Tako je, MUSVDG

Koga boli qrac za to, nek predju i pred sljedeci derbi u zoru pa da ih mi isprasimo na terenugruezi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:53Ljudi interesuje me ovo prebijanje hdzeovaca od strane red armya nekoliko puta...koji je razlog za tskvo pisanje po njima? Jesul oni skupina mladzih balavaca od 17 18 godina a RA grupa momaka od 25+ godina? Ili su oni skupina narkomana koja se bode u venu i udara po nosu pa se zalete glavom bez obzira ni nemisleci na posljedice? Ili su red army grupa momaka sa historijom treniranja kick boxa mma i slicno pa im prebit nekog dodze kao pocesati se po ku..u? ..jer ovo prebijanje u dreznici i jos par mjesta je fakat unistavanje morala i nabijanje kompleksa i trauma od kojih se tesko oporavlja...
Ja se popiso dva put u gace
Osmic polako ali sigurno izrasta u pravo dobrog i pouzdanog veznog igraca koji ce ove sezone dobiti dosta minuta! Sto se tice konkretne ove utakmice, dobar bez gresaka, napravio je par pametnih faulova gdje nije omogucio igracima zrinjskog da idu u kontru. I jedan je od rijetkih koji je to radio veceras, imao je muda jedini maltene uz Zeljkovica. Sve u svemu, barem po mom misljenju, treba igrati vise od Vehabovica koji je dosta nazadovao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.