FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 23:45

BIG je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
BIG je napisao/la:Drago mi je da smo ovim smećarima poklonili 3 boda, sada možda i ostanu u društvu najboljih ;)
jel tako da je tesko :lol: .....smecari,srbi,urote :lol:
Ma ni najmanje, samo mi je drago da ste pobjedili i da barem jednu godinu imate malo manji kompleks od glavnog grada, od momaka koji vam svake godine karnu više tuzlanki studentkinja nego vi samo vaših sugrađanki itd. itd. itd. Da ne nabrajam dalje...
Mene samo zanima, što se ne spominje Glavni grad, kad pobjede Željo ili Sarajevo? Nego samo kada izgube...
Buraz, uz dužno poštovanje prema našem gradu Sarajevu, moram primjetiti da u Sa ima papanluka kao nikada do sad i da se većinom ti papci pokušavaju vaditi na račun Sarajeva-glavnoga grada BiH.

Ljudi su nas dobili, pa šta..? To nije bila nemoguća stvar.
Glupo mi je kad se neko vadi na jeftine fore...Šta fali Tuzli kao gradu? A ako si mislio da u Tuzli nema univerzitet i da na njemu ne studiraju Sarajke....Varaš se dečko.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 mar 2011, 23:46

Dejan, BL je napisao/la:Ko bi rekao sjeb..še vas domaće utakmice, a da ste sami pravili raspored ne bi ga ovako udesili
AJDE BA IDI SLAVI TITULU I PUSTI NAS!! SVE MI NAMJESTAMO, JESTE BAS SVE!! STA JE PROBLEM VISE!! UZ DUZNO POSTOVANJE STVARNO SI MI SE POPEO SA TOM PRICOM NA VRH *****!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 23:46

dino lj je napisao/la:
Daddo_tm je napisao/la:Mozda je malo off, ali ne zelim se uvlaciti u vasa "navijačka" prepucavanja.
Kao navijač Želje želio bih istaci samo jednu stvar za ove mlađe i naravno buduće naraštaje koji tek dolaze.
Sa imenom, tradicijom, i svim onim što postoji već 90 godina se ne smije niko poigravati, a to se odnosi na floskulu kao "igrači znaju da će nas suspendovati pa nece da pruzaju svoj maksimum". Bilo da je to u njihovim glavama ili ne oni moraju znati da je Željo iznad njih sviu, da je Željo institucija, Željo je ogledalo jednog dijela društva koje ga voli i koje za njega navija, Željo je sve ono što njegov navijač želi da bude, dakle Željo je samo jedan i vječan a svi igrači su prolazni. Ovo govorim samo iz razloga sto je neminovno da nasi igraci moraju promjeniti svoj odnos prema svetom plavom dresu i ponašati se u skladu sa očekivanjima NAS navijača a to je borbenost, požrtvovanost, borba za svaku loptu, a rezultat kakv god da bude, vjerujte mi navijači če više cijeniti ovo nabrojano nego rezultat pa samim tim i poraz koji je sastavni dio igre.
Svaka cast,suspenzija je posljednja stvar koja igracima smije posluziti kao opravdanje za nezalaganje i odnos prema igri i klubu za koji nastupaju.Neka se cestito bore pa im niko nece zamjeriti i da ispadnu u nizi rang.Klub je svetinja i moju ljubav prema njemu nemogu promjeniti lose igre,rezultati i neuspjesi i uvjek cu ga voljeti isto bio prvi ili zadnji, pa tako treba da i igraci postuju dres koji nose i u kojem zaradjuju,ne moraju ga voljeti ali se moraju se odnositi profesionalno i posteno dok u njemu nastupaju.Price o losim igrama radi suspenzije su samo opravdanje za losu igru i zalaganje,sta su trebali raditi Englezi koji su nakon nereda na Hejselu kada su igrali Liverpul i Juventus bili suspendovani na pet godina,da li su i tamo igraci smjeli da traze slucajno opravdanje za lose igre zbog suspezije,malo sutra.Igrajte borbeno, posteno i srcem i mi kao navijaci nikada vam necemo zamjeriti koje god mjesto osvojite.A za ove sto spominju neke minuse od osam i jedanaest na Grbavici i Kosevu neka se puno ne sjekiraju za nas nego neka prvo rasciste sami sa sobom za koga navijaju za zvezdu,partizan ili borac mi ovdje znamo da smo i da cemo uvjek navijati za Zelju ili Sarajevo i da nas drugi ne zanimaju.

razlika je to drug,kod njih se liga igrala normalno...a kod nas ce nestati ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 mar 2011, 23:51

