Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal ponder Edin Dzeko transfer from Manchester City to give Giroud a breather
14 Nov 2013 22:31
The Gunners want to add a striker in January and the Blues' frustrated reserve wants more action in a World Cup year
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-2792509" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i oficijelna stranica Gradjana prenosi (izvor im je Telegraph) Dzeko na Wengerovoj listi zelja
http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... 5-November" onclick="window.open(this.href);return false;
14 Nov 2013 22:31
The Gunners want to add a striker in January and the Blues' frustrated reserve wants more action in a World Cup year
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-2792509" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i oficijelna stranica Gradjana prenosi (izvor im je Telegraph) Dzeko na Wengerovoj listi zelja
http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... 5-November" onclick="window.open(this.href);return false;
probudim se i vidim da je Džeko opet u nekim Wengerovim planovima i srce mi k'o džamija 

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Ni ja ni sam bas za to da Benzema bude taj spic kojeg dovodimo ali nemojte da pricate o njemu kao da je to neki kloc, Benzema je napadac koji moze funkcionisati kao glavni spic a on u Realu to nikad nije bio jer sve ide na Ronalda i cak je i on podredjen i vise gleda kako njemu da dodaje nego da zabija sto svjedoci i veliki broj asistencija a i pored toga svega njegova statistika golova (mada u Spaniji i letva Higuain ima dobru statistiku) je dosta dobra.
Benzema je drugaciji od Girouda ali Dzeko je tip Girouda i on nam ne treba i niti cemo nuditi a niti bi City nekog svog igraca pustio drugoj ekipi iz vrha oni ako ga prodaju prodace ga u neki klub van Engleske.
Benzema je drugaciji od Girouda ali Dzeko je tip Girouda i on nam ne treba i niti cemo nuditi a niti bi City nekog svog igraca pustio drugoj ekipi iz vrha oni ako ga prodaju prodace ga u neki klub van Engleske.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kao CIty ima strasnu trasfer politiku..a niti bi City nekog svog igraca pustio drugoj ekipi iz vrha oni ako ga prodaju prodace ga u neki klub van Engleske.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Dzeko/Benzema
Ko god od njih dvojice da dodje bice win/win situacija.
U ekipi imamo jednog napadaca a guramo na tri fronta sto je tako tesko fizicki izdrzati.U slucaju povrede ostajemo bez napadaca tako da nam je jedna prioritet.
Benzema strasan napadac,klasa.Brz igrac koji ima razoran udarac i igru glavom.Bolji od Girouda zasigurno tako da ce ako dodje vjerovatno igrati u EPL a Girouda forsirati u ligi sampiona jer ne bi Benzema imao pravo nastupa.
Sto se tice Dzeke,ja bih iskreno bio najsretniji da on dodje.Jednostavno kad puca od samopouzdanja sigurno da je jedan od najboljih napadaca na svijetu.Sada je u mozda najtezem periodu svoje karijere i Arsenal bi bio prekretnica.Ozil,Ramsey,Cazorla kad te pitaju loptama moras da zabijas,a Dzeko bi to odlicno radio.
Ko god od njih dvojice da dodje bice win/win situacija.
U ekipi imamo jednog napadaca a guramo na tri fronta sto je tako tesko fizicki izdrzati.U slucaju povrede ostajemo bez napadaca tako da nam je jedna prioritet.
Benzema strasan napadac,klasa.Brz igrac koji ima razoran udarac i igru glavom.Bolji od Girouda zasigurno tako da ce ako dodje vjerovatno igrati u EPL a Girouda forsirati u ligi sampiona jer ne bi Benzema imao pravo nastupa.
Sto se tice Dzeke,ja bih iskreno bio najsretniji da on dodje.Jednostavno kad puca od samopouzdanja sigurno da je jedan od najboljih napadaca na svijetu.Sada je u mozda najtezem periodu svoje karijere i Arsenal bi bio prekretnica.Ozil,Ramsey,Cazorla kad te pitaju loptama moras da zabijas,a Dzeko bi to odlicno radio.
1946
- frankqqqqq
- Kontakt:
Benteke bi bio idealno rješenje, sila. Mlad je, pod Wengerom će sigurno još više napredovat i to je puno bolja opcija od Džeke, još je lik navijač Arsenala 

-
- Kontakt:
Ja i? To niko ne spori da ce oni uvijek dovoditi najbolje, ali nece ni svoje aktuelne igrace prodavati nekim timovima iz lige koji su im konkurenti, mislis da bi oni Aguera i Silvu za dvije godine prodali Unitedu, Chelseau, Arsenalu?trxel je napisao/la:Kao CIty ima strasnu trasfer politiku..a niti bi City nekog svog igraca pustio drugoj ekipi iz vrha oni ako ga prodaju prodace ga u neki klub van Engleske.Bilo koji igrac za kog se otimaju veci klubovi, je na meti gradjana.. Ekipi koja ima neogranicena finansijska sredstva je u trendu kupovati igraca, a vremenom ce prodati Silvu, Aguera, ... jer ce naravno dovesti, nove, mladje, interesantnije...
Nama ne treba neko mlad ili neko ko Dzeko da trazi povratak forme ili Benteke da cekamo da eksplodira. Nama treba neki igrac koji sad dominira i sad je u formi i cim dodje da dominira, transfer ko sto je napravio PSG sa Cavanijem, Ibrom, Monaco sa Falcaom itd...
benteke ili costa
benzema nek bari komade s čunom,svaka mu čast ali lik je trenutno u nekakvoj psihičkoj banani

