Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 23:13

1. Bundesliga prema transfermarkt:

1. Brazil 23
2. Croatia 16
3. Austria 15
4. Switzerland 11
4. Netherlands 11
6. Czech Republic 10
6. France 10
8. Denmark 9
9. Bosnia-Herzegovina 8
9. Turkey 8
11. Slovakia 7
11. Greece 7
11.Poland 7
14. Belgium 5
14. Ghana 5
14. Romania 5
14. United States 5
.
.
.

P.S. Džaka i Damjanović se vode kao igrači Kaiserslautern II. Nisu ubrojani na ovoj listi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 01 dec 2010, 00:04

B0SANAC je napisao/la:Ibisevic
Salihovic
Mujdza
Dzeko
Bicakcic
Besic
Huseijnovic
Bajramovic
Evo jos 10 odnosno 12 Bosanaca i Hercegovaca u Bundesligi:

Simunic (Hoffenheim)
Subotic (Dortmund)
Kuzmanovic (Stuttgart)
Rakitic (Schalke)
Jajalo (Köln)
Gavranovic (Schalke)
Sliskovic (Mainz)
Marin (Werder)
Petric (HSV)
Arnautovic (Werder)

I kao sto neko rece Dzaka + Damjanovic iz Kaiserslauterna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2010, 00:15

Zenga je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Ibisevic
Salihovic
Mujdza
Dzeko
Bicakcic
Besic
Huseijnovic
Bajramovic
Evo jos 10 odnosno 12 Bosanaca i Hercegovaca u Bundesligi:

Simunic (Hoffenheim)
Subotic (Dortmund)
Kuzmanovic (Stuttgart)
Rakitic (Schalke)
Jajalo (Köln)
Gavranovic (Schalke)
Sliskovic (Mainz)
Marin (Werder)
Petric (HSV)
Arnautovic (Werder)

I kao sto neko rece Dzaka + Damjanovic iz Kaiserslauterna
E ovakve ''Bosance'' ja trazim,rodila ih majka.Taman mi doslo deset metara drva i sest tona Krekinog cumura.
Usput ih popisam i uzduz i poprijeko.11 nije velicanstvenih vec popisanih.Damjanovic ne pripada toj sorti.
Sto se tice citiranja,bolje ce mu biti ko' to konta da ne konta.
Jer cu i njemu krhnuti lopatu ili sjekiru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

saneljahic
Kontakt:

Post Postao/la saneljahic » 01 dec 2010, 00:26

ljudii ko znaa od vas pravi razlog sto berberovic nije uspio u Bayeru iz leverkusenaa?
Zvaninco je dobio 5-godisnji ugovor i prvu godinu je posuden vfl osnabrucku (tada Cvajta) tamo odigrao 13 utakmica i onda je vracen sarajevu bez ikakve rijec u medije je to islo.
sada sam ja trazio po internet i procito da je istjeran iz bayera zato sto je bio alkoholicar i se valjo po kafanama i discotekama dakle nocni zivot mu je bio vaznij
ko zna nesto visee neka kaZe

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 dec 2010, 02:09

Svi ovi na listi su igrači kojima se možemo samo diviti. Petrić je miljama ispred Ibiševića, Jajalo ispred Husejnovića, Rakitić bolji od Salihovića, Marin, Subotić... Uh, nedo Bog imati ovakvu reprezentaciju.

@Harishp,

piši malo jasnije.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2010, 02:22

MinistaR je napisao/la:Svi ovi na listi su igrači kojima se možemo samo diviti. Petrić je miljama ispred Ibiševića, Jajalo ispred Husejnovića, Rakitić bolji od Salihovića, Marin, Subotić... Uh, nedo Bog imati ovakvu reprezentaciju.

@Harishp,

piši malo jasnije.
Najjasnije sto moze biti je.Da ti navedeni kojima bi se mi trebali diviti.Imaju veze sa Bosnom ko ti sa Gvatemalom ili ja sa Nikaragvom.To sto su rodjeni ili porijeklom iz BiH je sticajem okolnosti.
A u vezi ko je ko bolji,to je stvar ukusa.Koji treba zadrzati za sebe.
Sad bi trebalo biti jasnije gos'n @ministar.
P.S upravu si nedao bog ovakvu reprezentaciju.Jer recimo jedan Subotic je vec upitan da zaigra za BIH od strane Kodre i Bolica.Odgovor se moze naslutiti.Zato kazem,nosi ih djavo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 01 dec 2010, 02:42

saneljahic je napisao/la:ljudii ko znaa od vas pravi razlog sto berberovic nije uspio u Bayeru iz leverkusenaa?
Zvaninco je dobio 5-godisnji ugovor i prvu godinu je posuden vfl osnabrucku (tada Cvajta) tamo odigrao 13 utakmica i onda je vracen sarajevu bez ikakve rijec u medije je to islo.
sada sam ja trazio po internet i procito da je istjeran iz bayera zato sto je bio alkoholicar i se valjo po kafanama i discotekama dakle nocni zivot mu je bio vaznij
Nije uspio zato sto voli zapaliti Joint,popiti koju pivu,kockati,ganajti kurave :lol: .
Pored svega nabrojanog on je uspio po meni :mrgreen:
1921-2011

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 dec 2010, 10:45

MinistaR je napisao/la:Svi ovi na listi su igrači kojima se možemo samo diviti. Petrić je miljama ispred Ibiševića...
Ti to mislis sad ozbiljno ili ironicno?
Nisam siguran iz jednog razloga, zadnje 3 godine Bundeslige otkad je Hoffenheim u 1. Ligi:

Ibisevic iz 63 utakmice 35 golova, Petric iz 60 utakmica 24 gola.
Asistencije nisam jos ni uzeo u racun jer je Ibisevic tu jaci. Dakle on je ili jaci ili su tu negdje. Jos uz to je Vedi 26 godine a Petric na novu godinu navrsava 30. Dakle ja tu ne vidim bas neke milje...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 dec 2010, 11:45

Slažem se sa Principatus-om da je Ibišević bolji od Petrića, Petrić je možda bio bolji dok je Ibišević igrao u drugim-trećim ligama ;) .

