Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 23:51

Paradajz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Cuj ti rajcice genijalca on ima zato znanje :lol: :lol: Kako ti znas da bi mi bez Wengera bili izvan top4 na osnovu cega to znas? Za Liverpool i Suareza smo vidjeli u prethodnih sezonama, Arsenal bez Wengera nismo jos...
A kada je LFC igrao bez Suareza ???
Tvoje neznanje me nikad vise ne iznenadjuje, pogotovo tvoji kriterijumi kada su poredjenja u pitanju, eto videli smo LFC bez Suareza, pre par godina, kada nije ni bilo pola ovih igraca, niti Brendana, ali naravno tebi je to sve isto. :lol:
Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 nov 2013, 23:53

Evo opet luzera. :(
1946

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 23:55

Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 nov 2013, 23:57

BigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.
Suarez je dobar igrac al nije neophodan.Luzeri dobili po koki prosle hefte a zadnjih godina im je koka protamburana tako da ne mogu uci ni u uzi krug nekih konkurenata i opet neke teoreme i mitove pisu li pisu.
1946

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 nov 2013, 23:59

BigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.
Kao da je ikad bilo straha da ce otici u Arsenal :roll: :roll:

Dobit cete Lewu ako ga Bayern ne bude htio i to je to.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2013, 23:59

BigBigBang je napisao/la:ali gledaj ima i drugih izbora, moj prvi favorit je Lewandovski..
On je već kaparisan od Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 10 nov 2013, 00:01

BigBigBang je napisao/la: Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.
Znaci ipak mozemo u LS, posto smo trenutno drugi, kao sto se Arsenal bori za titulu sa Ozilom, to je ta logika I guess. :?

Od Lewe nema nista, ode on u Bayern koji mnogo volite, dovescete nekog back up napadaca i to je to...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 nov 2013, 00:01

Saurman je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:ali gledaj ima i drugih izbora, moj prvi favorit je Lewandovski..
Jel službeno postoji neki dogovor ili šta kako ? Nisam u toku, pa zato pitam.. :?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2013, 00:05

nerkolfc je napisao/la:

Nemoj da izvlacim postove iz augusta i jula kad su fanovi liverpoola ga proklinjali i pitali se zasto Arsenal? :lol: Dosao Suarez kod nas ili ne cinjenica je ostala da je on zelio da ode iz Liverpoola u Arsenal jer je prepoznao kvalitet, i ja sam zadovoljan sa tim jer to nesto govori. sve je pokusao kako bi dosao u Arsenal cak i intervju i pljuvanje po strucnjaku Rodgersu ali mislim da ga je nesposobni agent kostao transfera jer je zajebao to sa klauzulom.

a znate sta mi je najveca misterija? Zasto sus e oni uvrijedili sto je Wenger ponudio 40 miliona i funtu? kad je bila prica o toj klauzuli i ako je klauzula vise od 40 miliona funti, sta je problem u ponudi? Zasto se nisu iz Borusije bunili kad je Bayern platio 37 miliona za Gecea, to je bila minimalna cifra sta Bayern se trebao isprsiti i dati 40? Isto tako Arsenal trebo dati 45 miliona? Pa fol oni nesot ljuti :lol:

11. kolo a Liverpool u 2 kola moze pasti na osmo mjesto tako da nemoj se previse veseliti. A evo postao je rajcica i ekspert za Arsenal zna i kakvog cemo igraca dovesti.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 10 nov 2013, 00:07, ukupno mijenjano 3 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 nov 2013, 00:05

Paradajz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.
Znaci ipak mozemo u LS, posto smo trenutno drugi, kao sto se Arsenal bori za titulu sa Ozilom, to je ta logika I guess. :?

Od Lewe nema nista, ode on u Bayern koji mnogo volite, dovescete nekog back up napadaca i to je to...
paradajz zvani

slika
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 nov 2013, 00:07

QUARTERBACK je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Jel službeno postoji neki dogovor ili šta kako ? Nisam u toku, pa zato pitam.. :?
Tako nešto.

Trebao je doći još ovo ljeto al' BvB nije želio čuti nakon što im je otišao Gotze,tako da će odraditi ovaj ugovor do kraja i kao free igrač na ljeto preći u Bayern.U januaru bi trebao potpisati predugovor.

Btw :

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 nov 2013, 00:09

Head je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:

paradajz zvani

slika
Nisi li ti ono danas, također, pokušavao gledati u kašike i biti zanimljiv širim narodnim masama?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 nov 2013, 00:11

BigBigBang je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:

Nemoj da izvlacim postove iz augusta i jula kad su fanovi liverpoola ga proklinjali i pitali se zasto Arsenal? :lol: Dosao Suarez kod nas ili ne cinjenica je ostala da je on zelio da ode iz Liverpoola u Arsenal jer je prepoznao kvalitet, i ja sam zadovoljan sa tim jer to nesto govori. sve je pokusao kako bi dosao u Arsenal cak i intervju i pljuvanje po strucnjaku Rodgersu ali mislim da ga je nesposobni agent kostao transfera jer je zajebao to sa klauzulom.

a znate sta mi je najveca misterija? Zasto sus e oni uvrijedili sto je Wenger ponudio 40 miliona i funtu? kad je bila prica o toj klauzuli i ako je klauzula vise od 40 miliona funti, sta je problem u ponudi? Zasto se nisu iz Borusije bunili kad je Bayern platio 37 miliona za Gecea, to je bila minimalna cifra sta Bayern se trebao isprsiti i dati 40? Isto tako Arsenal trebo dati 45 miliona? Pa fol oni nesot ljuti :lol:

11. kolo a Liverpool u 3 kola moze pasti na osmo mjesto tako da nemoj se previse veseliti. A evo postao je rajcica i ekspert za Arsenal zna i kakvog cemo igraca dovesti.
Vjerujem da tebi neb' bilo tesko traziti te neke postove. Iako nas je siguran sam, vise od pola bilo 99% sigurno da nece u Arsenal, 1% je bilo zbog te price o toj nekoj klauzuli, koja je naravno kasnije išprdana. Moze se desiti da Liverpool ispadne iz top 4 kroz 3 kola, a moze se desiti da opet bude tu nakon 15, 20 pa i 38 kola. Vidjet cemo sve kako ce se razviti u daljem toku sezone, a vi i dalje mastajte da ce najbolji igrac lige zaigrati u vasem dresu. Jedino u masti ce te ga tamo i naci .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 nov 2013, 00:11

Sigurno nisam dosao na temu liverpoola i bavio se prorocanstvima.
1946

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 nov 2013, 00:23

slika

A je Mesuta brata šta izjavi :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 nov 2013, 00:31

Ni to mu neće biti dovoljno da posvađa nas Topnike i Đav'le na forumu :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2013, 00:41

Taj "najbolji" igrac lige bi i igrao da je imao samo sposobnijeg agenta, a ne kloca kojem su uvalili klauzulu koja to ustvari nije i to je ono sto tebe treba da boli. Dosta vise na ovu temu sutra je veliki derbi.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 10 nov 2013, 01:09

Head je napisao/la:
paradajz zvani

slika
Pateticno, niti ima veze sa bilo cim, ili temom, ali kad neko ne zna, daj da kacimo bilo sta zanimljivo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 nov 2013, 09:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ni to mu neće biti dovoljno da posvađa nas Topnike i Đav'le na forumu :D
Sačekaj da neko povede a pogotovo da Persi da go. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 nov 2013, 09:34

Evo ovako, danas oba daju go, i RVP i Rooney... :kava:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 0 gostiju.