RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kako je dobar osjecaj kad znas da pripadas i navijas za klub koji se tako voli.
Vole ga njegovi navijaci, a drag je i navijacima koji navijaju za druge klubove.
Sa dolaskom novih ljudi na njegovo celo, uveliko se vratilo povjerenje medju navijace rodjenih, koje svakim danom raste, a uvjeren sam da armija navijaca koja voli velez je mnogo veca nego sto mnogi misle.
Danas sam slusao razgovor o trenutnom stanju u premijer ligi od ljutih rivala, navijaca zrinjskog.
Oni su odusevljeni otvorenom igrom veleza, trenerom dudicem, hasicem, nama navijacima..kazu da se sve ustalo na ovoj strani za velez.
Nimalo mrznje nisam osjetio u njihovim rjecima, do duse, radi se o ljudima u 50- 60-tim godinama starosti.
Isad njihovo srce kuca za Velez.
Za velez se ne navija, Velez se voli!
Vole ga njegovi navijaci, a drag je i navijacima koji navijaju za druge klubove.
Sa dolaskom novih ljudi na njegovo celo, uveliko se vratilo povjerenje medju navijace rodjenih, koje svakim danom raste, a uvjeren sam da armija navijaca koja voli velez je mnogo veca nego sto mnogi misle.
Danas sam slusao razgovor o trenutnom stanju u premijer ligi od ljutih rivala, navijaca zrinjskog.
Oni su odusevljeni otvorenom igrom veleza, trenerom dudicem, hasicem, nama navijacima..kazu da se sve ustalo na ovoj strani za velez.
Nimalo mrznje nisam osjetio u njihovim rjecima, do duse, radi se o ljudima u 50- 60-tim godinama starosti.
Isad njihovo srce kuca za Velez.
Za velez se ne navija, Velez se voli!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Uh super! Kupio sam ih 5.Rodjeni81 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 12:27Navijaci Veleza iz svih krajeva BiH i svijeta virtualnu ulaznicu za utakmicu protiv Krupe mozete kupiti na linku ispod.
https://fkvelez.ba/product/karte-za-uta ... -fk-krupa/

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Blizu 3000 prodanih karata do veceras. Ima jos 2 dana ice to jos 

Radović stekao pravo nastupa protiv Krupe u subotu 

-
- Kontakt:
Ne mislim da če igrati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma decko je spreman i fizicki treniro je sa radnikom i privatno,ja ga ocekujem u prvi 11
-
- Kontakt:
Vasilje Kolak sto brani u Krupe, je li to isti golman sto jr branio za Igman kada smo usli u PL?
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Jeste, to je tajManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:20Vasilje Kolak sto brani u Krupe, je li to isti golman sto jr branio za Igman kada smo usli u PL?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Dok je branio za Igman ekstra je bio, za 2 klase bolji od Bobe, dosta navijaca se nadalo da cemo ga dovesti i na kraju sjedio na klupi u konamujoisuljo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:26Jeste, to je tajManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:20Vasilje Kolak sto brani u Krupe, je li to isti golman sto jr branio za Igman kada smo usli u PL?

Forzza Velez
-
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:27Dok je branio za Igman ekstra je bio, za 2 klase bolji od Bobe, dosta navijaca se nadalo da cemo ga dovesti i na kraju sjedio na klupi u konamujoisuljo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:26Jeste, to je tajManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:20Vasilje Kolak sto brani u Krupe, je li to isti golman sto jr branio za Igman kada smo usli u PL?![]()
Fakticki mi nismo znali za njega dok nas umalo kuci nije unakazio, frajer branio sve zivo i nezivo.
Bio bi standardan u nas, hladno standardan..
Plus kad skontas plata mu ne bi mahnitala ali eto..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Sjecam ga se iz Konjica kada smo igrali, branio je nenormalno dobro, ima visinu i sve. Steta prava sto ga doveli, mlad, imali bi golmana na duze stazefudbalfudbal je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:21ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:27Dok je branio za Igman ekstra je bio, za 2 klase bolji od Bobe, dosta navijaca se nadalo da cemo ga dovesti i na kraju sjedio na klupi u kona![]()
Fakticki mi nismo znali za njega dok nas umalo kuci nije unakazio, frajer branio sve zivo i nezivo.
Bio bi standardan u nas, hladno standardan..
Plus kad skontas plata mu ne bi mahnitala ali eto..
Forzza Velez
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidim na tv nista od prenosa, zna li iko hoce li erolu dopustit da snima?
-
- Kontakt:
U slucaju snimanja utakmice, kaznu moze popusiti i klub jer je dopustio ulazak na stadion i udruzenje zbog snimanja.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:35Vidim na tv nista od prenosa, zna li iko hoce li erolu dopustit da snima?
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Bobić - Ćosić, Zeljković, Česmedžijev, Čivić - Radovac, Pršeš, Vehabović - Brandao, Cvijanović, Mulić.
@Mig mig, evo Zvonic na klupi, sta sad
@Mig mig, evo Zvonic na klupi, sta sad

Forzza Velez
A glupe situacije.
Kako komentarisati utakmicu nakon tekstualnog prijenosa? Pratio sam i na ss.ba i na UGMR, ali nije to-to.
Cekao sam barem Fedjinu izjavu, a izgleda da je on zadovoljan igrom i zalaganjem.
U jednoj finoj i pozitivnoj atmosferi se docekuje gostovanje na Kosevu, a kao sto Fedja rece - vrijeme je i da tu neugodnu tradiciju srusimo. Prosli put nam je malo, samo malo srece falilo da odemo neporazeni sa Koseva
Kako komentarisati utakmicu nakon tekstualnog prijenosa? Pratio sam i na ss.ba i na UGMR, ali nije to-to.
Cekao sam barem Fedjinu izjavu, a izgleda da je on zadovoljan igrom i zalaganjem.
U jednoj finoj i pozitivnoj atmosferi se docekuje gostovanje na Kosevu, a kao sto Fedja rece - vrijeme je i da tu neugodnu tradiciju srusimo. Prosli put nam je malo, samo malo srece falilo da odemo neporazeni sa Koseva

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jbg trebo si i na radiju 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Mogu ti priznati da fedja bira pravi nacin da ga klupira. U teskim utakmicama igra, a lakse ne igraManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑15 avg 2020, 18:19Bobić - Ćosić, Zeljković, Česmedžijev, Čivić - Radovac, Pršeš, Vehabović - Brandao, Cvijanović, Mulić.
@Mig mig, evo Zvonic na klupi, sta sad![]()

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.