Moderator/ica: Pasha
U Sjevernom Logoru u školskoj sali novojdimnesoko je napisao/la:gdje se pripremaju rukometaši u Mostaru, u kojoj dvorani ?
gdje je ta sala, ja znam samo za dvoranu u Sjevernomshaman7 je napisao/la:U Sjevernom Logoru u školskoj sali novojdimnesoko je napisao/la:gdje se pripremaju rukometaši u Mostaru, u kojoj dvorani ?
Pitao sam selektora i kaze da ne znawork je napisao/la:Šta je sa ovim novim dresovima?
Ima li se to uzeti negdje kod nas? Zašto se ne dogovoriti sa fudbalkim savezom pa prodavati u njihovom fan shopu.
Siguran sam da ima dosta zainteresovanih, pored mene.
Ako neko ima blizak ljudima iz saveza, molio bih da mi odgovori gdje to ima uzet, hvala.
ultrasstyle_tz je napisao/la:nego oko Prcea dobismo informaciju, a sta bi sa Paniceve povrede..to je nekako u drugom planu..a i njegovo otpadanje bi bilo hendikep takodjer
Da, slaba je medijska pokrivenost rukometa u BiH u odnosu na neke druge drzave... posebno mislim TV.Vedad87 je napisao/la:Vala, baš mi je žao koliko su malo medijski popraćeni rukometaši...Znam da ne mogu porediti sa fudbalom, ali je razlika i više nego ogromna...Nadam se kako se bude približavalo svjetsko da će biti puno bolje. I da će TV kuće uraditi dobre analzie, pozvati neke stručnjake...ipak smo prvi put na SP-u
Ovo je jos dobro kako je bilo prije,pred utakmicu 2 teksta i to je to...I to na 2-3 portala...Vedad87 je napisao/la:Vala, baš mi je žao koliko su malo medijski popraćeni rukometaši...Znam da ne mogu porediti sa fudbalom, ali je razlika i više nego ogromna...Nadam se kako se bude približavalo svjetsko da će biti puno bolje. I da će TV kuće uraditi dobre analzie, pozvati neke stručnjake...ipak smo prvi put na SP-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.