la:Željo 3:0 protiv Rudara, 2:0 protiv Olimpika, mislim da nece bit lako igrat s nama. Ocekujem ogromnu podrsku i jednih i drugih, pogotovu nas, Manijaka. Poželio sam na derbiju da vidim kakvu koreografiju čovječe, nešto ih nema ni na jugu ni na sjeveru. Prije par godina su mi prozivke preko koreografija i raznoraznih rekvizita bile baš cool, sad je nekako drugacije. Pa ni navijanje nije kao prije, iako se sada samo navija na derbijima.
Koreografije budu, a navija se i protiv sarajevske Bosne! ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 nov 2009, 23:49

Madafaka je napisao/la:joj sta smo sve promasili :(

Pregledo sam ovaj video
pa pogodili ste dvije stative precku i opet nece u gol
:x
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2009, 23:51

Nadam se da su se dovoljno isprimasivali,i da ce sad u subotu da procepe,igru imaju imaju sve drama samo ta zavrsnica da nas poslusa i to je to :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 nov 2009, 23:57

kad nemas srece onda bas nemas :o :shock:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 nov 2009, 00:11

Dosta nepotpun izvjestaj, nema dosta prilika i poluprilika s nase strane, narocito u drugom poluvremenu, al Sarajevo je u prvom poluvremenu prosulo svoje prave prilike. Kasnije ih je to itekako kostalo, logicno, nakon poluvremena vise nisu imali nijedan smislen pas da bi opasnije presli polovicu ili udarac prema golu imali ili bar pokusaj, doslovno. Svejedno, momcad koja zna igrati na rezultat, borbena, dobro stajala u prvom poluvremenu, fina kontra, i dalje u vrhu BH nogometa, zasluzuje i visi plasman od ovog. Toliko.
...Život za Široki...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 05 nov 2009, 00:16

[quote="fanatique 1899"]Željo 3:0 protiv Rudara, 2:0 protiv Olimpika, mislim da nece bit lako igrat s nama. Ocekujem ogromnu podrsku i jednih i drugih, pogotovu nas, Manijaka. Poželio sam na derbiju da vidim kakvu koreografiju čovječe, nešto ih nema ni na jugu ni na sjeveru. Prije par godina su mi prozivke preko koreografija i raznoraznih rekvizita bile baš cool, sad je nekako drugacije. Pa ni navijanje nije kao prije, iako se sada samo navija na derbijima.[/qu
glupo je da pises nesto o zelji a kao ta profile slika, grb olimpika iz marseja ;) malo glupo,zar ne?!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

drug

Post Postao/la drug » 05 nov 2009, 00:28

pa i nije bas upucen momak, strani grb uzima maha :mrgreen: Na svakoj tekmi se nesto napravi (koreografija protiv velez jedna od boljih po meni), a on kaze da nema ni na derbiju nista na jugu. Navijanje moze bolje, normalno da je ljepse to prije bilo uz prepun jug bez stolica. Bice to ponovo ko prije, i jos bolje. Ima dobrih pjesama, ne smijemo ni star zabraviti.

VOLIM TE ZELJO!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 05 nov 2009, 01:02

nebi ja rekao d ati bas ides na tekme, svog kluba jer HZ i TM nikad bolji nisu bili, (za HZ znam 100%) i navijanje je na mnogo visem niivou nego prije
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 05 nov 2009, 01:07

bio sam osuo paljbu po igracima prije izvjesatja ali enma im se sta prigovoriti, preci cu preko ovog teskog udarca i okrenuti se derbiju, budimo realni pobjeda u derbiju nas vraca u vrh... avima nam je ov a tekmaa puno znacila ali nismo imali srece, pravda je spora ali dostizna, vreti ce nama dragi bog ovo jednom... nismo izgubili zbog lose igre ili nezalaganja vec radi nedostatka srece
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.