FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

KenoRob
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la KenoRob » 11 avg 2015, 16:32

Za Ikandea si upravu. Ikandea sam gledao 20 minuta protiv Travnika i cijelu utakmicu protiv Sirokog i cini se boljim zanimljivijim igracem pogotovo prema naprijed od Cimirota kojeg sam gledao 20 tekmi najmanje. Ali nije mi jos cisto kako ce se Ikande uskladit i priviknut na PLBiH. Za Cimirota znamo da je bio dobar zatvarac utakmica...

Sto se tice Stojceva ne slazem se. U ovoj ligi nema puno znalaca u sredini. Svi oni "prodaju" lopte ali opet se Stojcev nekako istekao kao najbolji medju njima i znao je kaznit protivnika kad moze i treba. Sta ja znam, vidit cemo sve a ja sam dao neko svoje skromno vidjenje.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 avg 2015, 16:33

Jedan od vas neka promjeni avatar, ja ovako ne mogu vise!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 avg 2015, 16:37

godrina je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
godrina je napisao/la:Ma mozemo mi trazit 5 mill i mi a i vi za cimirota al pazi sta ces dobiti, eno i mancester trazi 50 mill za de geu a kurku ce dobit. Baja je dobro prosao ja nisam citao da smo trazili 800 000, mill + 20% + pripreme sasvim ok. Mi smo barem realni za razliku od onoga sto se pise na vasoj glavnoj. Ja bi volio da ode sad neko iz lige za dobre novce odma svima se dize rejting al eto pred nama je vidjet cemo.
Realno je samo da smo mi za 28godišnjeg veznjaka više dobili nego vi za 7godina mlađeg prvog strijelca lige a ako vam je to udure onda samo naprijed, nema predaje! :kafa:
Koji veznjak, koliko para i kad ??
Moja greška, mislio sam na Cimija, za kojeg ćemo DRASTICNO više dobiti iako je veznjak a ne napadač kao Bajić (koji su inače skuplji). :P

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2015, 16:43

Jedino vas zeza to sto mu menadzer ima u ugovoru da ima oko 50% od transfera tako da ce doci na isto kao i Bajic ako uopste dodje do toga. Kusturica mladji je preuzeo stvar oko toga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 16:45

Ima procenat ali nije 50%

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SWRA1921
Kontakt:

Post Postao/la SWRA1921 » 11 avg 2015, 16:47

Nego 40, velika razlika. Sarajevo ima jos jedino Duljevica i Radovca sad za sad na kojem moze zaraditi neku lovu, ostalo sve talasika, staro, istroseno.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 avg 2015, 16:47

pile87 je napisao/la:Jedino vas zeza to sto mu menadzer ima u ugovoru da ima oko 50% od transfera tako da ce doci na isto kao i Bajic ako uopste dodje do toga. Kusturica mladji je preuzeo stvar oko toga.
Prvo je bilo 40%,sada 50%, tacna informacija je da mi njemu kada se bude prodao dodemo 25% od vrijednosti transfera.A da ima jos i Leotar nekih potrazivanja
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 11 avg 2015, 16:49

Mi kad bi Cimirota prodali za marku opet bi bili teži solidan broj miliona od čitave lige zajedno tako da ne brinete brigu oko nas :mrgreen: :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 avg 2015, 16:50

Cete dobiti, neko buduce vrijeme sve je to mozda treba da se desi
Polako vidis da se gubis u sopstvenim recenicama
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 avg 2015, 16:53

godrina je napisao/la:Cete dobiti, neko buduce vrijeme sve je to mozda treba da se desi
Cete rekonstruisati stadion,cete dobiti generalnog sponzora,cete dobiti pare od Dzeke,cete se okupati,cete puno toga ali sve neka naucna fantastika :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 avg 2015, 16:58

Dos'o je pile da nas prosvijetli. Jedan dan pise kako smo milioneri i kako se razbacujemo lovom, placamo desetinama hiljada eura igrace a drugi dan pise da smo kokuzi i da nemamo para. Kad pobjedimo onda smo kupili s lovom koju imamo naravno a kad izgubimo onda se raspadamo i nemamo uopste para. :urnebes: :rol:
Inace, pile zvani, trougao gdje smo Vitezu kupili 3 boda u zadnjem kolu u Travniku. Na to prilazem dokaz.
slika
Inace Husrefov dobar prijatelj. :lolno:
1946

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 11 avg 2015, 17:00

Ado76 je napisao/la:
godrina je napisao/la:Cete dobiti, neko buduce vrijeme sve je to mozda treba da se desi
Cete rekonstruisati stadion,cete dobiti generalnog sponzora,cete dobiti pare od Dzeke,cete se okupati,cete puno toga ali sve neka naucna fantastika :lol:
:rol: Selendra je čudo :mrgreen:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 avg 2015, 17:01

