Bordeaux-Lyon = Crveni karton - DAharry_90 je napisao/la:Bordeaux-Lyon X
Man.Utd-Bayern X bez Rooneya su nula od ekipe,dok Bayernu se vraca Robben?

Man.Utd-Bayern = x/1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bordeaux-Lyon = Crveni karton - DAharry_90 je napisao/la:Bordeaux-Lyon X
Man.Utd-Bayern X bez Rooneya su nula od ekipe,dok Bayernu se vraca Robben?
Oslačalo se igrati na crvene kartone.BlueSharks je napisao/la:Bordeaux-Lyon = Crveni karton - DAharry_90 je napisao/la:Bordeaux-Lyon X
Man.Utd-Bayern X bez Rooneya su nula od ekipe,dok Bayernu se vraca Robben?![]()
Man.Utd-Bayern = x/1
Bolje da si stavio na mec Manchestera i Bayerna da ce biti crveni nego na ove,Man.Utd. ako ne krene,svasta mozemo ocekivat na ovom susretu,na jednoj strani Scholea na drugoj Bommel .Al veceras sumnjam da ce biti crvenih kartona,posto su vazne tekme.Willy je napisao/la:Oslačalo se igrati na crvene kartone.BlueSharks je napisao/la:Bordeaux-Lyon = Crveni karton - DAharry_90 je napisao/la:Bordeaux-Lyon X
Man.Utd-Bayern X bez Rooneya su nula od ekipe,dok Bayernu se vraca Robben?![]()
Man.Utd-Bayern = x/1
Prosla "dojava" od sinoc,i uz to jos ove dvije utakmice...__Liedson__ je napisao/la:Jel zna neko nesto vise za "dojavu" Elgin-Annan(Škotska 4.liga) 1/1 ???
kod mene u kladionici nije bilo prijelaza pa sam samo odigrao 1 na 10 km uz Barcu i Ross County daje go,jer mi je trazila 3 utakmice.
Ovamo 1.8Devil je napisao/la:Pada kvota na Japan kod nas jutros bila 2.4 sada je 2.
JAKO BITNO. EVO UMRO BI DA MI TO NISI REKAO!harry_90 je napisao/la:Na fb grupi KLADIONICA se posvadjali srbi i hrvati zato sto srbi vodeovaj glavni na temi KLADIONICA napisao protiv srba i svadja izbi cccc,zalosno .
Ja sam samo prenio,u vezi tekme se posvadjali,a taj tvoj komentar nisi trebao ni pisat,neznam zasto bi tebi zasmetalo ???Mrgood je napisao/la:JAKO BITNO. EVO UMRO BI DA MI TO NISI REKAO!harry_90 je napisao/la:Na fb grupi KLADIONICA se posvadjali srbi i hrvati zato sto srbi vodeovaj glavni na temi KLADIONICA napisao protiv srba i svadja izbi cccc,zalosno .
Daj di su se još posvađali??? Ajde bacaj linkove!!!harry_90 je napisao/la:Ja sam samo prenio,u vezi tekme se posvadjali,a taj tvoj komentar nisi trebao ni pisat,neznam zasto bi tebi zasmetalo ???Mrgood je napisao/la:JAKO BITNO. EVO UMRO BI DA MI TO NISI REKAO!harry_90 je napisao/la:Na fb grupi KLADIONICA se posvadjali srbi i hrvati zato sto srbi vodeovaj glavni na temi KLADIONICA napisao protiv srba i svadja izbi cccc,zalosno .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.