FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba se plasiti tima koji lose igra a pobjedjuje!
- alan_kardec
- Kontakt:
Kako vam se zove igrač sa brojem 44? Jel to Zlatković? Super je odigrao tekmu, a svidio mi se i zbog toga što je pokazao da je sportista. Grubo je faulirao sa leđa Vidića u jednom duelu, a zatim ga je zagrlio i poljubio. To se danas rijetko viđa, jbg.
Suljić i Husejnović ništa nisu pokazali. Čini se da ste išli na bod. Slavija je imala šanse, imali ste i vi, (Nuhanović
) s tim da je ona vaša zadnja velika šansa bila čisti prekršaj na Benoviću. Druga je stvar što je Benović kloc i nije na vrijeme ispucao loptu u onako rizičnoj situaciji.
U svakom slučaju 0:0 najrealnije.
Suljić i Husejnović ništa nisu pokazali. Čini se da ste išli na bod. Slavija je imala šanse, imali ste i vi, (Nuhanović

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naredna tekma je jako bitna,moramo dobiti po svaku cijenu.Potrebna je i ogromna podrska sa tribina,pa na proljece na sve ili nista. Ovi sto kazu da Zeljo ima laksi raspored,pa sa svakim valja igrati prije ili kasnije. Mislite da je lako i na domacem dobiti ove jake,mi smo uspjeli,a Zeljo tek treba da ih dobije.Uglavnom do sad vise nego dobro ide po nas,ja prezadovoljan...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Jeste Zlatkovic. Broj 77.alan_kardec je napisao/la:Kako vam se zove igrač sa brojem 44? Jel to Zlatković? Super je odigrao tekmu, a svidio mi se i zbog toga što je pokazao da je sportista. Grubo je faulirao sa leđa Vidića u jednom duelu, a zatim ga je zagrlio i poljubio. To se danas rijetko viđa, jbg.
Suljić i Husejnović ništa nisu pokazali. Čini se da ste išli na bod. Slavija je imala šanse, imali ste i vi, (Nuhanović![]()
![]()
) s tim da je ona vaša zadnja velika šansa bila čisti prekršaj na Benoviću. Druga je stvar što je Benović kloc i nije na vrijeme ispucao loptu u onako rizičnoj situaciji.
Najrealnije 0:0, a kod pokusaja Hadzica nije bilo faula. Sam se Benovic sapleo, gledao sam prenos.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Film o odlasku djecaka na utakmicu Liverpoola 2005. u kojem se spominje i Sarajevo od 43:30 do 44:28
"Sarajevo u srcu."

I grb mu na prsima bas posjeca na sarajevoAlfa_Muzijak je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Film o odlasku djecaka na utakmicu Liverpoola 2005. u kojem se spominje i Sarajevo od 43:30 do 44:28
"Sarajevo u srcu."

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Bitno je da se spominjemo, a na detalje se necemo obazirati.terabajt je napisao/la:I grb mu na prsima bas posjeca na sarajevoAlfa_Muzijak je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Film o odlasku djecaka na utakmicu Liverpoola 2005. u kojem se spominje i Sarajevo od 43:30 do 44:28
"Sarajevo u srcu."
![]()
.

- alan_kardec
- Kontakt:
ma da, 77. ne znam otkud meni da je 44.Alfa_Muzijak je napisao/la: Najrealnije 0:0, a kod pokusaja Hadzica nije bilo faula. Sam se Benovic sapleo, gledao sam prenos.
ja sam bio na utakmici.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Niti cemo upramtite ni onog smijesnog Radnika necemo pobjediti.!!Evolution87 je napisao/la:U posljednja 4 gostovanja nismo niti jednom slavili.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Protiv Zrinjskog u subotu u 17.00....prenos na Areni(iako kod njih stoji nedelja )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
vjerovatno nedelja jer oni igraju kup u srijedu mescini..miky_hz je napisao/la:Protiv Zrinjskog u subotu u 17.00....prenos na Areni(iako kod njih stoji nedelja )
U nedelju se igra u 17.00h. Eno imate na zvanicnoj stranici kluba.
" onclick="window.open(this.href);return false; ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 24.
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 24.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 13 nov 2012, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
I torlak je jos igro rukom u sesnestercu u drugom pol. ispred tog pomocnog i opet nije reagovaoavlami97 je napisao/la: ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 20.

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
u nogu ga pogodila lopta, na valja lagatiterabajt je napisao/la:I torlak je jos igro rukom u sesnestercu u drugom pol. ispred tog pomocnog i opet nije reagovaoavlami97 je napisao/la: ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 20..

Ne mislimo onda na istu situaciju ne znam tacno koja je minuta bila (drugo pol )i igrac slavije je pokusao da nabaci i torlaka u ruku pogodila jest ne namjerno al se ono svugdje svira. Ako ima negdje snimak drugog pol volio bi to pogledati ponovo ako imas daj mi link,hvala.Alfa_Muzijak je napisao/la:u nogu ga pogodila lopta, na valja lagatiterabajt je napisao/la:I torlak je jos igro rukom u sesnestercu u drugom pol. ispred tog pomocnog i opet nije reagovaoavlami97 je napisao/la: ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 20..
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
igrac Slavije nabacuje sa desne strane, Torlaka pogadja u butni misic, to je ta
Ima li gdje utakmica da se moze pogledati,ruka 100 % na usporenom snimku se dobro vidjela i znam da sam tada na ovoj temi napisao ruka torlaka i niko me nije pobio.Alfa_Muzijak je napisao/la:igrac Slavije nabacuje sa desne strane, Torlaka pogadja u butni misic, to je ta
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
e jbg pa i ja sam vidio usporeni i nije bila ruka, ali nismo dobili, sto te to opterecavaterabajt je napisao/la:Ima li gdje utakmica da se moze pogledati,ruka 100 % na usporenom snimku se dobro vidjela i znam da sam tada na ovoj temi napisao ruka torlaka i niko me nije pobio.Alfa_Muzijak je napisao/la:igrac Slavije nabacuje sa desne strane, Torlaka pogadja u butni misic, to je ta

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, Google [Bot], Hajdeee i 34 gosta.