Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2014, 17:10

Sve ba ista ****, na temi Safeta clacio i ekipa Safeta stavljaju iznad reprezentacije, na ovoj temi Mozambik i co Edina stavljaju iznad reprezentacije, na temi Spahića su do jučer Cartman i co stavljali Emira iznad reprezentacije :thumbdown: :thumbdown: i mi da budemo neka ozbiljna reprezentacija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 17:11

Mozambik je napisao/la:
pisac je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.

Nase kvazi-novinare treba izbjegavat u sirokom luku, iste one koji su odmah nakon utakmice pljunuli na Edina, a na Susica i Savez ne smiju, ostat ces bez aviona, cevapa, akreditacija itd..
I ima vas par placenika koji ce ga braniti sta god da uradi, odnosno u ovom slucaju ne radi ;)
Ti ga mrzis zato sto si pitar. Mrzis ga zbog Zelje, odavno si na ovoj temi i pljujes, nevezano za Nigeriju.
Kakve ti gluposti pises to je strasno.
Jesu li recimo Zukanovic zeljovac?
Jesam li ikad ista rekao protiv njega? Cak sta vise.
Potrazi malo, vidjet ces da sam medju prvim kritikovao Susica sto malog Hodzica nije poveo na SP.

Vi sto mu lizete supak uvijek cete naci neku glupi razlog da pokusate diskreditovati sve one koji ukazuju na stvarni problem ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 17:12

Ponos Torina je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
BadrHari je napisao/la: Glupost likova poput @Consigliera, @Mozambika, @let3 ce nas kostati razvitka u ozbiljnu reprezentaciju, jer ih ima ovakvih koliko hoces
O, poslanice, povedi nas na put prosperiteta... Prvi potez: otkaz najboljem igracu i strijelcu u historiji tima jer.... pa yebiga, to je Bosna, ne treba ti razum i logika, JUST DO IT! :clap: :mrgreen:
Ti se vodis logikom **** sve druge igrace neka Dzeko igra sam,ne ustvari Dzeko i jeste Reprezentacija BIH..Bravo neka ga neka radi sta hoce :nene: :nene: :nene:
Nije Dzeko reprezentacija BiH ali jeste njen najvaznije segment,planetarna zvijezda a takvima se uvijek gledalo kroz prste.
Nemoj me pogresno shvatiti,zasluzio je on kritike ali linc nije.
E to vi radite ,tebe sam zapamtio samo po pljuvanju,vec mogu reci da bi podrzao Denijala za selektora a Nikolica za prvog napadaca,znam takve u dusu.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 17:13

Dzeko jeste najbolji igrac, ali kako on igra je problem.
Igra ko qurac, ne trudi se i beskoristan je u vaznijim utakmicama vec godinu i po.
Jos sta radi reprezentaciji u svlacionici sa svojim kabadahijama ...

VECA STETA NEGO KORIST OD NJEGA !!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 17:13

[youtube][/youtube]

Hejteri :salut: :salut: :salut: :salut:

Nadjite drugog krivca za ispadanje, pocnite od Susica, sudije, Spahe....
Zdravo! ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jun 2014, 17:16

@Mozambik je neki Džekih mahalaš, dok ga ovoliko brani i ovakve gluposti piše.
Uskoro stiže knjiga njegovih gluposti, kakav materijal ima na ovoj temi, to je za nepoverovati.

