FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tabija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tabija » 11 nov 2012, 18:16

Bandovic svoju platu nek pokloni Torlaku jer mu ispadaju lopte prečesto...ma smijesan tim imamo drugo je sto mi njih dizemo u nebesa..Hadžic majke mi imam osjecaj da mu das na 30 m loptu od gola da samo trci do gola i sutira on bi crko..suljic :shock: nije dobro bgm a Jovic jos gori sto mu daje da igra..pa eto sjetite se kada je odigrao tekmu kako treba..Sesar ja nemogu da vjerujem da je ono reprezetatiac Bosne i Hercegovine..Pa Dudo ga je pojeo ba :) ovi nasi izgleda kontaju da uzmu titulu pa maka jesenju :D a ona na proljece..ko ziv ko mrtav..zali boze navijaca sto se nerviraju radi onih kloceva..

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 11 nov 2012, 19:24

Tabija je napisao/la:Bandovic svoju platu nek pokloni Torlaku jer mu ispadaju lopte prečesto...ma smijesan tim imamo drugo je sto mi njih dizemo u nebesa..Hadžic majke mi imam osjecaj da mu das na 30 m loptu od gola da samo trci do gola i sutira on bi crko..suljic :shock: nije dobro bgm a Jovic jos gori sto mu daje da igra..pa eto sjetite se kada je odigrao tekmu kako treba..Sesar ja nemogu da vjerujem da je ono reprezetatiac Bosne i Hercegovine..Pa Dudo ga je pojeo ba :) ovi nasi izgleda kontaju da uzmu titulu pa maka jesenju :D a ona na proljece..ko ziv ko mrtav..zali boze navijaca sto se nerviraju radi onih kloceva..
NE RISE MAJKE TI
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2012, 20:02

sjever je napisao/la:
Tabija je napisao/la:Bandovic svoju platu nek pokloni Torlaku jer mu ispadaju lopte prečesto...ma smijesan tim imamo drugo je sto mi njih dizemo u nebesa..Hadžic majke mi imam osjecaj da mu das na 30 m loptu od gola da samo trci do gola i sutira on bi crko..suljic :shock: nije dobro bgm a Jovic jos gori sto mu daje da igra..pa eto sjetite se kada je odigrao tekmu kako treba..Sesar ja nemogu da vjerujem da je ono reprezetatiac Bosne i Hercegovine..Pa Dudo ga je pojeo ba :) ovi nasi izgleda kontaju da uzmu titulu pa maka jesenju :D a ona na proljece..ko ziv ko mrtav..zali boze navijaca sto se nerviraju radi onih kloceva..
NE RISE MAJKE TI
Dejo je sve odbranio što je išlo u gool jest da je bilo malo ali dobar je bio vidio si koliko je jak udarac bio a klizavo odlično je reagovao
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 nov 2012, 20:16

U posljednja 4 gostovanja nismo niti jednom slavili. :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 nov 2012, 20:20

mi i zeljo nakon danasnjeg kola smo se odvojili od ostatke pratioca, znaci ostaje bitka izmedju nas, koju nadam se dobivamo mi... ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 nov 2012, 21:05

Ne bih ja otpisao tako lako ostale, jos je ovdje mnogo bodova u igri prijatelju. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

High

Post Postao/la High » 11 nov 2012, 21:09

**** ga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 nov 2012, 21:11

Evolution87 je napisao/la:U posljednja 4 gostovanja nismo niti jednom slavili. :?
Nestalo vam para.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2012, 21:17

