La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 29 sep 2012, 23:56

recept za uspjeh sudije
imal još neko da ne vjeruje
hebo takav klub
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 29 sep 2012, 23:58

LIGA u kojoj se sudije takmice kome ce vise pomoci Realu ili Barceloni? Smijesno! Gledajte pikado
Glory Glory Man United!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 sep 2012, 23:59

Sudci donose titulu Barceloni.Da sam fan ovog kluba definitivno bi se stidio to nakon ove utakmice reci...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 sep 2012, 00:03

Ovakva Barca ima 6/6 :roll: U Pamploni također sudije bodove donose.Smiješno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2012, 00:06

LBJ MVP je napisao/la:Ovakva Barca ima 6/6 :roll: U Pamploni također sudije bodove donose.Smiješno
Nije samo u Pamploni.Vec ih je i na Nou Campu protiv Valencije sudac pogurao ka pobjedi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 sep 2012, 00:08

LBJ MVP je napisao/la:Ovakva Barca ima 6/6 :roll: U Pamploni također sudije bodove donose.Smiješno
Jeste ovo veceras bilo jadno, al' sta je bilo prosle sezone..zar ste zaboravili kako se stelilo Realu.Tako je svake sezone, prvoplasiranoj ekipi se svasta sudi..Da sam ja neko i nesto u spanskom savezu sve jednog sudiju koji je sudjelovao u tome bi dozivotno suspendirao, pa nek' onda radi sta hoce.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 sep 2012, 00:09

enobarca je napisao/la:
Jeste ovo veceras bilo jadno, al' sta je bilo prosle sezone..zar ste zaboravili kako se stelilo Realu.Tako je svake sezone, prvoplasiranoj ekipi se svasta sudi..Da sam ja neko i nesto u spanskom savezu sve jednog sudiju koji je sudjelovao u tome bi dozivotno suspendirao, pa nek' onda radi sta hoce.
Prošle godine je bio 121 gol Reala.Ako ti porediš onu igru Reala gdjeje Real bio najbolja ekipa na svijetu s ovom Barce onda nemaš pojma u fudbalu.Kome sudije daju vidi se i dosad kad Barca ne igra ništa bolje od Reala ustvari igra podjednako loše ko i Real a ima 8 bodova više.

Nije samo u Pamploni.Vec ih je i na Nou Campu protiv Valencije sudac pogurao ka pobjedi.
Mislim da su samo Sociedada pošteno dobili.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 sep 2012, 00:15

LBJ MVP je napisao/la: Prošle godine je bio 121 gol Reala.Ako ti porediš onu igru Reala gdjeje Real bio najbolja ekipa na svijetu s ovom Barce onda nemaš pojma u fudbalu.Kome sudije daju vidi se i dosad kad Barca ne igra ništa bolje od Reala ustvari igra podjednako loše ko i Real a ima 8 bodova više.
:lol: da ti nisi pogresan komentar citirao, ko je poredio igru Barce i Reala..haj ti druze spavaj, pa se vrati kad realno sagledas stvari, do tad pozz ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 00:16

I kako da se sada jedan Atletico ili Valencia ukljuci u borbu za prvaka pored ovakvih stvari? Kao da nije dovoljno to sto imaju 5 puta veci budzet,jos ih sudije uvijek debelo poguraju . Strasno .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 sep 2012, 00:18

Nemate vi sanse svakako :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 sep 2012, 00:18

LBJ MVP je napisao/la:Barca ne igra ništa bolje od Reala ustvari igra podjednako loše ko i Real a ima 8 bodova više.
11

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2012, 00:20

juznjak> je napisao/la:I kako da se sada jedan Atletico ili Valencia ukljuci u borbu za prvaka pored ovakvih stvari? Kao da nije dovoljno to sto imaju 5 puta veci budzet,jos ih sudije uvijek debelo poguraju . Strasno .
Ovo se nazalost konstatno ponavlja.Valencia je ove godine ostecena i u Madridu,a i u Barceloni.Jednostavno nije vise do veceg budzeta samo,sada su gore sudije.

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2012, 00:25

juznjak> je napisao/la:I kako da se sada jedan Atletico ili Valencia ukljuci u borbu za prvaka pored ovakvih stvari? Kao da nije dovoljno to sto imaju 5 puta veci budzet,jos ih sudije uvijek debelo poguraju . Strasno .
+1
Nažalost, al' je tako :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 00:37

Dobro, nek United posteno odradjuje tekme :lol:
Barca je trenutno najpostenija ekipa od ovih velikih.
Normalno da ce uvijek biti neko ko voli da simulira .. U Barci su to Busquets, Sanchez i ponekad Fabregas.
O Realu necu, jer tamo samo 3 ne glume.

I Adi kad je to Valencia ostecena protiv Barce a da bi rezultat mogao doci u pitanje ?
Prosle sezone petarda, ove par gresaka na obje strane ..
Postajete previse subjektivni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 00:40

Makavelijeva teorija: svako ko ne misli kao sto misli navijac Barce je nerealan i neobjektivan.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2012, 00:42

M4kaveli je napisao/la:Dobro, nek United posteno odradjuje tekme :lol:
Jah' a inače je ovo tema o Unitedu :?

I kad nađeš moj post gdje sam napisao nešto neobjektivno u vezi Uniteda i suđenja javi se, jer sam prvi priznao greške sudije koje su išle u korist Uniteda, kao što bih priznao za bilo koji drugi klub ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2012, 00:43

M4kaveli je napisao/la:Dobro, nek United posteno odradjuje tekme :lol:
Barca je trenutno najpostenija ekipa od ovih velikih.
Normalno da ce uvijek biti neko ko voli da simulira .. U Barci su to Busquets, Sanchez i ponekad Fabregas.
O Realu necu, jer tamo samo 3 ne glume.

I Adi kad je to Valencia ostecena protiv Barce a da bi rezultat mogao doci u pitanje ?
Prosle sezone petarda, ove par gresaka na obje strane ..
Postajete previse subjektivni.
slika
Ne govorim o prosloj sezoni,nego o ovoj i minimalnoj pobjedi Barcelone.
Ovo je desilo se oko 60.minute kada je bilo 1:0 za Barcelonu,znaci da je Valencia dobro ostecena,pa ti kako hoces.
Znam da je tesko priznati vam,ali budimo barem malo objektivni.

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 00:48

Ja sam uvijek objektivan i realan.
Ovu situaciju nisam ni vidio, a vjerujem da je nije vidjelo ni 5 sudaca zajedno.
To su milimetri ..
Al eto, jeste offsajd koji 90% sudaca ne bi sviralo.
Da je bilo kontra Barce, takodje se ne bi sviralo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2012, 00:49

M4kaveli je napisao/la:Ja sam uvijek objektivan i realan.
Ovu situaciju nisam ni vidio, a vjerujem da je nije vidjelo ni 5 sudaca zajedno.
To su milimetri ..
Al eto, jeste offsajd koji 90% sudaca ne bi sviralo.
Da je bilo kontra Barce, takodje se ne bi sviralo.
Pod broj 1.zaleđa nije bilo.Ovo je samo jedan snimak.
Broj 2.Sudac je vidio ovu situaciju
Broj 3.Vidjeli smo veceras kako bi se to sudilo protiv Barce.

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 00:57

Broj 4. Makaveli je popisan u diskusiji, again.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.