Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Još se batrgamo nekako...
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
MoR je napisao/la:Treća utakmica zaredom u ligi bez poraza
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Potpisat se na ovakve pobjede. Samo pokupovat sve moguce leksilijume, persene forte, te ostala legalno-nelegalna sredstva za smirenje.
Ovo je vrlo vazna pobjeda..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sljedeći je Norwich u 1/8finala Carling cupa. Tu će valjda Zaha zaigrat.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Na jedvite jade, nikako i na silu. Bodove pisi a igru izribaj da ni blijedo sjecanje ne ostane.
Ako ima neko snimak cijele tekme nek` postavi posto sam na preskaku gledao, na tenane jednostavno nisam mogao od tolikih frustracija.
Ako ima neko snimak cijele tekme nek` postavi posto sam na preskaku gledao, na tenane jednostavno nisam mogao od tolikih frustracija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pobjeda je pobjeda, ma kako to očajno bilo. Svakako je lijepo vidjet da ekipa može preokrenut i kod Moyesa. Makar je napad proradio.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Samo na ho - ruk. Igra - nula!Valencia je napisao/la:Moze Junajted ovo okrenuti na ho - ruk, al to nista nece promijeniti.
Valemsia treba igrati beka, Junuzaj krilo!
Velika pobjeda Mojsa, moze se komotno oprostiti nakon ovakvog prekokreta, otici kao pobjednik.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
xGGMU je napisao/la:MoR je napisao/la:Treća utakmica zaredom u ligi bez poraza
Nije da provociram ali to je 0 za proslogodisnjeg prvaka

Ista ekipa, ali drugi trener, koliko to moze uticati na ekipu to nije humano.. dosta nesrece u ostatku sezone

Ma ajde?AA23 je napisao/la:xGGMU je napisao/la:MoR je napisao/la:Treća utakmica zaredom u ligi bez poraza
Nije da provociram ali to je 0 za proslogodisnjeg prvaka![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]SamoZeljo je napisao/la: Onda placite sto nije dosao neko drugi.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Utakmicu sam odgledao od 30-te minute do kraja. Ne znam kako smo stajali prvih pola sata, ali ostatak nije bio nimalo uvjerljiv. Bilo je tu pritiska (to se i očekuje od Uniteda) ali nekako sve traljavo. Dobili smo tekmu, kako - tako, ali mislim da se ove stvari ne mogu ponoviti protiv, iole, jačeg protivnika. Ono što mi je danas postalo kao suza jasno, je to da je Januzaj trenutno najbolja opcija na krilu. Nije to zbog dvije dobre tekme, jednostavno gledajući onog majmuna Nania došlo mi je da plačem. Nije on bio toliko loš koliko je mogao biti, ali je MORAO odigrati bolje i namjestiti bar još 2 gola - toliko sam ja jednostavno vidio. Pa ne ide mi u glavu zašto ne uputi onakav centaršut (kao kod gola RVP-a) svaki put, a ne jedva do prvog protivničkog igrača. Ne ide mi u glavu kako igrač njegove sposobnosti može biti toliki idiot! Kad je Ado ušao načisto su svaki put morali ići na faul kad bi on povukao loptu. To je bio dobar potez DM-a (iako mislim da je to više iz očaja uradio).
Tužno je da u timu Uniteda igraju samo 2 WC igrača i da danas nisu proradili odnio bi Stoke 3 boda sa OT. Dragi su meni i ostali igrači, neko manje, neko više, ali ipak nedostaju WC igrač sredine i u defanzivi (Vida i Rio ne mogu pobijediti godine). Mišljenja sam da ni SAF ne bi puno više mogao postići sa ovom ekipom trenutno pa makar ona bila i šampionska (ovo ne govorim da bih branio DM-a).
Tužno je da u timu Uniteda igraju samo 2 WC igrača i da danas nisu proradili odnio bi Stoke 3 boda sa OT. Dragi su meni i ostali igrači, neko manje, neko više, ali ipak nedostaju WC igrač sredine i u defanzivi (Vida i Rio ne mogu pobijediti godine). Mišljenja sam da ni SAF ne bi puno više mogao postići sa ovom ekipom trenutno pa makar ona bila i šampionska (ovo ne govorim da bih branio DM-a).
- Sportfanatik
- Kontakt:
Treba jedan superstar u vezu, ovo ćemo prebrodit i opet ćemo biti na 1.mjestu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Sredina je kljuc modernog fudbala, a mi tu nemamo ni jednog jedinog igraca, Kerik je neprepoznatljiv ove sezone, Felaini ocajan, od Kleverlija nikad igraca, a Andersona i Flechera ne trebamo ni spominjat. Sta smo mi Bogu zgrijesili pa smo prisiljeni gledat ovakav vezni red.
