Bravo Hammers majstore za dvije asistencijeMont0 je napisao/la:Bravo Virto majstore
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Uhvatili smo formu.. nek' se čuvaju.bistrikboy je napisao/la:Jacky idemo do titulejacky09 je napisao/la:Ovi iz Jedinstva mogu dobiti samo za zelenim stolom.![]()
...što je više lome to je volim jače...
Rezultati:
1.liga
Crazy Legs-FK Klosari 1:1
FK Kljusinari-Jedinstvo Manchester 0:3 SLUZBENO
Blue Train-Gongashi 4:2
BH Fanaticos-Delfin 1:1
Spamm-Cekicari 1:2
2.liga
Mislish United-FK Kockari 1:0
FK Topnici-Joint_fc 2:3
NK Vukovi Zla-Zadnja Klupa 2:3
SK Stolac Hercegovina-FK Garaze 2:1
FK Gusteri-FK Pjetlovi 2:0
3.liga
FC Premier-FK Formula 4:0
Backspace United-Pivopije 0:3 SLUZBENO
Green Dragonsi-FK Gromovi 1:3
La Vecchia Signora-Red Bavarian 0:0
FC Grizzlies-FK Bilder 2:1
Sve utakmice su arhivirane.
1.liga
Crazy Legs-FK Klosari 1:1
FK Kljusinari-Jedinstvo Manchester 0:3 SLUZBENO
Blue Train-Gongashi 4:2
BH Fanaticos-Delfin 1:1
Spamm-Cekicari 1:2
2.liga
Mislish United-FK Kockari 1:0
FK Topnici-Joint_fc 2:3
NK Vukovi Zla-Zadnja Klupa 2:3
SK Stolac Hercegovina-FK Garaze 2:1
FK Gusteri-FK Pjetlovi 2:0
3.liga
FC Premier-FK Formula 4:0
Backspace United-Pivopije 0:3 SLUZBENO
Green Dragonsi-FK Gromovi 1:3
La Vecchia Signora-Red Bavarian 0:0
FC Grizzlies-FK Bilder 2:1
Sve utakmice su arhivirane.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Zabio sam gol, ne mogu da vjerujem.
i koga drugog nego svoju Valenciu. 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Malo me zulj na malom prstu lijevog stopala zafrko u ovom kolu. Kad skupim para da kupim nove kope gotovi ste.
Nama pishe da smo dali 19 golova, al mi smo dali 16, jednu dobili za ZS 3-0. Nekako mi bezveze da se to pika kao golovi, kako je to stvarno regulisano u stvarnom svijetu 
nema potpisa
Moji Fanaticosi na zadnjem mjestu
izvukli smo bod kuci protiv Delfina,strijelac za moju ekipu sam bio ja,kapiten NoName nikako do proradi..evidentno je da smo u padu forme,nadam se da cemo u narednom kolu upisat 3 boda,koja su nam itekako potrebna.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Idemo po tituluhammers je napisao/la:Bravo Hammers majstore za dvije asistencijeMont0 je napisao/la:Bravo Virto majstore
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- __Liedson__
- Kontakt:
Postavljeni parovi za 9.kolo isti se mogu tipovati do 12.03.2011(subota)
Tako je!Virtu4l je napisao/la:Idemo po tituluhammers je napisao/la:Bravo Hammers majstore za dvije asistencijeMont0 je napisao/la:Bravo Virto majstore
Idemo malo pozitivnog duha i naboja
Hammeru sine, cijelu si tekmu, kao i sezonu do sada, bio najslabija karika - zbogom
Support Velez, It's logical! ★
Evo primjer Italije sad na kvalifikacijama za Euro2012:Admir_Sa je napisao/la:Nama pishe da smo dali 19 golova, al mi smo dali 16, jednu dobili za ZS 3-0. Nekako mi bezveze da se to pika kao golovi, kako je to stvarno regulisano u stvarnom svijetu
imaju 3 pobjede , 2:1, 5:0 i 3:0 ( sluzbeni rezultat protiv Srbije) i upisana im je gol razlika 10:1
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_ ... ng_Group_C
edin_tm87 je napisao/la:Eo i ja upo, u 3. smo ligi![]()
Sad cu podic ekipu i ulazimo ove godine u 2. a sljedece u 1.
![]()
Najavljujem hettrik u debiju!
EDIT: i jedno pitanje, kad se rezervni par uzima u obzir? Jel ako pogodis, broji se kao normalan gol ili ima neki fazon?
Kod: Označi sve
Clan 6.
U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par.Re: SportSport.ba liga
Nista ti ne brini bice to sve fino uklopljeno do kraja sezoneedin_tm87 je napisao/la:Ok, citao sam, al' to sam masio nekako...
i jos jedno pitanje, kako cemo odigrat jos 10 kola, kad je u ligama petice ostalo 7-8-9 kola do kraja?
- the scouser
- Kontakt:
Izvinjavam se @brazzi i @sexmachineboyu,zaboravio sam odigrati ovo kolo..puno obaveza sam imao ove sedmice...tek sad vidjeh ali prekasno vec zaljucano 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- fahrenheit
- Kontakt:
Ovim putem se izvinjavam @big_amki i @Donnie_Darku, posto sam zaboravio odigrati.
Al' do sad ste ionako pobjedjivali bez mojih golova, valjda ce se isto dogoditi i danas.
"Like a krme in Teheran."
Dao sam gol i drzim Delfine u igri. Nadam se da mozemo do pobjede.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Dao sam gol i drzim Delfine u igri. Nadam se da mozemo do pobjede.
To legendo
@deyo i @ja
uboli Lyona 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Megamon
- Kontakt:
Opet donosim prednost Pivopijama zasluzujici Bosancu Pjanketu.Ocekujem tri boda na domacem terenu 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- __Liedson__
- Kontakt:
Zanimljiva stvar se dešava na utakmici Joint_fc - Mislish United.Naime,iz nepoznatih razloga za ekipu Mislioca nije nastupio prvi napadač samir_tm87 a njegovo mjesto u vrhu napada je zauzeo Zagor (inače stub odbrane ove ekipe) i gle čuda,čojk zabi dva gola.
Bravo kapitenu majstore...Samire ja bih se zabrin'o za mjesto u prvoj postavi da sam na tvom mjestu
Bravo kapitenu majstore...Samire ja bih se zabrin'o za mjesto u prvoj postavi da sam na tvom mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.