To stoji. Ali on je pitao ko je zabranio u Tesnju da se igra i prebaci se u Jelah.legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:59Meni rekose da se navijaci Toska bune sto se igra u Jelahu i zato nisu igrali u Jelahu
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Ja koliko znam pošto aludiras na Čelik i blokiran račun da se svim silama bori 4 godine da ga se odblokira i da je birokratija države veliki problem, da su isplaćeni dugovi preko 2 miliona KM za deblokadu a poreza kroz reprogram uplaceno državi kao TOŠK od osnivanja. Mi se stidimo poslovanja sa blokiranim računom i to ne opravdavamo nego rjesavamo. Medjutim ova oranica u Tešnju je gora danas nego prije 4 godine, ne ispunjava uslove 1LF, vi to branite, ne radite nista po tom pitanju i ne stidite se. Stupčanica je dole ugošćena znaci samo zbog onih poplava jer je bilo pitanje odigravanja mečeva?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:15Igralo se zato sto je klub htio dole da igra. Nit se bunila stupcanica niti bilo ko. A dozvoli komisija, isto kao sto dozvoli klubovima sa blokiranim racunima i milionskkm dugovanjima da se takmiče.. mnogo propusta, mnogo. Ne treba mjerilo biti travnjak. Vi se nesto uhvatili terena, a nemate spaćnog igraca za dupli pas...avenija je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:01Kako je moguce da NSFBIH dozvoli da igrate na stadionu u Tešnju. Svi znate i vi sami da je svaka utakmica neregularna na ovom travnjaku jer ne ispunjava uslove veće lige od kantona.
I zašto se protiv Stupčanice igralo u Jelahu? Jesu se oni bunili ili savez nije dao u Tešnju ili? Kako komisija dozvoli igranje na onom evo ko normalno objasni svaka mu čast.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ono se fali koliko su duga platili, de bolan idi poklopi se, ne mozete ogradu **** ofarbati za ovolike godine na stadionu...muci buraz ne prozivaj nikoga, savez vas gura stadion vam se rsapada.avenija je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:15Ja koliko znam pošto aludiras na Čelik i blokiran račun da se svim silama bori 4 godine da ga se odblokira i da je birokratija države veliki problem, da su isplaćeni dugovi preko 2 miliona KM za deblokadu a poreza kroz reprogram uplaceno državi kao TOŠK od osnivanja. Mi se stidimo poslovanja sa blokiranim računom i to ne opravdavamo nego rjesavamo. Medjutim ova oranica u Tešnju je gora danas nego prije 4 godine, ne ispunjava uslove 1LF, vi to branite, ne radite nista po tom pitanju i ne stidite se. Stupčanica je dole ugošćena znaci samo zbog onih poplava jer je bilo pitanje odigravanja mečeva?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:15Igralo se zato sto je klub htio dole da igra. Nit se bunila stupcanica niti bilo ko. A dozvoli komisija, isto kao sto dozvoli klubovima sa blokiranim racunima i milionskkm dugovanjima da se takmiče.. mnogo propusta, mnogo. Ne treba mjerilo biti travnjak. Vi se nesto uhvatili terena, a nemate spaćnog igraca za dupli pas...avenija je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:01Kako je moguce da NSFBIH dozvoli da igrate na stadionu u Tešnju. Svi znate i vi sami da je svaka utakmica neregularna na ovom travnjaku jer ne ispunjava uslove veće lige od kantona.
I zašto se protiv Stupčanice igralo u Jelahu? Jesu se oni bunili ili savez nije dao u Tešnju ili? Kako komisija dozvoli igranje na onom evo ko normalno objasni svaka mu čast.
Sudija Berbic kaznjen zbog loseg sudjenja Gorazde-Jedinstvo i nakon suspenzije delegiran vama protiv Gorazda. 

