To nista ne znaci.Goalgetter je napisao/la:Faruk je uspio remizirati sa Farskim Otocima. Nothing is impossible.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni znaci, jer je jednom vec bio na klupi, i imao je dosta lose rezultate, mislim da se to ne moze potpuno da zanemari. Sad imamo puno bolju generaciju, sredjeniji savez, bolje uslove, ali smatram da on nije idealno rjesenje u ovom trenutku. I ako dodje kao trener, dobice podrsku to je neupitno, ali sam skeptican sto se tice njega, u njegove trenerske kvalitete i prije svega, autoritet.Head je napisao/la:To nista ne znaci.Goalgetter je napisao/la:Faruk je uspio remizirati sa Farskim Otocima. Nothing is impossible.
to si dobro rekao, nama treba trener koji je autoritet sam od sebe, da ga igrači iznimno poštuju, npr. Ćiro! on je bio čvrsta ruka i prijatelj u jednom
eh sad, kad Pape, kao najbolji bosanskohercegovački fudbaler svih vremena to nije bio, onda čisto sumnjam da će to bit' ova dvojica
po mom mišljenju je Baždarević mekušac, tako da on i kad bio htio uspostavit' autoritet, pokazat' se kao čvrstka ruka, sumnjam da bi uspio, dok bi Hadžibegić na silu to možda mogao, al' to je mač s dvije oštrice! zbog toga sam ja za Sergeja, on bi bio Ćiro #2, a što se tiče trenerskih kvaliteta, već smo ustanovili da niko od kandidata znatno ne odskače!

Kad budem na kompijuteru naci cu ti vece kikseve trenera koji si u top 10 svih vremena. Faruk ima autoritet to je sigurno, a i znanje vece od svog suparnika u velikom finalu.Goalgetter je napisao/la:Meni znaci, jer je jednom vec bio na klupi, i imao je dosta lose rezultate, mislim da se to ne moze potpuno da zanemari. Sad imamo puno bolju generaciju, sredjeniji savez, bolje uslove, ali smatram da on nije idealno rjesenje u ovom trenutku. I ako dodje kao trener, dobice podrsku to je neupitno, ali sam skeptican sto se tice njega, u njegove trenerske kvalitete i prije svega, autoritet.Head je napisao/la:To nista ne znaci.Goalgetter je napisao/la:Faruk je uspio remizirati sa Farskim Otocima. Nothing is impossible.
1946

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Remizirao je sa Farskim Otocima prije 15 godina. Od tada je samo mogao napredovati kao trener.Goalgetter je napisao/la:Meni znaci, jer je jednom vec bio na klupi, i imao je dosta lose rezultate, mislim da se to ne moze potpuno da zanemari. Sad imamo puno bolju generaciju, sredjeniji savez, bolje uslove, ali smatram da on nije idealno rjesenje u ovom trenutku. I ako dodje kao trener, dobice podrsku to je neupitno, ali sam skeptican sto se tice njega, u njegove trenerske kvalitete i prije svega, autoritet.Head je napisao/la:To nista ne znaci.Goalgetter je napisao/la:Faruk je uspio remizirati sa Farskim Otocima. Nothing is impossible.
Ako ćemo već tako zaključivati nečiju stručnost, po dešavanjima od prije deceniju i više, onda treba istaći i da je uveo ekipu Betisa u špansku Primeru. Sjajan stručnjak, svaka mu čast kad je to uspio. Genije.
Ne znam otkud ti to da on nije autoritet. Kod njega je to baš ono što je zasigurno, jer je čvrsta ruka. Znanje i taktičke zamisli su ono čega se plašimo, ali dajmo čovjeku šansu pa ćemo onda ocijenjivati (ne samo njemu, bilo kome), a ne ovako naklapati i lupati..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Baka Slišković!
joj duplih aršina, ovako za Hadžibegića, a kad se spomene Sergej, automatski ne dolazi u obzirClutch je napisao/la:Znanje i taktičke zamisli su ono čega se plašimo, ali dajmo čovjeku šansu pa ćemo onda ocijenjivati (ne samo njemu, bilo kome), a ne ovako naklapati i lupati..

ne mislim konkretno na tebe, nego generalno
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi bi trebali da pruže šansu bilo kome kao novom selektoru.
Pa ne dolazi. Sergeja ne smatram uopšte kao kandidata za selektora jer on nije trener.Chinaglia je napisao/la:joj duplih aršina, ovako za Hadžibegića, a kad se spomene Sergej, automatski ne dolazi u obzirClutch je napisao/la:Znanje i taktičke zamisli su ono čega se plašimo, ali dajmo čovjeku šansu pa ćemo onda ocijenjivati (ne samo njemu, bilo kome), a ne ovako naklapati i lupati..![]()
ne mislim konkretno na tebe, nego generalno
Kandidat za selektorsku poziciju bi trebao imati neke reference kad se već kandiduje za tu poziciju. Sergej nema apsolutno nikakve. To nisu dupli aršini. Jesu ako ti Sergeja smatraš trenerom, ja ne smatram.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prednosti Faruka Hadzibegica u odnosu na ostale.
-ima respektabilno ime i sigurno najbolju igracku karijeru
-mlad strucnjak sa karizmom
-jedna od glavnih osoba za spas BH fudbala
-dobro upoznat sa stanjem u savezu
-uz reprezentaciju je od samog pocetka
-posjeduje veliki autoritet
-ima pristojne trenerske rezultate
1946
meni je dovoljno da znam da ima trenera koji su uspjeli bez ikakvog iskustva, odnosno da imaš trenera koji ne uspiju trenirajući neki klub/repku iako imaju (zavidno) iskustvo! niko ti ne može garantovat' uspjeh
ostali kandidati imaju kakvu-takvu karijeru, Sergej nema nikakvu, al' zato Sergej ima ono što ostali nemaju, a po meni je to ono za našu repku bitnije od samog trenerskog iskustva
pa i Pape je imao kakvo-takvo trenersko iskustvo, al' kad je mutava konjina, pa nije znao vladat' svlačionicom, a uz to je doveo do toga da 80% navijača ravnodušno prati mečeve repke
uz to se pokazao kao nikakav trener!

