Ako je mijenjano i bolje je, mada nezz, nisam siguran. Sautempton dolazi poslije repr pauze, a kako su u formi bolje da se oni rjesavaju sad, zato sto u decembru imas Everton, Napoli, Siti.... Bolje Hal prije ovih tekmi nego Sveci. Da nije mozda bila greska na ars.com, pa je sad to ispravljeno.BigBigBang je napisao/la:cekaj, jesam li ja lud ili smo mi trebali iduci mec (nakon Uniteda) igrati kuci sa Hull Cityem, sad gledam odjednom igramo sa Southamptonom? Kakvo je ovo sranje smijem se kladiti da je Hull trebao biti slijedeci protvnik, nije valjda da su debili mijenjali?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovdje stara priča, seamen kenja po navici, Vedo s novim nikom, par naših u Banovićima... Rutinski
Inače

Inače
to je toQUARTERBACK je napisao/la:izdajnici ne zasluzuju da zive a kamoli sta drugo

Jedan od najboljih stopera svijeta i Arsenala (Sol Campbell) je bio izdajnik 

Ne zaslužuje da živiRosicky je napisao/la:Jedan od najboljih stopera svijeta i Arsenala (Sol Campbell) je bio izdajnik

Ne vazi se kad predje u Arsenal.Rosicky je napisao/la:Jedan od najboljih stopera svijeta i Arsenala (Sol Campbell) je bio izdajnik

#Voajeroljupci na respiratorima.
-
- Kontakt:
Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.

-
- Kontakt:
Ma ima gresaka na arsenal.com,nigdje utakmice vs Man. City na rasporedu !bega_afc je napisao/la:
Ako je mijenjano i bolje je, mada nezz, nisam siguran. Sautempton dolazi poslije repr pauze, a kako su u formi bolje da se oni rjesavaju sad, zato sto u decembru imas Everton, Napoli, Siti.... Bolje Hal prije ovih tekmi nego Sveci. Da nije mozda bila greska na ars.com, pa je sad to ispravljeno.
normalno da ces tako pričati kad znas da su sanse da ga tvoj klub dovede 2 %,a i sta ako ce napuniti 27.godina. Igrač njegovog kalibra moze do 32-33 godine igrati na ovakvom nivou .BigBigBang je napisao/la:Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.
Ista tako su šanse da ostane u Liverpoolu 2%, a Arsenal bez Suareza se može boriti za titulu a Liverpool bez njega teško da moze ući u top4.amer991 je napisao/la:normalno da ces tako pričati kad znas da su sanse da ga tvoj klub dovede 2 %,a i sta ako ce napuniti 27.godina. Igrač njegovog kalibra moze do 32-33 godine igrati na ovakvom nivou .BigBigBang je napisao/la:Sad nesto gledam, Suarez u Januaru puni 27. godina, mozda sad taj transfer i nije tako dobra ideja kad dugorocno gledas, naravno za ovu i narednu sezonu to bi bio vjerovatno pun pogodak. Mislio sam da ima 25. godina, ne mogu da vjerujem Liverpool je blizu da mu upropasti karijeru, ne ode li na zimu ili na ljeto gotovo mu je. Takav igrac a ni pisljivu LP ne igra.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Haman pa nemoguca misija, sa njim ili bez, ali svasta je opet moguce kako se ova klima poremetila..Ista tako su šanse da ostane u Liverpoolu 2%, a Arsenal bez Suareza se može boriti za titulu a Liverpool bez njega teško da moze ući u top4.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
jack sutra putuje u Manchester. Odlicno, makar cemo imat igraca na klupi, koji moze nesta pridonjeti ekipi kako u napadu tako i u odbrani svojo borbenoscu.
Sanse da on ostane su 90% ako LFC zavrsi u 4, prosta kalkulacija. A pitam se, moze li Arsenal da se bori za titulu bez Ozila ??? Yeah, thought so...anell je napisao/la: Ista tako su šanse da ostane u Liverpoolu 2%, a Arsenal bez Suareza se može boriti za titulu a Liverpool bez njega teško da moze ući u top4.
Ovi moji se izgleda previse ugledali na Wengera, pa im star igrac od 27 godina.
Kecape ne brukaj se. Ozil cak nije ni najbolji igrac Arsenala.
Kecape ne brukaj se. Ozil cak nije ni najbolji igrac Arsenala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja Ozila sad za sad vidim vise kao ogromni moral boost ekipi nego kao kljucnog igraca. Jest on klasa kakvu Arsenal dugo nije imao u timu, igrac kojem i kad ne ide odluci utakmicu jednim potezom (primjer BVB), ali ga jos uvijek ne vidim kao glavnog nosioca.
To nije ni bila poenta za utvrditi, mada ti ionako ne shvatas neke stvari, nisi ti dovoljno bistar jbg, a ionako tvoj post, iako ne govori to, slaze se sa misljenjem "Arsenal bez Ozila moze na titulu" sto je meni dovoljno da uvidim koliko neko ne zna ili koliko je u stanju da trola.Greivis je napisao/la:Kecape ne brukaj se. Ozil cak nije ni najbolji igrac Arsenala.
Upravo to, trenutno bi bilo gore da ostanemo bez Ramseya ili Girouda nego bez Ozila.cala je napisao/la:Ja Ozila sad za sad vidim vise kao ogromni moral boost ekipi nego kao kljucnog igraca. Jest on klasa kakvu Arsenal dugo nije imao u timu, igrac kojem i kad ne ide odluci utakmicu jednim potezom (primjer BVB), ali ga jos uvijek ne vidim kao glavnog nosioca.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
O tome ja pricam. Ozil ima znanje, to svako vidi. Ali cini mi se da se jos nije privikao na EPL, a mora i da radi na fizickoj spremi.anell je napisao/la:Upravo to, trenutno bi bilo gore da ostanemo bez Ramseya ili Girouda nego bez Ozila.cala je napisao/la:Ja Ozila sad za sad vidim vise kao ogromni moral boost ekipi nego kao kljucnog igraca. Jest on klasa kakvu Arsenal dugo nije imao u timu, igrac kojem i kad ne ide odluci utakmicu jednim potezom (primjer BVB), ali ga jos uvijek ne vidim kao glavnog nosioca.
Ramsey i Giroud najbitniji igraci trenutno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Očito je da mnogi na ovoj temi nisu prežalili javno ismijavanje Arsenala, a prvenstveno Wengera, od strane Henrija i vlasnika. Mnogi se moraju pomiriti da Suarez nije nikad, niti će biti ikad igrač Arsenala.
To Paja, posebno važi za tebe.
To Paja, posebno važi za tebe.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pravog Ozila ćemo upoznati tek kad prođe pripreme sa ovim timom. Ista situacija je bila i sa Giroudom, a mislim da će i Podolski da bude dosta bolji nego što je bio prošle sezone, iako ni ono nije bilo uopšte loše. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.