Neutral je napisao/la:Dobro, samo što ga je većina prošle godine veličala, samo što je dar mar napravio od odbrane Bayerna, te zabio strašan gol. Samo što je zabio preko 25 golova. Znam ja i za Mintala i raju. Robert Vittek je bio poseban , strašan igrač, ali radih nekih okolnosti nije se uspio probiti u sami vrh. I ove sezone Grafite je dao par golova, uklapa se u sivilo sa Wolfsburgom. Misimović im je prošle sezone bio najvažniji igrač, a sada je prosjećan igrač baš kao i Grafite , zato i nije uspio u Bayernu

ode nam diskusija na gluposti... pa kako to mozes reci za misimovica.. prvih 15 utakmica je bio najbolji igrac wolfa, ponajbolji im je scorer...to sto miske ima krizu 7-8 kola se ne moze porediti sa katastrofalnom igrom tokom citave sezone...
grafite je zabio 19 ili 20 golova iz igre, a ne 25. taj gol protiv bajerna je prva liga, ne poricem... ali ja ti pricam o hiljadu drugih negativnih primjera, a ti ces se hvatati za tu slamku... ali evo da zavrsimo diskusiju..
grafite je klasa od igraca, bolji je i od naseg dzeke jer je zabio vise golova a to je ocigledno jedino sto se pika...
pozdrav...
edit:
ovaj wolfsburg je presmijesan... ako ovako nastave, borice se do kraja sezone za opstanak... niti trce niti znaju igrati... ne moze ekipa za 2-3 limitirana igraca u sredini se nadigravati bez dovoljno kretanja igraca...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)