Nikad u zivotu, nego samo da vas podsjetim, koliki ste vi "divovi"nyxem je napisao/la:ma dusa draga jel te to jos boli poraz

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikad u zivotu, nego samo da vas podsjetim, koliki ste vi "divovi"nyxem je napisao/la:ma dusa draga jel te to jos boli poraz
Ne voza, nego ĆERA!Ekonomista je napisao/la:Said voza.Cavani je napisao/la:Mislim da nas vecinu zanima sta voze igraci Sarajeva, pa ako bi nam netko to mogao napisati bio bi zahvalan .
Mislim da ne voza tog vise,promijenio je.Ekonomista je napisao/la:Said voza.Cavani je napisao/la:Mislim da nas vecinu zanima sta voze igraci Sarajeva, pa ako bi nam netko to mogao napisati bio bi zahvalan .
ĆERA on svasta za razliku od tebe.Popularna trica luksuz za tebe.Luca.Toni je napisao/la: Ne voza, nego ĆERA!
Inace me ti znas, upucen si, i tako toEkonomista je napisao/la:ĆERA on svasta za razliku od tebe.Popularna trica luksuz za tebe.Luca.Toni je napisao/la: Ne voza, nego ĆERA!
Luca.Toni je napisao/la:Inace me ti znas, upucen si, i tako toEkonomista je napisao/la:ĆERA on svasta za razliku od tebe.Popularna trica luksuz za tebe.Luca.Toni je napisao/la: Ne voza, nego ĆERA!![]()
Da vozam keca, opet ga vozam, vazno je da ga ne Ćeram![]()
ako me razumijes?! mada tesko
Slušaj jarane nije fol u tome. I mi i vi smo spominjanje titule uzeli sami što se ono kaže bez da čekamo druge rezultate i to potpuno zasluženo, pogotovo Željo koji je i rekord oborio po broju bodova. Međutim, poenta je da smo mi sačuvali obraz i odigrali sa Hajdukom kako smo odigrali za razliku od vas koji ste pustili ciganima da vas kantaju ne bi li nas zaj.eba.li. Što niste vi odigrali za Zvezdom 4:4. Da je Zvezdi trebalo 10:0 vi bi joj dali. Crna vam je istorija da crnja ne može biti, od samog nastanka, preko ratnog perioda itd. Teško da ima ima sportskog kolektiva u BiH (ne računam škutore i šumadiju) sa crnjom istorijom od vaše. Bilo, prošlo nadam se da se to vrijeme više nikad neće ponoviti. Nažalost, taj atavizam prošlosti je kod vas i danas prisutan i nikako da se pomaknete od toga. Sreća je samo što Željo i pored više pokušaja nije ugašen jer narod koji je volio i razmišljao "drugačije" od onoga što se je serviralo i čemu se je davala (kvazi) vrijednost ne bi imao za koga navijati.irh je napisao/la:Možda ću prvi put na ovom forumu pričati ozbiljno, jer uglavnom se zezam. To u svakom slučaju ne znači da sam balavac (ako si na mene mislio). Da ti kažem, na utakmici Sarajevo - C. Zvezda sam bio sa rahmetli ocem i nikada ga nisam vidio sretnijeg. Tu sliku nikada neću zaboraviti. A sada nešto činjenicama.čamac je napisao/la:Balavci (sekac ne mislim na tebe) nemojte se zaj.e.bav.ati kad se niste ni rodili kad je ta tekma na Koševu bila. Itekako je bilo važno da Hajduk ne dobije. nije Vardar bio Zvezda pa da vam pusti. Moglo se dole i zijaniti glat jer u Skoplju smo se i mi vi rijetko naigrali. Da vam Zvezda nije dala kao bratskom klubu i klubu kojem ste puštali na Koševu '72. zadnje kolo ne bi li nas zaj.eb.ali za titulu, pitanje šta bi bilo i vidjeli dobro šta je značilo što Hajduk nije dobio na Koševu. Ne zaboravite da je Hajduk imao bolju go razliku od vas. Utakmica sa Hajdukom je bila itekako važna.
Znamo svi da je bilo jasno da ćemo pobijediti CZ, što znači da nam je trebao bod iz Skoplja ma kako mali plavi igrali sa Hajdukom. Bod iz Skoplja smo i donijeli, a nemojmo zaboraviti i da je Hadžibegić promašio penal na toj utakmici. Ne umišljajte da ste bili bitni u cijeloj priči, jer Sarajevo na čelu s Vujom tada ništa nije prepustilo slučaju.
Sada opet šala:
P.S. sekac brate... neka je Meša slavio našu titulu, kada je u svom klubu nije mogao osvojiti
grohotom se smijembordobijeli je napisao/la:sutra ako dobijemo ,garantujem da cemo dobit i zrinju i radnik,tako na polusezonu otic sa 3 a mozda i vise bodova prednosti.
EE brate tu sam ne brini nego ima puno posla ali pratim ja sve ne sekiraj se ako Bog da sutra pobjeda a ostalo ............DevilS je napisao/la:@sekac jesili ziv ti ja mislio ti propo u zemlju...![]()
![]()
Nego sutra idemo na novu pobjedu, i naravno da rodjeni bod uzmu makar.
Cemu? Mislis da ako pobjedimo sutra necemo pobjedit i preostale dvije i biti MINIMALNO 3 boda u prednosti?ljozeTM je napisao/la:grohotom se smijembordobijeli je napisao/la:sutra ako dobijemo ,garantujem da cemo dobit i zrinju i radnik,tako na polusezonu otic sa 3 a mozda i vise bodova prednosti.![]()
na pravom ste putu da duplu uzmetesamosarajvo je napisao/la:Cemu? Mislis da ako pobjedimo sutra necemo pobjedit i preostale dvije i biti MINIMALNO 3 boda u prednosti?ljozeTM je napisao/la:grohotom se smijembordobijeli je napisao/la:sutra ako dobijemo ,garantujem da cemo dobit i zrinju i radnik,tako na polusezonu otic sa 3 a mozda i vise bodova prednosti.![]()
Slazem se...Baja_Zvjerka je napisao/la: kljucan ce biti prelazni rok, ako se bilo ko pojaca on ima vise sansi, a ako ostane isti kadar Zeljo je u prednosti...
Nema teorije da je Seljo u prednosti.Pogledas samo broj datih i primljenih golova i sve ti bude jasno.HZ_ilidzaa je napisao/la:Slazem se...Baja_Zvjerka je napisao/la: kljucan ce biti prelazni rok, ako se bilo ko pojaca on ima vise sansi, a ako ostane isti kadar Zeljo je u prednosti...
Za tvoju napomenu Said nije zabio, a drugo, Sarajevo ima vec tezi raspored (a ne će imati), realno govoreci, gostujete Zelji, Zrinjskom, Borcu, Celiku i Sirokom, a mi 2 od toga gostujemo...sjever je napisao/la:Čuj ovoga giganta Sarajevo će imati teži raspored hahahahahahahahahahaah,aman kakvi sve taktičari,ovaj izgleda iznosi svoje želje u tom rasporedu![]()
![]()
![]()
I da ima 200 kila zabiće ga Said njima,VOLIM SARAJVO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.