FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 24 feb 2015, 23:46

staragarda je napisao/la:i tako...pitari korak po korak i postadose Dinamo...al ako cemo mi bit Rijeka,ja prezadovoljan :D :D :urnebes:
Nemamo sstijenu ali imamo brdo iznad tribine...Jos da imamo kakvog igraca da ga mozemo utusit za makar najmanju 7 cifarsku odstetu al hajde...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 feb 2015, 23:58

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:i tako...pitari korak po korak i postadose Dinamo...al ako cemo mi bit Rijeka,ja prezadovoljan :D :D :urnebes:
Nemamo sstijenu ali imamo brdo iznad tribine...Jos da imamo kakvog igraca da ga mozemo utusit za makar najmanju 7 cifarsku odstetu al hajde...
sta ima veze sto je brdo,jbti...istovarimo jedno 5 dampera krupnog kamenja na brdo i eto ti Kantride :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 25 feb 2015, 00:33

staragarda je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
sta ima veze sto je brdo,jbti...istovarimo jedno 5 dampera krupnog kamenja na brdo i eto ti Kantride :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
jbg koje onda zgrade moras porusiti da izgradis panoniku do tusnja :D :D :D :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 25 feb 2015, 10:49

pa kako ih je poceo dzasko redat za jedno 10 godina i bit ce jezero pored tusnja :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 feb 2015, 11:26

Danas kisa pa sve do kraja sedmice... al' zaboli nas jako, mi imamo moderno natkrivenu tribinu (inace najbolju u BiH).

Koja smo mi gospodaaa... :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 feb 2015, 13:18

sanjao sam da smo izgubili od Travnika i da smo loše igrali :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 feb 2015, 13:35

kad je već beka23 postavio sliku, da se vidi kako je to Sok vodio, lijepa odbrana, najbolja u ligi, pobjede od po 1-0, k'o Juve birvaktile :cool: mi smo specifična sredina, teško je s nama, a Sok je uvijek znao i zato je za mene Sok uvijek i vazda najbolji izbor :thumbup:

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 feb 2015, 13:47

http://www.fksloboda.ba/index.php/izdvo ... -zmajevima

Pa dobro sad, jel' ovaj Suljic kod nas ili je otiš'o u Leipzig ili nesto slicno? Ako neko zna bio bih mu zahvalan da odgovori. :thumbup:
075

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 feb 2015, 13:49

staragarda je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
Halo .ba, nemojte Graditelju davati ideje, moze mu se ukazati vizija da pravi more, onda nema vise nista od stadiona....moze dobiti ideju o "sinergiji".
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 feb 2015, 13:50

neko je skoro ovdje pisao da se vratio dok ne sredi papire

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 feb 2015, 14:21

Par dana do prvenstva tema skoro pa mrtvaaaaaa :D :D
HAJDEEE SVETINJOOOO
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 25 feb 2015, 14:38

Chinaglia je napisao/la:kad je već beka23 postavio sliku, da se vidi kako je to Sok vodio, lijepa odbrana, najbolja u ligi, pobjede od po 1-0, k'o Juve birvaktile :cool: mi smo specifična sredina, teško je s nama, a Sok je uvijek znao i zato je za mene Sok uvijek i vazda najbolji izbor :thumbup:

slika
Eto smio bih se zakleti u zivot da nikada nikakvi Laktasi nisu igrali PL, da ne vidjeh ovu tabelu!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 feb 2015, 15:18

Pasha_car_aga je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kad je već beka23 postavio sliku, da se vidi kako je to Sok vodio, lijepa odbrana, najbolja u ligi, pobjede od po 1-0, k'o Juve birvaktile :cool: mi smo specifična sredina, teško je s nama, a Sok je uvijek znao i zato je za mene Sok uvijek i vazda najbolji izbor :thumbup:

slika
Eto smio bih se zakleti u zivot da nikada nikakvi Laktasi nisu igrali PL, da ne vidjeh ovu tabelu!
ej moj pasha ti isti Laktasi nas iduce sezone nabili 4-2, na po Tusnja se posrali na nas :lol: jos nam Vlado Karalic uvali tri komada a sezonu ranije igrao za nas, odnosno sjedio na klupi :lol: sjecam se ja svih utakmica gdje su se selendre posrale po nama i to na nasem terenu jednostavno ostane ti urezano u pamcenje :urnebes:
Sloboda Tuzla

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 feb 2015, 15:32

fukarezv je napisao/la:Par dana do prvenstva tema skoro pa mrtvaaaaaa :D :D
HAJDEEE SVETINJOOOO
Tacno smo vise pisali u novembru. Jos samo par dana do utakmice mrtvo more.
Sto se tice vremema u subotu najavljuju oblacno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 feb 2015, 16:28

fukaratz je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:

slika
ej moj pasha ti isti Laktasi nas iduce sezone nabili 4-2, na po Tusnja se posrali na nas :lol: jos nam Vlado Karalic uvali tri komada a sezonu ranije igrao za nas, odnosno sjedio na klupi :lol: sjecam se ja svih utakmica gdje su se selendre posrale po nama i to na nasem terenu jednostavno ostane ti urezano u pamcenje :urnebes:
Poraz od Laktaša se i meni posebno urezao u sjećanje. Jednostavno, niko nije očekivao da ćemo biti deklasirani od tima koji će te godine između ostalog napustiti društvo najboljih, posebno ako uzmemo u obzir da smo kolo prije toga ostali neporaženi na Koševu.

Ali eto, u fudbalu je sve moguće, pa tako i da nas režimski poluklub napuni na Tušnju. :mrgreen:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 25 feb 2015, 17:37

TzBulevar87 je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/index.php/izdvo ... -zmajevima

Pa dobro sad, jel' ovaj Suljic kod nas ili je otiš'o u Leipzig ili nesto slicno? Ako neko zna bio bih mu zahvalan da odgovori. :thumbup:
Vratio je se Suljić ovdje lično sam pričao sa njim zbog papirologije je se vratio i igrat će za juniorsku ekipu, a ne za kadetsku.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 feb 2015, 17:49

fukaratz je napisao/la: ej moj pasha ti isti Laktasi nas iduce sezone nabili 4-2, na po Tusnja se posrali na nas :lol: jos nam Vlado Karalic uvali tri komada a sezonu ranije igrao za nas, odnosno sjedio na klupi :lol: sjecam se ja svih utakmica gdje su se selendre posrale po nama i to na nasem terenu jednostavno ostane ti urezano u pamcenje :urnebes:

Cini mi se da se zvao neki igrac Mikic, dobio standing ovations na Tusnju tad :mrgreen:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 25 feb 2015, 17:54

http://fksloboda.ba/index.php/fotogaler ... 25-02-2015" onclick="window.open(this.href);return false; evo ga ažurirali su

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 feb 2015, 18:11

i kako da bude svijeta na utakmici..da nema one fb stranice volonterske i fukara ne bi covjek ni znao da ima tekma..ako bude 2-3000 ljudi (o vise da ne govorim) onda smo mi fkt zaludjenici
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 25 feb 2015, 18:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:i kako da bude svijeta na utakmici..da nema one fb stranice volonterske i fukara ne bi covjek ni znao da ima tekma..ako bude 2-3000 ljudi (o vise da ne govorim) onda smo mi fkt zaludjenici
Ja cu doci pa makar samo na prvo poluvrijeme...Jest da me @staragarda preselio na sjever a zena p.... kad je vidjela kartu
& $ ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.