I ona nas uči,šta?Admir74 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:53Historija je učiteljica života.imekorisnicko je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:48Malo previše legendi,po tebi, ima zle namjere prema Želji.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Zaboravih na to nebitno, prvo na utakmicu muki dodji pa pridji tim navijacima i reci im sta mislis o njima pa onda na forumu seri ili im bar odgovori na komentar ako se ne slazes, ako si neko mudo muki.1921blue je napisao/la: ↑24 sep 2021, 12:07Rudar Han Bila kupsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 12:06Muki prvo na utakmicu trebas otici da bi mogao srati o navijacima koji su svaku utakmicu tu, drugo ti pises kao da si upoznat sa svime a nemas nijednu utakmicu, trece glupane Rudar je za 6 kola to nam je cilj samo dvije ekipe od 11 pobjediti?1921blue je napisao/la: ↑24 sep 2021, 11:52Prije nego sto pocnete psovati, prozivati i tjerati, nemojte zaboraviti gdje smo i sta smo. Od skupstine koja je izabrana od novih momaka koji zele raditi, UO koji je kakav je, takav je, ali su tu i nisu digli ruke od Zeljeznicara, NO koji se zele uhvatiti u kostac sa problemom ko je i kako doveo Zeljeznicara u tesku finansijisku situaciju, do igraca koji su tu, koji igraju za minimalan novac, a neke i placaju maticni klubovi, do sefa strucnog staba.
Ko je zapravo Tomislav Ivkovic?
Da, upravu ste, to je svakako trener koji nije najbolji trener na svijetu, nije najbolji trener ni u premijer ligi, ali je covjek koji je dosao u nas klub kad su svi digli ruke od njega. Covjek koji trenira rezervni sastav tima iz prosleg godine koji je postavio najgori niz u historiji Zeljeznicara(da dobro ste culi), i par igraca koje je uz svoje veze uspio dovesti u Zeljeznicar da igraju za dzaba i da ih placaju maticni klubovi. Covjek kojem je preminula majka, ali je osto uz Zeljeznicar da ga vodi na utakmici. Covjek koji trenira igrace za mizernu platu kakve su imale ostale "legende" najveceg kluba u drzavi. Covjek koji trenira ekipu gdje polovina budzeta odlazi na ljude koji nemaju nikakve veze sa ekipom (poznati trojac), i na kraju covjek koji vodi vecu borbu sa ljudima koji "navijaju" za Zeljeznicar, umjesto da vodi najvecu borbu na terenu.
Mahala, mahala, mahala, mahala..."
Jedan od statusa na FB..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamisli trener kaže,uprava kaže i sam igrači kažu da klub ideu period stabilzacije i to prije svega financijske i dobro nam ide.... reprogrami se reodvno plaćaju,divota za čuti !!
Ali ne....,to tamo neki prosječan navijač sa dva zuba u glavi sve kritikuje jer smo izgubili očekivanu utakmicu,treba se pomirit sa tim da je svaki bod iz duela sa Borcem,Zrinjskim,Tuzlo Cityem,Velezom,sarajevom dobar i ogroman,ali brate dragi ako ljudi misle sve dobro sto se uradilo u protekla dva mjeseca kritikovati zbog jedne očekivano izgubljene utakmice onda taj/ti nisu pravi navijači
PODRŠKA TOMO I EKIPO,LEOTAR I RUDAR TREBAJU PASTI!![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Će da vidimo da li će biti podrške ako kojim slučajem Leotar odnese bod(ove) 

Rodjeni su pitarske picke!
Dajte i Guardiolu pa da i njega otjeramo, kakav cirkus.
Pojedinci imam osjecaj da mole Boga da nam Leotar uzme bodove.
Pojedinci imam osjecaj da mole Boga da nam Leotar uzme bodove.
