Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa zar nije ista odbrana od prosle godine??? 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Ma nije njihova defenziva nikad bila najbolja. Ipak Wolfsburg ih sada stisce, bolji su od proslih utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
totalno ista!!!!!!!!!!!!!! i nije problem igracki kvalitete,, negos estrah uvukao u kosti i treba netko da to istjera!!!!!!!!!! da dobiju motiv i volju za igrom!!!!!!!!! jedini tkoji ima volji je dzeko a ostalo nista??????????Adinjo je napisao/la:Pa zar nije ista odbrana od prosle godine???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dzeko sebican nazlost....treba se malo uozbiljiti i dignut glavu pa mozd ai vidi nekog suigraca..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
nek je sebican ko to njemu da loptu da mu ne da mozda grafite?
Ovah Grafite stvarno je smotan igrac,ja neznam kako je mogao biti najbolji strijelac prosle godine,sad ga ne zna ni dat,nema mi mrzeg igraca od njega,igro sam X na ovaj mec,al dok je ovakvih poput Grafite nikad necu pogodit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
vrebac86 je napisao/la:totalno ista!!!!!!!!!!!!!! i nije problem igracki kvalitete,, negos estrah uvukao u kosti i treba netko da to istjera!!!!!!!!!! da dobiju motiv i volju za igrom!!!!!!!!! jedini tkoji ima volji je dzeko a ostalo nista??????????Adinjo je napisao/la:Pa zar nije ista odbrana od prosle godine???
Znaci ipak je bilo do trenera ako je ista postava. Treba neko to da poslozi kao stao je Magath uradio. Nije problem samo u obrani, oni igraju slabije kao kolektiv u odnosu na proslu godinu. Jednio Dzeko koji jos odrzava koliko toliko formu od prosle godine.
wolfsburg odlicno igra...Miske preporodjen..trci igra dodaje bori se...bice ovo jos zajebzno...al evo 0-2 tako naivno i glupo primise i drugi i sad je gotovo...
Zadnja izmjena: dr_arsla, dana/u 06 feb 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
**** ti Bayern usta glupi

R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
Jao Boze dragi, losi su ko utorak uvecer... Nista, ama bas nista od njih nema
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Prosli put je Dzeko opsovao nebi me iznenadilo da ovaj put strelja kompletnu odbranu ali svoju.
Odbrana im nije ni za fildjan lige.Bayten ima vremena i da friz namjesti prije gola.
Neko kaze ista odbrana ovo su samo klonovi.
Odbrana im nije ni za fildjan lige.Bayten ima vremena i da friz namjesti prije gola.

Neko kaze ista odbrana ovo su samo klonovi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odbrana kanta,ovaj grafite treba na klupu,ja neznam kako on uopste igra,smotanijeg igraca nisam vidio u zivotu

- TheManiacs
- Kontakt:
Eto koji su im debili u upravi
kad je magath trazio vece pare ma nedamoo
Neka im ovako,Jedan je Magath

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
A najveci crnjak sto fkt imaju para.TheManiacs je napisao/la:Eto koji su im debili u upravikad je magath trazio vece pare ma nedamoo :evil:

ma Grafite je jedan mrtvi kloc, koji se spotice od loptu dok je vodi... nemam sta dalje reci... jedino je dobar u gradjenju i ima dobar sut... nevjerovatno koliko je limitiran kao igrac... a jos tek brazilac...harry_90 je napisao/la:Odbrana kanta,ovaj grafite treba na klupu,ja neznam kako on uopste igra,smotanijeg igraca nisam vidio u zivotu![]()
![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita
Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.

Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.
gdje si ti bio prosle sezone??? opce je poznato da grafite ne zna loptu vodit i da je trapav... to nije samo moje misljenje vec svakog drugog navijaca wolfsburga... no to ne znaci da u odredjenoj postavci ne moze postizati golove...Neutral je napisao/la:Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita![]()
dr_arsla je napisao/la:wolfsburg odlicno igra...Miske preporodjen..trci igra dodaje bori se...bice ovo jos zajebzno...al evo 0-2 tako naivno i glupo primise i drugi i sad je gotovo...

Bio sam gdje i sada. Molim te nemoj ti mene učiti o Bundesligi i o igračima i ko je trapav i ko nije. Je li te stid što takve nebuloze pišeš. Ignored.
Sretno Edinu u drugom poluvremenu, pa neka makar zabije počasni pogodak.
Sretno Edinu u drugom poluvremenu, pa neka makar zabije počasni pogodak.
Ja neznam kako jedan Marins sjedi na klupi zbog Grafite.dok je Martins igro,Grafite ju vukao tutu u rikverc_dreamer_ je napisao/la:ma Grafite je jedan mrtvi kloc, koji se spotice od loptu dok je vodi... nemam sta dalje reci... jedino je dobar u gradjenju i ima dobar sut... nevjerovatno koliko je limitiran kao igrac... a jos tek brazilac...harry_90 je napisao/la:Odbrana kanta,ovaj grafite treba na klupu,ja neznam kako on uopste igra,smotanijeg igraca nisam vidio u zivotu![]()
![]()

kakav on i sut,izadje sam pred golmana u njega puca,tragedija od igraca,jaci i 3 puta tandem bio Dzeko-Martins,Dzeko zna zabit iz svih pozicija,Martins brz,prodoran,a ne ovaj grafite ceka prazan go pa da ubaci loptu,i tad bi nekako profulo

Trenutno korisnika/ca: kakarut, prisonbreak, riki46 i 36 gostiju.