Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2012, 17:00

ciza je napisao/la:odel bice ono sto je modric u realu.igrac za ukrast vremena i kad vodis da udje malo da odmore glavni igraci.A
onda ocekujem napdae na trenera barcelone na forumu
Odakle tebi da Modric ima tu ulogu? Modric je doveden kao ozbiljno pojacanje, i to ce i bit kad se navikne.

Pjanic nema sanse da ode u Barcelonu, oni imaju toliko fantasticnih veznih igraca da ne znaju sta ce od njih. Pa jedan Thiago ne moze prismrdit prvoj ekipi. A Pjani je najvaznije da igra standardno, ne znam sto ga stalno sele tamo-vamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 27 nov 2012, 17:11

Cartman je napisao/la:
ciza je napisao/la:odel bice ono sto je modric u realu.igrac za ukrast vremena i kad vodis da udje malo da odmore glavni igraci.A
Odakle tebi da Modric ima tu ulogu? Modric je doveden kao ozbiljno pojacanje, i to ce i bit kad se navikne.

Pjanic nema sanse da ode u Barcelonu, oni imaju toliko fantasticnih veznih igraca da ne znaju sta ce od njih. Pa jedan Thiago ne moze prismrdit prvoj ekipi. A Pjani je najvaznije da igra standardno, ne znam sto ga stalno sele tamo-vamo.
djes bolan ne bio Pjanica i Thiaga u isti kos..Pjanic kad je rusio Real, ovom biloo drago kad trenira sa prvim timom barce. Za Modrica si u pravu uz Ronalda i Alonsa bit ce glavni igrač.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 nov 2012, 17:11

valterboy je napisao/la:Barcelona hoce Pjanica.
BOOOOOOOOOOOMMMMBBBBBB ! ! ! :mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 nov 2012, 18:06

Ma pravo da kažem mislim da bi bilo lijepo da eto i mi imamo igrača u Barceloni (ako bi to na nekom trećem planetu bilo moguće) , ali ne znam da li bi godilo pjaniću.. Prvo što imaš Xavija , Iniestu i Fabregasa koji su skoro pa svi standardni uz Busquetsa koji uglavnom tokom igre igra ulogu centralnog veznog iako je standardno defanzivni vezni... Ali dobro u Barceloni nitko ne igra uvijek svoju pravu ulogu to jest, nekad Messi završi na poziciji krila ili srednjeg veznog a nekad Iniesta na krilu ili slično... Ako hoćeš igrat u Barceloni moraš se naviknut da konstantno radiš rotacije.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 27 nov 2012, 19:13

Glupost.

Pjanić u Barci, Lulić u Chelsea, Vranješ u ManU a svi manje više griju klupu u neuporedivo slabijim klubovima od ovih.
Zadnja izmjena: HOPLIT, dana/u 27 nov 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 nov 2012, 19:14

pa nije standardan u romi kakva barcelona jestel vi normalani,prvo u lyonu bio zamjena,rusio je da ne kazem sta a ne real(gol je dao to stoji al od toga pravit mit da je srusio real je smjesno),ljudi niste realni ni malo,pa ta barcelona forsira svoj igrace ,a mislim da imaju miralema bar dva tri u svojoj skoli koji ce stasat kroz koju godinu,za nac mjesto u ovoj barceloni moras bit medju 5 veznjaka na svijetu a on je daleko od toga

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 nov 2012, 19:44

A ko to nije standardan u Romi?
I ko to nije standardan u Laziu? Da niste slucajno prespavali mjesec dana ili sta?
Pjanic moze da bira klub u svijetu,igrac kakav je on nema problema,to je uvidio i glupavi Ceh.

Lulic igra svaku utakmicu,cuj on nije standardan,halo ba,o cemu vi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 nov 2012, 19:47

Cartman je napisao/la:

Pa da imaju toliko fantasticnih,nebi sigurno slali ponudu od 25 miliona,ne baca Barcelona olahko novac kao ostale ekipe. A moguce da je i preporuka Enrque-a.Pjanic sa stilom igre i ukalpa se u Barcelonu. Ne znam zasto toliko potcjenjujete nase igrace,kao da su ostali svemirci. Mudo su oni moje nezamjenjivi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2012, 20:23

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Pa da imaju toliko fantasticnih,nebi sigurno slali ponudu od 25 miliona,ne baca Barcelona olahko novac kao ostale ekipe. A moguce da je i preporuka Enrque-a.Pjanic sa stilom igre i ukalpa se u Barcelonu. Ne znam zasto toliko potcjenjujete nase igrace,kao da su ostali svemirci. Mudo su oni moje nezamjenjivi.
Ko kaze da su poslali tu ponudu? Sportsport? Isti sportsport sto je 10 puta javio da je Dzeko presao u sve od Bayerna do Milana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 27 nov 2012, 20:37

HOPLIT je napisao/la:Glupost.

