Caceres truhne na jbenoj klupi.

Nadam se da će Marrone bar odigrati utakmicu života jer mi najviše volimo šamare u svakom obliku da dođemo tobe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
1. Kaseres je igrac kojeg izuzetno cijenim i davno sam rekao da bi imao mjesta i u onom "velikom" Juventusu kao backup..to je upravo taj tip igraca o kojem ti govoris, "radnici" koji su cinili tim velikim...u Barci je igrao kao klinac od 21 god i ulazio sa klupe..dakle nikakav skart nego momak nije htio da bude zamjena u tom stadiju karijere..da mu se pruzi prilika kao nekim drugim i da ga se istrpi bio bi ZEMLJA stoper.. da ne bude dileme, volim i ja i Bonucija i branim ga uvijek kad ga ovdje napadaju jer ima dosta kandidata na kojim bi se kola trebala lomiti i prije njega...Brajkula
1. Pa Kaseres je Barsi bio nešto što je nama Padoin ili Isla, pa ti uporedi i izvuci zaključak da li je to igrač za nas. Da imao je 21 godinu ali nikad ane bi upao u prvi plan pored Dani Alveša. Zaključak logičan da li se poklapa po tvojoj priči a to je da velikani samo imaju sposobnost da podnesu težinu dresaultrasstyle_tz je napisao/la:1. Kaseres je igrac kojeg izuzetno cijenim i davno sam rekao da bi imao mjesta i u onom "velikom" Juventusu kao backup..to je upravo taj tip igraca o kojem ti govoris, "radnici" koji su cinili tim velikim...u Barci je igrao kao klinac od 21 god i ulazio sa klupe..dakle nikakav skart nego momak nije htio da bude zamjena u tom stadiju karijere..da mu se pruzi prilika kao nekim drugim i da ga se istrpi bio bi ZEMLJA stoper.. da ne bude dileme, volim i ja i Bonucija i branim ga uvijek kad ga ovdje napadaju jer ima dosta kandidata na kojim bi se kola trebala lomiti i prije njega...
2. Konte je bio strasan igrac na svojoj poziciji, klasni radnik sposoban da se ubaci iz drugog plana i zaprijeti glavom najcesce jer smo godinama igrali po stranama dominantno-igrac kakvog moras imati u timu..Ravaneli je otkrovljenje, "sreca" cista kao sto je sad recimo Barza..ali cijeli onaj paket igraca Sampdorije je bio vise nego iskusan i prekaljen u evropskim takmicenjima + Jugovic i Zvezda prije Sampdorije, Ferara igrao u Napulju itd itd..
al si ovdje napravio izvalu samo takvu, radi se o gro igraca koji su napravili sto ni jedan klub nije nekad i ako Bajern ne napravi ove sezone, nece ni zadugo- igrali 3 finala LP za redomako igraci koji to urade nisu najbolji u evropi onda ne znam ko je..mozda nisu shvatani kao najbolji (kao sto mnogi sad pomalovazavaju Vidala ko ga ne poznaje) ali su EVIDENTNO bili najbolji sto pokazuju i rezultati...jednom moze slucajno, al bgm 3x slucajno nema sanse..igraci vec dokazani i na vrhuncu karijere al hajd nema smisla da se ubjedjujemo, ovi sad su za klasu bolji, sto i rezultati prate...
a paralela na Fergusona, njegov tim je bio prepun klinaca (ako mislis na generaciju Bekam, Gigs, Skols itd) kojima je samo nebo granica i znalo se da ce rasti iz godine u godinu+ pojacavani su gdje treba (Stam, Jork itd itd). A ovi nasi u 27-oj 28-oj cekamo da napreduju
3. Koentrao nije bio cijenjen ni blizu 30 mil kad je trebao da zavrsi posao sa Junajtedom.
AvantiSignora je napisao/la:Tako blizu nam je bio a ipak tako daleko, Jbg sta se moze . Nadati se da ce neki novi Veratti izaci uskoro.
Trequartista je napisao/la:Osvojio bi, ali u panjevima.
Ma dobro Matri sam je tu bio vise od pola te cifre a upravo sam htio i napisati da oni recimo za 5 godinu zajedno dobiju platu kao jedan Coentrao za godinu i mislim da je to i najveca prepreka u svemu. Nije cak ni odsteta igraca koliko njegova plata koju bi mu davao. I da rekao sam da cu se prvi javit za formaciju da si upravu kada to stvarno bude tako medutim jedini slucaj u kojem bi je mijenjao bio bi ako bi se igrala neka varijanta 4-4-2 a ne 4-3-3ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovo je rasprava o ulozi igraca, da li je neki igrac velik ili ne i pokusaj da mu objasnim da ako je neko nekad i negdje bio rezervista ne znaci da je Padoin.. sad sto za svakog loseg igraca imas sinonim u nasoj ekipi je druga strana problema ali vise pricamo o ekipi 95-98 i objasnjavanju uloge Kaseresa u Barci..
o ovoj sad ekipi je sve vec receno prije.ali da, i to stoji, ako nemas para sto si bacio 25 mil na Pelusa, Padoina i Matrija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.