Momak otvori oči bolan, gledaj neke stvari sa realne strane, Džeku boli qurac za sve nas dok ovako igra za sveti dres.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 17:17

Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hejteri :salut: :salut: :salut: :salut:

Nadjite drugog krivca za ispadanje, pocnite od Susica, sudije, Spahe....
Zdravo! ;)

http://1.ii.gl/3fBynmh.gif

http://lapload.com/image.uploads/23-06- ... 9c54b7.gif

Pametnom dovoljno :salut:

Nadam se samo da ce na vidjelo izaci sve price oko priprema za SP i oko ponasanja pojedinih na samom SP :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 17:18

legenda reala je napisao/la:Sve ba ista ****, na temi Safeta clacio i ekipa Safeta stavljaju iznad reprezentacije, na ovoj temi Mozambik i co Edina stavljaju iznad reprezentacije, na temi Spahića su do jučer Cartman i co stavljali Emira iznad reprezentacije :thumbdown: :thumbdown: i mi da budemo neka ozbiljna reprezentacija
Bili bi ozbiljna reprezentacija da smo prosli drugi krug. A prosli bi da nas Safet nije unistio protiv Nigerije. Sve bi bilo super. Pape bi dobio novi ugovor. Besic i Hajrovic bi pronasli respektabilne klubove. Nasi igraci bi se podizali u nebesa. Gradili bi kult jake i prepoznatljive reprezentacije. E sve to je Pape sjebo. Sa svojim "genijalnim" potezima.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 17:18

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 17:19

Kakvog Danijela kakvog Nikolica ???? @drummer

Ja podrzavam one koji se bore i daju svoj maksimum za svoju Reprezentaciju,nevolim drkadjije poput Dzeke koji misle da mogu raditi sta zele i kad zele,pogotovo u Dresu Reprezentacije...Dzeko nije samo sad zasluzio linc jer ovo mu nije prvi put da se zajebava na terenu i da glumi primadonu....

Da je prvi put da je onako prosetao pa bi svi ovdje rekli pa uredu je umoran je covjek,dao je toliko za ovu Reprezentaciju,za drzavu,za narod....Ali nije prvi a ni posljednji put da ovo radi,neka mu jos pustaju pa ce stvari samo jos gore biti...Pitaju se mnogi zasto nemamo drugih napadaca,zasto mnogi biraju druge Reprezentacije zato bi birali BIH kad tu vec ima jedan koji ce uvjek igrati,a ti druge ce sjediti na klupi citavu vjecnost....

Nisam ga jos ni jednom pljunuo ali cu mu sve ovo reci u lice ako ga vidim sigurno,ovde samo iznosim cinjenice kao i drugi,istina nista vise....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 jun 2014, 17:27, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 17:19

Neka neko napravi i klip sa njegovim promašajima, famoznoj borbenosti (ima gif jedne situacije), te odbijanje lopte kao da mu je drvena noga. Hajrović mu daje pas, on kao da ga nije razumio.

Kritika u nas je hejtanje, pljuvanje, ma ja. Džeko gigant, nemojte na njega, emotivno je pogođen nakon poraza pa se smije u lice uplakanom narod po BiH.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 17:20

pisac je napisao/la: http://1.ii.gl/3fBynmh.gif

Nadam se samo da ce na vidjelo izaci sve price oko priprema za SP i oko ponasanja pojedinih na samom SP :kafa:
Da, upravu si... Ovdje dvije situacije su puno vise uticale na poraz nego ponisteni gol... Da... :roll:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 17:22

legenda reala je napisao/la:Sve ba ista ****, na temi Safeta clacio i ekipa Safeta stavljaju iznad reprezentacije, na ovoj temi Mozambik i co Edina stavljaju iznad reprezentacije, na temi Spahića su do jučer Cartman i co stavljali Emira iznad reprezentacije :thumbdown: :thumbdown: i mi da budemo neka ozbiljna reprezentacija
Nikad nikoga ne bih stavio iznad reprezentacije. Samo ne dopustam da ostrasceni pljuju, vrijedjaju, spominju sestru, majku itd..

Da sam selektor, ja bih mu prvi rekao. HOCU IGRU, ZALAGANJE I TRUD, ILI IDES NA KLUPU.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 17:25

@ Mozambik, da ti nisi onaj Paun sto se ulizuje Dzeki a Dzeko ga voda po bijelom svijetu? A do prije par godina se ni znali nisu. Strasni ljigavci. Ko poznaje tog liga, potvrdit ce ovu pricu. Nije mi samo jasno kako se uspjeva uvuci kod pojedinih likova.

