Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 dec 2014, 12:33

Grohotom se smijem citajuci postove pojedinih forumasa.. :clap: :rol:
Don't believe the hype.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 22 dec 2014, 15:40

Jedva čekam da počnu tekme. Koliko sam samo gledao evropskih i svjetskih prvenstava u rukometu i nadao se da i mi jednom budemo među elitom.

Kad će više taj 15. janurar :bih: :bih: :bih:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 22 dec 2014, 15:46

ABD kad dobijemo iran mogli bi dobiti krila i dobiti i dosta jacu(po igracima) austriju.
Samo pitanje kad se ocekuju utakmice po nasem vremenu ludo bi bilo kad bi termini bili u terminima nba lige.

dimnesoko
Kontakt:

Post Postao/la dimnesoko » 22 dec 2014, 15:53

gdje se pripremaju rukometaši u Mostaru, u kojoj dvorani ?

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 dec 2014, 15:56

dimnesoko je napisao/la:gdje se pripremaju rukometaši u Mostaru, u kojoj dvorani ?
U Sjevernom Logoru u školskoj sali novoj

dimnesoko
Kontakt:

Post Postao/la dimnesoko » 22 dec 2014, 15:58

shaman7 je napisao/la:
dimnesoko je napisao/la:gdje se pripremaju rukometaši u Mostaru, u kojoj dvorani ?
U Sjevernom Logoru u školskoj sali novoj
gdje je ta sala, ja znam samo za dvoranu u Sjevernom :D
i znaš li kad su treninzi, jesul otvoreni za javnost ?

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 22 dec 2014, 16:07

Zatvoreni su za javnost

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 22 dec 2014, 16:20

work je napisao/la:Šta je sa ovim novim dresovima?
Ima li se to uzeti negdje kod nas? Zašto se ne dogovoriti sa fudbalkim savezom pa prodavati u njihovom fan shopu.
Siguran sam da ima dosta zainteresovanih, pored mene.

Ako neko ima blizak ljudima iz saveza, molio bih da mi odgovori gdje to ima uzet, hvala. :bih:
Pitao sam selektora i kaze da ne zna :D Malo tuzno da ti reprezentacija ide na WC i nemas priliku da uzmes dres. Poslat cu mail sada Kempi pa cemo vidjeti moze li se bar tako nabavit .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 dec 2014, 16:25

Nogomet sport No1. Žao mi je momaka koji su zaslužili da im se pjesme pjevaju i pišu zarad uspjeha koji su ostvarili.
Također mi je žao što se ne može otići na pokoji trening da ih se isprati aplauzom, skandiranjem ili slično. Pa i dres neki kupiti, što da ne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 dec 2014, 16:27

http://www.klix.ba/biznis/privreda/klas ... /141222098" onclick="window.open(this.href);return false;

KLAS! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 dec 2014, 16:53

Napokon i ovo dočekašmo. Očigledno je da neće biti ispračeno kao SP u fudbalu. što je i logično jer kod nas rukomet nije baš toliko zastupljen. Ali sam siguran kako se bude SP približavalo da će i interesovanje rasti a koliko će narasti zavisi od medija kako će to ispratiti.

Sretno momci i kako god da završe, nema im se šta prigovorit. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 dec 2014, 18:39

nego oko Prcea dobismo informaciju, a sta bi sa Paniceve povrede..to je nekako u drugom planu..a i njegovo otpadanje bi bilo hendikep takodjer
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 dec 2014, 18:57

ultrasstyle_tz je napisao/la:nego oko Prcea dobismo informaciju, a sta bi sa Paniceve povrede..to je nekako u drugom planu..a i njegovo otpadanje bi bilo hendikep takodjer

nije u drugom planu vec odavno je zvanicno da je on van terena preko 2 mjeseca samim tim je i otpao sa prvenstvo, to je jos zvanicno bilo prije prcea ;)

