kakvom senadumatej187 je napisao/la:Ima li kakvih naznaka o Senadu iz Tuzle da se vraća???
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- nesvrstani
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jasta je nego usitnilo....sutra rasut pite i vedrog duha docekat vezire,sjever i ludiloooooonesvrstani je napisao/la:usitnilo bracojedva cekam tekmu i sjever

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I tako nasi strasni igraci direkt iz busa sa priprema za bambucu...
....neke mi stvari nikad nece bit jasne

Zasto te to cudi, i ako je istina. Vecina tih ''fudbalera'' nije vidjelo profresionalca i Azmir ce vremenom to razjebati ako zeli ozbiljan klub sa velikim ambicijama, a onda ce ti maloumnici cmizdriti vucarajuci se po Federalnoj ligi i pricajuci drugima kako je nekada nesto mogao da je pametan bio. Pisaj sve takve glupane kojima je usrani alkohol i droga preci od ozbiljne karijere i egzistencije.
Moj Tare, sto pametan nisi bio, i Said bi uzdisao na tvoju karijeru dan-danas.
Moj Tare, sto pametan nisi bio, i Said bi uzdisao na tvoju karijeru dan-danas.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube] kako smo naivno golove primili 1 gol na dusu golmana moze se slobodno rec
Koliko golmanov, jer je gol iz peterca , tiliko i odbrane jer je korner u pitanju. Mislim na prvi gol Sarajeva.
Ja volim FK Tuzla City
I drugi gol je poslije prodane lopte od našeg igrača.Kao da su pod temperaturom igrali.sloboda72 je napisao/la:Koliko golmanov, jer je gol iz peterca , tiliko i odbrane jer je korner u pitanju. Mislim na prvi gol Sarajeva.
Ja volim FK Tuzla City
Onakav gol smo i protiv Zeljeznicara primili cini mi sesloboda72 je napisao/la:I drugi gol je poslije prodane lopte od našeg igrača.Kao da su pod temperaturom igrali.sloboda72 je napisao/la:Koliko golmanov, jer je gol iz peterca , tiliko i odbrane jer je korner u pitanju. Mislim na prvi gol Sarajeva.

Koliko neznaju, pa pola svojih priprema su time bacili u vjetar, sigurno ni jedan od ovih momaka sto su dosli nije medju tom grupom. Ma rastjerat amatere.staragarda je napisao/la:I tako nasi strasni igraci direkt iz busa sa priprema za bambucu...![]()
P.S. Prvi gol losa procjena Fejzica, drugi je greska zadnje linije.
🔴⚫️
Zar nije Piric branio ?Skver je napisao/la:Koliko neznaju, pa pola svojih priprema su time bacili u vjetar, sigurno ni jedan od ovih momaka sto su dosli nije medju tom grupom. Ma rastjerat amatere.staragarda je napisao/la:I tako nasi strasni igraci direkt iz busa sa priprema za bambucu...![]()
P.S. Prvi gol losa procjena Fejzica, drugi je greska zadnje linije.
samo Sloboda
Pirić je počeo tekmu, Fejzić je ušao! e sad, kad je ušao, odmah početkom drugog pol, il' poslije, ne bih znao 
golovi su pali u drugom pol

golovi su pali u drugom pol

Navijaci Slobode a ne razlikuju golmane, pa onu loptu iz kornera bi Piric sa svojom visinom mogao glavom izbiti 

🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fejzic pokemon, ne znam uopste zasto se stvara dilema oko toga ko ce braniti 

žedru, profulao si temutuzlak1987 je napisao/la:Fejzic pokemon, ne znam uopste zasto se stvara dilema oko toga ko ce braniti

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako je neko zainteresovan za polusezonsku-sjever moze na pp....
Tako je , drugi gol ,isto poslije prekida.Zodiac je napisao/la:Onakav gol smo i protiv Zeljeznicara primili cini mi sesloboda72 je napisao/la:I drugi gol je poslije prodane lopte od našeg igrača.Kao da su pod temperaturom igrali.sloboda72 je napisao/la:Koliko golmanov, jer je gol iz peterca , tiliko i odbrane jer je korner u pitanju. Mislim na prvi gol Sarajeva..
Ja volim FK Tuzla City
- FranckRibery
- Kontakt:
civa i rileprom modricNKMramor je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.