Nisam imao namjeru da se javljam na ovu temu, a moram priznati da sam bit parole odma shvatio (al' šta to vrijedi objašnjavati nekim forumašima).
Što se tiče "derbija" reći ću samo jedno...taj "veliki čovjek" kojem je do našeg mišljenja stalo kao do lanjskog snijega bi bio polomljen u roku 24 sata, ne bi se uopšte šetao po Tz i lagano ispijao kafice kao što to dan danas radi da je u tom trenutku bio trener (recimo) Želje ili Sarajeva. Naravno kad bi takvu izjavu dao u takvom trenutku. Toliko...
InfernoSioux je napisao/la:Stvarno ne razumijem zašto ovoliko profila sa "Lokacijom : Tuzla", na temi koja se zove FK Radnički Lukavac...
Forumi su ionako uvijek bili za balavurdiju jaku na riječima... što neko reče; imate svoju tribinu, imali ste i dva puta kod kuće vidjeli smo vaš nivo kulture, i navijačkog mentaliteta koji je ravan kopačima iz mramora... . Nedelja će reći svoje i kraj priče, pređite (****) na temu o klubu kojeg vi volite.
I da, umalo zaboravih... nije ovo derbi za vas, nikako... a-a Obična tekma. Da.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
InfernoSioux je napisao/la:Stvarno ne razumijem zašto ovoliko profila sa "Lokacijom : Tuzla", na temi koja se zove FK Radnički Lukavac...
Forumi su ionako uvijek bili za balavurdiju jaku na riječima... što neko reče; imate svoju tribinu, imali ste i dva puta kod kuće vidjeli smo vaš nivo kulture, i navijačkog mentaliteta koji je ravan kopačima iz mramora... . Nedelja će reći svoje i kraj priče, pređite (****) na temu o klubu kojeg vi volite.
Od kud vam volja i želja da budete toliko glupi
kompleksas smiri se malo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Šta ste se natakarili jedni na druge ,sačuvajte energiju za tekmu trebaće i jednima i drugima nek´ samo bude suđenje korektno pa kom opanci tom i jerry .
harry_90 je napisao/la: nama je to kao i svaka druga utakmica u ovoj ligi,jedino su derbiji sa Sarajevom,Celikom,Zeljeznicarom,Velezom,a ovi timove koji su nastali od 95 ne zelim da spominjem..
Daj nemojte me nasmijavat, kakav vi derbi sa nama imate?
Pa čovjek spominje Jošik, a ne Tušanj
A eto vidiš vi udarate gostujuće igrače kad vas nadigraju, a mi svoje šminkere potjeramo kad ne igraju kako treba, valjda si čuo na snimku uprava napolje
@ Coraco da si ti meni živ i zdrav svako vrlo dobro zna zbog čega je ovo sve bilo, nas niko nije nadigrao nego zna se ko nam je presudio, ali nebitno bilo prošlo, davno prežaljeno i zaboravljeno
na ovim slikama se jasno vidi kako navijaci istjeruju stoku sa terena ... stoku koja se bavi nesportskim radnjama i kojoj nije mjesto na terenu ...
zato vam i kazem , pazite koga vodite sa sobom ...
hvala brate i ti meni, sjećam se ja šta je bilo samo ste vi pogrešne ljude udarali, ovi igrači Viteza to sigurno nisu zaslužili
šta bi i mi trebali uletiti i udarat igrače Jedinstva kad bi se desila ista situacija u narednom kolu ?
ultrasstyle_tz je napisao/la:nisam ni ocekivao da ce Vojvoda drugacije igrati, jednostavno ne zna on drugacije osim "hajmo im noge slomit", ali mi je malo smijesno kad i navijaci isto ocekuju i zahtijevaju..jbg tako su igrali i na Tusnju, onaj Cejvanov start je za zatvora, i tu je sudija na vrijeme reagovao...sad kontaju pritisak publike, diskutabilan sudija pa da ce se izvuci sa tim krvnickim startovima..ali kad smo uspjeli u prvom dijelu sezone sa smijesnim trenerom i ekipom da nadjemo odgovor na to vjerujem da ce i Ciro naci..
samo ako budemo vodili nesto ne vjerujem da ce se tekma zavrsiti, to je prekid 99%, a ako pobijedimo neredi po cijelom gradu..tako to bude kad se naloze pa pregriju...jbg imamo i mi konja za takvu trku, i nasa djeca su manje-vise cista sa kartonima
samo se nadam da utakmica nece otici u tom smjeru lomljenja nogu, povreda igraca, prekida, nereda itd itd ali kako se blizi pocetku sve vise mislim da ce biti tako dobro sam ja rekao neki dan ne svidja mi se ona tisina i korektna atmosfera hehehe
nema sad Darko prica drugacije smireno..nema vise onog nekadasnjeg mu naboja..lik mu je inace neki dan zaprijetio nesto slicno kako su mu ljudi iz Slavije zaprijedili pred nase ispadanje..kaze mu lik mozes mi Slobodu dobit, ali ne i lajat po TV ...nema vise vidis da drugacije sad prica Darko nas dobri..a tako i treba malo mu je ranije jezik letio ne znam ni zbog cega jer sam je otisao nije mu niko u Slobodi kriv
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 mar 2014, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Coraco je napisao/la:hvala brate i ti meni, sjećam se ja šta je bilo samo ste vi pogrešne ljude udarali, ovi igrači Viteza to sigurno nisu zaslužili
šta bi i mi trebali uletiti i udarat igrače Jedinstva kad bi se desila ista situacija u narednom kolu ?
Ma udarali su redom ljudi, čak su i naši igrači dobili poneki udarac, pa i ovaj prekid protiv Branitelja ste napravili jer ste gubili, i onda ste tražili da uprava ode i to sve....
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje smo mi trebali sve dignuti u zrak hehehe inače ovdje protiv nas za Slaven je branio naš sadašnji rezervni golman Baščelić, a nadigrali su nas Mirnes Salihović, Zlatko Tomić i Eldin Trumić poslije naši igrači i ovako se proda utakmica, pogledajte molim vas treći gol Slavena, mi se borimo za ulazak u Prvu ligu i naša uprava tada proda utakmicu glavnom konkurentu, ali hvala bogu nema ih više ni pored stadiona, a pogotovo da uđu
I sta veli vojvoda? oslabljeni smo itd....kao da mi nemamo online prenos i ne znamo da su svi zdravi,osim onih za koje se posumnja da su 'povrijedjeni'. Al' su u strahu goleme oci!
HerLutwoII je napisao/la:I sta veli vojvoda? oslabljeni smo itd....kao da mi nemamo online prenos i ne znamo da su svi zdravi,osim onih za koje se posumnja da su 'povrijedjeni'. Al' su u strahu goleme oci!
Oslabljeni jesmo ne igranjem par igrača, ali motiva, volje i želje za dobrim rezulatom nam ne nedostaje
SaltCityAttack je napisao/la:
nema sad Darko prica drugacije smireno..nema vise onog nekadasnjeg mu naboja..lik mu je inace neki dan zaprijetio nesto slicno kako su mu ljudi iz Slavije zaprijedili pred nase ispadanje..kaze mu lik mozes mi Slobodu dobit, ali ne i lajat po TV ...nema vise vidis da drugacije sad prica Darko nas dobri..a tako i treba malo mu je ranije jezik letio ne znam ni zbog cega jer sam je otisao nije mu niko u Slobodi kriv
Ko ne igra za raju i zanemari taktiku, zavrsi u nizerazrednom FK......