FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Luca.Toni » 10 nov 2012, 12:31

nyxem je napisao/la:
ma dusa draga jel te to jos boli poraz :D
Nikad u zivotu, nego samo da vas podsjetim, koliki ste vi "divovi" :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 10 nov 2012, 12:33

Ekonomista je napisao/la:
Cavani je napisao/la:Mislim da nas vecinu zanima sta voze igraci Sarajeva, pa ako bi nam netko to mogao napisati bio bi zahvalan .:D
Said voza.

slika
Ne voza, nego ĆERA! :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 nov 2012, 12:34

Cavani je napisao/la:Mislim da nas vecinu zanima sta voze igraci Sarajeva, pa ako bi nam netko to mogao napisati bio bi zahvalan .:D
Said voza.

slika
Mislim da ne voza tog vise,promijenio je.

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 10 nov 2012, 12:36

Luca.Toni je napisao/la: Ne voza, nego ĆERA! :lol:
ĆERA on svasta za razliku od tebe.Popularna trica luksuz za tebe. :D
Bordo bijeli!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 10 nov 2012, 12:57

Inace me ti znas, upucen si, i tako to :mrgreen:

Da vozam keca, opet ga vozam, vazno je da ga ne Ćeram :mrgreen: :lol: ako me razumijes?! mada tesko :lol:

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 10 nov 2012, 13:04

Luca.Toni je napisao/la:
Inace me ti znas, upucen si, i tako to :mrgreen:

Da vozam keca, opet ga vozam, vazno je da ga ne Ćeram :mrgreen: :lol: ako me razumijes?! mada tesko :lol:

Pod ovo trica mislio sam na tramvaj a ne golfa.Ne znas ti to cerati...
Bordo bijeli!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 10 nov 2012, 13:09

irh je napisao/la:
čamac je napisao/la:Balavci (sekac ne mislim na tebe) nemojte se zaj.e.bav.ati kad se niste ni rodili kad je ta tekma na Koševu bila. Itekako je bilo važno da Hajduk ne dobije. nije Vardar bio Zvezda pa da vam pusti. Moglo se dole i zijaniti glat jer u Skoplju smo se i mi vi rijetko naigrali. Da vam Zvezda nije dala kao bratskom klubu i klubu kojem ste puštali na Koševu '72. zadnje kolo ne bi li nas zaj.eb.ali za titulu, pitanje šta bi bilo i vidjeli dobro šta je značilo što Hajduk nije dobio na Koševu. Ne zaboravite da je Hajduk imao bolju go razliku od vas. Utakmica sa Hajdukom je bila itekako važna.
Možda ću prvi put na ovom forumu pričati ozbiljno, jer uglavnom se zezam. To u svakom slučaju ne znači da sam balavac (ako si na mene mislio). Da ti kažem, na utakmici Sarajevo - C. Zvezda sam bio sa rahmetli ocem i nikada ga nisam vidio sretnijeg. Tu sliku nikada neću zaboraviti. A sada nešto činjenicama.

Znamo svi da je bilo jasno da ćemo pobijediti CZ, što znači da nam je trebao bod iz Skoplja ma kako mali plavi igrali sa Hajdukom. Bod iz Skoplja smo i donijeli, a nemojmo zaboraviti i da je Hadžibegić promašio penal na toj utakmici. Ne umišljajte da ste bili bitni u cijeloj priči, jer Sarajevo na čelu s Vujom tada ništa nije prepustilo slučaju.

Sada opet šala:
P.S. sekac brate... neka je Meša slavio našu titulu, kada je u svom klubu nije mogao osvojiti ;)
Slušaj jarane nije fol u tome. I mi i vi smo spominjanje titule uzeli sami što se ono kaže bez da čekamo druge rezultate i to potpuno zasluženo, pogotovo Željo koji je i rekord oborio po broju bodova. Međutim, poenta je da smo mi sačuvali obraz i odigrali sa Hajdukom kako smo odigrali za razliku od vas koji ste pustili ciganima da vas kantaju ne bi li nas zaj.eba.li. Što niste vi odigrali za Zvezdom 4:4. Da je Zvezdi trebalo 10:0 vi bi joj dali. Crna vam je istorija da crnja ne može biti, od samog nastanka, preko ratnog perioda itd. Teško da ima ima sportskog kolektiva u BiH (ne računam škutore i šumadiju) sa crnjom istorijom od vaše. Bilo, prošlo nadam se da se to vrijeme više nikad neće ponoviti. Nažalost, taj atavizam prošlosti je kod vas i danas prisutan i nikako da se pomaknete od toga. Sreća je samo što Željo i pored više pokušaja nije ugašen jer narod koji je volio i razmišljao "drugačije" od onoga što se je serviralo i čemu se je davala (kvazi) vrijednost ne bi imao za koga navijati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 10 nov 2012, 14:13

