" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
terabajt je napisao/la:Svaka cast za ovo sto,bez daha sam odgledao.
Eto garant je neko navijao za ekipu iz druge sarajevske lige, pored državnih viceprvaka Slavije ili SAŠK-a. Baš su simpatični.
Nije toliko sada bitno, ali stoji da ste vi prikupili najvecu bazu navijaca upravo u onim trenutcima kada je Željo otisao na duzi period u drugu saveznu ligu nakon sto smo igrali u prvoj sezoni prve savezne. Pa '45/46 smo osvojili drzavno prvenstvo nakon baraza protiv Borca sto je te godine bio najveci rang u Jugoslaviji (jeste da je bilo sest takvih prvenstava) i igrali u prvoj sezoni Prve Savezne Lige Jugoslavije upravo one godine kada ste vi osnovani. Ali stoji da je vecina ljudi prije drugog svjetskog najvjerovatnije podrzavala SAŠK i Slaviju, a druge klubovi u manjoj mjeri, vise nesto lokalno.Sarajlijc@ je napisao/la:Sto rece jedan lik u vezi price onog levata za koga su nasi djedovi navijali od 25 do 46.
Eto garant je neko navijao za ekipu iz druge sarajevske lige, pored državnih viceprvaka Slavije ili SAŠK-a. Baš su simpatični.
Sarajlijc@ je napisao/la:Sto rece jedan lik u vezi price onog levata za koga su nasi djedovi navijali od 25 do 46.
Koja carsijaVamos je napisao/la:Jeste, samo sto ta izvorna Slavija ima veze sa ovom danasnjom samo zbog imena![]()
A vezano za nas kljub: " partija napravila, carsija podrzala" ..i mi smo ponosni na svaki segment postojanja nasega kluba
likusa je napisao/la:Koja carsijaVamos je napisao/la:Jeste, samo sto ta izvorna Slavija ima veze sa ovom danasnjom samo zbog imena![]()
A vezano za nas kljub: " partija napravila, carsija podrzala" ..i mi smo ponosni na svaki segment postojanja nasega kluba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.