Imas li mob. ?sekac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:24Imaš PPSamozdravlje je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:21bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 11:22
A Sušić ?
Ne branim Velkoskog, realno je za klupe. Al ne mogu shvatiti zasto su ljudi oduševljeni Sušićem, ja nista specijalno nisam vidjeo od njeg. Ima 2 gola i isto toliko asistencija za godinu dana i 3 dobre utakmice Celtic, Borac BL i Radnik sve ostalo prosjek. Stvarno smo majstori nekog dignuti u nebesa a nekog bacit skroz pod noge.
U ovom trenutku imam osjecaj da bi Sarajevo bez TSS bio prosjecan tim koji bi se borio za Evropu.
Sa @skorom sam malo polemisao, ali ja uvijek opsiran nisam znao poentirati.
Objasnio Jeleskovic da trcanje samo po sebi ne znaci kvalitet igre. Branis,branis Pitaru prijatelju, kao i moj brat @sekac .![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:28
Pa dobro ok je imati razlicita mišljenja. Ti misliš da Sušić puno doprinosi moje mišljenje da je njegova igra i učinak slabašan naročito kao najplačenijeg igraca. Al gotivan si mi na forumu, ziv i zdrav bio![]()
Tako je mladicu, nemoj zamjerati penzioneru-metuzalemu(sam sam ovo tipkao, nisi Ti). Hvala za gotivan, da nije obostrano ne bismo ni razmjenjivali postove. Bilo bi zanimljivo da sa mojim "bratom" @sekac kroz pp razmjenis misljenje. @sekaca bas, bas gotivim, ali ...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- feniksptica
- Kontakt:
Krste jos trci kazu. Od utakmice nije stao, a dok trci prica neke viceve usput da uveseli raju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I razigrava sredinu, lucidnim potezimafeniksptica je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:51Krste jos trci kazu. Od utakmice nije stao, a dok trci prica neke viceve usput da uveseli raju
Jedan fudbalski velemajstor je jednom izjavio da se fudbal igra mozgom, noge su samo alat.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobit ce igraci ausvajs.PeakyBlinders je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:09I šta sad? Zatvoriše nas za vikend, svakako smo u Lištici.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ekipa kojoj je krste medju 16 igraca ne zasluzuje ni evropu.
Celava ubleho odlazi!
Celava ubleho odlazi!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kazu da ce Vlada Kantona Sarajevo sad za vikend angazovati Krstu da podize atmosferu u kantonu za vrijeme lockdowna.
PSPHM
Listica vs FK Sarajevo 19h, nedjelja ( Moja TV)
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pa realno Sušić i nije Bog zna šta pokazao jer je nevjerovatno spor i jako moguće da je fizički nespreman.
Neću reći da je loš, ali ni spektakularan i očekivao sam mnogo više od njega.
Kad pogledaš Suletov CV, igrao je u jako ozbiljnim ligama, ali i dalje kao da ima strah da se opusti i ošuta, pošalje neku rizičnu loptu i slično.
To me čudi, iskreno...
Neću reći da je loš, ali ni spektakularan i očekivao sam mnogo više od njega.
Kad pogledaš Suletov CV, igrao je u jako ozbiljnim ligama, ali i dalje kao da ima strah da se opusti i ošuta, pošalje neku rizičnu loptu i slično.
To me čudi, iskreno...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Kakav efekat ces dobiti zatvaranjem samo KS? Ionako ce ti pola Sarajeva krenuti svojim kucama u petak(gdje ce se zayebavati) i eto ih u ponedeljak nazad, cekst ce na ulazu u grad do 6h, i onda prema firmama...
Il zatvori drzavu ili ne rsdi nists, majku vam nesposobnu
Kakav efekat ces dobiti zatvaranjem samo KS? Ionako ce ti pola Sarajeva krenuti svojim kucama u petak(gdje ce se zayebavati) i eto ih u ponedeljak nazad, cekst ce na ulazu u grad do 6h, i onda prema firmama...
Imamo i to i Arene pokriveni smo na svim poljima
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kad zatvoris sve, unistit ces i ovo malo malih firmi i biznisa u Bosni. Tako da nista ne diraj i to je to. Svakako svi znaju da i pored vakcine mozes dobiti koronu, desava se u Srbiji mahom, a i imunitet nakon prelezane bolesti je nekoliko puta jaci od imuniteta kojeg dobijes vakcinom.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Iako ne podrzavam velike lockdowne jer jednostavno nemamo para za to, mi smo jadna drzava kad nam ekonomija ovisi rade li kafici ili ne.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:03Kad zatvoris sve, unistit ces i ovo malo malih firmi i biznisa u Bosni. Tako da nista ne diraj i to je to. Svakako svi znaju da i pored vakcine mozes dobiti koronu, desava se u Srbiji mahom, a i imunitet nakon prelezane bolesti je nekoliko puta jaci od imuniteta kojeg dobijes vakcinom.Zip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
PSPHM
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:42Kazu da ce Vlada Kantona Sarajevo sad za vikend angazovati Krstu da podize atmosferu u kantonu za vrijeme lockdowna.
Nista se ne zatvara sem kafica i centara.Normalno sveZip je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:54Fkt debili vode drzavu, a evo izgleda i KS.
Građani će se u tom periodu moći kretati, ali tržni centri i ugostiteljski objekti neće raditi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba Rahmana zaganjati na posudbu i placati ako treba samo da se vrati. Evo dvije vec presjedio na klupi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.