FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
@geronimo i ja bi volio da igramo ovu prvu formaciju, jer mislim da smo puno jači u vezi, a Gomez nije usamljen u napadu...
ma daj nemoj zezati,,od tvojih 5 postova 3 su provokativna vec odavno,,neznam zasto ali mnogi dolaze i provociraju pristalice reala,mancestera sta vam to treba zavidite nam na cemu jell??? OPSAJD lapsus-offside-zaledje ili kako vec..JameS je napisao/la:ko provocira,ja sam napisao nesto sto je izuzetno realno,a vama je to tesko prihvatitiisakovich je napisao/la:neznam sta je u cilju jamesu i ostalim realovcima da ovdije provociraju,,,mi makar nismo toliko jadni da montiramo slike opsajda zlatana ibrahimovica,,drzite se kraljice trebat ce vam dugovi su veliki,,,izgleda da ce se na bernabeu samo izvoditi rituali u nastojanju stizanja barselone,,ehhehe....al me izivciraju,,,
VOLIM BAYERN![]()
a sta ti znaci OPSAJD![]()
![]()
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U Stoke.Rz88 je napisao/la:Da, trebao je preći mislim za nekih 4.7 miliona u Hull, Wigan, Sunderland ma ne znam ni sam gdje tačno, pa je nestao, kasnije se pojavio već prošlo transfer vrijeme i ovi se naljutili.
Ovi što dođu da provociraju to je samo dokaz koliko su njihovi klubovi nezanimljivi.Ljudi moji taman da igra Juve protiv Zuricha ja bih Zurichu davao neke šanse, a ne Bayern koji ima bolju ekipu od legije staraca.
Bayern će napasti Juveta, a ne Juve nas.Nam treba pobjeda ,a ne njima.
Znači formacijski 4-3-3 sa Robbenom od prve minute.Vjerujem da će u napadu još biti Olić i Gomez.Odbrana će biti ista kao u zadnje 3-4 zekme.Jedino u vezi će možda igrati sa 2 zadnja vezna i Sweinijem,a možda Sweini-Pranjić-Bommel.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 07 dec 2009, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
meni iskreno muller mali nikako nestima,nije agilan sekunde nekako je bezvoljan kao da smatra da je on tu samo da zabija golove a ostali da mu dodaju,,malo je postao i agrasivan prema svojim ali i protivnickim igracima kako se samo izgalami na olica i non stop prigovara swajniju,,ali to ne umanjuje njegova talent sigurno je ok decko ali godine i pritisak igranja u BAYERNU cine svoje,,nek se jos kali koju godinu i novi stefan je tu..
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- moustapha
- Kontakt:
I meni je Muller bio bolji na pocetku sezone. Sad kad gledam njegov ucinak nije to puno, a svi ocekuju od njega da igra na visokom nivou. Mislim da mu je potrebno malo vremena i na klupi da provede. Nista od ovoga nije napisano zato sto sam protiv mladih igraca, naprotiv treba ih imati u timu i davati sansu, ali nekada malo umjerenije. Da udje par utakmica kao joker, ja mislim da bi se drugcije postavio.
#divovi
na haram nacin, tj. opkladomTrasimaco je napisao/la:Pa seceru, ti si rekao da hoces da zaradis. Deder reci kako to ti mislis zaraditi?secer je napisao/la:tras, trazi sta ti srce zeli

znaci, ja kazem da ce vas volfsi dobiti!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Slazem se mustafa, vidio da ima zagarantovano mijesto u ekipi, pa se malo pohasio
Zasto nekad ne pruziti sansu Baumjohannu ili Hamitu, trebao bi nekad i sa klupe uletit, mali Muller
Robben trazi od Gaala da bude starter na sutrasnjoj utakmici
Valjda on najbolje zna koliko je spreman, samo bi bilo prpa, da nam on rikne nakon nekih 60 minuta, a rezultat jos 0:0
Utakmicu od velike vaznosti ce poceti vjerovatno ovih 11.
______________Gomez_______________
____Olic______Müller______Robben_____
_____Schweini________Bommel________
_Badstuber_Demichelis__ Buyten__Lahm_
_______________Butko________________
Znaci, 4-2-3-1, sto po meni nije losa formacija, s obzirom da se zna da Bayern mora pobijediti.
Protiv Talijana cekati do posljednjih minuta da bi zabio taj gol, koji vodi dalje...je ravno samoubistvu.
Znaci, trebali bi od samog pocetka napasti i sto prije pokusati gol zabiti, onda smo egal, tako da moraju mijenjati svoju defanzivnu taktiku, koja ce vjerovatno biti postavljena od samog pocetka.

Robben trazi od Gaala da bude starter na sutrasnjoj utakmici

Utakmicu od velike vaznosti ce poceti vjerovatno ovih 11.
______________Gomez_______________
____Olic______Müller______Robben_____
_____Schweini________Bommel________
_Badstuber_Demichelis__ Buyten__Lahm_
_______________Butko________________
Znaci, 4-2-3-1, sto po meni nije losa formacija, s obzirom da se zna da Bayern mora pobijediti.
Protiv Talijana cekati do posljednjih minuta da bi zabio taj gol, koji vodi dalje...je ravno samoubistvu.
Znaci, trebali bi od samog pocetka napasti i sto prije pokusati gol zabiti, onda smo egal, tako da moraju mijenjati svoju defanzivnu taktiku, koja ce vjerovatno biti postavljena od samog pocetka.
Vom Jäger zum Gejagten
pa gero jesil poso il si doso
ljudi, od subote do subote se molim da gal izvede isti tim i kada je poceo vi navijate da ponovo rotira
neka igraju u istom sastavu barem jos ova dva kola u bl
dobro je za tim, a bome i meni za besiku
sam muler je izjavio kako u zadnjih par kola esto nije ok. ali, v. gal je bio uz njega
dok nije izasao iz krize 

ljudi, od subote do subote se molim da gal izvede isti tim i kada je poceo vi navijate da ponovo rotira

dobro je za tim, a bome i meni za besiku

sam muler je izjavio kako u zadnjih par kola esto nije ok. ali, v. gal je bio uz njega