Zadnja izmjena: WOLF20, dana/u 24 sep 2021, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Brat je Sablja je trebao napustiti Dečiće u pred početak sezone. I ja bih više volio da je neko naš na klupi, ali nažalost nije. Nekada se stvari jednostavno ne poklope. Uglavnom šefa imamo.Zaxon je napisao/la: ↑24 sep 2021, 14:54Ne znam šta da mislim o smjeni trenera. Razumijem da smo u **** do guše, razumijem da nam je većina igrača limitirana do bola, nemamo kvaliteta niti vođe na terenu, imamo hejbet dušmana u i oko kluba itd. Ono što ne razumijem je da ne staviš na klupu sve igrače koje možeš staviti, što ponižavaš Bekrića na proslavi 100 godina iako je on za Želju ipak uradio što Tomo neće za svog života. Ne razumijem zbog čega dovodiš igrače iz Hrvatske koji po dosada pokazanom nisu ništa bolji od naših juniora, niti razumijem zbog čega pokazuješ aroganciju prema pitanjima koja ti se ne sviđaju. Ali ono što znam, ako već tonemo, hiljadu puta mi je draže da tonemo s bratom Sabljom nego s nekim kojeg Željo niti interesuje niti ga poštuje.
-
- Kontakt:
Ja mislim da se sad malo pretjeruje... pljujemo sve sto stignemo i one koji su zasluzili i one koji nisu. Ne smijemo nastaviti trositi zeljovce kao do sada... istroseno je puno ljudi koje bi sad voljeli vidjeti u klubu al ne moze. Smanjiti pljuvanje, nista se ne desava preko noci. BIVSU upravu ne zelim vidjeti blizu stadiona na kilometar a kamoli u klubu, i mislim da je to stav svake osobe koje voli zelju i plavu boju.
Nemam neki stav povodom ove teme tomo/mulalic, ne mislim da je to neka promjena enormna. Edis nam samo moze donijeti pozitivni sok i neku srcanost koju je i sam imao dok je bio igrac. Npr dudic vodi ekipu na isti nacin na koji bi mulalic vodio ekipe, to su horuk ekipe, barem po mom misljenju. Sa druge strane ne svidja mi se ni tomo nesto specijalno da kazem da cu biti razocaran ako se nesto desi. Previse sablonski vodi ekipu, mada je to rezultat i malog broja kvalitetnih igraca. Moramo malo i muda imat u igri a ne uvijek cuvati rezultat. Opet kazem to je samo moje misljenje i mislim da cemo mozda pogrijesiti sa ovim promjenama trenera u pola polusezone, onda ce bit prica cekajte da se prodju pripreme udri ne daj, na kraju ga pusimo. Nisam pametan Bgm
Nemam neki stav povodom ove teme tomo/mulalic, ne mislim da je to neka promjena enormna. Edis nam samo moze donijeti pozitivni sok i neku srcanost koju je i sam imao dok je bio igrac. Npr dudic vodi ekipu na isti nacin na koji bi mulalic vodio ekipe, to su horuk ekipe, barem po mom misljenju. Sa druge strane ne svidja mi se ni tomo nesto specijalno da kazem da cu biti razocaran ako se nesto desi. Previse sablonski vodi ekipu, mada je to rezultat i malog broja kvalitetnih igraca. Moramo malo i muda imat u igri a ne uvijek cuvati rezultat. Opet kazem to je samo moje misljenje i mislim da cemo mozda pogrijesiti sa ovim promjenama trenera u pola polusezone, onda ce bit prica cekajte da se prodju pripreme udri ne daj, na kraju ga pusimo. Nisam pametan Bgm
- Meraak1921
- Kontakt:
Zasto bi kiksali protiv Leotar??? To Leotar odjednom sila neka?
-
- Kontakt:
Pa solidni smo bili do sad na Grbavici protiv "manjih." Ne vidim razlog zašto bi sada bilo drugačije?Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:07Bas tako, bojim se da nece imati od 10% navijaca podrsku ako kiksa![]()
Željezničar za život cijeli!