Ili si glavom i bradom Amir Spahic kojeg su Edin i Emir pokusali uvaliti u reprezentaciju?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jun 2014, 17:25

BadrHari je napisao/la:
pisac je napisao/la:Ma pojedini ce ovdje braniti Edina sta god da uradi.
Beskorisno je dokazivati topovima nesto.
Radi takvih "navijaca" nasa primadona se i ponasa kako se ponasa.

Digli su ga u nebesa i vise mu niko nista ne moze, ni savez ni selektori.

Ma vozdrica.
Neprofesionalizam nas je i kostao svega ovoga.
Kad kazem neprofesionalizam mislim i na ove kabadahiije koji rade sta zele i na selektora koji radi mimo svake logike.

Nikad mi necemo postati ozbljna reprezentacija.
:clap:
Glupost likova poput @Consigliera, @Mozambika, @let3 ce nas kostati razvitka u ozbiljnu reprezentaciju, jer ih ima ovakvih koliko hoces
prosvjetli nas, oooo ti neshvaceni genije :urnebes: napiši nešto argumentovano i razumno, umjesto prozivanja i vrijeđanja ;)

a ja cu cinjenicama:

Naš najbolji strijelac u kvalifikacijama koje su nas odvele na SP (10 golova + 3 asistencije)
Naš najbolji strijelac i u prethodnim kvalifikacijama (za EURO)
Najbolji strijelac BiH svi vremena.

Pametnom dosta, a vi nađite boljeg od Džeke

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 17:26

Consigliere je napisao/la:
pisac je napisao/la: http://1.ii.gl/3fBynmh.gif

Da, upravu si... Ovdje dvije situacije su puno vise uticale na poraz nego ponisteni gol... Da... :roll:
Ne ovo samo pokazuje djelić kakav je Džeko bio u ovoj utakmici i u mnogim drugim. ;)

Gdje je bio protiv Slovačke, ko je zabio za odlazak u Brazil, ko je dao protiv Argentine??

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 17:28

let3 je napisao/la:
prosvjetli nas, oooo ti neshvaceni genije :urnebes: napiši nešto argumentovano i razumno, umjesto prozivanja i vrijeđanja ;)

a ja cu cinjenicama:

Naš najbolji strijelac u kvalifikacijama koje su nas odvele na SP (10 golova + 3 asistencije)
Naš najbolji strijelac i u prethodnim kvalifikacijama (za EURO)
Najbolji strijelac BiH svi vremena.

Pametnom dosta, a vi nađite boljeg od Džeke
Ma, nije ba pretrc'o k'o Mandzo (koji se pljuvao na ovoj temi do neki dan), sve ti ovo pada u vodu. :urnebes:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 17:30

Ja odustajem, sa nekim likovima nema rasprave, jednostavno su ograniceni kao balkon i ne zele da vide mnoge stvari.

p.s. od 10 golova 5 dao Lihtenstajnu.
Celik!3,2,2.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 17:31

Janez je napisao/la:
Gdje je bio protiv Slovačke, ko je zabio za odlazak u Brazil, ko je dao protiv Argentine??
Slovacka- vezao 2 stopera, jedan od njih Skrtel
Litvanija- maestralan asist, Vedo postavio nogu
Argentina- los, kao i cijeli ofanzivni dio repke, ali imao je poseban tretman od arg stopera

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jun 2014, 17:32

BadrHari je napisao/la:Dzeko jeste najbolji igrac, ali kako on igra je problem.
Igra ko qurac, ne trudi se i beskoristan je u vaznijim utakmicama vec godinu i po.
Jos sta radi reprezentaciji u svlacionici sa svojim kabadahijama ...

VECA STETA NEGO KORIST OD NJEGA !!!
Svaka ti je na mjestu. Samo se ne slazem da je nas najbolji igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 21 gost.