Nisam nikad pisao na temi Želje (ćini mi se jednom izrazio sućut)pa admine može li malo ovo da stane viiše brate pa ugnjaviše ili banuj brate nas da ih ne gledamo fakat pretjeruju pa ne možeš od njih kad izgube, kad pobijede pa stjenice su mila majka koliko su oni glape .Nema ništa pametno na svakoj stranici samo oni smaraju ovo postaje tužno i jadno više samo oni pišu hajde braćo pitari da ne pišemo ništa nek se oni iživljavaju na nekom drugom ili nek ih admin poćne banovat više.Svaka čast za konstruktivnu priču ali ovo je više prešlo sve mjere ne ide ovako. :( :oops:
Sarajevo ljubavi moja!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 nov 2012, 21:19

e ovako iako ne pisem cesto moram sad napisati nesto o igracima nasim ali prvo moram naglasit da se u zivotu nisam iznervirao kao danas pa ljudi cemer jad bol tuga to je takva igra to bi se samo tako moglo nazvati...e ovako moram reci bandovic mi je skratio 5 godian zivota ono ispadanje lopte iz ruku amaterski a jos nesto sto me podsjeca na njegova amaterizam a to je ako ste vi upratili pa taj covjek nemoze ispucat loptu do pola centra to mi mnogo smeta.........e odbrana za cetvorku iz odbrane nemogu nista reci po meni bezprijekorno...sredina i napad dotacu se nekih igraca a to su nuhanovic pa majko moja kako ono moze promasit ja bi njemu ovu polusezonu i otkaz hvala mu za go u derbiju..suljic pa covjece taj lik pati loptu on mene tako iznervira da vam nemogu objasniti....hadzic po meni iako ce se mnogi protiviti to nije napadac za sarajeva pa taj covjek nezna nista realno samo je jak ko konj i to je to nit brzine nit driblinga pa iskreno nit zavrsnice znaci nula...e ademovic je obicni sminker on nije za fudbala vec za manekene ....pod hitno na ove 4 pozicije trazit pojacanja jer ide drugi dio sezone tezi...recicemo da su ostali ne nabrojani husejnovic sesar i sunjevaric do nekle dobro odigrali i jos nesto mislim da karamatic treba da igra prije i suljica i ademovica i nuhanovica toliko od mene
P.S na ovve seljine navijace ne obracajte paznju nije im dobro poslije derbija da su pametni zavrili bi u svoju kucu jer iskreno bolje smo mi opet odigralči protiv salvije nego oni protiv veleza realno
Samo Sarajevo

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 nov 2012, 21:29

sekac je napisao/la:Nisam nikad pisao na temi Želje (ćini mi se jednom izrazio sućut)pa admine može li malo ovo da stane viiše brate pa ugnjaviše ili banuj brate nas da ih ne gledamo fakat pretjeruju pa ne možeš od njih kad izgube, kad pobijede pa stjenice su mila majka koliko su oni glape .Nema ništa pametno na svakoj stranici samo oni smaraju ovo postaje tužno i jadno više samo oni pišu hajde braćo pitari da ne pišemo ništa nek se oni iživljavaju na nekom drugom ili nek ih admin poćne banovat više.Svaka čast za konstruktivnu priču ali ovo je više prešlo sve mjere ne ide ovako. :( :oops:
Upravo to jarane, postalo je u isto vrijeme i žalosno i smiješno. Nema smisla fakat.
Al' hajde, neka ih, nek' pišu, iskreno libo me lakat. Ja niti ću pisati, a Bogami neću ih ni čitati.
Dok se nešto ne promijeni, naravno. Do tada, moje komentare možete čitati na kliks-u.

Vozdrica...

EDIT: @admin, nemam ništa protiv toga da ovaj nick (molotovljev) trajno banujete ili ugasite. Kako želite.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 11 nov 2012, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 11 nov 2012, 21:36

sekac je napisao/la:Nisam nikad pisao na temi Želje (ćini mi se jednom izrazio sućut)pa admine može li malo ovo da stane viiše brate pa ugnjaviše ili banuj brate nas da ih ne gledamo fakat pretjeruju pa ne možeš od njih kad izgube, kad pobijede pa stjenice su mila majka koliko su oni glape .Nema ništa pametno na svakoj stranici samo oni smaraju ovo postaje tužno i jadno više samo oni pišu hajde braćo pitari da ne pišemo ništa nek se oni iživljavaju na nekom drugom ili nek ih admin poćne banovat više.Svaka čast za konstruktivnu priču ali ovo je više prešlo sve mjere ne ide ovako. :( :oops:

http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 6&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;

samo jednom...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2012, 21:45

THC je napisao/la:

http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 6&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;

samo jednom...
ja sam rekao za sebe ne za druge
Sarajevo ljubavi moja!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 11 nov 2012, 21:46