Ja bih volio da opet pokušamo taj romb protiv Leotara budući da ovo s krilima je tragikomično. I to možda da nam vezni red i napad izgledaju ovako:SudoHusika je napisao/la: ↑24 sep 2021, 13:52Dovođenje Crnčevića se ispostavlja kao odličan potez trenera. Najbolji veznjak u ekipi i to ubjedljivo. Zdunić se nije pokazao u najboljem svjetlu ali ja smatram da ga ne koristimo na pravi način. Ono što zamjeram Ivkoviću je to što je natrpao štopera, bekova i centralnih veznjaka previše, dok su nam recimo opcije na krilnim pozicijama užasne i nemamo rezervnog napadača.
Ja sam pisao ovih dana, a i @braco je to potvrdio znalački sa statistikom, naša ofanzivna linija je jedna od 2 najgore u ligi trenutno po učinku, i ja mislim da tu leži korijen problema sa kojim se mi susrećemo - a to je realizacija. Kada pogledamo ovih 10 kola, nas je nadigrao Zrinjski, TC 30 minuta i pitari neki dan drugo poluvrijeme. Da je bilo mrvicu više kvaliteta, bi bi sada imali od 4 do 8 bodova više. Na utakmicama protiv Radnika, Slobode, sarajeva i Veleža smo napravili i više nego dovoljan broj situacija iz kojih su se golovi jednostavno morali zabiti, a posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme derbija gdje su Mustafa, Subaša i Bojo imali gotovo savršene prilike za postizanje golova.
Tjeranjem Ivkovića i dovođenjem Sablje, Adžema, Karačića ili bilo koga drugog nam ne daje za pravo da smatramo da će nasi ofanzivci "naučiti šutati i plasirati balon u dalji ugao." Toga moramo biti svjesni.
Naše je da u nedjelju u što je moguće većem broju podržimo ekipu i ponesemo ih do pobjede na način na koji smo to već činili i ove godine a i u prošlosti. Da navijamo i podržimo ekipu, posebno sjever i istok, do te mjere da nam protivnički igrači, iz strahopoštovanja poput Clarismaria i Redžića, plješću. Uostalom, bezuslovna podrška juga ekipi sama govori za sebe.
----------Juričić---Zdunić----------
----------------Bekrić---------------
------------Mekić--Beća-----------
--------------Crnčević-------------
Mislim da nam je trojac Bekrić-Zdunić-Juričić najbolja šansa za postizanje golova. Bekrić bi imao svu slobodu svijeta jer ima iza sebe 3 trkača i njegova kreacija bi došla do izražaja, pogotovo kad ima priliku da gure lopte dvojici špiceva. Juričić i Zdunić su opasni u skoku i mislim da bi to moglo biti korisno oružje u napadu. Beća ima hrabrost da ide naprijed i mislim da ovo ne bi bilo toliko defanzivno.
Ali realno ni postoji ni 1% šanse da zaigramo u ovoj formaciji i da bude ovaj izbor igrača.
-
- Kontakt:
Klub je u takvom stanju da se onima koji su u klubu čini usluga tjeranjem.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:07Bas tako, bojim se da nece imati od 10% navijaca podrsku ako kiksa![]()
U svakom slučaju navijači nbi smjeli biti amnestirani za svoju ulogu u trenutnoj situaciji kluba.
-
- Kontakt:
Prijavit cu te samo nastavi sa rombom.braco je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:10Ja bih volio da opet pokušamo taj romb protiv Leotara budući da ovo s krilima je tragikomično. I to možda da nam vezni red i napad izgledaju ovako:SudoHusika je napisao/la: ↑24 sep 2021, 13:52Dovođenje Crnčevića se ispostavlja kao odličan potez trenera. Najbolji veznjak u ekipi i to ubjedljivo. Zdunić se nije pokazao u najboljem svjetlu ali ja smatram da ga ne koristimo na pravi način. Ono što zamjeram Ivkoviću je to što je natrpao štopera, bekova i centralnih veznjaka previše, dok su nam recimo opcije na krilnim pozicijama užasne i nemamo rezervnog napadača.
