FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...![/quote]
nemoj druze tako da pises i sam znas da to nije istina niti ce kad biti..ali ako vam moramo pustati tri boda da bi bili prvaci onda zaista i ne treba da osvojite titulu jer Zeljeznicar je klub koji ne zasluzuje "takvo nesto"
nemoj druze tako da pises i sam znas da to nije istina niti ce kad biti..ali ako vam moramo pustati tri boda da bi bili prvaci onda zaista i ne treba da osvojite titulu jer Zeljeznicar je klub koji ne zasluzuje "takvo nesto"
Idi vidi tabelu...nasborik je napisao/la:"Domaća ekipa nije uspjela postići toliko željeni pogodak, a u posljednjim trenucima utakmice Zoletić je matirao Šehića i zaledio srca navijača Željezničara za koje će šampionska titula najvjerovatnije ostati samo san".
![]()
![]()
Ja kada sam govorio na početku sezone, da vi sa ovim timom ako izborite Evropu možete biti sretni, vi niste dali čuti, najavljivali ste prekucavanje lige, i plavo proljeće! 11 BODOVA PREDNOSTI![]()
Biće to zanimljivo ganjanje za drugo mjesto između vas i Sarajeva, sretno!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Mi možemo izgubiti 10 za redom ali sir Osim je nedodirljiv.Samo F.K.S !! je napisao/la:Osime odlazi !
FEDERER= KLOC
Hellas je napisao/la:Eto sad nek neko kaze da Zeljo prodaje il kupuje utakmice i da liga nije regularna.
Prestalo se sa stelama od kako onog naseg sudiju Panica ili tako nesto banira UEFA i kada se nas savez doveo u kontakt sa stelama utakmica, eto ti istine o tome.. A za ovog sto kaze da ce nas Dinamo pregazit ma daj ba relaks bit ce solidna tekma cak sto vise mozda se i dogovori reza prije tekme..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
nemoj druze tako da pises i sam znas da to nije istina niti ce kad biti..ali ako vam moramo pustati tri boda da bi bili prvaci onda zaista i ne treba da osvojite titulu jer Zeljeznicar je klub koji ne zasluzuje "takvo nesto"[/quote]slana_krv je napisao/la:Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!
Uopste se i ne priča o nekakvom pustanju ...

Uglavnom CESTITAM I PRIJATNO. A sad pustite nas da se zabavimo o nasim problemima!
katostrofalno odigrano, zasluzeno izgubljeno...beslija drugu utakmicu najgori na terenu, izmjene nista nisu uradile...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
U čemu je fazon da vas ja pitam PROVOKATORI,zar vam je toliko zanimljiv plavi gigant
Više ima PROVOKATORA nego nas samih Manijaka. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
zato vam se i desava ovo,jer samo govorite kako osim kaze,e neka su vas oderaliIker C je napisao/la:Mi možemo izgubiti 10 za redom ali sir Osim je nedodirljiv.Samo F.K.S !! je napisao/la:Osime odlazi !

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Iker C je napisao/la:Savez će biti suspendovan 27.03. pa je uprava to skontalo i lijepo uzela veću svotu novca na kladionici. Amar je rekao ako je suspenzija jedino rješenje onda neka tako i bude.

Bice da je to
-
- Kontakt:
Solidna tekma ko ona protiv partizana ?zeljocity je napisao/la:Hellas je napisao/la:Eto sad nek neko kaze da Zeljo prodaje il kupuje utakmice i da liga nije regularna.
Prestalo se sa stelama od kako onog naseg sudiju Panica ili tako nesto banira UEFA i kada se nas savez doveo u kontakt sa stelama utakmica, eto ti istine o tome.. A za ovog sto kaze da ce nas Dinamo pregazit ma daj ba relaks bit ce solidna tekma cak sto vise mozda se i dogovori reza prije tekme..

Kad vidim ove iz Banjaluke kako se raduju mogucoj tituli prvaka BIH i to njihovoj prvoj
nekako im oprastam ove provokacije hahahah

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ispravka, 8 BODOVA PREDNOSTI, i to je ne dostižno, pogotovo po trenutnoj formi ekipa!!Hawking je napisao/la:Idi vidi tabelu...nasborik je napisao/la:"Domaća ekipa nije uspjela postići toliko željeni pogodak, a u posljednjim trenucima utakmice Zoletić je matirao Šehića i zaledio srca navijača Željezničara za koje će šampionska titula najvjerovatnije ostati samo san".
![]()
![]()
Ja kada sam govorio na početku sezone, da vi sa ovim timom ako izborite Evropu možete biti sretni, vi niste dali čuti, najavljivali ste prekucavanje lige, i plavo proljeće! 11 BODOVA PREDNOSTI![]()
Biće to zanimljivo ganjanje za drugo mjesto između vas i Sarajeva, sretno!
Na šta ste spali, da vam se igra zasniva na jednog napadača (lazara), bolji smo od vas realno malo je reći jedno 2 puta!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Ja mislio njima ne treba titulazeljocity je napisao/la:Kad vidim ove iz Banjaluke kako se raduju mogucoj tituli prvaka BIH i to njihovoj prvojnekako im oprastam ove provokacije hahahah

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Je l joge pocero,ima li stanćeskog
ode titula niz crkvenu
ode titula niz crkvenu
prvo nisu nas oderali nego iz jedine prilike zabili lijep gol,a kako se brane treba ih stavit u knjge formacija 6-5padobranac1978 je napisao/la:zato vam se i desava ovo,jer samo govorite kako osim kaze,e neka su vas oderaliIker C je napisao/la:Mi možemo izgubiti 10 za redom ali sir Osim je nedodirljiv.Samo F.K.S !! je napisao/la:Osime odlazi !
Jer si JEDAN JEDINI...........
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neki previse ocekuju od kluba koji netrosi pare na pojacanja,kluba koji puno stedi,kluba koji dovodi samo slobodne igrace....U ovakvom stanju Navijaci Zeljeznicara tebaju biti prezadovoljni razvojem situacije 2 mjesto na tabeli bi bio veliki uspjeh jos ako se u kupu sta uradi dobro je....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobro ce nam doc ova pauza da malo se smirimo i dovedemo u red, nadam se da ce se LAzo oporaviti i da ce Elvir Colci umjesto Mirsada jer je Mirso preagresivan i prezivcan nemoze on vise na psihickom dijelu ...
Da si gledao tekmu neke stvari bi ti bile jasnije ali hajde eto nasmij se malo... Nego da ti nisi iz reda malih pa vam je smijeh lijek u ovim teskim trenutcima???Samo F.K.S !! je napisao/la:Solidna tekma ko ona protiv partizana ?zeljocity je napisao/la:Hellas je napisao/la:Eto sad nek neko kaze da Zeljo prodaje il kupuje utakmice i da liga nije regularna.

Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
AMAR OSIM
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
BASUM SAGOSUM
..i NAMA i VAMA
..i NAMA i VAMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.