Pjanić u Barci, Lulić u Chelsea, Vranješ u ManU a svi manje više griju klupu u neuporedivo slabijim klubovima od ovih.
Ibišević u Juventusu, Zukanović u Ajaxu, Salihović u Bayernu, Cocalić u Zenitu, Zahirovic u CSKA.M, Vrsajevic u Valenciji itd..

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 nov 2012, 20:39

FliX je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Barcelona hoce Pjanica.
BOOOOOOOOOOOMMMMBBBBBB ! ! ! :mrgreen:
Ako si mislio napisati BOMBA fali ti slovo A na kraju. :mrgreen: :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 nov 2012, 20:43

realno Pjanic je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi,i ne bi me iznenadilo da zavrsi u Barci,Mancesteru,Chelseu,Milan,Juventus,Bayernu itd...uostalom vrijeme ce pokazati da je on nas pravi dijamant! sa 22 godine ima iskustvo ko neko sa 28 godina... Pjanic,Begovic,Dzeko su najbolji ambasadori BIH u svijetu!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 nov 2012, 20:55

Cartman je napisao/la: Ko kaze da su poslali tu ponudu? Sportsport? Isti sportsport sto je 10 puta javio da je Dzeko presao u sve od Bayerna do Milana.
Joj Cartman dragi,pa procitaj stranu stampu,ne moras se samo vezati za dupli sport.

Pregledaj video do kraja,i vidjeces o interesovanju Chelsea za Lulica
" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo ti i linkovi iz francuske stampe,i redom bruje o ponudi Barce za Pjanica

http://www.espoirsdu...our-pjanic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cesololaroma....blinde-osvaldo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.butfootba...-e-pour-pjanic/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ti mislis da bi nasi portali dosli do neke informacije,a da ne prekopiraju stranu?
Zato ti kazem,ne potcjenjujte nase igrace,jer su itekako trazena roba,a kvalitet je svakako tu.

schumi7
Kontakt:

Post Postao/la schumi7 » 27 nov 2012, 21:39

Zasto podjenjujete Pjanica? Pjanic je sjajan fudbaler. Barca ne bi slala toliki novac uzalud. Ja sam navijac Barce. Volio bih kad bi dosao na Camp Nou, treba zamjena za Xavija a Pjanic moze dobro zamjenit Xavija.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 nov 2012, 21:48

schumi7 je napisao/la:Zasto podjenjujete Pjanica? Pjanic je sjajan fudbaler. Barca ne bi slala toliki novac uzalud. Ja sam navijac Barce. Volio bih kad bi dosao na Camp Nou, treba zamjena za Xavija a Pjanic moze dobro zamjenit Xavija.
Realno da kažemo Pjanić je sjajan igrač ali nikad neće imat iskustvo ni biti na nivou Xavija. Xavi je toliko utakmica odigrao što u Europi , što za reprezentaciju , što u Španiji .Tamo on čak poznaje svakog igrača bolje nego samog sebe i zna kako igraju njegovi protnici. Ne možeš nazvat Pjanića zamjenom za Xavija. On bi tek morao igrat standardno nekih 6 godina u Barci kako bi mogao bit nazvan zamjenom za Xavija. Isto mislim da je Xavi igrač mnogo drugačije orjentisan , nije onoliko ofanzivno kao Pjanić , nikad ne dribla onako kao Pjanić i jednostavno u onome što radi je za više klasa bolji od Pjanića.

schumi7
Kontakt:

