FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Daba,
RIP
RIP
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
A.C.A.B.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nek' mu je vjecni rahmet..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dobro se sjecam svega toga!A i taj sto je u glavu pogodjen tada nije vise medju zivima!
Neka im je laka crna zemlja!
Neka im je laka crna zemlja!
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
http://www.**** otiso si Anere ostala je tuga vječno će te voljeti Manijaci sa juga!!!!!!!
A. C. A. B.
r.i.p
ACAB
ACAB
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
um vuk je napisao/la:r.i.p
ACAB
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
A.C.A.B.
Potpisao Selimovic na godinu dana kako sam cuo.Igra na poziciji zadnjeg veznog i dosao je iz Slovenije na preporuku Vugdalica.
AMAR OSIM!
extra, a sta je s Manelom???kalimero je napisao/la:Potpisao Selimovic na godinu dana kako sam cuo.Igra na poziciji zadnjeg veznog i dosao je iz Slovenije na preporuku Vugdalica.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- alan ford 26
- Kontakt:
Drago mi je da je potpisao taj selimovic ako ima "slifa". Al brate potpisao na godinu, zar jos ima takvih ugovora?
Koliko ima godina?
R.I.P. Anere
Koliko ima godina?
R.I.P. Anere
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Potpisao je kao i popovic 1+1alan ford 26 je napisao/la:Drago mi je da je potpisao taj selimovic ako ima "slifa". Al brate potpisao na godinu, zar jos ima takvih ugovora?
Koliko ima godina?
R.I.P. Anere

Ima 30 godina,bio u Aalesundu u Norveskoj odakle je otpusten pocetkom ove sezone,prije toga igrao 7 godina u Sloveniji,najbolju fazu imao u Primorju odakle je i otisao u Norvesku,imao je i probe u CSKA Sofia i Spartak Naltchik,ali nije prosao pa otisao u Norvesku

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- alan ford 26
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. A vjerovatno je bolji od Dine u svakom slucaju.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Selimovic dok je igrao u Slo:
i dok je igrao u Nor:
i dok je igrao u Nor:
Igrač je zvjerka..
U svakom slučaju je bolji od Dine
U svakom slučaju je bolji od Dine

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mogao je vala i na 2 odmah ali hajde, nije ni ovo lose ako pokaze da zna .. !kalimero je napisao/la:Potpisao Selimovic na godinu dana kako sam cuo.Igra na poziciji zadnjeg veznog i dosao je iz Slovenije na preporuku Vugdalica.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ChelseaFann11
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... seite.html
eo pogledajte koliko koji igrac u nasem timu vrijedi , , , najskuplji beslije 1.400.000 KM
ovaj srdjan stanic srugi najskuplji 1.200.000 al ja ga se nesto nesjecam iz prosle sezone . . . moze mi neko reci kakav je igrac ???
eo pogledajte koliko koji igrac u nasem timu vrijedi , , , najskuplji beslije 1.400.000 KM
ovaj srdjan stanic srugi najskuplji 1.200.000 al ja ga se nesto nesjecam iz prosle sezone . . . moze mi neko reci kakav je igrac ???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Ma glupost transfermarkt veze nema samo lupaju bezveze cijene :S al drago mi je sto svi u Evropi kad se spomene BiH odma se sjete Zelje a ne tamo nekih klubova koji su nastali iz 1945.ChelseaFann11 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... seite.html

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic i 13 gostiju.