sto ti mozes sr.ati to niko ne moze, al realnoCapt_Billy je napisao/la:Ljudi, ajde malo da ovo sve pogledamo objektivno. Volje nije bilo, kao ni protiv Sirokog, isto kao da je netko naredio da nesmijemo pobijediti. Ali gledajuci objektivno se moze primijeti, mi tri zicera imali i nismo iskoristili. Jbg. Nasa najveca mana. Ljudi svoje zicere jesu. CESTITAM. Sta se moze? To je nogomet!!!![]()
![]()
![]()
Sada pogledajmo sa navijacke strane. Jad, i tuga. Sta se dogada? Sviju nas to iritira? SVI AMA BAS SVI NAVIJAJU PROTIV NAS. Zasto, je mi nismo kao drugi? EVO SADA ONIMA KOJI GOVORE DA SMO DOMACINSKA EKIPA. KOD NAS SE IGRA NOGOMET, A NE KARATE. KOD NAS SE MOZE IGRA RAZVITI, A NE KAO KOD DRUGIH!!!![]()
![]()
![]()
Sto se tice kluba?, cudna desavalja? SUSPENZIJA!! OK. Igraci i Amar, ocigleno znaju nesto ranije. I sada se postavlja pitanja, sta trebamo uraditi za vrijeme te suspenzije. Izgraditi tim, klub, stadion, vratiti publiku. Tako se treba razmisljati. Sto se tice suspenzije, vjerovatno ce biti 2 - 5 god. Nebitno, koliko god potrebno da postanemo nogometni savez, a ne politicki savez nogometasa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZELJO CE UVIJEK BITI ZELJO MA KOLIKO GOD SVI OVI BILI LJUBOMORNI. SVI SU PROTIV NAS. ZASTO JER SMO MI GOSPODA; I NE PETLJAMO SE SA BANDOM. OVI PITARI CE SKAPATI, NECE JESTE ALI CE CEKATI SA ODUSLJEVLJENJEM DA ZELJO IZGUBI. I NEKA IM IZGUBLI, PA STA. ALI NIKADA; NECETE BITI KAO MI. MI CEMO UVIJEK BITI ODANI SVOM KLUBU; MA KAKO SE ON ZVAO I KROZ STA PROLAZIO.![]()
![]()
![]()
FORZAAA ZELJOOOO!!!!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Haj sto je Višća fulio nego sta bi sa onim pas igrama. Ko da im je neko mozak isprao. Ne znaju ubaciti, ne znaju dodat a Bogami poneki niti primitnick je napisao/la:sad tek vidjeh fino sta je visca fulio... ovo bi i lazo pogodio
-
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme kod vas ? Cujem da je kod vas -8 a blizu Koseva jos hladnije, cak -11.. Jel istina to ?Buddy je napisao/la:gledam i nista nevidim posebnoGazimestanac87 je napisao/la:Braco pogledaj malo tabelu bice ti jasnije neke stvariBuddy je napisao/la:@ gazimestanac ne odgovori ti meni na pitanje![]()
ljudi moji nezz zasto se nervirate, opustite se. Mi lose igrali Sloboda nas kaznila i to je to. Sad ce se igraci malo spustit, doci sebi i pocet igrati kako treba.![]()
A kokoske pustite da kokodacu bas su simpa.

