Ne daj se JohnyJohnnyDinamitas je napisao/la:E, paa vidjet cemo ..

hejters gona hejt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne daj se JohnyJohnnyDinamitas je napisao/la:E, paa vidjet cemo ..
malta071 je napisao/la:hejters gona hejtJohnnyDinamitas je napisao/la:E, paa vidjet cemo ..
panties je napisao/la:begovic na golu, nazalost ja nemam niti jedan link pa ako ko bude imao, ne budite cicije
Ako ti je Sorensen prosjecan golman onda ne znam.. Lik brani 15 godina u engleskoj i uvijek je bio prvi golman.Rijetki su takvi golmani.Arogantni je napisao/la:Za koga ce braniti, on vise ni za moju mahalu ne moze braniti...baboitata je napisao/la:Big 6 ? Zeljo, Sarajevo, Celik, Zrinjski, Siroki i Travnik?JohnnyDinamitas je napisao/la:Ne treba se brinuti za Asmira, branit ce ako Bog da u skorije vrijeme za jednog od (moze se sada reci) BIG 6
NE moze u Stouku pored prosjecnog golmana kako ce onda pored vrhunskih...
moze i to ajde*p!p!t@* je napisao/la:panties je napisao/la:begovic na golu, nazalost ja nemam niti jedan link pa ako ko bude imao, ne budite cicije
http://www.flashscore.com/match/KUiGgooG/#match-summary
Jes' da nije stream, al' je link![]()
Ne volim biti škrt
Valjda je vrijeme, mada opet sumnjam. Vjerovatno do kraja sezone, ništa.Monolog je napisao/la:Direktni krivac kod oba gola je Sorensen. Možda je vrijeme da se Asmir vrati na gol.
Odlicno. Ne znam stvarno kako moze stavljat Sorensena ispred Bega. Jest Asmir imao jedan los period, ali Sorensen je dosta oslabio zadnjih godina i Begovic je ipak branio manje-vise bez greske godinu dana.Monolog je napisao/la:Direktni krivac kod oba gola je Sorensen. Možda je vrijeme da se Asmir vrati na gol.
I ti momak manje pisi, ako nastavis ovako mogli bi te oni tvoji sa psihijatrijske klinike pronaci preko IP adrese i vratiti te nazad u "sobicu" ...baboitata je napisao/la:Stoke City zeli dovesti Sehica, navodno su kontakti vec uspostavljeni.
baboitata je napisao/la:Stoke City zeli dovesti Sehica, navodno su kontakti vec uspostavljeni.
hahah al me nasmijaDushi_Rob je napisao/la:I ti momak manje pisi, ako nastavis ovako mogli bi te oni tvoji sa psihijatrijske klinike pronaci preko IP adrese i vratiti te nazad u "sobicu" ...baboitata je napisao/la:Stoke City zeli dovesti Sehica, navodno su kontakti vec uspostavljeni.
A sto je neko zavidan... I budali je jasno da je Seha bolji golman od begovica koji prima stalno golove sa 30-35m...bhfanatic14 je napisao/la:hahah al me nasmijaDushi_Rob je napisao/la:I ti momak manje pisi, ako nastavis ovako mogli bi te oni tvoji sa psihijatrijske klinike pronaci preko IP adrese i vratiti te nazad u "sobicu" ...baboitata je napisao/la:Stoke City zeli dovesti Sehica, navodno su kontakti vec uspostavljeni.
Polupo si loncice malo. Samo igraci iz kluba za koji se navija su dobri. Ostali nevaljaju ni za kiseljenje kupusa!Goalgetter je napisao/la:Zasto se u nas jedan igrac mora dobro ispljuvati, da bi dokazao da je ovaj drugi bolji. To samo izgleda u nas ima, trebali bi da budemo sretni da imamo dva odlicna golmana poput Sehica i Begovica.
Ne nego SAMO je BUDALI takvo nesto "jasno" ...Arogantni je napisao/la: A sto je neko zavidan... I budali je jasno da je Seha bolji golman od begovica koji prima stalno golove sa 30-35m...
Ti si polupao loncice.Drugi su kriteriji kod ovih "navijaca"...maxuz baxuz je napisao/la:Polupo si loncice malo. Samo igraci iz kluba za koji se navija su dobri. Ostali nevaljaju ni za kiseljenje kupusa!Goalgetter je napisao/la:Zasto se u nas jedan igrac mora dobro ispljuvati, da bi dokazao da je ovaj drugi bolji. To samo izgleda u nas ima, trebali bi da budemo sretni da imamo dva odlicna golmana poput Sehica i Begovica.
Fuj kakav smo mi narod!
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Lekqqq1921, MrPink, Proximic, Semrush [Bot] i 38 gostiju.