Najjači post u poslednje vrijeme...apsolutno se slažem...BoBo89 je napisao/la:Ma kakav crni Pjanke, citas li ti sta ljudi pisu? Dobar je on i sve to, al...nije ono sto nama treba, a ni fizicki nije na nivou premier lige.labe22 je napisao/la:Kakav Herrera, eto Pjanketa na zimu
Al zato HerreraOn jest, to sto ima statistiku ala Cleverly, nesto je laksi od Pjanketa, 90% forumasa nije ni culo za njega do "deadline-a", to cemo zanemariti. Pa pobogu, on je spanjolac...
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Veceras ocekujem Zahu. Ako nista nek ga ubaci u kupu, da ne moramo gledati rezerve kad igraju. Imam visoko misljenje o tom igracu, samo se nadam da ce valjda nekad dobiti priliku.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Slazem se da bi Pjanac morao biti fizicki jaci za EPL, tu nema dileme iako EPL nije vise kao nekad prije. Polahko ali sigurno, iz godine u godinu, sve je vise onih koji su vise kreativni a manje fizicki jaki.BoBo89 je napisao/la:Ma kakav crni Pjanke, citas li ti sta ljudi pisu? Dobar je on i sve to, al...nije ono sto nama treba, a ni fizicki nije na nivou premier lige.labe22 je napisao/la:Kakav Herrera, eto Pjanketa na zimu
Al zato HerreraOn jest, to sto ima statistiku ala Cleverly, nesto je laksi od Pjanketa, 90% forumasa nije ni culo za njega do "deadline-a", to cemo zanemariti. Pa pobogu, on je spanjolac...
I za Ozila su neki govorili da nije dovoljno fizicki jak pa bi, ja mislim, United preporodio, kao sto je i Arsenal. Unitedu treba vise kreativnosti. Jednim dijelom to ide na dusu trenera ali i nema bas nesto kreativne igrace. To sto je Fergie izvlacio se ne moze ocekivati od nekog drugog.
To sto je Herrera Spanac meni ne znaci puno. Svejedno sto su oni sada "IN" i sto ce bit jos neko vrjeme, ali to je manje bitno u biranju pravog igraca. I ne bi rekao da je laksi od Pjanica. Mislim da nije.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pjanić ima iza/uz sebe Strootmana i De Rossia, koji odrađuju ogroman posao za njega, tako da bi United morao prvo naći igrače slične njima, jer Carrick i Fella sigurno nisu to, Fletcher možda, ali onaj iz najboljih dana, a njega ćemo teško više vidjeti 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
polahko ljudi imat ćete se kad' nervirat' ,tek je oktobar
...
Carrick i Fellaini bi se savršeno uklopili u igru sa Pjanićem(kao De Rossi i Strootman), ali ne vjerujem da je ista situacija sa RvP i Rooneyem. Međutim, kad' bi Pjanić igr'o malo povučenije to je već druga priča, ali otom-potom

Carrick i Fellaini bi se savršeno uklopili u igru sa Pjanićem(kao De Rossi i Strootman), ali ne vjerujem da je ista situacija sa RvP i Rooneyem. Međutim, kad' bi Pjanić igr'o malo povučenije to je već druga priča, ali otom-potom

- red devil88
- Kontakt:
Ako veceras Zaha ne zaigra onda vala ne znam kad ce . Nikako mi ne ide u glavu kako on jos nije zaigrao pored uhljupa Younga i Sranjija .
Glory Glory Man United !!! 