Post Postao/la schumi7 » 27 nov 2012, 21:54

viKK je napisao/la:
schumi7 je napisao/la:Zasto podjenjujete Pjanica? Pjanic je sjajan fudbaler. Barca ne bi slala toliki novac uzalud. Ja sam navijac Barce. Volio bih kad bi dosao na Camp Nou, treba zamjena za Xavija a Pjanic moze dobro zamjenit Xavija.
Realno da kažemo Pjanić je sjajan igrač ali nikad neće imat iskustvo ni biti na nivou Xavija. Xavi je toliko utakmica odigrao što u Europi , što za reprezentaciju , što u Španiji .Tamo on čak poznaje svakog igrača bolje nego samog sebe i zna kako igraju njegovi protnici. Ne možeš nazvat Pjanića zamjenom za Xavija. On bi tek morao igrat standardno nekih 6 godina u Barci kako bi mogao bit nazvan zamjenom za Xavija. Isto mislim da je Xavi igrač mnogo drugačije orjentisan , nije onoliko ofanzivno kao Pjanić , nikad ne dribla onako kao Pjanić i jednostavno u onome što radi je za više klasa bolji od Pjanića.
Ne mislim pod tim da bude stalna zamjena Xavija, vec kad se Xavi umori, povrjedi da Pjanic moze uskocit i zamjeniti ga solidno. Naravno, da Pjanic nije klasa Xavija ali da li ce postati t cemo da vidimo. Tacno da ne igraju iste pozicije ali Pjanic moze i na toj poziciji biti dobar. Ali kako god, vidjet cemo da li ce Pjanic ici u Barcu i ako ode, kako ce se snaci.

Po meni bolja opcija za Pjanica je Tottenham, treba da ide postepeno, a ne ovako naglo. Nemam ja nista prootiv da predje, cak, sta vise volio bih, ali realno puno bolja opcija je Tottenham

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 nov 2012, 21:56

Eventualni prelazak (mada od toga nema ništa) Pjanića u Barcu bi bila velika greška u karijeri. Pa tamo ni jedan Fabregas ne može da dobije šansu da igra (u onoj mjeri koliko bi trebao), a kamoli Pjanić. On je idealan za Rome i tako tih klubova. Nešto slično kao Ibišević. Ne za top klubova, ali ne i za prosječnih. Nešto između toga (bar za sada). Mlad je, treba mu da što više igra. Šteta što je protraćio par godina u Lyonu na klupi. Ko zna gdje bi sada bio.
FK Pjetlovi

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 nov 2012, 21:57

reds je napisao/la:Eventualni prelazak (mada od toga nema ništa) Pjanića u Barcu bi bila velika greška u karijeri. Pa tamo ni jedan Fabregas ne može da dobije šansu da igra (u onoj mjeri koliko bi trebao), a kamoli Pjanić. On je idealan za Rome i tako tih klubova. Nešto slično kao Ibišević. Ne za top klubova, ali ne i za prosječnih. Nešto između toga (bar za sada). Mlad je, treba mu da što više igra. Šteta što je protraćio par godina u Lyonu na klupi. Ko zna gdje bi sada bio.
Što je najjače kaže Pjanić zamjena za Xavija :lol:

schumi7
Kontakt:

Post Postao/la schumi7 » 27 nov 2012, 22:07

viKK je napisao/la:
reds je napisao/la:Eventualni prelazak (mada od toga nema ništa) Pjanića u Barcu bi bila velika greška u karijeri. Pa tamo ni jedan Fabregas ne može da dobije šansu da igra (u onoj mjeri koliko bi trebao), a kamoli Pjanić. On je idealan za Rome i tako tih klubova. Nešto slično kao Ibišević. Ne za top klubova, ali ne i za prosječnih. Nešto između toga (bar za sada). Mlad je, treba mu da što više igra. Šteta što je protraćio par godina u Lyonu na klupi. Ko zna gdje bi sada bio.
Što je najjače kaže Pjanić zamjena za Xavija :lol:
Kazem da ga moze solidno zamjenit, ne kazem da moze odigrat na istom nivou kao Xavi ali moze biti tako da kazem zamjena za njega kad se umori, ozljedi ili sta li vec, Xavija malo koji igrac moze zamjenit. Pjanic nije taj tip igraca ali kad se Xavi umori, sto da ne da umjesto njega uskoci Pjanic. Nije bas Pjanic toliko slabiji od Xavija :D :D

Otom potom, ne mislim zamjena bas za Xavija, ne znam da dobro da objasnim sta zelim reci :mrgreen: :mrgreen:

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 27 nov 2012, 22:16

Ma dajte bolan ako ce ko zamj. Xavija bice to neki njihov omladinac, tacnije katalonac... uostalom oni igraca tipa za tika-taka aka Pjanic imaju na tone.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 13 gostiju.