Ne cudim se nista, samo naglasavam da znamo. Svaki klik na njihov sugavi portal je klik protiv Zelje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne cudim se nista, samo naglasavam da znamo. Svaki klik na njihov sugavi portal je klik protiv Zelje.
Pantelija je napisao/la:A đe pečat?
pečati miske,boli te ku*racjurisicduska je napisao/la:Pantelija je napisao/la:A đe pečat?
A gdje je pečat ?
joker90 je napisao/la:Svasta propustih danas, sa uzitkom cu vala procitati sve ove stranice pljuvanja po Zeljani..
Rece vam ga Lendra fukare.Mišljenja kako u odbrani titule Zrinjskom mogu pomrsiti samo Željezničar i Sarajevo, te da se Sloboda neće uspjeti plasirati u Ligu za prvaka.
”Mislim da se za titulu još mogu uključiti Željezničar i Sarajevo. Sve zavisi od nas kako ćemo odigrati, mi ćemo protiv Zrinjskog dati sve od sebe i neriješeno nam ne bi bio neuspjeh”.
”Široki će upasti među prvi šest, a Sloboda ispasti. Mislim da će Krupa uspjeti ostati među šest najboljih.”
Sve zavisi od toga kako ce vam izgledati igracki kadar za tri mjeseca.samirr je napisao/la:Lahko se plasirati u grupu lige za prvaka, kupovanjem utakmice u Vitezu..
Dovoljno jak da dobijemo Sarajevo na Tusnju.Sabinho je napisao/la:Sve zavisi od toga kako ce vam izgledati igracki kadar za tri mjeseca.samirr je napisao/la:Lahko se plasirati u grupu lige za prvaka, kupovanjem utakmice u Vitezu..
Zna lendra izblajhani sta priča, nema govora... Tačno se vidi da za mitomane igra čim je u istu rečenicu doveo melju i tituluLakoste je napisao/la:Rece vam ga Lendra fukare.Mišljenja kako u odbrani titule Zrinjskom mogu pomrsiti samo Željezničar i Sarajevo, te da se Sloboda neće uspjeti plasirati u Ligu za prvaka.
”Mislim da se za titulu još mogu uključiti Željezničar i Sarajevo. Sve zavisi od nas kako ćemo odigrati, mi ćemo protiv Zrinjskog dati sve od sebe i neriješeno nam ne bi bio neuspjeh”.
”Široki će upasti među prvi šest, a Sloboda ispasti. Mislim da će Krupa uspjeti ostati među šest najboljih.”
Jok da nece slobodu staviti u kontekst titula... sto godina nevinosti... logicno da ce se najtrofejniji klub u bih stavljati u kontekst titula... to je i normalno... u kakvom god kur.cu bio zeljo je jedan od favorita... kao npr man united u engleskoj ligi... sa druge strane slobodanka je norvić... doduse mozda grijesim dusu jer ne znam jesu li ovi sta osvojili... mozda i jesu... a ako jesu onda umjesto njih jos veca neka kari.na od ekipe...staragarda je napisao/la:Zna lendra izblajhani sta priča, nema govora... Tačno se vidi da za mitomane igra čim je u istu rečenicu doveo melju i tituluLakoste je napisao/la:Rece vam ga Lendra fukare.Mišljenja kako u odbrani titule Zrinjskom mogu pomrsiti samo Željezničar i Sarajevo, te da se Sloboda neće uspjeti plasirati u Ligu za prvaka.
”Široki će upasti među prvi šest, a Sloboda ispasti. Mislim da će Krupa uspjeti ostati među šest najboljih.”![]()
... Inače,zamolio bih nekog od mitomana a da je blizak igračima da lendri prenese kako se majica ispod dresa može slobodno i skinut nekad a i oprat... Jbt,skidat će mu je spartlom za sedmicu, dvije ako vako nastavi..
Onda bez problema igrate ligu za prvaka.samirr je napisao/la:Dovoljno jak da dobijemo Sarajevo na Tusnju.Sabinho je napisao/la:Sve zavisi od toga kako ce vam izgledati igracki kadar za tri mjeseca.samirr je napisao/la:Lahko se plasirati u grupu lige za prvaka, kupovanjem utakmice u Vitezu..
FrancescoTotti je napisao/la:Kone, madjari, listicani, koze, smogovci i ostali, sretan vam svima dan drzavnosti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.