RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 30 jun 2010, 00:09

To Cunami drug, 8-)
drH je napisao/la:Ma ko ce se probuditi 80% ljudi u Mostaru mrze Velez i to nisu samo zapadnjaci nego i seljacine na istoku
Znam :lol: Ali, opet, opusteno 8-)
Support Velez, It's logical! ★

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 30 jun 2010, 04:00

Kakve vam veze ima što vas mi mrzimo, pa mrzili smo vas i dosad pa ste preživljavali :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 jun 2010, 07:15

Upravo na to aludiram, ko vas ... khm :P :lol:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 30 jun 2010, 10:06

Haj ako neko ima frisku informaciju ko ce biti trener nek objavi a danas ko moze nek dodje na prozivku.
I koga interesuje sto nas mrze navijaci vjestackog kluba???Smijesni ste susjedi...haj od.****

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 30 jun 2010, 11:53

Prozivka fudbalera mostarskog Veleža zakazana je za sutra u 17 sati, a u 11 sati trebala bi se donijeti odluka o tome ko će s klupe predvoditi Rođene u narednoj sezoni.

"Upravo smo završili sastanak na kojem smo razgovarali o mnogim stvarima, a ponajviše o novom šefu stručnog štaba. Sutra u 11 sati još jednom ćemo se sastati i odlučiti ko će biti novi trener Veleža", rekao je za SportSport.ba direktor Rođenih Senid Tanović i dodao:

"U ovom trenutku vam mogu reći da će Velež od naredne sezone voditi "mostarska raja", odnosno bivši istaknuti igrači našeg kluba. U kombinacijama za novog šefa stručnog štaba su Asmir Džafić, Adis Obad, Veselin Đurasović i Avdo Kalajdžić. Sutra ćemo još jednom sjesti i dogovoriti se ko će šta raditi. Trening je u 17 sati, a ambicije nam u narednom prvenstvu nisu visoke, odnosno opstanak i profiliranje naših mladih igrača jedini su nam ciljevi. Ne možemo više ovako, jednostavno smo morale presjeći i odlučiti se za domaći kadar. Treneri sa strane su preskupi, kao i igrači, tako da je došlo vrijeme da se mostarskim 'klincima', uz par pojačanja, da prilika."
Samo jedan klub Velež Mostar

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 jun 2010, 12:16

Pa vala ovo smo i zasluzili konacno :D Slazem se Kimbo, nema nikakve cijene za ovaj koncept 8-)
Nista nije preskupo...
Ja mislim da Cunami ne spava ovih dana od srece ;) A i ja s njim...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 30 jun 2010, 15:33

Niko ne spava,ali treba "pregrmit" ovu 2010/2011 sezonu.Rodjeni,brato.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 30 jun 2010, 18:43

Cilj je borba za opstanak ?

Sjesti i plakati, ništa drugo. :oops:
Volim Velež makar vaki !!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jun 2010, 18:53

Ne provociram, zaista, al bolje je i postaviti realan cilj nego uloziti u instant uspjeh pa lupati kao pojedini tipa borba za titulu, Europu, a tamo se jedva spase ispadanja...
U svakom slucaju, bit ce to ok, samo treba s mladima raditi.
...Život za Široki...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 30 jun 2010, 19:53

Nisu ni nasi u upravi valjda mahniti pa da ne dovedu pojacanja i da ne se ne dogovore za starijim da ostanu.Mislim da ce Velez da ima tesku sezonu ali isto tako se nadan da ce se sve poklopit i da ce se afirmisat sto vise igraca pa da se napokon pocne prodavat nesto i da klub pocne zaradjivat lovu jer se ne moze ovako nastavit.Svi igraci koje je Ibrak doveo su otisli,pa on otisao i ostalo u klubu 10-ak igraca.E bas to se ja mislim mora prekinut i da se pocnu potpisivat ugovori na 2 i vise godina.
Nadam se da ce se i taj trener vise izabrat i da ce uprava radit najbolje kako zna

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 30 jun 2010, 19:55

Velež se ne smije stavljati u istu rečenicu sa riječi ''opstanak'' ! Ime, veličina, tradicija, historija itd. nam to ne dozvoljavaju ma kakvi god igrači igrali.
Volim Velež makar vaki !!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 30 jun 2010, 20:03

Pa sta bi trebali,reci da je cilj evropa i kad se to ne ostvari onda im svima j.ebat majku???
Pa bas se treba ovako radit i reci sta je krajnji cilj a ako se ukaze prilika za nesto vise onda ce se to naravno i iskoristit.
Proslu sezonu nam je trener razbio glavu pricajuci kako idemo u evropu pa kad su dosle utakmice i ona patnja na utakmicama svi smo poceli da se smijemo i da psujemo.
U Mostaru treba biti realan jer ako nisi progutat ce te i okruzenje i sve ostalo...Opet ponavljam,mislim da ce se klub uspijet izvuci iz ovih sranja jer ne moze se dovodit preko 4 ili 5 igraca sa strane jer se nema love a Velez kao klub nije zaradio nista na svojim igracima i sad tu valjda hoce da se presjece i da i pare malo pocnu dolazit u klub od Velezove djece uz pomoc ovih starijih i nekoliko pojacanja sa strane.Nece se ja mislim ponovit sezona prije 2 godine kad niko od starijih nije bio a ja se nadam da ce ostat ovo nekoliko stariji i uz mladje i nekoliko pojacanja moze se napravit fina ekipica...