[youtube][/youtube]
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 11 nov 2012, 21:47

A sta mislis kakvi vi levati morate biti da vam ovaj "maestro" da gol. :mrgreen:
Bordo bijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 nov 2012, 22:50

Sreca pa nam je konkurencija velika karanana...liga nikad slabija nije bila nego ove godine sto je,to sam govorio od dana kad sam vidio ko ulazi sa kakvim igrackim kadrom u prvenstvo,i sad na skoro pola prvenstva opet podvlacim igracki ova liga nikad nije bila slabija,i samim tim konkurencija 0 bodova...sami smo sebi najveci protivnik
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 12 nov 2012, 00:50

TAčno ovaj nuhanovic sto zabi golcinu ne mogu da vjerujem,jer vam sada jasno sto smo ga se rijesili?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 nov 2012, 01:13

kanarinac je napisao/la:e ovako iako ne pisem cesto moram sad napisati nesto o igracima nasim ali prvo moram naglasit da se u zivotu nisam iznervirao kao danas pa ljudi cemer jad bol tuga to je takva igra to bi se samo tako moglo nazvati...e ovako moram reci bandovic mi je skratio 5 godian zivota ono ispadanje lopte iz ruku amaterski a jos nesto sto me podsjeca na njegova amaterizam a to je ako ste vi upratili pa taj covjek nemoze ispucat loptu do pola centra to mi mnogo smeta.........e odbrana za cetvorku iz odbrane nemogu nista reci po meni bezprijekorno...sredina i napad dotacu se nekih igraca a to su nuhanovic pa majko moja kako ono moze promasit ja bi njemu ovu polusezonu i otkaz hvala mu za go u derbiju..suljic pa covjece taj lik pati loptu on mene tako iznervira da vam nemogu objasniti....hadzic po meni iako ce se mnogi protiviti to nije napadac za sarajeva pa taj covjek nezna nista realno samo je jak ko konj i to je to nit brzine nit driblinga pa iskreno nit zavrsnice znaci nula...e ademovic je obicni sminker on nije za fudbala vec za manekene ....pod hitno na ove 4 pozicije trazit pojacanja jer ide drugi dio sezone tezi...recicemo da su ostali ne nabrojani husejnovic sesar i sunjevaric do nekle dobro odigrali i jos nesto mislim da karamatic treba da igra prije i suljica i ademovica i nuhanovica toliko od mene
P.S na ovve seljine navijace ne obracajte paznju nije im dobro poslije derbija da su pametni zavrili bi u svoju kucu jer iskreno bolje smo mi opet odigralči protiv salvije nego oni protiv veleza realno

Po meni je Dejo najbolji golman kojeg smo imali, a ti kako ho'š.. Jedina mu je mana, šutevi sa daljine.. Kao da ga je strah da ih ufati. Ali zato drugim stvarima to nadomjesti. :)
4.10.2009.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 12 nov 2012, 02:24

KB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 nov 2012, 11:08

Husejinovic odigro 1102 min. postigao 3 gola ,kolko je imao asistencija ???'. Malo od najboljeg igraca....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, atomskaNavika, BeYaZ, bordobijeli, Gomis99, Google Adsense [Bot], Haksss, Kaunas, miguelramos, mosarajvosa83, riki46, Riziko, ronaldo99 i 123 gosta.