Vec videno sad ce igraci strajkati i ode Petrovic sa klupe.sajo10 je napisao/la:Slavko Petrović: Od 27 fudbalera Želje na prvom mjerenju, 18 ih je imalo višak kilograma
“Od 27 igrača na prvom mjerenju, 18 igrača će skidati kilažu u prvoj fazi. Očekujem da ekipa ukupno skine između 70 i 80 kilograma. Ja sam skinuo 4 kilograma prije nego sam došao ovdje jer nemam vremena da spavam i da jedem. Igrači su dobili zadatak da skinu kilažu i dobili rokove u kojima moraju skinuti kilažu. Ja neću da trpim da igrač skida kilažu pola godine. Takvi će morati da napuste klub ako ne pokažu želju za ličnim napretkom. Zabranjeno im je da noć prije utakmice budu u gradu iza 22 časa, a ostalim danima iza 23 časa. Vidjet ćemo koliko njih će se pridržavati toga, a koliko neće”, poručio je Petrović.![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj do 23 ma nema sanse.Evo nek mene plate timpra ih ali hajde zaganjaj 20 igraca sve to treba u isti apartman strazara ko nedodje do 23 napolju nek spava nek mu se guzica prehladi ima drugi dan da trci ko ptica trkacica.Hoces da budes sportista da igras u poznatom klubu primas platu a i da cugas pusis i nespavas jer cuj pa moja raja izlazi djes to propustit e pa onda pjevaj idi u zvjezde granada mrs iz Zelje.
jel ovo 8 penal za krupu :O
Krupa se pretplatila na penale. 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
skoro svako kolo po penal, ovo je stvarno nemoguće ba 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
osmi... juventus iz krupe 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bi bilo lose da neko naprvi video svih njihovih penala do sada, ako je ikako moguce.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel ova krupa iz modrice?
Steta sto nema Koljica ,kad skontas da nije pucao protiv Slobode penal,pa ev ovaj sad hmmmm to su jos dva gola na kontu nebi ga niko stigao sa golovima do kraja .
Kosoric kapitenski
Kosoric kapitenski

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovo Nova godina u sarajevu hehe
imali negdje live stream?!
gledam na tvu, i ne mogu da vjerujem koliko sudije yebu zelju!!! nevjerovatno!!!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne laži štrumfu, čist penal.dobrinja1 je napisao/la:gledam na tvu, i ne mogu da vjerujem koliko sudije yebu zelju!!! nevjerovatno!!!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
nisam strumf, ali hvalaMemara je napisao/la:Ne laži štrumfu, čist penal.dobrinja1 je napisao/la:gledam na tvu, i ne mogu da vjerujem koliko sudije yebu zelju!!! nevjerovatno!!!

Ma zajebavam se
al penal je čist

u cemu je problem, sve je regularno, tako meni rekose :lol:
Stanic gotov jedva diše 

Zna li ko koliko je Krupa do sada imala penala?
Pa ovo nije niti jedna ekipa imala
Pa ovo nije niti jedna ekipa imala
ova pobjeda plavih je po svim objektivnim parametrima pobjeda nad krupom i sudijama, jer ovako sakacenje domacina nisam odavno vidio... ovo je gore nego celik zrinjski prosle sezone!
Zadnja izmjena: dobrinja1, dana/u 10 sep 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Željkan zasluženo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.