Ja sam pisao ovih dana, a i @braco je to potvrdio znalački sa statistikom, naša ofanzivna linija je jedna od 2 najgore u ligi trenutno po učinku, i ja mislim da tu leži korijen problema sa kojim se mi susrećemo - a to je realizacija. Kada pogledamo ovih 10 kola, nas je nadigrao Zrinjski, TC 30 minuta i pitari neki dan drugo poluvrijeme. Da je bilo mrvicu više kvaliteta, bi bi sada imali od 4 do 8 bodova više. Na utakmicama protiv Radnika, Slobode, sarajeva i Veleža smo napravili i više nego dovoljan broj situacija iz kojih su se golovi jednostavno morali zabiti, a posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme derbija gdje su Mustafa, Subaša i Bojo imali gotovo savršene prilike za postizanje golova.
Tjeranjem Ivkovića i dovođenjem Sablje, Adžema, Karačića ili bilo koga drugog nam ne daje za pravo da smatramo da će nasi ofanzivci "naučiti šutati i plasirati balon u dalji ugao." Toga moramo biti svjesni.
Naše je da u nedjelju u što je moguće većem broju podržimo ekipu i ponesemo ih do pobjede na način na koji smo to već činili i ove godine a i u prošlosti. Da navijamo i podržimo ekipu, posebno sjever i istok, do te mjere da nam protivnički igrači, iz strahopoštovanja poput Clarismaria i Redžića, plješću. Uostalom, bezuslovna podrška juga ekipi sama govori za sebe.
----------Juričić---Zdunić----------
Mislim da nam je trojac Bekrić-Zdunić-Juričić najbolja šansa za postizanje golova. Bekrić bi imao svu slobodu svijeta jer ima iza sebe 3 trkača i njegova kreacija bi došla do izražaja, pogotovo kad ima priliku da gure lopte dvojici špiceva. Juričić i Zdunić su opasni u skoku i mislim da bi to moglo biti korisno oružje u napadu. Beća ima hrabrost da ide naprijed i mislim da ovo ne bi bilo toliko defanzivno.
Ali realno ni postoji ni 1% šanse da zaigramo u ovoj formaciji i da bude ovaj izbor igrača.
I ako ima smisla, nesto ko magathov wolfsburg. Samo sto Bekric nemoze meda i treba u pemziju.
- svrakino1921
- Kontakt:
Stvari su jasne
Pobjeda protiv Leotara i Tomica je ostao
Remi i poraz protiv Leotara
Ovoga
Al fakat
I bez zayebancije
Ono ljudski
Sam treba da podnese ostavku
Ono da se ne blamiramo pred sportskom javnoscu BiH
Tjeranjem doticnog
Ili jos gore
Da nam se djeca ne smiju bezveze
Pobjeda protiv Leotara i Tomica je ostao
Remi i poraz protiv Leotara
Ovoga
Al fakat
I bez zayebancije
Ono ljudski
Sam treba da podnese ostavku
Ono da se ne blamiramo pred sportskom javnoscu BiH
Tjeranjem doticnog
Ili jos gore
Da nam se djeca ne smiju bezveze
Misljenja sam da trenutnom treneru Tomi treba pruziti podrsku.
Pisanja raznih novinara i "navijaca" raznih dezinformacija samo stete nasem Zelji.
Stoga treba ukljuciti razum.
Pisanja raznih novinara i "navijaca" raznih dezinformacija samo stete nasem Zelji.
Stoga treba ukljuciti razum.
---------Juričić---Zdunić----------
Nije loše...
Nije loše...

Nije Leotar sila već kažem da će i ovi što podržavaju u slučaju kiksa pljuvati i tjerati.
Rodjeni su pitarske picke!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bekric ti je tu apsolutni visak
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dva razlike za nas, nema kiksa vjeruj mi.
Jedino da po staroj recepturi igraci odluce drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.