Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Viper je napisao/la:Joj umjesto Čelik X2 otkucala mi kurava Almeria X2Ima li sanse da prodje?
DuckZz je napisao/la:Za subotu, tj danas.
Manchester United - Arsenal pm1
Tromsö - Molde ps1
West Ham - Manchester City ps1
Široki brijeg - Travnik 1
ukupna kv. 7,10
Sarajevo - Željeznicar X (navijacki bih odigrao 2 , ali budimo realni)![]()
Barcelona - CeltaVigo pm1
Real Madrid - Zaragoza pm1
PSG - St.Etienne 1
ukupna kv.6,10
Po meni zicer za danas je Man.United - Arsenal pm1 (2.10)![]()
Ako itko ima šta dodati na ovo moje slobodno citirajte da možda šta ujutro izmijenim.
Valjda je neko prepisao.10DelPiero je napisao/la:Hvala na odgovoru ali cini se da je 1,55 ipak premalo tako da cu ganjati i ja X2 na Newcastle.
Jedan žuti karton + jedan crveni karton.Monolog je napisao/la:Ja ganjam dvojku na Newcastle. Ovosezonski Liverpool se bukvalno muči. Odbrana totalno neuigrana, Škrtel i Agger kao da prvi put igraju zajedno, a s druge strane je tu Demba Ba (velike su šanse da će igrati danas) koji će sigurno iskoristiti i najmanju priliku koja mu se ukaže. Mislim da je Newcastle strašno podcijenjen od strane kvotadžija i to bi se moglo ganjati. Da l' sa čistom dvojkom, azijskim hendikepom 2 ili sa x2, to je do vas. Ja ću se odlučiti za opciju broj jedan - dakle, čista 2 na Newcastle.
Nego, za one koji će ganjati "specijalne igre", preporučujem under kartona. Sudac je Anthony Taylor, čisto da se zna.Nije mu strano pokazati crveni karton, al' ipak je nešto blaži, tako da bismo mogli gledati neki meč sa najviše 3 kartona.
![]()
Sretno svima.
Lisac je napisao/la:Bremen -Mainz 2
Bordeaux -Toulouse X
Kod spanaca jos nema X,od preostale 4 utakmice trebala bi bar dva X bit.Probajte izabrat
nadam se da ce biti granada - atl bilbao XLisac je napisao/la:Lisac je napisao/la:Bremen -Mainz 2
Bordeaux -Toulouse X
Kod spanaca jos nema X,od preostale 4 utakmice trebala bi bar dva X bit.Probajte izabrat
dr.van nostrand je napisao/la:Montevideo Wanderers-CA Bella Vista 2 1,90
Mislim da je value od 1,90 na goste dobar i da bi trebali slaviti
0:0 - pare nazad.dr.van nostrand je napisao/la:U de Chile igra veceras pa zatim u srijedu ut. cupa.
I oni ce vjerovatno neke igrace odmoriti, ali opet su u prednosti, ovaj susret ne bi smjeli izgubiti.
DNB 2 2,50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.