Capt_Billy je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ko bi rekao sjeb..še vas domaće utakmice, a da ste sami pravili raspored ne bi ga ovako udesili
AJDE BA IDI SLAVI TITULU I PUSTI NAS!! SVE MI NAMJESTAMO, JESTE BAS SVE!! STA JE PROBLEM VISE!! UZ DUZNO POSTOVANJE STVARNO SI MI SE POPEO SA TOM PRICOM NA VRH *****!!!!
Polako s titulom, tek lista gora, o tituli u maju.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 mar 2011, 23:58

Evo sad zapazih onaj "čist gol" Slobode, pa lik je ošamario loptu, što je promaklo "objektivnom" novinaru nekakvog tuzlanskog portala na kojem je bio uživo tekstualni prijenos...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 mar 2011, 00:00

RBA 1987 je napisao/la:Ma da, pa mi vama na Grbavici u dvije utakmice uvaljali četri gola, pa vi toliko golova niste dali na svim svojim gostovanjima u zadnjih deset godina, zato smo vam i prodali momka, da vam popravi taj segment igre...
uvalili 4 primili 12 :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2011, 00:02

Hawking je napisao/la:Evo sad zapazih onaj "čist gol" Slobode, pa lik je ošamario loptu, što je promaklo "objektivnom" novinaru nekakvog tuzlanskog portala na kojem je bio uživo tekstualni prijenos...
bogami nije bilo usporeno,a onako stvarno ne mozes vidjeti jeli je Bosnjak bas dirnuo...bilo kako bilo o njemu bi mozda i pricali da smo izgubili ili da je bilo 0:0, ali ovako to vise nije ni bitno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 mar 2011, 00:04

Hawking je napisao/la:Evo sad zapazih onaj "čist gol" Slobode, pa lik je ošamario loptu, što je promaklo "objektivnom" novinaru nekakvog tuzlanskog portala na kojem je bio uživo tekstualni prijenos...
Uzmi malo domace sode da zalijecis rane :lol:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 mar 2011, 00:09

[

Svaka cast,suspenzija je posljednja stvar koja igracima smije posluziti kao opravdanje za nezalaganje i odnos prema igri i klubu za koji nastupaju.Neka se cestito bore pa im niko nece zamjeriti i da ispadnu u nizi rang.Klub je svetinja i moju ljubav prema njemu nemogu promjeniti lose igre,rezultati i neuspjesi i uvjek cu ga voljeti isto bio prvi ili zadnji, pa tako treba da i igraci postuju dres koji nose i u kojem zaradjuju,ne moraju ga voljeti ali se moraju se odnositi profesionalno i posteno dok u njemu nastupaju.Price o losim igrama radi suspenzije su samo opravdanje za losu igru i zalaganje,sta su trebali raditi Englezi koji su nakon nereda na Hejselu kada su igrali Liverpul i Juventus bili suspendovani na pet godina,da li su i tamo igraci smjeli da traze slucajno opravdanje za lose igre zbog suspezije,malo sutra.Igrajte borbeno, posteno i srcem i mi kao navijaci nikada vam necemo zamjeriti koje god mjesto osvojite.A za ove sto spominju neke minuse od osam i jedanaest na Grbavici i Kosevu neka se puno ne sjekiraju za nas nego neka prvo rasciste sami sa sobom za koga navijaju za zvezdu,partizan ili borac mi ovdje znamo da smo i da cemo uvjek navijati za Zelju ili Sarajevo i da nas drugi ne zanimaju.[/quote]

razlika je to drug,kod njih se liga igrala normalno...a kod nas ce nestati ;)[/quote]

Ne treba dozvoliti da nestane zbog dusmana pa makar igrali i na amaterskoj osnovi,sve ce proci pa i suspenzija.Koliko se god ovi trudili da negiraju BiH i koliko god zeljeli njen nestanak taj san im se nece ostvariti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 mar 2011, 00:19

@ dino lj............tako ce biti,ako se nesto ne promijeni,nazalost

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2011, 00:23

@padobranac
Nije ti potpis najtačniji .. 29. bi trebala sjednica biti, a suspenzija će vjerovatno 1. aprila... :mrgreen:
Do Uefe je kakve će sankcije biti i koliko dugo na snazi, a do nas hoćemo li dopustiti da se ugasi nogomet ili ne. Mada znajući nas, mi uvijek idemo u rikverc a ne naprijed..

P.s. znači u ponoć idu djeca na spavanje :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 mar 2011, 00:32

spielführer_21 je napisao/la:@padobranac
Nije ti potpis najtačniji .. 29. bi trebala sjednica biti, a suspenzija će vjerovatno 1. aprila... :mrgreen:
Do Uefe je kakve će sankcije biti i koliko dugo na snazi, a do nas hoćemo li dopustiti da se ugasi nogomet ili ne. Mada znajući nas, mi uvijek idemo u rikverc a ne naprijed..