Head, dodaj i da je najprivlačniji u odijelu. (Isključen je Štimac) 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Meni je Sergej uz Edina naš najdraži igrač ikad, ali stvarno me iritira i vrijeđa (kao Bosanca i Hercegovca) da on, iako nije uradio apsolutno ništa po pitanju sticanja trenerskog iskustva i znanja, želi odmah na mjesto selektora A reprezentacije.Chinaglia je napisao/la:meni je dovoljno da znam da ima trenera koji su uspjeli bez ikakvog iskustva, odnosno da imaš trenera koji ne uspiju trenirajući neki klub/repku iako imaju (zavidno) iskustvo! niko ti ne može garantovat' uspjehostali kandidati imaju kakvu-takvu karijeru, Sergej nema nikakvu, al' zato Sergej ima ono što ostali nemaju, a po meni je to ono za našu repku bitnije od samog trenerskog iskustva
pa i Pape je imao kakvo-takvo trenersko iskustvo, al' kad je mutava konjina, pa nije znao vladat' svlačionicom, a uz to je doveo do toga da 80% navijača ravnodušno prati mečeve repke
uz to se pokazao kao nikakav trener!
Mislim da nema šanse da on bude selektor..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
BaDa12 je napisao/la:Head, dodaj i da je najprivlačniji u odijelu. (Isključen je Štimac)

Pa dobro, to nek zene potvrde.

A vala, na stranu sto sam malo subjektivan kad je on u pitanju ali ne vidim po cemu je Bazdarevic bolji izbor od njega, osim sto je odavno potvrdio da je ljigavac od covjeka koji je na supacki nacin uzimao kapitensku traku kolegi i otvoreno preko medija degradirao ostale kandidate kao posljednji kocijas.
1946
Da je mladHead je napisao/la:Prednosti Faruka Hadzibegica u odnosu na ostale.

Od 2011 nikoga nije vodio a posljednji klub mu je bio Arles-Avignon 47 tekmi na klupi sa prosjekom bodova 0.70

Pristojni trenerski rezultati

Uz veliki autoritet dolaze i bolji trenerski rezultati a ne 42, 7 %
X
Re: Sv: Koga nakon Sušića?
Zato Susicu u suskavcu ne moze parirat ni Brad Pitt u odijelu.BaDa12 je napisao/la:Head, dodaj i da je najprivlačniji u odijelu. (Isključen je Štimac)

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ej bgm nije ni cudo sto si jedan od najvecih kandidata za Zlatnu kantuHead je napisao/la:Prednosti Faruka Hadzibegica u odnosu na ostale.

Gura covjek svoje, nece nikad da prizna kako nije u pravu..
Da pristojni, kad vodis klubove cije se ambicije svode na to da se boris za opstanak ne mozes ni ocekivati da imas procenat pobjeda preko 50%.
Recimo Rajevac ima oko 40% poraza, Bazdarevic 42,6 a Hadzibegic 42,7%.
Od svih kandidata najbolji prosjek ima Susic pa je drzavni neprijatelj broj 1. Samo jos jednom se pokazalo da je statistika ko bikini, puno pokazuje al nista ne otkriva.
Recimo Rajevac ima oko 40% poraza, Bazdarevic 42,6 a Hadzibegic 42,7%.
Od svih kandidata najbolji prosjek ima Susic pa je drzavni neprijatelj broj 1. Samo jos jednom se pokazalo da je statistika ko bikini, puno pokazuje al nista ne otkriva.
1946
Kakvi su to uspjesi Hadžibegića kao trenera ? bio je veliki fudbaler u to nema nikakve dvojbe ali on ima isti mentalni sklop kao i Sušić i prije bih čak i Barbareza izabrao za selektora nego Hadžibegića i Baždarevića. Faruk je već imao šansu da vodi reprezentaciju i znamo svi na kakav je način to završilo, pod njegovim vodstvom smo doživjeli jednu od najvećih bruka našeg fudbala. Isto tako treba dodati da je čovjek došao, pomogao i spasio naš fudbal od gašenja i za to mu svaka čast. Ko god bude izabran za selektora treba ga podržati, sve dok ne pocne raditi gluposti kao što je Sušić radio..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.