-
- Kontakt:
Kako će se igrači opustiti protiv Norwicha, vjerujte mi. I tu ćemo popušiti foru
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
To u top formi, dobili sve utakmice do sada, pa imaju bonus da se opuste.. Mamicu im, treba pola igraca plate srezat, pa trci jarane, gini... Nemozes hodat po terenu, i ispunjavat takticke zamisli, ta nisi pet metara visok, pa da na taj nacin pokrivas pozicije... Ima ih oko 50 % u ekipi, sto ne idu maximalno u duele. A kljuc osvajacke, pobjednicke igre, su dobijeni dueli. Djaba najbolja postava na svijetu. Nema ekekta od trckaranja oko igraca ako to ne izgleda odlucno. Onda, velika zamjerka, kada protivnik ima loptu na cetrdesetak metara od gola Uniteda, zna se desiti da oko njega na dva-tri metra nema nikog. Pa tu se napadi sijeku, odatle idu polukontre, kontre, itd.. Trener je tu da na to aludira, ne moze on uci na teren da objasanjava sta, kako, to igraci moraju tandemski radit.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako će se igrači opustiti protiv Norwicha, vjerujte mi. I tu ćemo popušiti foru
Ocito sam nabasao na pogresan podatak ,spanjolac je par kila tezi.SamoZeljo je napisao/la:Slazem se da bi Pjanac morao biti fizicki jaci za EPL, tu nema dileme iako EPL nije vise kao nekad prije. Polahko ali sigurno, iz godine u godinu, sve je vise onih koji su vise kreativni a manje fizicki jaki.BoBo89 je napisao/la:Ma kakav crni Pjanke, citas li ti sta ljudi pisu? Dobar je on i sve to, al...nije ono sto nama treba, a ni fizicki nije na nivou premier lige.labe22 je napisao/la:Kakav Herrera, eto Pjanketa na zimu
I za Ozila su neki govorili da nije dovoljno fizicki jak pa bi, ja mislim, United preporodio, kao sto je i Arsenal. Unitedu treba vise kreativnosti. Jednim dijelom to ide na dusu trenera ali i nema bas nesto kreativne igrace. To sto je Fergie izvlacio se ne moze ocekivati od nekog drugog.
To sto je Herrera Spanac meni ne znaci puno. Svejedno sto su oni sada "IN" i sto ce bit jos neko vrjeme, ali to je manje bitno u biranju pravog igraca. I ne bi rekao da je laksi od Pjanica. Mislim da nije.
Ljudi ako mi ko može pomoci...
Necu moci gledati pa da me neko uputi na site gdje bih mogao download takme veceras nekad...a da ne saznam rezultat...jer sam nedavno sam pokusao to naci...ima na Dailymotion ali jbg vidio rezultat...
Moze i online gledanje...samo bez rezultata...ZNA LI KO POUZDANO MJESTO ZA NESTO TAKO????!!!!!!!!!!
Necu moci gledati pa da me neko uputi na site gdje bih mogao download takme veceras nekad...a da ne saznam rezultat...jer sam nedavno sam pokusao to naci...ima na Dailymotion ali jbg vidio rezultat...
Moze i online gledanje...samo bez rezultata...ZNA LI KO POUZDANO MJESTO ZA NESTO TAKO????!!!!!!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trebalo bi tu biti:jasko__ je napisao/la:Ljudi ako mi ko može pomoci...
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... l-matches)\
http://www.gettyfooty.com/search/label/premier%20league
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zahvaljujem...nadam se da cu uspjeti pronacirio_Ferdy88 je napisao/la:Trebalo bi tu biti:jasko__ je napisao/la:Ljudi ako mi ko može pomoci...
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... l-matches)\
http://www.gettyfooty.com/search/label/premier%20league
ako ima jos ko neki link...za svaki slucaj...

-
- Kontakt:
Meni ovo oko Pjanića sve ozbiljnije i ozbiljnije postaje 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Sta pisu o Pjanicu tamo engleski navijaci po forumima ? 

very smart player. :kahva:soxx je napisao/la:Sta pisu o Pjanicu tamo engleski navijaci po forumima ?
neki link za gledanje tekme ???
MUFC XI vs Norwich: Lindegaard; Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner; Zaha, Cleverley, Jones, Young; Januzaj, Hernandez.
ZAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
ZAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Stvarno mi nije jasno kako Moyes stavlja kloca Buttnera ispred Fabia. Ali eto. Zanimljiva ekipa, da vidimo Januzaja kad igra desetku. Nadam se da ce Zaha bit dobar, ali tesko je momku kad mu je ovo prva utakmica ove sezone, a skoro smo u novembru yebote.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Napokon.. Sada naci kvalitetan stream, evo neki od njih:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovo bi trebao bit dovoljno dobar sastav za prolazak dalje. Iskusna zadnja linija, a prema naprijed ima dovoljno kvaliteta da se zabije neki gol. Zaha treba da se dokaže večeras, a Januzaj da još jednom potvrdi svoj kvalitet i potencijal. Neka Younga u kupovima, neka ovo bude njegovo takmičenje ove sezone. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.