Johny je napisao/la:Cinjenica : Ozil nije bio najvazniji igrac Reala.Ronaldo,Alonso,Ramos su sigurno ispred njega.Ozil je jedan od najboljih 10-ki na Svijetu.Fizicki je indolentan ali je tehnicki superioran.Igra u Engleskoj mu mnogo vise odgovara nego u Spaniji jer u Engleskoj ima mnogo vise prostora i igraci su tehnicki inferiorniji.U ovom trenutku je za 2 klase ispred Gerrarda i Lamparda a njegova karijera ima potencijal da bude nivo nekog superstara.
Ovo prosto nije tacno, zapravo si omasio i to debelo. Pa bas u Primeri ima vise prostora, jer se igra brzi fudbal gde je on ubitacan sa svojom vizijom i svojim pasovima, i gde se igraci krecu vise, pa samim tim i protivnicki timovi, ovi slabiji igraju ofanzivnije nego ove ekipe i Premieru, samim tim prostora koliko hoces za takvog genijalca kakav je on. U Premieru ima dosta manje prostora jer ekipe slabije po rezonu igraju sporiji i manje tecniji fudbal, samim tim i manje ofanzivniji, cast izuzecima poput Swansea i Southamptona.
Johny je napisao/la:Opcepoznato je da su karijere Lamparda i Gerrarda precjenjene.Na njih se gleda kao na neke hibride.Klasicni trkaci sa silovitim sutem koji jako slabo kreiraju napade.Imaju poprilicno dobar zadnji pass ali sama
kreativnost je ocajna.Ozil je po mom licnom ukusu za klasu kvalitetniji od obojice.Jednostavno igrac koji igra mozgom maximalno.Ne omalovazavam nabrojani dovjac ali kad vidim sta se pise o Ozilu zaista nevjerovatno...
Igrac koji je bio 3 godine jedan od vaznijih igraca Reala ne moze biti fail od igraca.Garantujem da Lampard i Gerrard u bilo kojem trenutku karijere ne bi zaigrali u prvih 11 Reala.

Ovo je prosto smejurija od pasusa koji sam obelezio. Opisao si ih kao klasicne drvosece, koji ne znaju nista osim suta, ja stvarno ne verujem da li lozis nekoga ili se samo pravis blesav/glup. Imaju zadnji pas, ali je kreativnost ocajna, shvatas li ti sta pises, sta je zadnji pas, a sta kreativnost po tvom rezonu, kako si rasclanio ta dva pojma, kao kad kazes da neko ima strasan sut, ali ne ume da sutira.

Za Gerrarda reci da ne kreira napade je smrt, covek po stvorenim sansama medju prvima u ligi.
I ja cak i ne poredim njega sa Ozilom, neumesno je, dva igraca na razlicitim pozicijama sa razlicitim funkcijama na terenu, samo budala bi ih uporedjivao. Ozil medju najkreativnijim ako ne i najkreativniji igrac na svetu, samo tvoj problem je sto ne uvelicavas njegovo znanje na pravi nacin, vec smanjujes znacaj pomenuta dva Engleza, to je vrlo los i pogresan pristup, da ne kazem netacan, ali svako ima svoje misljenje.
Gerrarda je trazio Real, to nije tajna, mogao je da ode, ali nije, za Lampsa ne znam.