Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ovo psovanje od nekih nepozdravljam!
Kritiku zazluzuje svako, pa tako i Dzeko! Nemoze se on dizati iznad svih i iznad repke, pogotovo ne poslje nekih stvari koje su se dale vidjeti na tekmama dosad.
Kritiku zazluzuje svako, pa tako i Dzeko! Nemoze se on dizati iznad svih i iznad repke, pogotovo ne poslje nekih stvari koje su se dale vidjeti na tekmama dosad.
Ali golova nema, skoro u isto vrijeme trčao, ginuo i zabijao za City. Za repku neće, za City može ahaa.Consigliere je napisao/la:Slovacka- vezao 2 stopera, jedan od njih SkrtelJanez je napisao/la:
Gdje je bio protiv Slovačke, ko je zabio za odlazak u Brazil, ko je dao protiv Argentine??
Litvanija- maestralan asist, Vedo postavio nogu
Argentina- los, kao i cijeli ofanzivni dio repke, ali imao je poseban tretman od arg stopera
Hvala to mi je trebalo.

ja ne kontam smisao, motiv i poentu ovih čoporativnih napada na našeg Dijamanta i heroja nacije
Kakav je- takav je
zabio 5 Lihtenštajnu, sram da ga bude
.....i šta sad
treba ga otjerati od reprezentacije
jel vam to prica
pa dobro, ostat cemo na jednom napadacu Vedadu i goni dok se boje ne rastope

Kakav je- takav je

Svaka mu čast. Životni podvig.let3 je napisao/la:zabio 5 Lihtenštajnu,
- Consigliere
- Kontakt:
Decki, ja odoh gledat tekmu a vi se malo zamislite gdje smo bili prije Dzeke a gdje smo sada, pa malo pogledajte golove i nastupe na netu, pa nasu zastavu na najgledanijim utakmicama itd itd... i pazite da vam ta zuc sto je prosipate ne osteti laptopove i tastature. I yebo vas Susic u supak.
Budite mi pozdravljeni
Budite mi pozdravljeni

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakav ba Susic? Fakat se pravis debil. Niko ne spominje Susica, on je i gori od Dzeke, ALI JE I DZEKO LOS. Fakat mi ni malo niste jasni, uopste ne gledate objektivno.Consigliere je napisao/la:Decki, ja odoh gledat tekmu a vi se malo zamislite gdje smo bili prije Dzeke a gdje smo sada, pa malo pogledajte golove i nastupe na netu, pa nasu zastavu na najgledanijim utakmicama itd itd... i pazite da vam ta zuc sto je prosipate ne osteti laptopove i tastature. I yebo vas Susic u supak.
Budite mi pozdravljeni
Celik!3,2,2.
Prepušten na milost i nemilost dva, tri stopera Argentine/Nigerije. Ne bi Ibra tu mogao ništa. Zamjeram mu srljanje i nepadanje kada se pokušavao hrvati sa sirovinama iz Nigerije.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 23 jun 2014, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Redovno nam dodajte nešto što nismo rekli. Niko neće da Džeko ode ako on to sam ne poželi. Samo hoćemo zalaganje, borbu i da gine za svaku loptu ko prije. Ništa više ne tražimo, ako toga nema onda će biti kritikovan svidjelo se to nekome ili ne. Ako neće da igra za repku najbolje što zna i da pruža dobre partije onda fino na klupu ili neka se oprosti. To je sva poenta naše priče.let3 je napisao/la:treba ga otjerati od reprezentacijejel vam to prica
![]()
![]()
oni koji se sad pišaju po njemu, izvadili kite i šoraju vec danima, oni koji u njemu vide krivca i sad umanjuju njegoove doprinose selekciji - zabio kloc 5 komada Lihtenštajnu i ta prica... (a covjek naš najbolji strijelac svih vremena).rambo16 je napisao/la:ko ga želi otjerat???
licemjerno do bola, paša moj solidni.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 jun 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Do prije par godina se nismo ni poznavali, a ne poznajemo se ni sadapisac je napisao/la:@ Mozambik, da ti nisi onaj Paun sto se ulizuje Dzeki a Dzeko ga voda po bijelom svijetu? A do prije par godina se ni znali nisu. Strasni ljigavci. Ko poznaje tog liga, potvrdit ce ovu pricu. Nije mi samo jasno kako se uspjeva uvuci kod pojedinih likova.
Ili si glavom i bradom Amir Spahic kojeg su Edin i Emir pokusali uvaliti u reprezentaciju?

Covjeka nisam vidio nikad (osim na utakmica jel).
Ti ga mrzis samo zato sto si pitar i od takvih cu ga braniti uvijek. Od ostalih sto opravdano kritikuju neke nejgove partije necu. Naprotiv, pridruzicu im se.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidi kako Let dodaje sam epitete. Ja rekao zabio 5 golova, kloc nisam spomenuo, ali ovaj kloc Let dodaje takve epitete da ispada da ga mi tako vrijedjamo. Nije da nema vrijedjanja, ali evo ovaj momak Janez fino pise, ne vrijedja, i opet nema hajra od toga.
Shvatite vec jednom NIKO NIJE LUD DA ZABORAVI SVE TE GOLOVE, ali TRENUTNO, Dzeko ne igra na tom nivou.
Shvatite vec jednom NIKO NIJE LUD DA ZABORAVI SVE TE GOLOVE, ali TRENUTNO, Dzeko ne igra na tom nivou.
Celik!3,2,2.
nemoj se pišati ko Džeki, ispadaš papak....ne znam jesi li u stvarnom u stvarnom životu (možda jesi, možda nisi), ali sa ovom seljackom pricom tipa Zabio 5 komada nekakvom Lihtenštajnu i na taj nacin umanjivati njegove doprinose - definitivo ispadaš papakAllGunsBlazing je napisao/la:Vidi kako Let dodaje sam epitete. Ja rekao zabio 5 golova, kloc nisam spomenuo, ali ovaj kloc Let dodaje takve epitete da ispada da ga mi tako vrijedjamo. Nije da nema vrijedjanja, ali evo ovaj momak Janez fino pise, ne vrijedja, i opet nema hajra od toga.