Nikakva igra od pocetka sezone, bezidejna igra bilo da igramo protiv Chelsea ili Stoka, i uzasna forma vecine prvotimaca. Januzaj, Runjara i DDG jedini na nivou ovo ostalo katastrofa.
Samo da je nekako izdrzat i uhvatit kakav takav prikljucak za vrhom, mozda bi se igraci trznuli iz ovog zimskog sna.
Nikakva igra od pocetka sezone, bezidejna igra bilo da igramo protiv Chelsea ili Stoka, i uzasna forma vecine prvotimaca. Januzaj, Runjara i DDG jedini na nivou ovo ostalo katastrofa.
Samo da je nekako izdrzat i uhvatit kakav takav prikljucak za vrhom, mozda bi se igraci trznuli iz ovog zimskog sna.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
igra ocajnicka i nevodi ovo nicemu sledece sezone nam je liga evrope sto posto,a ono sto sam ja vidio na utakmici je da ulazak januzaja je okrenuo igru momak je po meni jako dobar ide na dribling ide prema golu kao da ima iza sebe karijeru kao gigs ili neznam ko drugi svaka mu cast on i rooney ocjena 5....
- Sportfanatik
- Kontakt:
Možda ovaj preokret trgne malo igrače, možda ih ovo pokrene
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
Mora da je Fergi na poluvremenu ušo i yebo im mater 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
I moje viđenje modernog fudbala je isto. Jednostavno danas ne možeš igrati bez kvalitetne sredine, tj. ne možeš očekivati velike rezultate. Dok je tu bio tata Schooles sve je bilo OK, a danas je to prava patnja. Ima tu nekih bljeskova s vremena na vrijeme, ali konstante nema. Gledam samo onog Ramsey-a danas, pa to je uživancija (dok ne presere sa bespotrebnim peglanjem) kako momak dodaje loptu. On i Jack su, iako mladi, trenutno najbolja sredina u EPL. Valjda je tu prisutna mladalačka drskost i igra "bez pardona" protiv "zvijezda" pa i ono što se možda ne bi usudili uraditi pokušaju i u većini slučajeva prođe. Kod nas to djeluje tako predaleko. Neko napisa kako je Kagawa u grču i izgleda da ima previše "respekta" prema našim "zvijezdama" pa uvijek gleda da ne rizikuje i ne pogriješi. Upravo je takav, nikako da vidim onu lepršavost koja ga je krasila u Dortmundu i one lucidne poteze kad se čovjek najmanje nada. U Unitedu on nije ni 20% igrača kakav je bio u Dortmundu. Sjećam se našeg Džeke kad je došao u City i u prve dvije tekme koje je igrao bukvalno su ga "odnosili" u duelima te je poslan na treniranje i jačanje. Nakon vrlo kratkog vremena Džeko je postao još jači i bolji u duelima (građenje kod prijema duge lopte je na nivou najboljih). Sad me zanima zašto niko od naših "stručnjaka" toliko vremena nije sposoban vidjeti kako Kagawu u svakom duelu otresaju prosječni igrači (o jačim da ne govorimo) sa takvom lakoćom da ponekad izgleda kao da je na terenu neki youngster od 16 godina. Zar za ovoliko vremena koliko je u klubu nije mogao poraditi na jačanju muskulature kao npr DDG? Puno je nejasnoća kod nas, neka nam je Bog na pomoći.motty je napisao/la:Sredina je kljuc modernog fudbala, a mi tu nemamo ni jednog jedinog igraca, Kerik je neprepoznatljiv ove sezone, Felaini ocajan, od Kleverlija nikad igraca, a Andersona i Flechera ne trebamo ni spominjat. Sta smo mi Bogu zgrijesili pa smo prisiljeni gledat ovakav vezni red.
Ne znam, igra je toliko mizerna i imamo toliko problema u svim segmentima igre da tesko mogu zamislit da ce nas sad nesto krenut. Mozda bude malo vise borbe i srece...Sportfanatik je napisao/la:Možda ovaj preokret trgne malo igrače, možda ih ovo pokrene
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pratite ovaj kanal naš. Strašan je sve ima, ovo što se dešava oko Moyesa i cijelog tima...
@Edit pogledajte 1:51 molim vas, pravi huligani haha
Pratite ovaj kanal naš. Strašan je sve ima, ovo što se dešava oko Moyesa i cijelog tima...
@Edit pogledajte 1:51 molim vas, pravi huligani haha
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 26 okt 2013, 23:16, ukupno mijenjano 3 puta.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.