@čamac Ode ti buraz predaleko. Folozofija i ovaj forum mi ne idu zajedno. A obraz, historija i slično... Ima ponešto o poštenju stranicu ili dvije unazad. Nego, hajde da okončamo ovu raspravu, jer vaš obraz je vaš obraz, a naš je naš, ma kakav bio.

Sve najbolje.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 10 nov 2012, 15:49

Kazu kompleksi,a spavaju na nasoj temi. :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2012, 15:58

sutra ako dobijemo ,garantujem da cemo dobit i zrinju i radnik,tako na polusezonu otic sa 3 a mozda i vise bodova prednosti.

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 10 nov 2012, 17:31

bordobijeli je napisao/la:sutra ako dobijemo ,garantujem da cemo dobit i zrinju i radnik,tako na polusezonu otic sa 3 a mozda i vise bodova prednosti.
grohotom se smijem :lol: :lol:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 nov 2012, 17:37

DevilS je napisao/la:@sekac jesili ziv ti ja mislio ti propo u zemlju... :roll: :D
Nego sutra idemo na novu pobjedu, i naravno da rodjeni bod uzmu makar. 8-)
EE brate tu sam ne brini nego ima puno posla ali pratim ja sve ne sekiraj se ako Bog da sutra pobjeda a ostalo ............ :lol:
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 nov 2012, 17:54

ljozeTM je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:sutra ako dobijemo ,garantujem da cemo dobit i zrinju i radnik,tako na polusezonu otic sa 3 a mozda i vise bodova prednosti.
Cemu? Mislis da ako pobjedimo sutra necemo pobjedit i preostale dvije i biti MINIMALNO 3 boda u prednosti?

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 10 nov 2012, 18:05

samosarajvo je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:
Cemu? Mislis da ako pobjedimo sutra necemo pobjedit i preostale dvije i biti MINIMALNO 3 boda u prednosti?
na pravom ste putu da duplu uzmete :mrgreen: :mrgreen:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 nov 2012, 18:13

Ove 3 utakmice do kraja i Sarajevo i Zeljo uzimaju sve 3 100%, ali titulu osvaja Zeljo jer Sarajevo ima mnogo mnogo tezi raspored... Ali i to ne mora da znaci, kljucan ce biti prelazni rok, ako se bilo ko pojaca on ima vise sansi, a ako ostane isti kadar Zeljo je u prednosti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 nov 2012, 18:16

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5531_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Ovo voza super mario, dupovac voza reno-a strasnog. Za ostale ne znam :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 nov 2012, 18:32

Baja_Zvjerka je napisao/la: kljucan ce biti prelazni rok, ako se bilo ko pojaca on ima vise sansi, a ako ostane isti kadar Zeljo je u prednosti...
Slazem se...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 10 nov 2012, 18:37

Čuj ovoga giganta Sarajevo će imati teži raspored hahahahahahahahahahaah,aman kakvi sve taktičari,ovaj izgleda iznosi svoje želje u tom rasporedu :lol: :lol: :lol:
I da ima 200 kila zabiće ga Said njima,VOLIM SARAJVO !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 10 nov 2012, 18:42

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: kljucan ce biti prelazni rok, ako se bilo ko pojaca on ima vise sansi, a ako ostane isti kadar Zeljo je u prednosti...
Slazem se...
Nema teorije da je Seljo u prednosti.Pogledas samo broj datih i primljenih golova i sve ti bude jasno. ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 nov 2012, 18:42

sjever je napisao/la:Čuj ovoga giganta Sarajevo će imati teži raspored hahahahahahahahahahaah,aman kakvi sve taktičari,ovaj izgleda iznosi svoje želje u tom rasporedu :lol: :lol: :lol:
I da ima 200 kila zabiće ga Said njima,VOLIM SARAJVO !!!
Za tvoju napomenu Said nije zabio, a drugo, Sarajevo ima vec tezi raspored (a ne će imati), realno govoreci, gostujete Zelji, Zrinjskom, Borcu, Celiku i Sirokom, a mi 2 od toga gostujemo... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.