A insana, Boze dragi!secer je napisao/la:na haram nacin, tj. opkladomTrasimaco je napisao/la:Pa seceru, ti si rekao da hoces da zaradis. Deder reci kako to ti mislis zaraditi?secer je napisao/la:tras, trazi sta ti srce zeli![]()
znaci, ja kazem da ce vas volfsi dobiti!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Vrijeme da se neke tradicije sruše: posljednji klub koji je Juve uspio dobiti na njegovu Delle Alpiju bio je španjolski Deportivo iz La Coruńe. Galicijci su u sezoni 2003/2004 slavili u Torinu s 1-0.
Kao što je nama Makkay prekinuo niz od 18 utakmica bez poraza, i mi ćemo njima!!!
Kao što je nama Makkay prekinuo niz od 18 utakmica bez poraza, i mi ćemo njima!!!

Sent from my Philips Smart TV.
Idemo na sve ili nista protiv Juveta.
Ne razbiram pitanje bas najboljesecer je napisao/la:pa gero jesil poso il si doso![]()
ljudi, od subote do subote se molim da gal izvede isti tim i kada je poceo vi navijate da ponovo rotira![]()

Gdje ce bolan igrati u istom sastavu kao zadnja dva kola, sada kad je Robben spreman

Negdje sam procitao da bi mozda Hasan trebao biti u kadru

Vom Jäger zum Gejagten
Da da, Chiellini neće igrati koliko ja znam, odbrana im je tanka bez njega!!! Što se defanzive tiče jedino me brine Camoranesi (Marchisio) - Sissoko - Melo... strašno
- rob do bagro
- Kontakt:
Kaze Kaiser Franz da ce Bayern dat gol i to u 89 min. znaci last-minute sieg
Juve geht zu HOLLE!!!

Juve geht zu HOLLE!!!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pa to sam tebi ostavio na izborTrasimaco je napisao/la:A insana, Boze dragi!Reci kako hoces da zaradis? U sta se kladis? Cime ja da platim ako United zijani? Zapravo, pravo pitanje je: Cime ces da platis kad United ne zijani?
![]()
Nemoj mi vrdati sad.

biraj opkladu...pristajem na sve

ps
gero, ono jesi li posao, ili dosao znaci da ne znas o cemu govoris

nisam za tumbanje ekipe.
igranje robbena od pocetka bi mogao biti mac sa dvije ostrice: ili cemo rano povesti, ili ce se oni sacuvati a robben do 60-e min. premoriti pa da nemamo koristi od njega.
mislim kako je bolje uvesti robbena na pocetku drugog poluvremena.
vjerujem kako su se protivnici prilicno istrosili u utakmici sa interom.
to nam daje nadu kako bi se, protiv nas, mogli istrositi za nekih 60-tak minuta

Robe moj, vicevi su na drugom podforumurob do bagro je napisao/la:Kaze Kaiser Franz da ce Bayern dat gol i to u 89 min. znaci last-minute sieg
Juve geht zu HOLLE!!!![]()

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ja se nadam da cemo mi dato prvi go,onda 100 posto prolazimo,znam da bilal nije 100 posto spreman ali moze li igrati barem 30 minuta
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- moustapha
- Kontakt:
Ja se samo nadam da Gaal nece vaditi Olica da bi uveo Robbena, kao u utakmici protiv Gladbacha. Bez obzira sto se covjek jako trosi, igra Bayerna je dosta drugacija bez njega. Jednostavno, fali onaj pritisak koji on stvara na odbranbene igrace.secer je napisao/la:pa to sam tebi ostavio na izborTrasimaco je napisao/la:A insana, Boze dragi!Reci kako hoces da zaradis? U sta se kladis? Cime ja da platim ako United zijani? Zapravo, pravo pitanje je: Cime ces da platis kad United ne zijani?
![]()
Nemoj mi vrdati sad.
![]()
biraj opkladu...pristajem na sve![]()
ps
gero, ono jesi li posao, ili dosao znaci da ne znas o cemu govoris![]()
![]()
nisam za tumbanje ekipe.
igranje robbena od pocetka bi mogao biti mac sa dvije ostrice: ili cemo rano povesti, ili ce se oni sacuvati a robben do 60-e min. premoriti pa da nemamo koristi od njega.
mislim kako je bolje uvesti robbena na pocetku drugog poluvremena.
vjerujem kako su se protivnici prilicno istrosili u utakmici sa interom.
to nam daje nadu kako bi se, protiv nas, mogli istrositi za nekih 60-tak minuta
#divovi
- rob do bagro
- Kontakt:
Robben kaze da je spreman,Zeli da igra od pocetka i da pomogne ekipi da prodju u naredni ciklus.
Eh sad da li ce ga Gall pustit je jos nepoznato,ja licno bih volio kako bi ga bilo dobro ubacit na pocetku u drugom pol.
Eh sad da li ce ga Gall pustit je jos nepoznato,ja licno bih volio kako bi ga bilo dobro ubacit na pocetku u drugom pol.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ako vas Juventus dobije.
I zabari ce vikati Ciro Majstoreeeee

I zabari ce vikati Ciro Majstoreeeee

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.