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 22 dec 2014, 21:24

Vala, baš mi je žao koliko su malo medijski popraćeni rukometaši...Znam da ne mogu porediti sa fudbalom, ali je razlika i više nego ogromna...Nadam se kako se bude približavalo svjetsko da će biti puno bolje. I da će TV kuće uraditi dobre analzie, pozvati neke stručnjake...ipak smo prvi put na SP-u :bih:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 22 dec 2014, 21:44

Prvi put u bilo kojem sportu dijelujemo kao tim i vidi se da igraci ginu na terenu braneci grb, sto ipak nije slucaj ni sa kosarkasima a kamoli sa fudbalerima.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 22 dec 2014, 23:21

Vedad87 je napisao/la:Vala, baš mi je žao koliko su malo medijski popraćeni rukometaši...Znam da ne mogu porediti sa fudbalom, ali je razlika i više nego ogromna...Nadam se kako se bude približavalo svjetsko da će biti puno bolje. I da će TV kuće uraditi dobre analzie, pozvati neke stručnjake...ipak smo prvi put na SP-u :bih:
Da, slaba je medijska pokrivenost rukometa u BiH u odnosu na neke druge drzave... posebno mislim TV.
BHT je inace slab po tom pitanju. HRT i TV Slovenija su daleko odmakli. Doduse HRT je izgubio pravo - uzeo je RTL. Opet, RTL su Svabe, to ce biti odlicno.. Odradili su SP 2009., imali studio u svim dvoranama, posebne emisije sa analizama....

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 23 dec 2014, 12:24

Vedad87 je napisao/la:Vala, baš mi je žao koliko su malo medijski popraćeni rukometaši...Znam da ne mogu porediti sa fudbalom, ali je razlika i više nego ogromna...Nadam se kako se bude približavalo svjetsko da će biti puno bolje. I da će TV kuće uraditi dobre analzie, pozvati neke stručnjake...ipak smo prvi put na SP-u :bih:
Ovo je jos dobro kako je bilo prije,pred utakmicu 2 teksta i to je to...I to na 2-3 portala...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 dec 2014, 13:58

Gledat cemo ukljucenje Velida Spahe na utakmicu taman pred intoniranje himni. Kakav studio, analiza , pa to je BHT :mrgreen:

Doduse, mozda pozovu Halida Demirovica kao strucnog komentatora, da se makar psoteno nasmijemo.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 dec 2014, 14:19

Mislim da bi trebala biti emisija, SP u nogometu su odradili solidno, moglo je mnogo bolje, ali popravljaju se, neki dan su pustili digitalni signal sad se hvale s tim, a idealna prilika je ovo SP da se malo promovišu :D

Intervju sa Markovićem, ovaj čovjek je luđak :D , da je više ovakvih trenera u BiH gdje bi nam bio kraj, ali vidi se da je na njemu ostavilo traga što je mnogo godina proveo u Njemačkoj, ima njihovog mentaliteta.

[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 23 dec 2014, 17:31

Golmani:

Nebojša Grahovac
Benjamin Burić
Peđa Dejanović
Petar Jokanović

Srednji bekovi:

Ivan Karačić
Stefan Janković
Josip Perić

Lijevi bekovi:

Nikola Prce
Duško Čelica
Mirsad Terzić
Ivan Milas
Igor Mandić

Desni bekovi:

Kosta Savić
Dejan Malinović

Lijeva krila:

Mirko Mikić
Alen Ovčina
Vedran Delić

Desna krila:

Faruk Vražalić
Muhamed Zulfić

Pivoti:

Muhamed Toromanović
Senjamin Burić
Vladimir Vranješ
Elmir Građan

23 rukometaša na pripremama 16 će Marković na utakmicama rotirati , a 19 vodi u Qatar ... šta mislite koja 4 igrača ne putuju na SP...

po meni vjerovatno 1. golman Jokanović , 2. Mandić ili Milas 3. Zulfić ili Građan , mada zna se da neće sa jednim krilom ići na SP tako da je i to jasno ... i 4. Mikić ili Janković , volio bi Jankovića vidjeti u Qataru , momak ekstra dobar , a i zbog nepravde na Juniorkskom prvenstvu kada je bez razloga većinu vremena presjedio na klupi...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 23 dec 2014, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.