Samo Borac
Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubioCapt_Billy je napisao/la:Ma ajde napusi se vise kurca!!! Samo mi neke replike stavljas!!Ako ti se ne svida, ****!!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto ti mozes sr.ati to niko ne moze, al realnoCapt_Billy je napisao/la:Ljudi, ajde malo da ovo sve pogledamo objektivno. Volje nije bilo, kao ni protiv Sirokog, isto kao da je netko naredio da nesmijemo pobijediti. Ali gledajuci objektivno se moze primijeti, mi tri zicera imali i nismo iskoristili. Jbg. Nasa najveca mana. Ljudi svoje zicere jesu. CESTITAM. Sta se moze? To je nogomet!!!![]()
![]()
![]()
Sada pogledajmo sa navijacke strane. Jad, i tuga. Sta se dogada? Sviju nas to iritira? SVI AMA BAS SVI NAVIJAJU PROTIV NAS. Zasto, je mi nismo kao drugi? EVO SADA ONIMA KOJI GOVORE DA SMO DOMACINSKA EKIPA. KOD NAS SE IGRA NOGOMET, A NE KARATE. KOD NAS SE MOZE IGRA RAZVITI, A NE KAO KOD DRUGIH!!!![]()
![]()
![]()
Sto se tice kluba?, cudna desavalja? SUSPENZIJA!! OK. Igraci i Amar, ocigleno znaju nesto ranije. I sada se postavlja pitanja, sta trebamo uraditi za vrijeme te suspenzije. Izgraditi tim, klub, stadion, vratiti publiku. Tako se treba razmisljati. Sto se tice suspenzije, vjerovatno ce biti 2 - 5 god. Nebitno, koliko god potrebno da postanemo nogometni savez, a ne politicki savez nogometasa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZELJO CE UVIJEK BITI ZELJO MA KOLIKO GOD SVI OVI BILI LJUBOMORNI. SVI SU PROTIV NAS. ZASTO JER SMO MI GOSPODA; I NE PETLJAMO SE SA BANDOM. OVI PITARI CE SKAPATI, NECE JESTE ALI CE CEKATI SA ODUSLJEVLJENJEM DA ZELJO IZGUBI. I NEKA IM IZGUBLI, PA STA. ALI NIKADA; NECETE BITI KAO MI. MI CEMO UVIJEK BITI ODANI SVOM KLUBU; MA KAKO SE ON ZVAO I KROZ STA PROLAZIO.![]()
![]()
![]()
FORZAAA ZELJOOOO!!!!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma poenta je sto ihtijarevicu dugujemo pare i eto on kao nece vise igrati za nas kaze da je zavrsio karijeru al bojimo se njegove eventualne tuzbe jer mu se duguje puno novca a sto se tice Avdica sta ces mu drug mu Mirza jbg i ti bi svog havera uvijek stavljao u 1 tim **** rezultat heeh aa sto se tice vas oslanjate se na Popovica ciji je skor los u najmanju ruku i ponovo se ne pojacavate a dobili ste neke para(ili cete tek dobiti) i cak kada vam je on otisao ponovo je bilo receno da se necete pojacavat ...nebitno necu vise da trujem temuu i peglam al Popovic a pgt Spahic nisu spicevi za tituluu!!irridu je napisao/la:ma znam jarane razumijem ja i vas u potpunosti,svi bi da se zivi na staroj slavi e pa ne mozemma_hz je napisao/la:jest da beslija nije ulozio velike pare u zelju isto kao neki igraci kod nas pa moraju igratii ....bjezi ba kod nas sve familije drze **** s njima nema napretka!!! kako kod bil0 i dalje se samo licni interesi u klubovima gledajuu...a ne sam tim!! sto kaze iskreno zujo navijaci su samo kupci i nista visee ee tako ti je kume boli njih za rezultate i pojacanja i sve samo da oni budu dobri a to je kod nas nazalost dosta vise izrazenoo!!!irridu je napisao/la:cuo sam izjavu koja je najveca utakmica sarajeva od ISOVICA ,mislim da je danasnji poraz to potvrdio al ne samo to nego da i drugim navijacima najveci uspjeh ustvari ZELJIN neuspjeh"j.ebo sto ce borac osvojit,jesi cuo da zeljo nece
