FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la slana_krv » 20 mar 2011, 20:12

Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...![/quote]

nemoj druze tako da pises i sam znas da to nije istina niti ce kad biti..ali ako vam moramo pustati tri boda da bi bili prvaci onda zaista i ne treba da osvojite titulu jer Zeljeznicar je klub koji ne zasluzuje "takvo nesto"

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 mar 2011, 20:13

nasborik je napisao/la:"Domaća ekipa nije uspjela postići toliko željeni pogodak, a u posljednjim trenucima utakmice Zoletić je matirao Šehića i zaledio srca navijača Željezničara za koje će šampionska titula najvjerovatnije ostati samo san".
:lol: :lol:

Ja kada sam govorio na početku sezone, da vi sa ovim timom ako izborite Evropu možete biti sretni, vi niste dali čuti, najavljivali ste prekucavanje lige, i plavo proljeće! 11 BODOVA PREDNOSTI 8-)
Biće to zanimljivo ganjanje za drugo mjesto između vas i Sarajeva, sretno! 8-)
Idi vidi tabelu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 mar 2011, 20:13

Samo F.K.S !! je napisao/la:Osime odlazi !
Mi možemo izgubiti 10 za redom ali sir Osim je nedodirljiv.
FEDERER= KLOC

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 mar 2011, 20:14

Hellas je napisao/la:Eto sad nek neko kaze da Zeljo prodaje il kupuje utakmice i da liga nije regularna.

Prestalo se sa stelama od kako onog naseg sudiju Panica ili tako nesto banira UEFA i kada se nas savez doveo u kontakt sa stelama utakmica, eto ti istine o tome.. A za ovog sto kaze da ce nas Dinamo pregazit ma daj ba relaks bit ce solidna tekma cak sto vise mozda se i dogovori reza prije tekme..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 mar 2011, 20:14

slana_krv je napisao/la:Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!
nemoj druze tako da pises i sam znas da to nije istina niti ce kad biti..ali ako vam moramo pustati tri boda da bi bili prvaci onda zaista i ne treba da osvojite titulu jer Zeljeznicar je klub koji ne zasluzuje "takvo nesto"[/quote]
Uopste se i ne priča o nekakvom pustanju ... ;)
Uglavnom CESTITAM I PRIJATNO. A sad pustite nas da se zabavimo o nasim problemima!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 mar 2011, 20:14

katostrofalno odigrano, zasluzeno izgubljeno...beslija drugu utakmicu najgori na terenu, izmjene nista nisu uradile...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 mar 2011, 20:15

U čemu je fazon da vas ja pitam PROVOKATORI,zar vam je toliko zanimljiv plavi gigant :?: Više ima PROVOKATORA nego nas samih Manijaka. :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 20:15

Iker C je napisao/la:
zato vam se i desava ovo,jer samo govorite kako osim kaze,e neka su vas oderali :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 mar 2011, 20:16

Iker C je napisao/la:Savez će biti suspendovan 27.03. pa je uprava to skontalo i lijepo uzela veću svotu novca na kladionici. Amar je rekao ako je suspenzija jedino rješenje onda neka tako i bude.
;)
Bice da je to

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 mar 2011, 20:16

zeljocity je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Eto sad nek neko kaze da Zeljo prodaje il kupuje utakmice i da liga nije regularna.

Prestalo se sa stelama od kako onog naseg sudiju Panica ili tako nesto banira UEFA i kada se nas savez doveo u kontakt sa stelama utakmica, eto ti istine o tome.. A za ovog sto kaze da ce nas Dinamo pregazit ma daj ba relaks bit ce solidna tekma cak sto vise mozda se i dogovori reza prije tekme..
Solidna tekma ko ona protiv partizana ? :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 mar 2011, 20:17

Kad vidim ove iz Banjaluke kako se raduju mogucoj tituli prvaka BIH i to njihovoj prvoj :lol: nekako im oprastam ove provokacije hahahah
Who is your čampion??

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 mar 2011, 20:17

Hawking je napisao/la:
nasborik je napisao/la:"Domaća ekipa nije uspjela postići toliko željeni pogodak, a u posljednjim trenucima utakmice Zoletić je matirao Šehića i zaledio srca navijača Željezničara za koje će šampionska titula najvjerovatnije ostati samo san".
:lol: :lol:

Ja kada sam govorio na početku sezone, da vi sa ovim timom ako izborite Evropu možete biti sretni, vi niste dali čuti, najavljivali ste prekucavanje lige, i plavo proljeće! 11 BODOVA PREDNOSTI 8-)
Biće to zanimljivo ganjanje za drugo mjesto između vas i Sarajeva, sretno! 8-)
Idi vidi tabelu...
Ispravka, 8 BODOVA PREDNOSTI, i to je ne dostižno, pogotovo po trenutnoj formi ekipa!!
Na šta ste spali, da vam se igra zasniva na jednog napadača (lazara), bolji smo od vas realno malo je reći jedno 2 puta!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 mar 2011, 20:17

zeljocity je napisao/la:Kad vidim ove iz Banjaluke kako se raduju mogucoj tituli prvaka BIH i to njihovoj prvoj :lol: nekako im oprastam ove provokacije hahahah
Ja mislio njima ne treba titula :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 20 mar 2011, 20:18

Je l joge pocero,ima li stanćeskog

ode titula niz crkvenu

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 20 mar 2011, 20:18

padobranac1978 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
zato vam se i desava ovo,jer samo govorite kako osim kaze,e neka su vas oderali :lol:
prvo nisu nas oderali nego iz jedine prilike zabili lijep gol,a kako se brane treba ih stavit u knjge formacija 6-5
Jer si JEDAN JEDINI...........

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 mar 2011, 20:18

Neki previse ocekuju od kluba koji netrosi pare na pojacanja,kluba koji puno stedi,kluba koji dovodi samo slobodne igrace....U ovakvom stanju Navijaci Zeljeznicara tebaju biti prezadovoljni razvojem situacije 2 mjesto na tabeli bi bio veliki uspjeh jos ako se u kupu sta uradi dobro je....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 mar 2011, 20:19

Dobro ce nam doc ova pauza da malo se smirimo i dovedemo u red, nadam se da ce se LAzo oporaviti i da ce Elvir Colci umjesto Mirsada jer je Mirso preagresivan i prezivcan nemoze on vise na psihickom dijelu ...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 mar 2011, 20:19

Samo F.K.S !! je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

Solidna tekma ko ona protiv partizana ? :D
Da si gledao tekmu neke stvari bi ti bile jasnije ali hajde eto nasmij se malo... Nego da ti nisi iz reda malih pa vam je smijeh lijek u ovim teskim trenutcima??? :lol: :lol:
Who is your čampion??

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 mar 2011, 20:21

AMAR OSIM
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 mar 2011, 20:22

BASUM SAGOSUM
..i NAMA i VAMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.