Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Adinjo » 06 feb 2010, 15:41

Pa zar nije ista odbrana od prosle godine??? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 feb 2010, 15:43

Ma nije njihova defenziva nikad bila najbolja. Ipak Wolfsburg ih sada stisce, bolji su od proslih utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 feb 2010, 15:45

Adinjo je napisao/la:Pa zar nije ista odbrana od prosle godine??? :roll:
totalno ista!!!!!!!!!!!!!! i nije problem igracki kvalitete,, negos estrah uvukao u kosti i treba netko da to istjera!!!!!!!!!! da dobiju motiv i volju za igrom!!!!!!!!! jedini tkoji ima volji je dzeko a ostalo nista??????????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 feb 2010, 15:45

Dzeko sebican nazlost....treba se malo uozbiljiti i dignut glavu pa mozd ai vidi nekog suigraca..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 feb 2010, 15:47

nek je sebican ko to njemu da loptu da mu ne da mozda grafite?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 15:48

Ovah Grafite stvarno je smotan igrac,ja neznam kako je mogao biti najbolji strijelac prosle godine,sad ga ne zna ni dat,nema mi mrzeg igraca od njega,igro sam X na ovaj mec,al dok je ovakvih poput Grafite nikad necu pogodit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 feb 2010, 15:48

vrebac86 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Pa zar nije ista odbrana od prosle godine??? :roll:
totalno ista!!!!!!!!!!!!!! i nije problem igracki kvalitete,, negos estrah uvukao u kosti i treba netko da to istjera!!!!!!!!!! da dobiju motiv i volju za igrom!!!!!!!!! jedini tkoji ima volji je dzeko a ostalo nista??????????

Znaci ipak je bilo do trenera ako je ista postava. Treba neko to da poslozi kao stao je Magath uradio. Nije problem samo u obrani, oni igraju slabije kao kolektiv u odnosu na proslu godinu. Jednio Dzeko koji jos odrzava koliko toliko formu od prosle godine.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 06 feb 2010, 15:50

wolfsburg odlicno igra...Miske preporodjen..trci igra dodaje bori se...bice ovo jos zajebzno...al evo 0-2 tako naivno i glupo primise i drugi i sad je gotovo...
Zadnja izmjena: dr_arsla, dana/u 06 feb 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 06 feb 2010, 15:58

**** ti Bayern usta glupi :roll: :roll: :roll:
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:01

Jao Boze dragi, losi su ko utorak uvecer... Nista, ama bas nista od njih nema
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2010, 16:04

Prosli put je Dzeko opsovao nebi me iznenadilo da ovaj put strelja kompletnu odbranu ali svoju.
Odbrana im nije ni za fildjan lige.Bayten ima vremena i da friz namjesti prije gola. :roll:
Neko kaze ista odbrana ovo su samo klonovi. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 16:05

Odbrana kanta,ovaj grafite treba na klupu,ja neznam kako on uopste igra,smotanijeg igraca nisam vidio u zivotu :evil: :evil: :evil:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 feb 2010, 16:06

Eto koji su im debili u upravi :roll: kad je magath trazio vece pare ma nedamoo :evil:

Neka im ovako,Jedan je Magath :!:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 feb 2010, 16:07

TheManiacs je napisao/la:Eto koji su im debili u upravi :roll: kad je magath trazio vece pare ma nedamoo :evil:

Neka im ovako,Jedan je Magath :!:
A najveci crnjak sto fkt imaju para. :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:11

harry_90 je napisao/la:Odbrana kanta,ovaj grafite treba na klupu,ja neznam kako on uopste igra,smotanijeg igraca nisam vidio u zivotu :evil: :evil: :evil:
ma Grafite je jedan mrtvi kloc, koji se spotice od loptu dok je vodi... nemam sta dalje reci... jedino je dobar u gradjenju i ima dobar sut... nevjerovatno koliko je limitiran kao igrac... a jos tek brazilac...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 16:15

Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita :roll:

Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 16:19

Neutral je napisao/la:Kakvih samo komentara čovjek ovdje pročita :roll:

Gdje ste prošle godine bili kada je zabio kako je htio i sa Edinom predstavljao jedan od najubitačnjih tendema u Bundesligi i u Europi (Evropi). Mislim da ste previše subjektivni, malo objektivnosti molim. Čovjek nekada upadne u nešto što se zove kriza. Bayern je prejaka ekipa za njih, jednostavno nije do njih, isto kao što je Wolfsburg bio prošle sezone prejak Bayernu pa su ih isprašili 5:1.
gdje si ti bio prosle sezone??? opce je poznato da grafite ne zna loptu vodit i da je trapav... to nije samo moje misljenje vec svakog drugog navijaca wolfsburga... no to ne znaci da u odredjenoj postavci ne moze postizati golove...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 feb 2010, 16:21

dr_arsla je napisao/la:wolfsburg odlicno igra...Miske preporodjen..trci igra dodaje bori se...bice ovo jos zajebzno...al evo 0-2 tako naivno i glupo primise i drugi i sad je gotovo...
:shock: :shock: uozbilji se molim te. nije 3 lopte dodo wolfsburg opcenito tragican.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 16:22

Bio sam gdje i sada. Molim te nemoj ti mene učiti o Bundesligi i o igračima i ko je trapav i ko nije. Je li te stid što takve nebuloze pišeš. Ignored.

Sretno Edinu u drugom poluvremenu, pa neka makar zabije počasni pogodak.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 16:27

_dreamer_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Odbrana kanta,ovaj grafite treba na klupu,ja neznam kako on uopste igra,smotanijeg igraca nisam vidio u zivotu :evil: :evil: :evil:
ma Grafite je jedan mrtvi kloc, koji se spotice od loptu dok je vodi... nemam sta dalje reci... jedino je dobar u gradjenju i ima dobar sut... nevjerovatno koliko je limitiran kao igrac... a jos tek brazilac...
Ja neznam kako jedan Marins sjedi na klupi zbog Grafite.dok je Martins igro,Grafite ju vukao tutu u rikverc :D ,ma
kakav on i sut,izadje sam pred golmana u njega puca,tragedija od igraca,jaci i 3 puta tandem bio Dzeko-Martins,Dzeko zna zabit iz svih pozicija,Martins brz,prodoran,a ne ovaj grafite ceka prazan go pa da ubaci loptu,i tad bi nekako profulo :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, prisonbreak, riki46 i 36 gostiju.