"...."j.ebo sto nasi igraci nemaju sta jest,jesi cuo da zeljo nece osvojiti
"...."j.ebo sto mi gubimo sa 6 1 jesi cuo da zeljo nece osvojiti
"....OVAKVE RIJECI DOKAZUJU SAMI NAVIJACI POMENUTIH KLUBOVA DOSTA CE SE VAS PRONACI
![]()
sto se tice igre veceras,pa iskreno solidino u neku ruku i bolje od onog protiv sirokog ali JA SE NE SJECAM KADA SAM VIDO MANJE VOLJE ZA POBJEDOMi to mi stvarno nikako ne ide u glavu
besilija je iskreno odsluzio svoje za fudbal siguran sam da je i sam to shvatio i da ce se oprostiti,kolko god vi srali zebi on je opet bio korektan bar po meni dns,visca sve vise igra i ponasa se kao neko na terminu
radovanovic ja ne mogu shvatiti da neko od 30+ centarsuteva ne moze JEDNOM pogoditi naseg igraca,bajro opet po svom niti je pokazo niti zakazo,sad vi mozete opet srat za lazara ,ne kazem da je bajro nesto bolji al iskreno i da je lazar igro cisto sumnjam da bi bolje bilo,jer prvo zaliti za igracem koji je dao 2 gola u 15 utakmica ...po kojoj osnovi ste mogli ocekivat da ce ga dns dat? haj sad nek m neko kaze nikad se ne zna,,,jest jest i da su babi mu.da...
jbg sta je tu je prvo tesko bi borac stigli i da smo dobili dns jer vidjelo se iz aviona da ovo nije ni P od plavog proljeca,treba se posvetiti kupu i potruditi da se ostane na 2 poziciji ,tj evropa(ako je i bude zbg suspenzije),sto se tice ovoga sto je neko napiso za amara slazem se jbg mislim svaka mu cast al sta mi mozemo ocekivat kada se dovedu kao pojacanja samo slobodni igrace kada se samo gleda da se ustedi isto ko da smo kaka banka a ne klub,a amar nije kriv realno i MURINHO je najbolji na svijetu pa real popusi od gijona ili tako nekih provincija...
sto stole postavi LIGA A SAD ADIOOO,dat sve na kup pa sta bude
I DA GUBIS 10 0 S JUGA BI SE PJESMA CULA
Jbg niko nece da ulozi pa da saceka i da mu se vrati eventualno ,svi hoce nista da ne uloze a da dobiju i kada vide da nemozee onda daju ostavke(blekic)!!
Kako ce doci titula bez par pojacanja kvalitetnih i redovnih primanja ba ...ja mislim da tu lezi bezvoljnost igraca i kod vas a Bgm i kod nas!!!eo iskreno za vas ne bi sad da vam nesto pametujem al eo moje misljenje pa jbt dovedete avdica da vam napd predvodi ili recimo ihtijarevic:S koja je poenta toga jes da su jeftini ali,,,,zar su pare samo sto se gleda ,a sto se nas tice ista prica druga je stvar sto veciina nasih recimo od panjeva kao sto su LAZAR pravi neke NISTERLOYE ili IBRAHIMOVICE ili sta ti ga ja znam....ne moze jednostavno ne moze se tako niti igrat a kamoli osvajat ,amaru svaka cast jer iskreno sa jednim PROSJECNIM TIMOM gura u vrhu,a to za plate isto tako nece ba niko dzaba lezat a kamoli dzaba igrat
izvinjavam se na smaranju

