Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2013, 22:45

QUARTERBACK je napisao/la:Pravog Ozila ćemo upoznati tek kad prođe pripreme sa ovim timom. Ista situacija je bila i sa Giroudom, a mislim da će i Podolski da bude dosta bolji nego što je bio prošle sezone, iako ni ono nije bilo uopšte loše. :D
Podolskog treba koristiti kao zamjenu za Girouda, da igra centralnog napadaca.
Svakako na krilu vise nema mjesta za njega, a onda bi moglo i Bendtnera sutnuti iz tima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 nov 2013, 22:49

Ma Podolski je najbolji suter ekipe,znace njega Wenger da iskoristi u napadu ali i na desnom krilu,da ulazi sa krila u sredinu i puca sa 20-ak metara po golu.
1946

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2013, 22:58

Jbg,moram vas razocarati ali tesko da ce Poldi biti taj koji ce biti zamjena za Girouda..

Navodno,Gazidis je izjavio da u januarskom roku se krece u lov na napadaca,Wenger ce imati 50 mil. funti na raspolaganju..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 23:00

Paradajz je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Kecape ne brukaj se. Ozil cak nije ni najbolji igrac Arsenala.
To nije ni bila poenta za utvrditi, mada ti ionako ne shvatas neke stvari, nisi ti dovoljno bistar jbg, a ionako tvoj post, iako ne govori to, slaze se sa misljenjem "Arsenal bez Ozila moze na titulu" sto je meni dovoljno da uvidim koliko neko ne zna ili koliko je u stanju da trola.
Probaj utvrditi ovu poentu, Arsenal bez Ozila moze bez problema u top4, Liverpool sa Suarezom ne moze u top4. Prosto ko pasulj.

Jedino ko je javno ponizen je Liverpool Hendersone, igrac daje intervjue optuzuje vlasnike i trenera da mu je obecano da ce da ode, moli da ode jer je ocigledno mrzio cinjenicu da je jos uvijek igrac Liverpoola, to je cinjenica. Naravno on sad igra dobro ne zbog toga sto je sretan sto je ostao nego zato da moze u sto bolji klub da ode jer bojkot jednu sezonu i ne bi ga ni Totenhem htio. A sto se tice tog ismijavanja Henrija to ce biti ujedno i najveci uspjeh Liverpoola za vrijeme njega, nadam se da se nakon subote vise ne pita sta se kod nas pusi.

Uostalom cinjenica je da Suarez ide, Arsenal ga i ne mroa dovesti pa ima jos igraca svjetske klase dovescemo nekog drugog poenta je da taj nece biti u Liverpoolu.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 09 nov 2013, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2013, 23:02

chily-rz je napisao/la: Navodno,Gazidis je izjavio da u januarskom roku se krece u lov na napadaca,Wenger ce imati 50 mil. funti na raspolaganju..
slika

:mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2013, 23:05

Greivis je napisao/la:]
slika
:mrgreen:
Vec standardna meta :mrgreen:

Alternativa je Brazilac,pardon Spanac :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 nov 2013, 23:06

Ko o cemu, topnici o Suarezu. Kad ga niste dobili ovo ljeto necete izgleda nikad.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2013, 23:11

chily-rz je napisao/la: Vec standardna meta :mrgreen:

To onaj sto je odbio Liverpool? :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2013, 23:16

Greivis je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Vec standardna meta :mrgreen:

To onaj sto je odbio Liverpool? :mrgreen:
Taj,taj,namazani,za.**** Suletov transfer u AFC da bi on tu upao kao alternativa :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 23:21

Dobar je Diego Costa, svaki put kad gledam Atletico on se pickara sa nekim :mrgreen:

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 09 nov 2013, 23:24

nerkolfc je napisao/la:Ko o cemu, topnici o Suarezu. Kad ga niste dobili ovo ljeto necete izgleda nikad.
ma mogu dobiti Suareza to nije nikakav problem samo gospodin Wenger mora ponuditi 80.000.002
LIVERPOOL FC

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 09 nov 2013, 23:28

nadam se da ce nas Arsenal obradovati sutra...sretno ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 nov 2013, 23:30

BigBigBang je napisao/la: Dobar je Diego Costa, svaki put kad gledam Atletico on se pickara sa nekim :mrgreen:
FLamini ga preporucio :mrgreen:

slika

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 nov 2013, 23:32

Jedino ko je javno ponizen je Liverpool Hendersone, igrac daje intervjue optuzuje vlasnike i trenera da mu je obecano da ce da ode, moli da ode jer je ocigledno mrzio cinjenicu da je jos uvijek igrac Liverpoola, to je cinjenica. Naravno on sad igra dobro ne zbog toga sto je sretan sto je ostao nego zato da moze u sto bolji klub da ode jer bojkot jednu sezonu i ne bi ga ni Totenhem htio. A sto se tice tog ismijavanja Henrija to ce biti ujedno i najveci uspjeh Liverpoola za vrijeme njega, nadam se da se nakon subote vise ne pita sta se kod nas pusi.