A također bih potpisao, ovo što je rekao harishp, većina ako ne i svi od ovih nabrojani su mogli igrati za BIH, ali oni nisu htjeli igrati. I odmah da napomenem za ove ne vrijedi onaj slučaj savez ih nije kontaktirao.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 dec 2010, 14:11

Principatus je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Svi ovi na listi su igrači kojima se možemo samo diviti. Petrić je miljama ispred Ibiševića...
Nisam siguran iz jednog razloga, zadnje 3 godine Bundeslige otkad je Hoffenheim u 1. Ligi:

Asistencije nisam jos ni uzeo u racun jer je Ibisevic tu jaci. Dakle on je ili jaci ili su tu negdje. Jos uz to je Vedi 26 godine a Petric na novu godinu navrsava 30. Dakle ja tu ne vidim bas neke milje...
Možda MinistaR nije znao za tu statistiku ili jednostavno, ne osvrće se puno na te podatke. :?
Naravno da Petrić nije miljama ispred Ibiševića, koliko god on dobar fudbaler bio. Kod napadača ti je malo stvar ukusa, recimo, za mene je Pipo Inzaghi smeće od igrača, ali....šta je on postigao, to je već za anale.
Vom Jäger zum Gejagten

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 dec 2010, 14:27

saneljahic je napisao/la:ljudii ko znaa od vas pravi razlog sto berberovic nije uspio u Bayeru iz leverkusenaa?
Navodno su ga pratili ovamo na odmoru kad je bio u Sarajevu i uvidjeli da živi nesportski život. To sam ja čuo iz nekih menadžerskih voda :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2010, 14:32

geronimo je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Možda MinistaR nije znao za tu statistiku ili jednostavno, ne osvrće se puno na te podatke. :?
Naravno da Petrić nije miljama ispred Ibiševića, koliko god on dobar fudbaler bio. Kod napadača ti je malo stvar ukusa, recimo, za mene je Pipo Inzaghi smeće od igrača, ali....šta je on postigao, to je već za anale.
Plus sto je Ministar fulao i u vezi Salihovica i Ra-kitica.
Rakita odigrao 92 utakmice 12 golova
Salihovic 76 utakmica 16 golova.
Da ne govorimo da na tekmama Salihoviceva samo lijeva noga vrijedi vise nego kompletan Rakitic.
Volja ti ga krivo,volja ti ga pravo.
Ako su u pitanju stvari ukusa,onda je neko neukusan. ;) :mrgreen:
P.S Ja se nadam da je neko bio ipak samo plaho ironican.Mozda pored Djoke slusa i Iron Maiden :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 01 dec 2010, 18:08

dobar je petrić, onaj gol standardu je gol godine, ali kao špic je bolji vedad više je golgeter, petrićeva prednost što može igat i veznog i igro je u dortmundu i bolje brani penale :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 01 dec 2010, 18:12

Istina da jedino bolje brani penaltike :mrgreen: ,ostalo Vedad dominira!!!
1921-2011

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 01 dec 2010, 19:29

Ibricic vs Jahic po jako teskom terenu,Hajduk dosta bolji.Jahic igra na desnom beku.....
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 dec 2010, 20:36

Jahić uvijek u AEK-u igra na desnom beku. Štilić starter protiv Juvea, Burić na klupi.

Visca el Višća!

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 01 dec 2010, 20:41

i Lulic igra od prve minute protiv Stuttgarta. Gleda li iko tu utakmicu, kako igra nas Bicakcic. i on starter u gosujucoj ekipi

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 01 dec 2010, 20:43

Kemo je napisao/la:i Lulic igra od prve minute protiv Stuttgarta. Gleda li iko tu utakmicu, kako igra nas Bicakcic. i on starter u gosujucoj ekipi
Nemogu pratit, za'ebava me net. Gledo sam samo pocetak
Ali Lulic pogodio precku u prvom poluvremenu. Na LIvetickeru citam da je Lulic super odigrao, a Bicakcic takodje bez greske.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 dec 2010, 20:48

Kemo je napisao/la:i Lulic igra od prve minute protiv Stuttgarta. Gleda li iko tu utakmicu, kako igra nas Bicakcic. i on starter u gosujucoj ekipi
Pada snijeg u Bernu. Odgledah drugo poluvrijeme u Splitu. Jahić odličan. Evo jedan odličan klizeći start Bičakčića. Evo i link
http://www.atdhe.net/29651/watch-young- ... -stuttgart

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 dec 2010, 20:53

Au Bičakčića kako magupski zaustavi kontru. Napadač YBB-a išao okomito na njega i izašao bi na golmana da je prošao Ermina, koji mu je savršeno uzeo loptu i iznio je mangupski. Vrh start.

Evo upravo Lulić napravi savršen prodor po lijevoj strani i odigra idealnu povratnu na samog lika na 10 metara od gola i Bičakčić još jednom odlično intervenisao...

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.