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sutra ce me stari zezat' kad s posla dodje. Prastara 'fukara' covjek.
Uopce ne kontam sta toliko pljujete po Tuzli, Slobodi... Meni su totalno simpa, zajedno sa Velezom.
A malo me popustilo razocarenje...Ako bude suspenzija onda nece nista biti ni bitno. Ja sve cekam da post napisu SeyoTM ili pile, a njih nigdje... Oni su uvijek u elementu I realni. Gdje ste?!
Uopce ne kontam sta toliko pljujete po Tuzli, Slobodi... Meni su totalno simpa, zajedno sa Velezom.
A malo me popustilo razocarenje...Ako bude suspenzija onda nece nista biti ni bitno. Ja sve cekam da post napisu SeyoTM ili pile, a njih nigdje... Oni su uvijek u elementu I realni. Gdje ste?!
Osim - drugo ime za Želju !
Gazimestanac kako je kod vas gore u enklavi
, nakon koliko godina vas to malo sunce ugrijalo
? Nas domaci poraz vas najveci uspjeh hahahha

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
I DA GUBIŠ 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULAA !!!!!
Vjerovatno čekaju da se raziđe ova bugija, bazdi ovo previše, ne može se na miru razmišljat... Ma niko ne pljuje po Slobodi, nakačilo se i njihovih par botova, pa su neki malo pretjerali u reakciji... jesil stigo kući il si još s mobarossoner je napisao/la:Sutra ce me stari zezat' kad s posla dodje. Prastara 'fukara' covjek.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa nije druze, ja postujem njegovo misljenje, a on na moje pljuje!! Pa dokle vise!!! Pa sta ako smo izgubli, nismo Real da smo milione ulozili, pa sada glavu razbijati. Sve je to to sastavni dio nogometa. I iz ovoga se treba veoma dobra zadaca izvuci. Ja to pokusav istaci, a on odmah, pocne desete stvari!!!!Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Izgleda da Amar i društvo znaju ono o čemu se nagađa. Evrope biti neće, pa nema potrebe ni za ulaganjem u završnicu sezone kao prošle godine jer UEFA nam neće vratiti te pare.
[quote="Gazimestanac87"zimestanac ne odgovori ti meni na pitanje
ljudi moji nezz zasto se nervirate, opustite se. Mi lose igrali Sloboda nas kaznila i to je to. Sad ce se igraci malo spustit, doci sebi i pocet igrati kako treba.
[/quote]
Braco pogledaj malo tabelu bice ti jasnije neke stvari
[/quote]
gledam i nista nevidim posebno
[/quote]
Kakvo je vrijeme kod vas ? Cujem da je kod vas -8 a blizu Koseva jos hladnije, cak -11.. Jel istina to ?
[/quote]
nista se ti ne sekiraj, sutra pocinje proljece otoplit ce kod nas. samo pazi se ti da u BL opet nebude -8 usred proljeca

ljudi moji nezz zasto se nervirate, opustite se. Mi lose igrali Sloboda nas kaznila i to je to. Sad ce se igraci malo spustit, doci sebi i pocet igrati kako treba.

Braco pogledaj malo tabelu bice ti jasnije neke stvari

Kakvo je vrijeme kod vas ? Cujem da je kod vas -8 a blizu Koseva jos hladnije, cak -11.. Jel istina to ?

nista se ti ne sekiraj, sutra pocinje proljece otoplit ce kod nas. samo pazi se ti da u BL opet nebude -8 usred proljeca

odicno hajmo sad svi odgovarat na strane provokacije hajmo se svi posvadjat izmedju sebe idila nema sta pa nek ukinu i forum zakljucaju temu sve banuju
CCC

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sta pokusavas istaci, cim izgubimo utakmicu svi zivi su protiv nas, jel to ?Capt_Billy je napisao/la:Pa nije druze, ja postujem njegovo misljenje, a on na moje pljuje!! Pa dokle vise!!! Pa sta ako smo izgubli, nismo Real da smo milione ulozili, pa sada glavu razbijati. Sve je to to sastavni dio nogometa. I iz ovoga se treba veoma dobra zadaca izvuci. Ja to pokusav istaci, a on odmah, pocne desete stvari!!!!Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio
Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio[/quote]Gazimestanac87 je napisao/la:Ma ajde napusi se vise kurca!!! Samo mi neke replike stavljas!!Ako ti se ne svida, ****!!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto ti mozes sr.ati to niko ne moze, al realnoGazimestanac87 je napisao/la:FORZAAA ZELJOOOO!!!!!![/i]
Stvarno glupo je to kad ti je klub za koji navijas prvi.. msm stvarno..[/quote]
a jarane jel moras na svaku odgovoriti, pa popusti malo yeboga ti, koji ti je qrac ?[/quote]
Kako vi nama tako mi vama

pa dobro, al zar ne znas stati vec jednom ?
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Braco pogledaj malo tabelu bice ti jasnije neke stvariBuddy je napisao/la:[quote="Gazimestanac87"zimestanac ne odgovori ti meni na pitanje![]()
ljudi moji nezz zasto se nervirate, opustite se. Mi lose igrali Sloboda nas kaznila i to je to. Sad ce se igraci malo spustit, doci sebi i pocet igrati kako treba.![]()