-
- Kontakt:
U nakaradi od Reala su i Robben i Snajder bili u banani te kad god Real nekog igraca prodaje (osim Higuaina on je fakat kloc) ja vjerujem da taj igrac moze napraviti nesto kad ode jer ta sredina jednostavno limitira igrace koji imaju kapacitet za najvece domete a pomenuti holandski dvojac su najbolji primjer, vodili Holandiju do finala svjetskog, Bayern i Inter do finala i trofeja Lige Prvaka i prvaka drzava, dakle bukvalno vrh svega sto se u fudbalu moze ostvariti ali u Realu su oni bili smatrani za otpad.Seaman je napisao/la:benteke ili costabenzema nek bari komade s čunom,svaka mu čast ali lik je trenutno u nekakvoj psihičkoj banani
Ako ce mu Wenger platiti 25 milki, mislis da nece pustit Dzeku, isto kako je Arsene putio RVP itd itd....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
koliko se meni čini ostat će se na Bendtneru, Podolskom, Sanogou i Walcottu... od ovih ostalih neće biti ništa...
BigBigBang je napisao/la: Nama treba neki igrac koji sad dominira i sad je u formi i cim dodje da dominira, transfer ko sto je napravio PSG sa Cavanijem, Ibrom, Monaco sa Falcaom itd...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Ozymandias
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:BigBigBang je napisao/la: Nama treba neki igrac koji sad dominira i sad je u formi i cim dodje da dominira, transfer ko sto je napravio PSG sa Cavanijem, Ibrom, Monaco sa Falcaom itd...![]()

-
- Kontakt:
Da, to je toSaurman je napisao/la:BigBigBang je napisao/la: Nama treba neki igrac koji sad dominira i sad je u formi i cim dodje da dominira, transfer ko sto je napravio PSG sa Cavanijem, Ibrom, Monaco sa Falcaom itd...![]()

Cuj Visca, pa sa ovakvim panjevima se nismo povezivali ni u onim najcrnjim danima Aresna Wengera kad smo doveli Artetu i Santosa.
Mislim da se čak u tim danima i povezivalo njegovo ime s Arsenalom, kakva bi to pojačanja bila, na lijevoj strani bi puhao F-5 tornado. Santos i Višća. :ugeek:
Ovaj Džeko koji se šetka po terenu i gdje čeka loptu, Arsenalu uopšte nije potreban i ne bi imo mjesta u prvih 11. Teško bi sa svojim pristupom mogao zamjeniti Giruda.
Durden je napisao/la:Ovaj Džeko koji se šetka po terenu i gdje čeka loptu, Arsenalu uopšte nije potreban i ne bi imo mjesta u prvih 11. Teško bi sa svojim pristupom mogao zamjeniti Giruda.
Hm a 4-4-2? Mislim da bi bila dobra ta formacija jer je Wenger sam istakao da mu je to najbolja formacija koju fudbal moze da pruzi..
Dzeko i Zirokopter u napadu
Cazorla-Ozil-Ramsey-Walcott ( ali onda fali Jackie i Rosa.. a i razbijac FLamini i Arteta..)
Ipak ne bi to radilo ali bilo bi lijepo Dzeku dovesti, mozda opet bude poput Wolfsburga

-
- Kontakt:
Ako je 442 najbolja formacija kako to da nijedan vrhunski tim ne igra tu formaciju? I ako je Wengeru najbolja kako to da je ne igra haman deceniju?
To sto je Wenger pojeo g*vno ne znaci da sada svi trebaju iste greske praviti. Ja sam i onda govorio da je bilo puno bolje ostaviti ga pa nek onda kasnije ide gdje hoce, ali kao slobodan igrac.trxel je napisao/la:Ako ce mu Wenger platiti 25 milki, mislis da nece pustit Dzeku, isto kako je Arsene putio RVP itd itd....
Naravno da bi Arsenalu njbolje odgovarao Suarez ili Falcao ali kome nebi?

Ja ne poznajem nijedan klub na svijetu kome oni nebi odgovarali i ko ih nebi htio. Pitanje je koliko su nekom potrebni i koliko je taj neko spreman platiti. Ispod 50 miliona eura ne treba ni nuditi. Ako se nema toliko ili ako se ne zeli potrositi toliko, okrenuti se jeftinijim varijantama ali dokazanih igraca. Nesto slicno kao sto to u Italiji rade. Milan je najboljeg napadaca na svijetu doveo za 24 miliona! Covjek imao problema u Barceloni, ovi uletili na vrijeme i ulovili ga u najboljim godinama. (on je, mora se priznati, uvijek u najboljim godinama

Jos prije par godina sam mislio i jos uvijek mislim da Edin moze biti pojacanje za Arsenal. Klubovi kao sto su Real i City su najbolji za dovesti dobrog igraca. Oni gomilaju i cesto pretjeraju pa se moraju rjesavati kvalitetnih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.