hahahahaha pa tebi vazda top sudjenje a svako kolo sudije na hladjenjulegenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 02:00Sta je konkretno problem u sudenju, covjek top odsudio
de malo realnosti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Vi iz Bihaca nemate nikom pravo pricati za sve mutne radnje koje radite godinama zbog vas se i liga sirila da opstanete zato se poklopite i sutite, upravo zbog ocakvih ko Berbic i igrate jos uvijek Prvu ligu Federacije
Sad vam fol Berbic i sl ne pase, pa ja sad znam 5 sudija koji su isli u prvom djelu da vas cupaju gore al nisu mogli jer ste imali losu ekipu ne mogu oni dati gol jbg
Sad vam fol Berbic i sl ne pase, pa ja sad znam 5 sudija koji su isli u prvom djelu da vas cupaju gore al nisu mogli jer ste imali losu ekipu ne mogu oni dati gol jbg
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koji si ti? Nisam tebe pitao nista. Pitam jednostavno pitanje @heliosa jer je korektan forumaš, ko vam sredjuje preko veze dozvolu da igrate na tom stadionu koji ne ispunjava uslove veće od kantonalnih. I zašto je stanje iz godine u godinu sve gore. Jučerašnja utakmica je regularna samo iz razloga što se igra u BiH gdje niko nista ne kontroliše pa tako i uslove na terenu. Čak sta vise mislim da bi razbili Goražde kao i Stupčanicu da se igralo u Jelahu gdje stadion ispunjava uslove za utakmice 1 LF.denimb je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:28Ono se fali koliko su duga platili, de bolan idi poklopi se, ne mozete ogradu **** ofarbati za ovolike godine na stadionu...muci buraz ne prozivaj nikoga, savez vas gura stadion vam se rsapada.avenija je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:15Ja koliko znam pošto aludiras na Čelik i blokiran račun da se svim silama bori 4 godine da ga se odblokira i da je birokratija države veliki problem, da su isplaćeni dugovi preko 2 miliona KM za deblokadu a poreza kroz reprogram uplaceno državi kao TOŠK od osnivanja. Mi se stidimo poslovanja sa blokiranim računom i to ne opravdavamo nego rjesavamo. Medjutim ova oranica u Tešnju je gora danas nego prije 4 godine, ne ispunjava uslove 1LF, vi to branite, ne radite nista po tom pitanju i ne stidite se. Stupčanica je dole ugošćena znaci samo zbog onih poplava jer je bilo pitanje odigravanja mečeva?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:15
Igralo se zato sto je klub htio dole da igra. Nit se bunila stupcanica niti bilo ko. A dozvoli komisija, isto kao sto dozvoli klubovima sa blokiranim racunima i milionskkm dugovanjima da se takmiče.. mnogo propusta, mnogo. Ne treba mjerilo biti travnjak. Vi se nesto uhvatili terena, a nemate spaćnog igraca za dupli pas...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Uvijek smo bili protiv lopovluka, mi se ne pravimo gluhi na to ko ti.legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:19Vi iz Bihaca nemate nikom pravo pricati za sve mutne radnje koje radite godinama zbog vas se i liga sirila da opstanete zato se poklopite i sutite, upravo zbog ocakvih ko Berbic i igrate jos uvijek Prvu ligu Federacije
Isli kur.ac moj da cupaju, haj ne se.ri matere ti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kako ja znam da je trener toska trazio da se dole igra. Ispostavilo se kao dobar potez, rasuli smo ih. Ne branim vjeruj mi; svega smo svjesni, i nemara od opstine, te nemamo pomocni... ovaj teren je heroj. Na njemu igraju: skola nogometa, predpioniri, kadeti, juniori, seniori i veterani.. valjda krene brzo ovaj obecani pomocni teren u Mekišu.avenija je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:15Ja koliko znam pošto aludiras na Čelik i blokiran račun da se svim silama bori 4 godine da ga se odblokira i da je birokratija države veliki problem, da su isplaćeni dugovi preko 2 miliona KM za deblokadu a poreza kroz reprogram uplaceno državi kao TOŠK od osnivanja. Mi se stidimo poslovanja sa blokiranim računom i to ne opravdavamo nego rjesavamo. Medjutim ova oranica u Tešnju je gora danas nego prije 4 godine, ne ispunjava uslove 1LF, vi to branite, ne radite nista po tom pitanju i ne stidite se. Stupčanica je dole ugošćena znaci samo zbog onih poplava jer je bilo pitanje odigravanja mečeva?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:15Igralo se zato sto je klub htio dole da igra. Nit se bunila stupcanica niti bilo ko. A dozvoli komisija, isto kao sto dozvoli klubovima sa blokiranim racunima i milionskkm dugovanjima da se takmiče.. mnogo propusta, mnogo. Ne treba mjerilo biti travnjak. Vi se nesto uhvatili terena, a nemate spaćnog igraca za dupli pas...avenija je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:01Kako je moguce da NSFBIH dozvoli da igrate na stadionu u Tešnju. Svi znate i vi sami da je svaka utakmica neregularna na ovom travnjaku jer ne ispunjava uslove veće lige od kantona.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja se ne pravim ja znam da mi imamo sudenje na dosta utakmica, al kosto ga imamo mi ima ga i Jedinstvo godinama, ove polusezone mozda nemate toliko ali godinama unazad ste imali.harden je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:30Uvijek smo bili protiv lopovluka, mi se ne pravimo gluhi na to ko ti.legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:19Vi iz Bihaca nemate nikom pravo pricati za sve mutne radnje koje radite godinama zbog vas se i liga sirila da opstanete zato se poklopite i sutite, upravo zbog ocakvih ko Berbic i igrate jos uvijek Prvu ligu Federacije
Isli kur.ac moj da cupaju, haj ne se.ri matere ti![]()
Jesu bgmi al normalno da to neces prihvatiti.