P.s. znači u ponoć idu djeca na spavanje :mrgreen:
dobro si me napomenuo,da promijenim :mrgreen:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 mar 2011, 00:39

Dule 078 je napisao
ajmo zeljo,nek vam je sa srecom i da uzmete bod danas
yebiga,malo vam je falilo,ali sudija produzio 4 minuta i eto sta se desi....

salim se malo,nije lijepo tudjoj muci se smijati i necu se vise zayebavati,ali namjerno sam citirao ovo jer sam jedino ja prije utakmice izgleda imao smek sta ce se desiti,a sad vidim odjednom ih na stotine dosli ovde zayebavati...
a zayebavati imam pravo samo ja,jer sam ocekivao ovo,ali necu vise jer sve ima granice :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 mar 2011, 00:41

Ma ni najmanje, samo mi je drago da ste pobjedili i da barem jednu godinu imate malo manji kompleks od glavnog grada, od momaka koji vam svake godine karnu više tuzlanki studentkinja nego vi samo vaših sugrađanki itd. itd. itd. Da ne nabrajam dalje...[/quote]

Mene samo zanima, što se ne spominje Glavni grad, kad pobjede Željo ili Sarajevo? Nego samo kada izgube...
Buraz, uz dužno poštovanje prema našem gradu Sarajevu, moram primjetiti da u Sa ima papanluka kao nikada do sad i da se većinom ti papci pokušavaju vaditi na račun Sarajeva-glavnoga grada BiH.

Ljudi su nas dobili, pa šta..? To nije bila nemoguća stvar.
Glupo mi je kad se neko vadi na jeftine fore...Šta fali Tuzli kao gradu? A ako si mislio da u Tuzli nema univerzitet i da na njemu ne studiraju Sarajke....Varaš se dečko.[/quote]

Pametniji si kad sutis 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2011, 00:46

kao i obicno dino:lj upravu si ..mi smo zaboravili da je izgleda ovo sve u vezi saveza motivirano od strane politickih stranaka nazalost koji negiraju postojanje BIH kao drzave, i ucinice sve na tom putu da uspiju samo da kazu kako u BIH zajednicki zivot nije moguc...i suspenzija saveza ce se desiti jer oni s tim imaju namjeru postici mnogo vece stvari...
gdje ide ta njihova mrznja najbolji je dokaz RK BOSNA koja ucestvuje u samoj zavrsinici lige sampiona u rukometu ...
na sjednici se uopste nije raspravljalo o sramoti protv estonije (bar sa one strane jer je radza selektor) vec se razgovaralo o tome zasto zbog Bosne se odgadzaju utakmice rukometne premijer lige, a odgadzaju se iz razloga da bi Bosna sto spremnije docekala susrete protiv medvededa ...znaci njima smeta sto je Bosna prosla medzu 16 najboljih u Evropi i ucinice sve da joj sto vise napakoste pa kako cemo u bilo kojim drugim sportovima ocekivati nesto bolje..eto cime se oni bave i sta njih bolii i zbog toga mi nije svejedno sto ce jedan takav klub biti prvak drzave koji negira kad vec idemo u krajnost ....bolje da je Zeljo kad vec nije Sarajevo(pa nek me podjebava strumf raja)

otisao sam u offtopic sa rukometom al samo sam htjeo da navedem najsvjeziji primjer te nezz kako to vise nazvati osim prezir i mrznja... :( :(
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 mar 2011, 00:57

ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 mar 2011, 01:03

nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
Ne radi se o Nijazu konkretno i ne radi se o ovoj utakmici. Radi se o sposobnom čovjeku u menadžmentu koji je sposoban promovisati klub u svakom smislu i samim tim uticati i na posjećenost domaćih utakmica...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 mar 2011, 01:11

Hawking je napisao/la:
nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
Ne radi se o Nijazu konkretno i ne radi se o ovoj utakmici. Radi se o sposobnom čovjeku u menadžmentu koji je sposoban promovisati klub u svakom smislu i samim tim uticati i na posjećenost domaćih utakmica...
taj sposobni čovjek je digao nos zato što mu amar nije htio voditi sina na pripreme

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 mar 2011, 01:14

nidi je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
taj sposobni čovjek je digao nos zato što mu amar nije htio voditi sina na pripreme
Ne bih ja ulazio baš u tu raspravu, a mislim da je teško utvrditi da li je baš to razlog... osim toga, nije Nijaz jedini sposoban čovjek, ima ih još, a ja samo apelujem da se takav nađe i prihvati posla...

Glory glory Man United!

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 21 mar 2011, 01:21

zeljo- sloboda 0:1......losi ste sabani... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrkiMedo i 34 gosta.