prijateljski savjet ,da malo razmisliš
- anonymousHD
- Kontakt:
Naš bolesni mentalitet.
Španci kritikuju Casillasa, Piquea, Alonsa, Xavija i ostale Špance, koji su im doneli jedine reprezentativne titule, a mi ne smemo kritikovat Džeko.
Bravo Mozambik i društvo. Sve dok ima takvih poput vas koji će ga branit, Džeko će šetat i dalje po terenu, širit ruke i govorit "jače pi.čke, ne čujem vas"... Jadno!
Španci kritikuju Casillasa, Piquea, Alonsa, Xavija i ostale Špance, koji su im doneli jedine reprezentativne titule, a mi ne smemo kritikovat Džeko.
Bravo Mozambik i društvo. Sve dok ima takvih poput vas koji će ga branit, Džeko će šetat i dalje po terenu, širit ruke i govorit "jače pi.čke, ne čujem vas"... Jadno!
nisam primjetio da neko umanjuje nešto što se tiče Džeke...i ja bi ga otjero...al' malo na klupu...a te priče zabio Lihtenštajnu i to..nema osnove i mislim da niko nije baš tako bukvalno mislio..zabio je i Grcima,i Francuzima etc etc...al' da treba malo na klupu..treba...vidjećeš ako Pape ode da će režim biti drugačiji...let3 je napisao/la:oni koji se sad pišaju po njemu, izvadili kite i šoraju vec danima, oni koji u njemu vide krivca i sad umanjuju njegoove doprinose selekciji - zabio kloc 5 komada Lihtenštajnu i ta prica... (a covjek naš najbolji strijelac svih vremena).rambo16 je napisao/la:ko ga želi otjerat???
licemjerno do bola, paša moj solidni.
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ti pricas o doprinosima, ja pricam o trenutnoj, nazovimo to, formi. I tu je razlika. Po doprinosima bi jos uvijek Sergej igrao, ali po formi znamo da ne moze. Tako i Dzeko. Uredu, dao je golove i golove, hvala mu na tome, ali asd ne daje maksimum, sad nije taj isti igrac, i sad sigurno da Vedo moze vise pruziti. Dakle u ovom trenutku. A o tome ko je bolji kroz 10 godina je glupo i raspravljati. Samo je cinjenica da Edin ne igrao kao nekad i sta se tu vise ima dodati?
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Kritike mogu razumit zbog dvije, ispod njegove klase, odigrane utakmice, ali ne mogu razumit kad kazu da njemu nije zao i da ga je briga za sve ovo. Ne moze meni i tebi bit vise zao nego njemu. Na kraju krajeva njegovo ime stoji iza svih uspjeha i neuspjeha a ne nase i ne vjerujem da iko od njih nije zelio napravit nesto posebno. Prvi put je i sve im je oprosteno dok eventualno ucesce na Europskom prvenstvu se treba postaviti ljestvica vise pa taman da su i protivnici tezi.
šta je onda problem u cinjenici kad kažem da je zabio cist gol Nigeriji, da je imao još par šuteva, golman Nigerije skinuo odlican šut, da je na kraju pogodio i stativu (a da je zabio umjesto stative, sad bi ga svi slabili i pisali hvalospjeve o njemu - što s druge strane pokazuje koliko smo licemjerna nacija).AllGunsBlazing je napisao/la:Ti pricas o doprinosima, ja pricam o trenutnoj, nazovimo to, formi. I tu je razlika. Po doprinosima bi jos uvijek Sergej igrao, ali po formi znamo da ne moze. Tako i Dzeko. Uredu, dao je golove i golove, hvala mu na tome, ali asd ne daje maksimum, sad nije taj isti igrac, i sad sigurno da Vedo moze vise pruziti. Dakle u ovom trenutku. A o tome ko je bolji kroz 10 godina je glupo i raspravljati. Samo je cinjenica da Edin ne igrao kao nekad i sta se tu vise ima dodati?
Pa pogledajte malo i te pozitivne momente i tu stranu medalje.
Eto Džeko se namjerno šetao po terenu i bojkotovao selekciju na ovakoj jednoj smotri, a prije toga ginuo u kvalifikacija za taj isti Brazil

pa jbg, nemojte srat sad....to je naknadna pamet

Najsretniji sam kad Dzeko zabija, ali treba niti iskren i objektivan pa reci da je razocarao na SP. Ako ga kritikujem to ne znaci da ga mrzim.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa Marjan i Konjić su govorili da nešto ne štima i da trenutno o tome ne žele da pričaju, ali će pričati kada dođu u BIH, tada će se znati više.
Sklanjati se da protivnički igrač prođe to nema nigde, to je za nogu iz repke, ali pošto je Džeko, veliki igrač, njega treba na klupu poslat, da se skonta da je on niko i ništa u odnosu na REPREZENTACIJU.
Sklanjati se da protivnički igrač prođe to nema nigde, to je za nogu iz repke, ali pošto je Džeko, veliki igrač, njega treba na klupu poslat, da se skonta da je on niko i ništa u odnosu na REPREZENTACIJU.