bravo za najrealnijeg forumaša koji piše na temu željezničaraStole iz Bora je napisao/la:Sve je vec receno, ostaje nam samo pjesma da zakljuci sve to:
[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
tm-ovac iz mase je napisao/la:Eh ovo je razlika...Mi kad igramo loše mi izgubimo...Borac kad igra loše dobije penal i pobjedi !![]()
Ovo ne opravdava nasu losu igru i pomankanje truda i želje. Igrači su počeli razmišljt na način da će pobjede same dolazit...E PA NEĆE...ZA SVAKI SE BOD TREBA POŠTENO OZNOJIT !
reko sam ja juce bas si ti citiro da su postali ko MAN UTD JBG
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Admine, ti obećo neko banovanje? Jel treba da opet potežemo ratne teme?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
2 mjesto ? Evropa ! Pa i nije tako lose ali kako samo boli ovaj poraz to je cudo jedno..... 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ma nismo gdje bi miDžoka_TM je napisao/la:Vidim da su ovo dušmani čekali,naš kiks kući pa da napadnu
Dabogda pomrli svi koji ste došli ovdje da provocirate

Samo Borac
- neutralan__
- Kontakt:
joj stole ubi ova pjesmaStole iz Bora je napisao/la:Sve je vec receno, ostaje nam samo pjesma da zakljuci sve to:
[youtube][/youtube]

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hajde okanite se provokatora.Izgubili posteno i idemo dalje.Krivo mi je da nepovjerujes ali imam snage cestitati Slobodi na pobjedi a tako cu i Borcu na tituli ako je uzmu.Dignite se iznad ovi papaka sto provociraju.To smo dokazali bezbroj puta.Jedino sto mi se veceras dopalo je aplauz Mesanovicu kad je izasao i na kraju aplauz Slobodi.
Zeljo je jedan grijeha je vrijedan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
kad tacno pocinje cuveno "zeljino proljece",da se pripremimo?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
bešlija
savić
radovanović
svraka
mešić
višća
spahić
jamak
stanić
banjalučki dušmani kojih je više došlo na našu temu nego jučer na tekmu protiv čelika
razočaran sam, ne toliko zbog poraza koliko zbog pristupa igri i neozbiljnosti koju su pokazali svi igrači
mešanović alen

savić

radovanović

svraka

mešić

višća

spahić

jamak

stanić

banjalučki dušmani kojih je više došlo na našu temu nego jučer na tekmu protiv čelika

razočaran sam, ne toliko zbog poraza koliko zbog pristupa igri i neozbiljnosti koju su pokazali svi igrači

mešanović alen

29. martaDule 078 je napisao/la:kad tacno pocinje cuveno "zeljino proljece",da se pripremimo?

1921-2011
Konacno neko normalan na ovom forumu123456 je napisao/la:Hajde okanite se provokatora.Izgubili posteno i idemo dalje.Krivo mi je da nepovjerujes ali imam snage cestitati Slobodi na pobjedi a tako cu i Borcu na tituli ako je uzmu.Dignite se iznad ovi papaka sto provociraju.To smo dokazali bezbroj puta.Jedino sto mi se veceras dopalo je aplauz Mesanovicu kad je izasao i na kraju aplauz Slobodi.

-
- Kontakt:
sve se vraca i to mozda u gorem oblikuDžoka_TM je napisao/la:Vidim da su ovo dušmani čekali,naš kiks kući pa da napadnu

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ovo nase je bas u stilu Arsenala...Kad nema igre, i kad je igra slaba...nema bodova...jer nema tog pojedinca koji ce se izdic i sam zavrsit sve...pomoc sudija ne trazim, fakat se sve treba rijesit na terenu !irridu je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:Eh ovo je razlika...Mi kad igramo loše mi izgubimo...Borac kad igra loše dobije penal i pobjedi !![]()
Ovo ne opravdava nasu losu igru i pomankanje truda i želje. Igrači su počeli razmišljt na način da će pobjede same dolazit...E PA NEĆE...ZA SVAKI SE BOD TREBA POŠTENO OZNOJIT !
reko sam ja juce bas si ti citiro da su postali ko MAN UTD JBG
Ako nismo u stanju dobit Slobodu i Širokog u super bitnim utakmicama, onda ne trebamo dobit ni Kup ni titulu !
TM87
- themaniaks
- Kontakt:
E nakupilo mi se toliko toga da ne znam ni ja odakle da pocnem,ali ako ne podjelim sa nekim svoju bol i tugu koju sad osjecam mogao bi da poludim
.Ono nezalaganje i nezainteresovanost na terenu me najvise boli,pa nasu je igru svak ziv procitao i ko god da odigra zatvorenije na Grbavici uzima minimalno bod i jos ako nasa odbrana bude u elemntu ko veceras ne ginu i tri boda.Bajro,je li on igrao veceras ? Visca definitivno daleko od svoje forme i **** igraca kojem treba 2 sata da se namjesti na svoju nogu da bi sutirao i po meni glavni krivac danasnjeg poraza.Besliji jedno veliko hvala za sve sto je uradio i ponuditi mu neki posao u omladinskom pogonu mislim da bi tamo puno korisniji bio.Svaka budala zna ako udari flaster na Viscu i Zebu da u Zelji nema ko zabiti go.Uglavnom ovo je ravno nuli,Savic po meni danas najgori,milion netacnih dodavanja,sut glavom sa 5 metara za njega ne bi trebao predstavljati problem a on direktno golmanu u ruke.Stoperi nesigurni,puno je to bolje bilo sa Mesicem i Bogicevicem.Slijedi reprezentativna pauza,valjda ce tata Osim da ih malo sredi,izgleda da su se malo previse digli.Ima jos puno da se igra i ne ofirajte se sa tim izvalama o gubljenju titule 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Koje godine ?!Esii TM87 je napisao/la:29. martaDule 078 je napisao/la:kad tacno pocinje cuveno "zeljino proljece",da se pripremimo?

Samo Borac
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda i trece, sad je i sarajevo u prilici da nas prestigneRooney88 je napisao/la:2 mjesto ? Evropa ! Pa i nije tako lose ali kako samo boli ovaj poraz to je cudo jedno.....

Za zivot cijeli!
sto druze,nema potrebe za tim...ipak je ovo demokratija,koliko ja znam.......nek' svak' kaze sta misli.....Džoka_TM je napisao/la:Tema LOCK !!!!!!
kakko ono ide????
shalalalalalalala zeljeznicar.......
ima nova verzija:
hahahahahahahahahahahahahahahaha zeljeznicar

a rudar????zadnje kolo ce biti direktan okrsaj za 4 mjesto u prijedoru!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda i trece, sad je i sarajevo u prilici da nas prestigneRooney88 je napisao/la:2 mjesto ? Evropa ! Pa i nije tako lose ali kako samo boli ovaj poraz to je cudo jedno.....
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Najgore mi je sto sad ide ta "slavljenicka" utakmica sa Dinamom, na koju neće doć više od 3000-4000 ! 

TM87
-
- Kontakt:
I sam ces da vidis.. Proradila Borceva masina pa ne zna da staneuserof5800 je napisao/la:Gazimestanac87, umrijeces, vjerov'o il' ne, osim ako si BOG...ako jesi sto *ebes ljude, reci na minus koliko ce zavrsiti cirkus?Gazimestanac87 je napisao/la:Ma nismo gdje bi miDžoka_TM je napisao/la:Vidim da su ovo dušmani čekali,naš kiks kući pa da napadnu

Samo Borac
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 41 gost.