Ma kontam, mozda su kombinovali, al ovako ih pisajForster je napisao/la:Nije bio Dzumi ne brini seMig_Mig je napisao/la: E tek ga sad izbacili, tacno je bio uzivo :SPrikazuju samo Australijance na streamu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma kontam, mozda su kombinovali, al ovako ih pisajForster je napisao/la:Nije bio Dzumi ne brini seMig_Mig je napisao/la: E tek ga sad izbacili, tacno je bio uzivo :SPrikazuju samo Australijance na streamu
evo sad govore da je jedan od najperspektivniji teniseraKaunas je napisao/la:tako završiš kad se kladiš protiv Bosančerosalucif3R666 je napisao/la:ovdje kukanja http://www.menstennisforums.com/showthr ... st20031409" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima na tom forumu solidan broj stranaca koji navijaju za Dzumija, ima i tema o njemu tamolucif3R666 je napisao/la:evo sad govore da je jedan od najperspektivniji teniseraKaunas je napisao/la:tako završiš kad se kladiš protiv Bosančerosalucif3R666 je napisao/la:ovdje kukanja http://www.menstennisforums.com/showthr ... st20031409" onclick="window.open(this.href);return false;cak govore da nije iznenadjenje sto ga je dzumi otreso
Ne igra Setkicsuhakrpa je napisao/la:Pratio sam Damirov mec preko rezultata i jako sam se zacudio kada sam vidoi na zdrijebu da je Brown bio 1. nositelj kvalifikacija. Nije mala stvar izbaciti igraca koji je postavljen za takvog, ali cini se i da je ta neka povreda (ako sam dobro shvatio) ostavila traga na Brownu. Nebitno, Damir je odradio posao i sada ide na pobjednika meca Ried-Desein. Nisu ni to nesto dobri teniseri, tako da se i protiv njih moze igrati. U 3. kolu eventualno isao bi na Bemelmansa, a onda nek bude sta biti mora![]()
Mirza je trenutno na terenu, vodi 3-2 u prvom setu.
Hocel jos neko od nasih igrat ove kvale? Setkic?
Cuj sjebo Mrezu, pa jel to on ima top u ruci?Fecox je napisao/la:Ne igra Setkicsuhakrpa je napisao/la:Pratio sam Damirov mec preko rezultata i jako sam se zacudio kada sam vidoi na zdrijebu da je Brown bio 1. nositelj kvalifikacija. Nije mala stvar izbaciti igraca koji je postavljen za takvog, ali cini se i da je ta neka povreda (ako sam dobro shvatio) ostavila traga na Brownu. Nebitno, Damir je odradio posao i sada ide na pobjednika meca Ried-Desein. Nisu ni to nesto dobri teniseri, tako da se i protiv njih moze igrati. U 3. kolu eventualno isao bi na Bemelmansa, a onda nek bude sta biti mora![]()
Mirza je trenutno na terenu, vodi 3-2 u prvom setu.
Hocel jos neko od nasih igrat ove kvale? Setkic?
I ja mislim da nije nikakva povreda u pitanju jer je ona pauza bila jer je brown servisom sjebao mrezu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.