Previse se vi brinete za nas. Mi sve da za svaki transfer ne dobijemo ni feninga opet smo u boljoj, deset puta boljoj situaciji nego vi.
Mi za mjesec dana nemamo dugova, ulazimo u plus, i pocinjemo radit na povecavanju budzeta, koji ce svake godine bit sve veci i veci. Mi imamo sponzore o kojim vi mozete da sanjate, mjenjate statute prodajete suplju kako ste radnicki klub a molite boga da kakav arap tunguzijac ma moze i slovenac vas preuzme, al dzaba. Mi gradimo jedan od najmodernijih kampova za svoju djecu, za prvi tim dok vi raspisujete tendere nebil se ko smilovo pa vam napravio tribinu....
Al nejse da se vratimo temi, dakle ne znam otkud vam muda da poredite svoje i nase transfere. Da igrace dajemo za dzaba opet smo u plusu u odnosu na vas !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 11 avg 2015, 17:01

Kupite informacije sa fb pa ovde ih prosipate kao neki insajderi. Ti procenti koji ovde pisete su bezobrazne lazi. Cimirot ce otici za cifru preko 1 miliona eura i to ce biti najveci transfer u ovoj ligi, sto se prije pojedinci pomirite sa tim bice vam lakse.

Jedno je kada dodete ovde i trazite informacije a drugo kada ulazite samo da bi provocirali i umanjili uspjeh naseg kluba svojim lazima pa se tako se ovi forumasi i odnose prema vama.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 avg 2015, 17:04

Šta vam je ljudi pa zar kokosku jos neko ozbiljno shvata???Na sta se i vi palite

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2015, 17:09

hzkg je napisao/la:Kupite informacije sa fb pa ovde ih prosipate kao neki insajderi. Ti procenti koji ovde pisete su bezobrazne lazi. Cimirot ce otici za cifru preko 1 miliona eura i to ce biti najveci transfer u ovoj ligi, sto se prije pojedinci pomirite sa tim bice vam lakse.

Jedno je kada dodete ovde i trazite informacije a drugo kada ulazite samo da bi provocirali i umanjili uspjeh naseg kluba svojim lazima pa se tako se ovi forumasi i odnose prema vama.
Izvorna hordezla sa kobilje glave predstavik hodi :)
Mozete uzeti milion eura ali ce vam menadzer uzeti pola ima ugovor :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 11 avg 2015, 17:13

Mozete uzeti milion eura ali ce vam menadzer uzeti pola ima ugovor :)[/quote]

Kad vec strumfovi, robijasi i ostali pratioci Šampiona drzave sve znaju oko menadzera, nek samo kazu gdje onda idu pare kod zeljeznicara, u izgradnju grbavice ili ne daj Boze kod siljka, gredica, koldze i ostalih ?

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 avg 2015, 17:13

Ado76 je napisao/la:

Bravo pokazao si svoju spodobnost komuniciranja svaka cast, mijesas babe i zabe a ja u to ne zelim da ulazim.
I da sve to nabrojano ce zeljo uradit kad tad, rekonstruisat SVOJ stadion, dobit sponzora a ne prodat se, i vi samo mozete sanjat da dobijate pare od nekog VASEG igraca kao mi od Dzeke
I da, taj transfer stojceva je sigurno veci ali ulazi u dug proslogodisnje dvice :)
Budite mi pozdravljeni, daBogda vam Ibrakovic jos 40 god bio u klubu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 avg 2015, 17:14

pile87 je napisao/la:
hzkg je napisao/la:Kupite informacije sa fb pa ovde ih prosipate kao neki insajderi. Ti procenti koji ovde pisete su bezobrazne lazi. Cimirot ce otici za cifru preko 1 miliona eura i to ce biti najveci transfer u ovoj ligi, sto se prije pojedinci pomirite sa tim bice vam lakse.

Mozete uzeti milion eura ali ce vam menadzer uzeti pola ima ugovor :)
Pa STA SVE DA UZME I 80% ???
Sta vi imate od toga, sta ti bolesnik imas od toga?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 avg 2015, 17:19

godrina je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:

Bravo pokazao si svoju spodobnost komuniciranja svaka cast, mijesas babe i zabe a ja u to ne zelim da ulazim.
I da sve to nabrojano ce zeljo uradit kad tad, rekonstruisat SVOJ stadion, dobit sponzora a ne prodat se, i vi samo mozete sanjat da dobijate pare od nekog VASEG igraca kao mi od Dzeke
I da, taj transfer stojceva je sigurno veci ali ulazi u dug proslogodisnje dvice :)
Budite mi pozdravljeni, daBogda vam Ibrakovic jos 40 god bio u klubu
Izvini zbog zaba :lol: :lol: Sto bi Šojic rekao: će da bude sve to :urnebes: Samo polako prvo da pokrijete limom 30 m2 na zapadu pa onda dalje :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Maestro^^ i 19 gostiju.