Uostalom cinjenica je da Suarez ide, Arsenal ga i ne mroa dovesti pa ima jos igraca svjetske klase dovescemo nekog drugog poenta je da taj nece biti u Liverpoolu.
Sada je mjesec novembar, sve to se dešavalo u augustu. Suarez nije otišao nigdje, Liverpool nije ništa izgubio, on je zadržao svoju formu i vjerujem da će osvojiti nagradu za najboljeg strijelca ove sezone. Čak šta više, on ne pada kao prije, ne simulira...
Šta bi ti dao da je tako postupio vlasnik Arsenala prema Persiju? Veličao bi ga.
Suarez će vjerovatno put Madrida na kraju sezone i velika većina navijača Liverpoola na forumu to zna, a ako ne zna, onda barem pretpostavlja da će biti takav scenario. Sve to je naravno pod uslovom da Liverpool ostane i ove sezone bez LP. Još uvijek sam jedini na crvenoj temi koji misli da će Liverpool ostati bez LP, ali sad će decembar pa će se i ostale kolege u to uvjeriti.
Međutim, opet ponavljam, nikad Surez nije bio igrač Arsenala niti će kada biti, zato je smiješno da malo malo neko ga spomene na ovoj temi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 09 nov 2013, 23:34

Ko o cemu... :lol:

Suarez nije nemoguc za dovesti, pitacu ja vas ako se mi zadrzimo na liderskoj poziciji do januara..

No, Pato je fin momak, 12 miliona nudi se sam..

Takodjer Costa, uf 8-)

Ali najvece zelja je Reus, fali nam krilo, Giroud moze igrati CF-a ali fali taj jos jedan napadac ali ne iste vrste kao Giroud, pljunut 35 miliona za Reusa, sta fali?

Ili ganjati Jacksona Martineza, fenomenalni igraci..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 nov 2013, 23:39

BigBigBang je napisao/la: Probaj utvrditi ovu poentu, Arsenal bez Ozila moze bez problema u top4, Liverpool sa Suarezom ne moze u top4. Prosto ko pasulj.
Ne moram, jer to mi nije ni bila poenta za utvrditi, jos jednom. Ali kad neko nema znanje pa lupi spin, ili se mesa jednostavno tamo gde ga niko nista pitao nije. Sad bi ja trebao da kazem da Arsenal bez Wengera ne moze u top4. :lol:

Liverpool i da je prodao i da nije, u oba slucaja je osramocen, kako god okrenes lose... :lol:
Topnici zaista zanimljiva ekipa.

A sto se Kanibala tice, valjda je jasno da taj nece zavrsiti u dresu Arsenala nikad, kad vec nije na leto posle one sramotne ponude.

belefront

Post Postao/la belefront » 09 nov 2013, 23:40

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 09 nov 2013, 23:40

joj samo mojNe tog Diega Costu...lik je najodvratniji fudbaler koji postoji na planeti......ono pljuvanje protiv Reala,pa onda stalno provociranje Ramosa....Wenger ne voli takve igrače i zato sumnjam da će igrat u "Svetom dresu"
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 23:43

Svaki napadac svjetske klase koji hoce da ide iz svoje ekipe ce se spominjati na ovoj temi jer mi trazimo takvog napadaca. RVP je jedan nezahvalni cigan ali on je rekao hocu iz Arsenala i tu prica zavrsava kod nas nece igrati onaj sto ne zeli da igra za nas, ma koliko je teska ta odluka bila jer je to bio ubjedljivo najbolji igrac Arsenala. Suarez mi je bio favorit da dodje na ljeto i sad mi visoko kotira ali gledaj ima i drugih izbora, moj prvi favorit je Lewandovski.

Cuj ti rajcice genijalca on ima zato znanje :lol: :lol: Kako ti znas da bi mi bez Wengera bili izvan top4 na osnovu cega to znas? Za Liverpool i Suareza smo vidjeli u prethodnih sezonama, Arsenal bez Wengera nismo jos...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 nov 2013, 23:48

BigBigBang je napisao/la: Cuj ti rajcice genijalca on ima zato znanje :lol: :lol: Kako ti znas da bi mi bez Wengera bili izvan top4 na osnovu cega to znas? Za Liverpool i Suareza smo vidjeli u prethodnih sezonama, Arsenal bez Wengera nismo jos...
A kada je LFC igrao bez Suareza ???
Tvoje neznanje me nikad vise ne iznenadjuje, pogotovo tvoji kriterijumi kada su poredjenja u pitanju, eto videli smo LFC bez Suareza, pre par godina, kada nije ni bilo pola ovih igraca, niti Brendana, ali naravno tebi je to sve isto. :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.