Ja ne bi na Spanoulisa, jest visoka margina al ako igra onaj Green i dalje startera ne bih. Čovjek zapinje u blokovima po 3 sekunde valjda što je mal i lahak...kako hoćešViper je napisao/la:Sta mislite underi na Krstica, Teodosica i Spanoulisa?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja ne bi na Spanoulisa, jest visoka margina al ako igra onaj Green i dalje startera ne bih. Čovjek zapinje u blokovima po 3 sekunde valjda što je mal i lahak...kako hoćešViper je napisao/la:Sta mislite underi na Krstica, Teodosica i Spanoulisa?
Ima je u ponudi. Samo klasično odigravanje (1, X, 2), dakle bez zbroj golova i ostale ponude. I da, moguće da je ne stave ranije, već dan prije odigravanja utakmica.Žvaka je napisao/la:Ljudstvo, jedno pitanje. Kontam se prebaciti na Premier online klađenje ali vidim nema naše ni srbijanske lige, jel ne znam naći il je često nema na ponudi?
Aha, gledam maloprije i vidim nema a konto poslije posla uplatiti. Znači biće sutra najkasnije.insider je napisao/la:Ima je u ponudi. Samo klasično odigravanje (1, X, 2), dakle bez zbroj golova i ostale ponude. I da, moguće da je ne stave ranije, već dan prije odigravanja utakmica.Žvaka je napisao/la:Ljudstvo, jedno pitanje. Kontam se prebaciti na Premier online klađenje ali vidim nema naše ni srbijanske lige, jel ne znam naći il je često nema na ponudi?
Ja koliko znam nasu ligu stave tek na dan odigravanjaŽvaka je napisao/la:Ljudstvo, jedno pitanje. Kontam se prebaciti na Premier online klađenje ali vidim nema naše ni srbijanske lige, jel ne znam naći il je često nema na ponudi?
Fordinjo je napisao/la:U pravu si previdio sam ovo u playoffuharisbokii je napisao/la:Fordinjo je napisao/la:gornik 1.4 kvota, nije nesto, al po meni jedna od najsigurniji kec, gornik ima skoro sve na raspolaganju igrace, a osim toga kuci su dobri, dok je belchatow u gostima katastrofalan sa sve cetiri poraza u cetiri odigrana susreta, a pored toga ce im faliti 6-7 igraca,
roda - den hag, po meni zicer isto kao i ovaj gore na den hag koji u gostima jos nema poraza, dok je kuci slabiji, i roda je dobra kao domacin stim sto ima poraz jedan, kvota na den hag je 3.6 na super ponudi x2 mislim da bi trebao proci bez vecih problema, pored ovoga navedenog roda je desetkovana sa cak 7 igraca, dok je den hag sa samo 1...
toliko od mene za danas...
Roda nije izgubila od haga cak od 1973 godine,roda nije izgubila u zadnje tri tekme ,igrali su sa twenteom 1-1 ,u zadnjih 9 medzusobnih susreta roda je uvijek davala golove zato oprez ovde mozda je najbolja opcije oba daju gol.
oba daju jeste najbolja opcija samo gdje ti nadje da roda nije izgubila od haga od 1973 to mi nije jasnoooali evo njihovih zadnjih deset susreta:
20-01-2012 ADO Den Haag - Roda 3 - 3 Eredivisie
16-10-2011 Roda - ADO Den Haag 4 - 1 Eredivisie
22-05-2011 Roda - ADO Den Haag 1 - 2 Europe League Playoff
19-05-2011 ADO Den Haag - Roda 4 - 2 Europe League Playoff
11-12-2010 Roda - ADO Den Haag 1 - 1 Eredivisie
15-08-2010 ADO Den Haag - Roda 1 - 3 Eredivisie
26-02-2010 ADO Den Haag - Roda 1 - 2 Eredivisie
04-12-2009 Roda - ADO Den Haag 1 - 1 Eredivisie
22-03-2009 Roda - ADO Den Haag 2 - 0 Eredivisie
13-12-2008 ADO Den Haag - Roda 1 - 1 Eredivisie
14-04-2007 ADO Den Haag - Roda 0 - 2 Eredivisie
+ za ovo gorepintol_TM87 je napisao/la:Imate temu za LIVE PRENOS ...vama ni banovi ne pomazu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.