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 30 jun 2010, 20:06

Danas su se na prozivci Veleža pojavili Arman Šuta, Amir Zolj, Zlatko Kazazić, Mustafa Kodro, Dženan Duraković, Mirza Ćemalović, Armin Jazvin, Rijad Demić, Jasmin Aličić, Adil Kajan, Armel Škaljić, Amer Mahinić, Admir Velagić, Dženan Zaimović, Admir Kajtaz, te juniori Emir Zuhrić, Fadil Marić, Denis Zvonić i Anis Kalajdžić.Sutra bi se ekipi trebao priključiti i golman Borić, koji se vraća iz Amerike.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 jun 2010, 20:11

Jao ljepote majko draga vidjeti ova imena :D . Mislim da cemo biti najmladja ekipa ove sezone.

Ma ne treba bola puno o ciljevima. NEka samo kazu cilj nam je zdrav kolektiv , bez igraca alkoholista, gdje svak daje svoj maksimum od igraca , trenera ,uprave do navijaca,jak omladinski pogon.
Pa dokle se stigne !!! Jos bih uveo u statut da maksimalno 3 igrada sa strane mogu igrati !!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 30 jun 2010, 20:26

kimbo je napisao/la:Jao ljepote majko draga vidjeti ova imena :D . Mislim da cemo biti najmladja ekipa ove sezone.

Ma ne treba bola puno o ciljevima. NEka samo kazu cilj nam je zdrav kolektiv , bez igraca alkoholista, gdje svak daje svoj maksimum od igraca , trenera ,uprave do navijaca,jak omladinski pogon.
Pa dokle se stigne !!! Jos bih uveo u statut da maksimalno 3 igrada sa strane mogu igrati !!!!!!!!!
Ja se sa tobom u dosta stvari slažem, pa i u ovoj.Bili smo i u drugoj ligi i ja se nekad sa nostalgijom sjećam tih vremena. :mrgreen: Upoznali smo dosta egzotičnih mjesta širom naše BiH.Samo neka klub počne "zdravo" živiti, pa taman i ispali.Velež do groba!!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 jun 2010, 20:28

Bio na prozivci, bilo nas petero, sa novinarima osmero :lol:

Ovo su sve mahom igraci koji veci dio sezone nece vidjeti prvi jedanaest, vjerujem da je tako, nekoliko njih ce biti prvotimci, ostali ce samo trenirati sa prvim timom. Kao najvece pojacanje danas se spominjao....hajd pogodite ko :P

...

Kadraaaaaaa :lol: :lol:

Kadra kao u najboljim danima, slusa ga i bicikl vidio sam, ma nema :D Zezam se .. Trckarao je malo, valjda se sprema..

Vidio sam i Kadica takodjer, nebitno za druga Cunamija :P Bice dobro ako se Boric vrati. Najvaznije, trening su vodili Jazo i Aca, a Aca ga je cesto u sali nazivao trenerom, e sad, sta je posrijedi, ne znam.

Toliko za prvi raport.

Dok ne umrem!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 30 jun 2010, 23:40

Ma da mene neko ne shvati krivo,ja nemam nista protiv igraca sa strane i hvala svakom igracu sa strane koji je igrao u Velezu u ovim teskim vremenima ali po kvalitetu.taj Kadic nema mjesta u ekipi.Mi imamo boljih domacih igraca od njega.Ja samo gledam kvalitet.
Eno sam procitao da je Tana rekao da ce se sutra izabrat sef strucnog staba i rekao je koja su imena i ja mislim da ce se birat izmedju Avde i Djafe.
Licno bi volio kad bi njih dvojica bili u strucnom stabu uz Acu ali manjak ljudi u klubu to ne dozvoljava jer treba i omladinski pogon malo organizovat i postavit ljude koji znaju da pokazu djeci i znaju kako se radi kvalitetno sa djecom

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 01 jul 2010, 00:50

VFC_MO je napisao/la:Danas su se na prozivci Veleža pojavili Arman Šuta, Amir Zolj, Zlatko Kazazić, Mustafa Kodro, Dženan Duraković, Mirza Ćemalović, Armin Jazvin, Rijad Demić, Jasmin Aličić, Adil Kajan, Armel Škaljić, Amer Mahinić, Admir Velagić, Dženan Zaimović, Admir Kajtaz, te juniori Emir Zuhrić, Fadil Marić, Denis Zvonić i Anis Kalajdžić.Sutra bi se ekipi trebao priključiti i golman Borić, koji se vraća iz Amerike.
sve hrvati i srbi
:lol:

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 01 jul 2010, 10:03

HUM je napisao/la:
VFC_MO je napisao/la:Danas su se na prozivci Veleža pojavili Arman Šuta, Amir Zolj, Zlatko Kazazić, Mustafa Kodro, Dženan Duraković, Mirza Ćemalović, Armin Jazvin, Rijad Demić, Jasmin Aličić, Adil Kajan, Armel Škaljić, Amer Mahinić, Admir Velagić, Dženan Zaimović, Admir Kajtaz, te juniori Emir Zuhrić, Fadil Marić, Denis Zvonić i Anis Kalajdžić.Sutra bi se ekipi trebao priključiti i golman Borić, koji se vraća iz Amerike.
sve hrvati i srbi
:lol:
Nema, ponestalo nam, idu ko halva!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 01 jul 2010, 10:17

I KAD JE TESKO I KADA NE IDE!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.