Opet kazem.. Tjesi se tjesi se tjesi

Samo Borac
Slažem se da je prvi sasjeko, ali najbolje da ti ne reaguješ, valjda će i on malo lakše da reaguje... nas koji navijamo za Želju ima puno, nismo mi tam neki poluklub koji je više vremena proveo u cvajti... ja mislim da bi se ljudi trebali više poštovati, više cijeniti tuđa mišljenja... ako tamo neko kaže da Lazo nije dobar, odma ga zaskoči neko i počne mu psovat redom, i obrnuto... jedan igrač od sveca do idiota, a vrijeđanja na sve strane... ja mislim da bi najbolje bilo da se ovdje nefrustrirano iznose mišljenja i da niko nikog ne vrijeđa, barem da se mi navijači Želje ne vrijeđamo... mislim, teško će to ovdje da se desi, ali vrijedi pokušati, svako od sebe nek krene...Capt_Billy je napisao/la:Pa nije druze, ja postujem njegovo misljenje, a on na moje pljuje!! Pa dokle vise!!! Pa sta ako smo izgubli, nismo Real da smo milione ulozili, pa sada glavu razbijati. Sve je to to sastavni dio nogometa. I iz ovoga se treba veoma dobra zadaca izvuci. Ja to pokusav istaci, a on odmah, pocne desete stvari!!!!Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
@Hawking
Ma bice da je to... Inace odavno ih nisam vidio.A pratim ovu temu skoro svaki dan iako ne nabijam postove...
Stigao sam,u glavnom sam gradu trenutno,vec sam zadnjih mjeseci deficitaran sto se interneta tice.Il' preko moba il' kod druga u komsiluk.
Hvala sto si pisao one izvjestaje. Nista, sad protiv Dinama na Grbavicu - NEMA IZGOVORA!
A poslije sta bude...
Drzava 'Zeljo' !
Ma bice da je to... Inace odavno ih nisam vidio.A pratim ovu temu skoro svaki dan iako ne nabijam postove...
Stigao sam,u glavnom sam gradu trenutno,vec sam zadnjih mjeseci deficitaran sto se interneta tice.Il' preko moba il' kod druga u komsiluk.
Hvala sto si pisao one izvjestaje. Nista, sad protiv Dinama na Grbavicu - NEMA IZGOVORA!
A poslije sta bude...
Drzava 'Zeljo' !
Osim - drugo ime za Želju !
- Capt_Billy
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:[quotesta pokusavas istaci, cim izgubimo utakmicu svi zivi su protiv nas, jel to ?]Capt_Billy je napisao/la:Pa nije druze, ja postujem njegovo misljenje, a on na moje pljuje!! Pa dokle vise!!! Pa sta ako smo izgubli, nismo Real da smo milione ulozili, pa sada glavu razbijati. Sve je to to sastavni dio nogometa. I iz ovoga se treba veoma dobra zadaca izvuci. Ja to pokusav istaci, a on odmah, pocne desete stvari!!!!Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio
Ma ajde, ok. To sto ti ne znas izvuci iz konteksta sta je problem i sto se palis na prvu. Tvoja stvar. Druga, stvar, dobro ovaj kaze smirite se, necemo se sada izmedu sebe svadati. Ima private message, pa pisi tu ako ti se nesto moje ne svida!!! Sada. Samo da znas, ja postujem tvoje misljenje, a ti moje pljujes!!!
Ajde sada dosta od nas dvojice i pruzanje prilike da se nasladuju ovi pitari i lesinari. Tema je FK Zeljeznicar
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!