Mi smo jucer uzeli regularan bod jesmo se valjali svasta nesta al to je sve u granicama igre, niti su nam sta sudije poklonile niti otele
Sudija je produzio 8 minuta sta je covjek mogo vise realno.
Nije uticao na rezultat uopste
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Utakmica Gorazde - Jedinstvo, toliko je sudjena na vasu stranu da u Bihacu tako ostecen nije nitko ima 15 godina. Iako nevezano za ovu temu, ali moram ti odgovorit. A, takvo sudjenje imate na vise utakmica, ne samo protiv nas. Kad god neko bude ostecen u Bihacu ja cu prvi napisati da je ostecen,legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 13:06Ja se ne pravim ja znam da mi imamo sudenje na dosta utakmica, al kosto ga imamo mi ima ga i Jedinstvo godinama, ove polusezone mozda nemate toliko ali godinama unazad ste imali.harden je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:30Uvijek smo bili protiv lopovluka, mi se ne pravimo gluhi na to ko ti.legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:19Vi iz Bihaca nemate nikom pravo pricati za sve mutne radnje koje radite godinama zbog vas se i liga sirila da opstanete zato se poklopite i sutite, upravo zbog ocakvih ko Berbic i igrate jos uvijek Prvu ligu Federacije
Isli kur.ac moj da cupaju, haj ne se.ri matere ti![]()
Jesu bgmi al normalno da to neces prihvatiti.
Mi smo jucer uzeli regularan bod jesmo se valjali svasta nesta al to je sve u granicama igre, niti su nam sta sudije poklonile niti otele
Sudija je produzio 8 minuta sta je covjek mogo vise realno.
Nije uticao na rezultat uopste
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sada cu ja napraviti mali osvrt na vasu raspravu kao neutralan. Jedinstvo godinama opstaje na nacin da na pauzi ima 10 bodova i onda ih na sve nacine cupaju da ostanu.. Sjetimo se Poprzenovica i ekipa koje su sudile u Bihacu. Sjecam se jedne utakmice gdje nam Poprzenovic u Bihacu ne da prici centra a mi dobijamo mislim 1:4 jer su tada za Jedinstvo igrali igraci sa po 15 kg viska, hodati nisu mogli. Vjerujte da ne pretjerujem, a i vi to iz Bihaca znate. Ova sezona vam je prva da ste na vrijeme sklopili bas lijepu ekipu i da ta pomoc sudija nije potrebna u tolikoj mjeri.
Gorazde: Uzet cu proslu utakmicu Gorazde Tosk gdje nas je sudija gore pokrao, sudio penal koji su promasili i zavrsilo 0:0. Gorazde ima ponajvecu zastitu od sudija, pogotovo na domacem terenu..Ne racunam ekipe koje ulaze kao sto je sad Stupcanica, prije Tuzla, Gosk, Sloboda. Mislim na nas starosjedioce sto se ne borimo za ulazak.
Niko nije cvjecka naravno. Mislim da je ovdje jedino Lukavac cist jer su ljudi vec ispali, preletili sto su usli i to je to.
Gorazde: Uzet cu proslu utakmicu Gorazde Tosk gdje nas je sudija gore pokrao, sudio penal koji su promasili i zavrsilo 0:0. Gorazde ima ponajvecu zastitu od sudija, pogotovo na domacem terenu..Ne racunam ekipe koje ulaze kao sto je sad Stupcanica, prije Tuzla, Gosk, Sloboda. Mislim na nas starosjedioce sto se ne borimo za ulazak.
Niko nije cvjecka naravno. Mislim da je ovdje jedino Lukavac cist jer su ljudi vec ispali, preletili sto su usli i to je to.
- legenda reala
- Kontakt:
Sve istina i ja kad hardenu kazem da isti covjek cupa i njih i salje im sudije ali oni imaju losu ekipu i nisu mogli nista iskoristiti on kaze da seremHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:06Sada cu ja napraviti mali osvrt na vasu raspravu kao neutralan. Jedinstvo godinama opstaje na nacin da na pauzi ima 10 bodova i onda ih na sve nacine cupaju da ostanu.. Sjetimo se Poprzenovica i ekipa koje su sudile u Bihacu. Sjecam se jedne utakmice gdje nam Poprzenovic u Bihacu ne da prici centra a mi dobijamo mislim 1:4 jer su tada za Jedinstvo igrali igraci sa po 15 kg viska, hodati nisu mogli. Vjerujte da ne pretjerujem, a i vi to iz Bihaca znate. Ova sezona vam je prva da ste na vrijeme sklopili bas lijepu ekipu i da ta pomoc sudija nije potrebna u tolikoj mjeri.
