FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2011, 15:25

čamac je napisao/la:Ma hajde ba (ukusi su različiti), nije to problem, vazda ima drugarica :D
Ma nije stvarno ba, realizacija nam je loša do bola. Mi smo izgubili najmanje 7-8 bodova na zicerima. Ne na šansama nego na pravim zicerima (najmanje po gola prazn'o na udaljenosti ispod 10 metara).
Eto sad bi bili egal s Borcem i pravili prostor u vitrini.
Hebaji ga, prošle sezone pogotovo u drugom dijelu smo imali iznadprosječnu realizaciju. Pogotovo u gostima, prva-druga šansa go.. Sad ne ide i nije samo do napadača, mašili su i vezni, ali zašto- pojma nemam? Pola možda zbog nesreće, pola zbog neznanja, što je ipak kritično za profesionalnog igrača..

Sad nam je čekati 1.april, pa ćemo vidjeti kako dalje.. Trenutno je skroz nejasno sve. :roll:
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 21 mar 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 21 mar 2011, 15:36

I DA GUBIŠ DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA ŽELJO ŠAMPION !!!!!!ŽELJO ŠAMPION !!!!!!!
Jer si JEDAN JEDINI...........

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 21 mar 2011, 15:45

Izo i tatamata jos po jedan i idete na hladjenje!
AMAR OSIM!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 mar 2011, 15:47

Eto suspenzija i sta sad igraci ce pobjec po drugim ligama i pusiona, nego koliko bi trebalal trajat ta suspnezija :cry:

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 21 mar 2011, 15:47

čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat :D
Fakat i ja branim igrače konstantno , ali brate kakvi su ono Bogalji zadnje dvije istrčaali nije mi jasno. Pa mi kažu Lazar kloc ! Ništa , idemo dalje !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
Željezničar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 mar 2011, 15:53

Poslije ove dvije tekme odkad nema Lazara ,cijenim istog više nego bilo kojeg igrača u nasem timu. ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 mar 2011, 16:41

Lazo jeste sport, slab u zavrsini ali covjek privuce na sebe dvojicu i odmah oslobidi prostor Visci i Besliji. Mada vjerutje, mozda se necete sloziti sa mnom, ali Visca je po meni za jokera. Kada je ulazio sa klube, uvijek je promjenio donosio. To je bila i bice za nas dobitna kombinacija. :D :D 8-) 8-) :!: :!:

Ali realno gledajuci, niti jedan nas tim nema sta traziti u Ligi Prvaka. Mi jedino imamo dobre sanse u predkolima Europa Liga. Imamo sanse prva 2 predkola, trece predkolo dolazi tim koji mi mozemo pobijediti, a i oni nas. Ali naravno uz dosta sportske srece, i euforije medu navijacima za to. Jer nismo mi na nivou Dinama, da mozemo igrati i pobijedivati bez navijaca. :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 mar 2011, 16:45

Ma jbs ove iz Hercegovine oni su veci nacionalisti nego ovi iz Zagreba. :roll:
Ma imaju momci iz TM87 dobre odnose sa pravim purgerima. ALi sto se tice ovih iz Hercegovine, nebi rekao. Sve u svemu, nadam se da ce biti raje makar koliko stolica ima, 8000, i da bude sve korektno, i bez belaja!!! :D :D :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 16:49

nime_tm87 je napisao/la:Poslije ove dvije tekme odkad nema Lazara ,cijenim istog više nego bilo kojeg igrača u nasem timu. ;)
ja sam to oduvijek govorio :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 mar 2011, 16:52

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto ti mozes sr.ati to niko ne moze, al realno
:lol: :lol:
Al smara brate. Prekucao je sve dosad.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 21 mar 2011, 16:53

slika

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 mar 2011, 16:54

čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat :D
kolko sam puta napisao i upozoravao, kad odem na trening, pa gledam, kakve prilike propustaju, jos na treningu bi to trebalo biti opustenije, bez ikakvog pritiska da se zabije gol...i naravno da ce fulati i na utakmici pogotovo kad je situacija kao sinoc kad nam treba pobjeda i gol...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 21 mar 2011, 17:00

Bogme,ništa bez mene :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 21 mar 2011, 17:02

19TM87 je napisao/la:
kolko sam puta napisao i upozoravao, kad odem na trening, pa gledam, kakve prilike propustaju, jos na treningu bi to trebalo biti opustenije, bez ikakvog pritiska da se zabije gol...i naravno da ce fulati i na utakmici pogotovo kad je situacija kao sinoc kad nam treba pobjeda i gol...

e bas kad nam treba pobjeda moje misljenje je da ne bi trebali igrati zatvoreno kao uobicajno sa 2 klasicna zadnja vezna (savic,svraka) trebamo ofanzivnije igrat...a za te fule to je ne vjerovatno sta fulaju stvarno ne znam razlog tome ali nije uredu....treba pokusat kad se Lazo vrati igrat i sa Lazom i sa Bajrom to bi izgledalo po mom misljenju dosta bolje...
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 21 mar 2011, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 mar 2011, 17:03

19TM87 je napisao/la:
upravo to je problem,kad je suterski trening,mora se biti max. skoncentrisan i bez za*ebancije(lob udarci i ostali atraktivni potezi)..samo trpat', bilo kako :D
#samoRudar #zauvijek

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 21 mar 2011, 17:07

Capt_Billy je napisao/la:
Ma jbs ove iz Hercegovine oni su veci nacionalisti nego ovi iz Zagreba. :roll:
Ma imaju momci iz TM87 dobre odnose sa pravim purgerima. ALi sto se tice ovih iz Hercegovine, nebi rekao. Sve u svemu, nadam se da ce biti raje makar koliko stolica ima, 8000, i da bude sve korektno, i bez belaja!!! :D :D :D

Šta ti znaš ko ima dobre odnose i sa kim ?!
Ne piši gluposti !
Hajde lazare,hajde Lazare..

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 mar 2011, 17:30

Jel vi to s Dinamom igrate, kad i jel neko prenosi?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 mar 2011, 17:37

Pa da ulaz bude i besplatan opet neće doći 8 000 :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 mar 2011, 17:42

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa da ulaz bude i besplatan opet neće doći 8 000 :D
A vjerovatno si upravu!!! :D :D

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 21 mar 2011, 17:43

Capt_Billy je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa da ulaz bude i besplatan opet neće doći 8 000 :D
A vjerovatno si upravu!!! :D :D
Upravu je 100%, nazalost !
TM87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], TefalTava i 14 gostiju.