Zaboravio si i Travnik i oni kuci imaju isto veliku zastitu sudija, mi smo jedini koji smo gostovali u Travniku imali PS sudenje ove sezone mislim
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Da. Travnik sam bas zaboravio. Sarajka je vrlo uticajan i bitan clan u savezu.legenda reala je napisao/la: ↑29 apr 2025, 19:21Sve istina i ja kad hardenu kazem da isti covjek cupa i njih i salje im sudije ali oni imaju losu ekipu i nisu mogli nista iskoristiti on kaze da seremHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:06Sada cu ja napraviti mali osvrt na vasu raspravu kao neutralan. Jedinstvo godinama opstaje na nacin da na pauzi ima 10 bodova i onda ih na sve nacine cupaju da ostanu.. Sjetimo se Poprzenovica i ekipa koje su sudile u Bihacu. Sjecam se jedne utakmice gdje nam Poprzenovic u Bihacu ne da prici centra a mi dobijamo mislim 1:4 jer su tada za Jedinstvo igrali igraci sa po 15 kg viska, hodati nisu mogli. Vjerujte da ne pretjerujem, a i vi to iz Bihaca znate. Ova sezona vam je prva da ste na vrijeme sklopili bas lijepu ekipu i da ta pomoc sudija nije potrebna u tolikoj mjeri.
Zaboravio si i Travnik i oni kuci imaju isto veliku zastitu sudija, mi smo jedini koji smo gostovali u Travniku imali PS sudenje ove sezone mislim
-
- Kontakt:
Ali pola tih stvari je radio savez da nas sacuva, jer da ispadnemo, na cijelom kantonu ne bi imali kluba u dva najjaca ranga fudbala u BiH. Nekad je i uprava mutila, ali nekad kad igramo posteno, opet ispadne da nije posteno. Nema kluba koji nije kupovao i prodavao utakmice. Sad se to smanjilo, sad sudije rade svoje, po cijem nalogu, to ne znam. Slobodno dodjite u Bihac pogledati utakmicu koju god, da vidite kakva sudjenja imaju gosti. Pa proslu domacu nam svirali penal nisu, cist penal, sto bi Gorazde dobilo na lagan nacin.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:06Sada cu ja napraviti mali osvrt na vasu raspravu kao neutralan. Jedinstvo godinama opstaje na nacin da na pauzi ima 10 bodova i onda ih na sve nacine cupaju da ostanu.. Sjetimo se Poprzenovica i ekipa koje su sudile u Bihacu. Sjecam se jedne utakmice gdje nam Poprzenovic u Bihacu ne da prici centra a mi dobijamo mislim 1:4 jer su tada za Jedinstvo igrali igraci sa po 15 kg viska, hodati nisu mogli. Vjerujte da ne pretjerujem, a i vi to iz Bihaca znate. Ova sezona vam je prva da ste na vrijeme sklopili bas lijepu ekipu i da ta pomoc sudija nije potrebna u tolikoj mjeri.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ja ne znam kome se ti i harden pravdate, nikako vas ne razumijem.
Jesmo mi smo krivi za stanje fudbala, sve vas godinama krademo i nastavit cemo tako, a vi ostanite preposteni bez oraha u dzepovima da pravite balans u svijetu.
Jesmo mi smo krivi za stanje fudbala, sve vas godinama krademo i nastavit cemo tako, a vi ostanite preposteni bez oraha u dzepovima da pravite balans u svijetu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
kako nam pomazuu ufffff
u travniku umjesto penala nas napadac Salkanovic dobije zuti za simuliranje
protiv zvijezde drugi gol dali iz ofsajda, to sam vec napisao

u travniku umjesto penala nas napadac Salkanovic dobije zuti za simuliranje

Bod ko kuća.
-
- Kontakt:
Vakat je ispast ili istupiti u slučaju opstanka (ako pravno uspijemo opstat).
Ne treba da idemo putem Jedinstva, da se crpe zadnje zalihe novca, kadra, i dr.
Ovo ovako nikakvu svijetku buducnost nema, infrastruktura sramota, a sve to vuče sve ove ostale probleme.
Svega bi se moglo napisati, ali i u slucaju opstanka u koji ne sumnjam, na godinu letiš ko čep, ako dobijemo licencu.
Ne treba da idemo putem Jedinstva, da se crpe zadnje zalihe novca, kadra, i dr.
Ovo ovako nikakvu svijetku buducnost nema, infrastruktura sramota, a sve to vuče sve ove ostale probleme.
Svega bi se moglo napisati, ali i u slucaju opstanka u koji ne sumnjam, na godinu letiš ko čep, ako dobijemo licencu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.